من رفيقم چند روز پيش permium 60 GB خريد از توپ خونه 500000 كپي خور هم بودش .
به نطر من permium بگيري بهتره كامل ترم هستش
من رفيقم چند روز پيش permium 60 GB خريد از توپ خونه 500000 كپي خور هم بودش .
به نطر من permium بگيري بهتره كامل ترم هستش
Last edited by resident_evil; 28-11-2008 at 02:44.
اگه جی مطمنی هست بده این کار رو انجام بدن
فقط یادت نره benq رو کپی خور کنن ور ندارن کپی خور نشده بدن بهت
البته اگه هم کپی نکنن تو ایران با 12 تومان حله![]()
تمام 60 گیگ ها درایو لایتون هستند و برای کپی خور کردنش درابوشو با یک درایو دیگه عوض کردن..
الان بهترن حالت اینکه یک پریمیوم 60 گیگ دراو لایتون بخری.. 360 تومن.. بعد یا صبر کنی که روش کپی خورش بیاد.. و یا اینکه حداکثر با 100 تومن درایو کنسول رو عوض کنی تازه یک درایو لایتون هم ازش اقی میمونه...
اون قیمت هم خواستی بهم pm ده تا فروشنده رو بهت معرف کنم..
کدام مدل رو می خوایی بخری ..؟سلام من یه کاری کردم اگه میشه بگید درسته یا نه؟ وقت تنگه
من از آلمان کنسول خریدم اونجا به من گفتند برات درایو عوض می کنیم با درایو نو. درایو خودمو می ده . روهم 70 یورو من هنوز جواب ندادم بکنم اینکارو یا نه با next genمشورت کردم گفت بکن. چه کنم به نظر؟ اگه یه حرفه ای زود جوابمو بده ممنون می شم در ضمن طرف گفت وقتی change کردم باید dvdخوب توش بذاری کنسول با هم و با 2 بازی ارج شد با همه اینکارا 310 یورو؟!!!!
با تعویض درایو و دو بازی ارجینال بهت میده 310 یورو (که فکر کنم میشه 450 تومن) اگه الیت باشه خیلی خوبه .. اگرم پریمیوم باشه بد نیست ولی اگر آرکد هست که اصلا نمی ارزه...
بعد گفته درایو لایتون رو بهت میده.. تعویض درایو رو با درایو بنکیو میکنه..؟ اونجا که کپی خور نمی کنند باید بیاری ایران..
سلام مرسی که جواب دادید در جواب بایدبگم اره دیگه کپی خور می کنه بعد گفت چیپ هم می ذلره دیگه نیاز به ایران نیست دیگه بعد در جواب اون دوستم بگم که preمی خوام دیگه بعد می شه 403000 تومان(یورو 1300تومان)
نمی دونم جوابم send شد یا نه. به هر حال واقعاً از این دو تا دوستم متشکرم که جواب منو دادن هرکس به من چیزی یاد بده دوسش دارم منم یه چیزایی بلدم به موقع می گم بام اگه چیزی یادتون اومد لطف کنید
خوب اینجوری که میگید خیلی خوب هست..
فقط اونهای که از مودچیپ برای کپی خور کردن استفاده می کنند معمولا دستگاهشون بن میشه.. حالا من مال اونجا رو نمی دونم..
این مود چیپ چی هست؟ از کجا بفهمیم که رو دستگامون استفاده شده یا نه؟فقط اونهای که از مودچیپ برای کپی خور کردن استفاده می کنند معمولا دستگاهشون بن میشه..
دوستان کسی اینجا هست که از lcd tv a650 (32'') استفاده بکنه یا از مانیتور تی 220 پی
ممنون
مودچیپ وسیله ای هست که رویه کنسول نصب میشه و باعث میشه تغییراتی رو تو کنسول ایجاد کنه (مثل کپی خور کردن)
باید دستگاه رو باز کنی و ببینی که آیا رویه دستگاه نصب شده یا نه..معمولا دیدن مودچیپ کاملا واضح هست و کار زیاد سختی نیست.
کسی تا حالا در مورد آخر هر چیزی باهات بحث کرده...!! این t220p هم از اون چیزهای هست که آخرش محسوب میشه..دوستان کسی اینجا هست که از lcd tv a650 (32'') استفاده بکنه یا از مانیتور تی 220 پی
ممنون
قیمتشم بین 250 تا 300 تومن تو بازار ایران میتونی پیدا کنی.. کلا کسانی که خریدن اینطوریشدن..
سلام دوستان تایپیک عالیه![]()
یه سوال:![]()
به نظر اساتید من مدل Elite بگبرم ارزون تره یا Premium 60GB HDMI البته با همه لوازم مثلا HDMI TO DVI و اینتل کول و کپی خور کردن Premium که نکس جت میگه 100 تومن میگیره کپی خور میکنه DRIVE LITION رو ؟![]()
Last edited by rezayusef; 01-12-2008 at 11:35. دليل: سوتی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)