تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 3195 اولاول ... 2713213613673683693703713723733743753814214718711371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام دوستان .......

من میخام xbox360 arcade بگیرم قیمتش چنده؟؟؟؟( توپ خونه)
    من رفيقم چند روز پيش permium 60 GB خريد از توپ خونه 500000 كپي خور هم بودش .
    به نطر من permium بگيري بهتره كامل ترم هستش
    Last edited by resident_evil; 28-11-2008 at 02:44.

2. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام من یه کاری کردم اگه میشه بگید درسته یا نه؟ وقت تنگه
    من از آلمان کنسول خریدم اونجا به من گفتند برات درایو عوض می کنیم با درایو نو. درایو خودمو می ده . روهم 70 یورو من هنوز جواب ندادم بکنم اینکارو یا نه با next genمشورت کردم گفت بکن. چه کنم به نظر؟ اگه یه حرفه ای زود جوابمو بده ممنون می شم در ضمن طرف گفت وقتی change کردم باید dvdخوب توش بذاری کنسول با هم و با 2 بازی ارج شد با همه اینکارا 310 یورو؟!!!!
    اگه جی مطمنی هست بده این کار رو انجام بدن
    فقط یادت نره benq رو کپی خور کنن ور ندارن کپی خور نشده بدن بهت
    البته اگه هم کپی نکنن تو ایران با 12 تومان حله

4. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان .......

من میخام xbox360 arcade بگیرم قیمتش چنده؟؟؟؟( توپ خونه)
    تمام 60 گیگ ها درایو لایتون هستند و برای کپی خور کردنش درابوشو با یک درایو دیگه عوض کردن..

الان بهترن حالت اینکه یک پریمیوم 60 گیگ دراو لایتون بخری.. 360 تومن.. بعد یا صبر کنی که روش کپی خورش بیاد.. و یا اینکه حداکثر با 100 تومن درایو کنسول رو عوض کنی تازه یک درایو لایتون هم ازش اقی میمونه...

اون قیمت هم خواستی بهم pm ده تا فروشنده رو بهت معرف کنم..

سلام من یه کاری کردم اگه میشه بگید درسته یا نه؟ وقت تنگه
    من از آلمان کنسول خریدم اونجا به من گفتند برات درایو عوض می کنیم با درایو نو. درایو خودمو می ده . روهم 70 یورو من هنوز جواب ندادم بکنم اینکارو یا نه با next genمشورت کردم گفت بکن. چه کنم به نظر؟ اگه یه حرفه ای زود جوابمو بده ممنون می شم در ضمن طرف گفت وقتی change کردم باید dvdخوب توش بذاری کنسول با هم و با 2 بازی ارج شد با همه اینکارا 310 یورو؟!!!!
    کدام مدل رو می خوایی بخری ..؟

با تعویض درایو و دو بازی ارجینال بهت میده 310 یورو (که فکر کنم میشه 450 تومن) اگه الیت باشه خیلی خوبه .. اگرم پریمیوم باشه بد نیست ولی اگر آرکد هست که اصلا نمی ارزه...

بعد گفته درایو لایتون رو بهت میده.. تعویض درایو رو با درایو بنکیو میکنه..؟ اونجا که کپی خور نمی کنند باید بیاری ایران..

6. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت behrad_samet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مرسی که جواب دادید در جواب بایدبگم اره دیگه کپی خور می کنه بعد گفت چیپ هم می ذلره دیگه نیاز به ایران نیست دیگه بعد در جواب اون دوستم بگم که preمی خوام دیگه بعد می شه 403000 تومان(یورو 1300تومان)

در آغاز فعالیت behrad_samet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نمی دونم جوابم send شد یا نه. به هر حال واقعاً از این دو تا دوستم متشکرم که جواب منو دادن هرکس به من چیزی یاد بده دوسش دارم منم یه چیزایی بلدم به موقع می گم بام اگه چیزی یادتون اومد لطف کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نمی دونم جوابم send شد یا نه. به هر حال واقعاً از این دو تا دوستم متشکرم که جواب منو دادن هرکس به من چیزی یاد بده دوسش دارم منم یه چیزایی بلدم به موقع می گم بام اگه چیزی یادتون اومد لطف کنید
    خوب اینجوری که میگید خیلی خوب هست..

فقط اونهای که از مودچیپ برای کپی خور کردن استفاده می کنند معمولا دستگاهشون بن میشه.. حالا من مال اونجا رو نمی دونم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

فقط اونهای که از مودچیپ برای کپی خور کردن استفاده می کنند معمولا دستگاهشون بن میشه..
    این مود چیپ چی هست؟ از کجا بفهمیم که رو دستگامون استفاده شده یا نه؟

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان کسی اینجا هست که از lcd tv a650 (32'') استفاده بکنه یا از مانیتور تی 220 پی
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این مود چیپ چی هست؟ از کجا بفهمیم که رو دستگامون استفاده شده یا نه؟
    مودچیپ وسیله ای هست که رویه کنسول نصب میشه و باعث میشه تغییراتی رو تو کنسول ایجاد کنه (مثل کپی خور کردن)

باید دستگاه رو باز کنی و ببینی که آیا رویه دستگاه نصب شده یا نه..معمولا دیدن مودچیپ کاملا واضح هست و کار زیاد سختی نیست.

دوستان کسی اینجا هست که از lcd tv a650 (32'') استفاده بکنه یا از مانیتور تی 220 پی
    ممنون
    کسی تا حالا در مورد آخر هر چیزی باهات بحث کرده...!! این t220p هم از اون چیزهای هست که آخرش محسوب میشه..

قیمتشم بین 250 تا 300 تومن تو بازار ایران میتونی پیدا کنی.. کلا کسانی که خریدن اینطوری شدن..

داره خودمونی میشه rezayusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تو گیم نت

پيش فرض

سلام دوستان تایپیک عالیه
    یه سوال:
    به نظر اساتید من مدل Elite بگبرم ارزون تره یا Premium 60GB HDMI البته با همه لوازم مثلا HDMI TO DVI و اینتل کول و کپی خور کردن Premium که نکس جت میگه 100 تومن میگیره کپی خور میکنه DRIVE LITION رو ؟
    Last edited by rezayusef; 01-12-2008 at 11:35. دليل: سوتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •