آقا یه نفرم به ما جواب بده.هر کاری میکنم وقتی 5دقیقه از بازی میگزره سیستم هنگ میکنه.
آقا یه نفرم به ما جواب بده.هر کاری میکنم وقتی 5دقیقه از بازی میگزره سیستم هنگ میکنه.
کرک رو میتونید در تاپیک زیر درخواست بدید تا دوستان واستون بزارند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست من شما هم میتونی در همون تاپیکی که بالا معرفی کردم کرک رو درخواست بدی .
دوست من شما اگه کرک میخوای باید در این تاپیک زیر درخواست بدی :
ولی من فکر نمی کنم اشکال از کرک بازی باشه . شما همون درایوری که داخل سیدی نصب کارت گرافیک هست نصب کن ببین باز هم همین مشکلات رو داری ؟ چون اگه درایور اشتباه نصب کنی ممکنه همین مشکل پیش بیاد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شما مدل کامل کارت گرافیکت رو بنویس .
بعدشم باید از اول میگفتی که میخوای بازی Ghost Recon Advanced War Fighter 2 رو اجرا کنی .
5 دقیقه از کدوم بازی ؟ خوب اسم بازی رو بگو .
با سلام به همگي . من پس از نصب بازي stalker واجراي آن آسمان به رنگ زرد است مي خواستم ببينم مشكلش چطور حل مي شه و آيا پچي براي اين مشكل است؟
سلام.
تیک فول اسکرین را در اپشن بازی بردار.اگه درست شد از تو سیدی کارت گرافیکت درایور کارت گرافیکت را عوض کن.مشکل من اینطوری حل شد.!!
من یه مشکل با Need for Speed Underground 2 دارم، قبلا 2، 3 تا بازی دیگه هم اینجوری شده اند، بازی رو که نصب میکنم، نمیاد و اون پیغامه که میگه واسه میکروسافت بفرسته یا نه می یاد، دفعه قبل windows عوض کردم درست شد ولی این دفعه ویندوزم نوی نو بود، یکی کمکم کنه!!!
5دقیقه از بازی lost planet ولی نمیخوارد دیگه مشکلم حل شد.
مشكلم حل شد ممنونم اما راه ديگري وجود ندارد ؟
با توجه به اينكه مطمئنم مشكل از گرافيك من نيست.
چی بگم ! شما با هر بازی که مشکلی داری نصب کن و یه ویندوز عوض کن !من یه مشکل با Need for Speed Underground 2 دارم، قبلا 2، 3 تا بازی دیگه هم اینجوری شده اند، بازی رو که نصب میکنم، نمیاد و اون پیغامه که میگه واسه میکروسافت بفرسته یا نه می یاد، دفعه قبل windows عوض کردم درست شد ولی این دفعه ویندوزم نوی نو بود، یکی کمکم کنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)