تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 616 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان /.
    من 2-3 روز پیش رفته بودم کمیسیون برای تعیین و تکلیف معافی اینا !
    که وقتی رفتم دکتر یه نامه به من داد که برو پیش این دکتر و جوابش رو بیارش به نظام وظیفه ! ( دکتر کمیسیون تو کمیسیون )
    منم امروز رفتم و نامه هم اوکی شد فردا میبرم به نظام وظیفه تحویل میدم نامه رو ...
    ولی من که آروم و قرار ندارم که ! نامه رو باز کردم دقیقا اینو نوشته :

هر دو پرده گوش سالم است براساس دو نوبت ادیومتری و ABR کاهش شنوایی عصبی دو طرفه به میزان 55 در فرکانس های چهار گانه را دارد.
    این پرده گوش سالم است دلیلی نشه که معاف نکنند ؟

+ و دکترهایی که قبلا تو بیمارستان معرفی کرده بودند واسه ABR و ... جواب هاشون اینه :
    ABR راست 70 و چپ 80 دسی بل
    تست شنوایی سنجی معمولی هم 50 -- 55

این اولی که امروز رفتم و بعد از کمیسیون بد به نظر من واجب تره ! چون اگه جواب معلوم بود که دیگه دکتر معرفی نمی کردن دوباره به نظرم !!!
    دوستان منتظر جواب هاتون هستم

در صفحه ی اول همین تاپیک بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني در این مورد توضیح داده شده ، بخونین متوجه میشین

.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما میتونید بریید دانشگاه پیام نور یا شبانه بعد یک ترم مرخصی بگیرید و برای سال اتی بخونید که مشمول نشید
    ئه...ولي اون دوستمون كه گفتن:
    سلام، نه بابا!! شما با توجه به اینکه نیمه اول 72 هستین هیچ مشکل نظام وظیفه ندارید و میتونین یه سال بمونین و لازم به ارسال دفترچه هم ندارین
    نظام وظیفه فقط میگه اونایی که نیمه دوم 71 هستن باید دفترچه رو بفرستند که در این صورت باز هم تاریخ اعزامشون بعد کنکور 91 می افته
    يعني نيازي به اين كارا نيست كه
    فرشيد جان به دادمان برس دچار دوگانگي ارزشي شديم
    با توجه به اين پستم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90 هستم.
    سراسري نميخوام برم يعني رشته دلخواه قبول نميشم و آزاد هم شركت نميكنم.پس مرخصي دانشگاه هيچي.
    ميخوام ببينم ميتونم بدون اين كه در طول سال برم خدمت كنكور بدم سال بعد (نه اينكه برم خدمت بعد كنكور بدم بعد اگه قبول شدم خدمتو ادامه ندم برم دانشگاه)
    اين طور كه فهميدم بايد تا شهريور امسال دفترچمو بگيرم و ثبت نام كنم تا نظام وظيفه تاريخ اعزامو معين كنه سال اعزام هم 91 هست.اما معلوم نيس قبل كنكور يا بعدش...
    يعني ممكنه من مجبور شم سال ديگه اول برم سربازي چند ماهي ، بعد كنكور بدم؟
    با اطمينان قانون معيني هست در اين مورد كه بيفته بعد كنكور و اعلام نتايج (توجه كنيد سال ديگه سال دوم كنكورمه) ؟
    الان سه تا سوال:
    - دقيقا اوضاع سربازي امسالم چيه؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90) چه كارهايي بايد بكنم؟تا كي وقت دارم؟(علاوه بر امسال لطفا سال بعد هم بگيد...يعني اگه مثلا سال بعد هم نرم دانشگاه تا كي وقت هست ) و كي اعزام ميشم؟
    - آيا براي شركت در كنكور 91 (سال دوم شركت ميشه) لازمه قبلش تو اين فاصله يعني از الان تا سال ديگه دفترچه بفرستم يا نه بدون مراجعه به هيچ جايي و انجام هيچ كاري همين جوري برم كنكورمو بدم و ورود به دانشگاه؟ و اگر كاري لازمه تا كي وقت دارم؟
    - با مرخصي از دانشگاه شبانه (دولتي) هم ميشه انصراف داد بعد كنكور و سربازي نرفتن يا فقط تو دانشگاه آزاد (غيردولتي) ميشه اين كارو كرد؟

ممنون

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

در صفحه ی اول همین تاپیک بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني در این مورد توضیح داده شده ، بخونین متوجه میشین
    .
    مرسی /.
    آره اون رو دیدم .
    یعنی رسما من معاف میشم یا نه ؟ یه درد و دلی بکنید .
    ممنون /.

اگه نباشه جاش خالی می مونه graphmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بیابون

پيش فرض

سلام
    من فردا ساعت 3 اعزامم به بیرجند.
    امسال کنکور دادم که خدا رو شکر خوب بود .
    من فقط میخوام 2 ماه آموزشیمو برم ولی شانسه من انتخاب رشته کنکور افتاده وسط 2 ماه آموزشیه من .
    حالا سوالم اینه که به من مرخصی میدن که چند ساعتیو بیام بیرون از پادگان و انتخاب رشته کنم ؟
    و اینکه اونجا میذارن خودکارو کاغذ در بیاریم ؟
    البته میخواستم بپیچونم که یکی از دوستان گفت غیبت میخوری و دانشگاهت رو هواست . این درسته ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ئه...ولي اون دوستمون كه گفتن:

يعني نيازي به اين كارا نيست كه
    فرشيد جان به دادمان برس دچار دوگانگي ارزشي شديم
    با توجه به اين پستم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان سه تا سوال:
    - دقيقا اوضاع سربازي امسالم چيه؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90) چه كارهايي بايد بكنم؟تا كي وقت دارم؟(علاوه بر امسال لطفا سال بعد هم بگيد...يعني اگه مثلا سال بعد هم نرم دانشگاه تا كي وقت هست ) و كي اعزام ميشم؟
    - آيا براي شركت در كنكور 91 (سال دوم شركت ميشه) لازمه قبلش تو اين فاصله يعني از الان تا سال ديگه دفترچه بفرستم يا نه بدون مراجعه به هيچ جايي و انجام هيچ كاري همين جوري برم كنكورمو بدم و ورود به دانشگاه؟ و اگر كاري لازمه تا كي وقت دارم؟
    - با مرخصي از دانشگاه شبانه (دولتي) هم ميشه انصراف داد بعد كنكور و سربازي نرفتن يا فقط تو دانشگاه آزاد (غيردولتي) ميشه اين كارو كرد؟

ممنون
    با اینکه قبلا هم این خبر رو نوشته بودیم ولی با این حال این خبر رو بخونید::::

محتوای مخفی: متولدین 71 اعزام، متولدین 72 احضار 

سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه ای، سال اعزام به خدمت مشمولان متولد 1371 و احضار مشمولان متولد 1372 را اعلام کرد.

به گزارش شبکه ایران سازمان وظیفه عمومی ناجا در این اطلاعیه اعلام کرد: مشمولان متولد سال 71 و ما قبل آن که در سال 89 به وضعیت آنان رسیدگی شده و واجد شرایط اعزام به خدمت وظیفه عمومی شناخته شده‌اند، در سال 90 به خدمت دوره ضرورت اعزام می‌گردند.
    سازمان وظیفه عمومی همچنین اعلام کرد: تمامی اتباع ذکور متولد سال 72 موظفند در طول سال 90 جهت رسیدگی به وضعیت مشمولیت خود با مراجعه به دفاتر پلیس + 10 در سراسر کشور، دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را دریافت و ضمن مطالعه دقیق آن متناسب با وضعیت خود برگه‌های مربوطه را تکمیل و مدارک لازم را به دفاتر مذکور جهت ثبت اطلاعات تحویل دهند.
    همچنین در اطلاعیه سازمان وظیفه عمومی آمده است: چنانچه نیروهای مسلح در سال 90 و قبل از آن اقدام به جذب و استخدام مشمولان متولد 72 به عنوان کادر رسمی کرده اند، باید مراتب را به سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کنند.
    سازمان وظیفه عمومی در این اطلاعیه افزود: مشمولان متولد سال 72 مقیم خارج از کشور باید برای تعیین وضعیت مشمولیت خود به نمایندگیهای کنسولی یا سیاسی دولت جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت و در صورت نبودن آن به نزدیکترین نمایندگی کنسولی یا سیاسی دولت جمهوری اسلامی ایران به محل اقامت خود در خارج از کشور مراجعه کنند.
    سازمان وظیفه عمومی همچنین از تمامی مراکز آموزش عالی و دانشگاهها خواست تا برای مشمولان متولد سال 72 شاغل به تحصیل در موسسات آموزشی مربوطه، معافیت تحصیلی به صورت کلی و در قالب لوح فشرده درخواست کنند.

سازمان وظیفه عمومی

موفق باشید

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

مرسی /.
    آره اون رو دیدم .
    یعنی رسما من معاف میشم یا نه ؟ یه درد و دلی بکنید .
    ممنون /.
    با شرایطی که شما فرمودید ، معافیت دائم شما 100% هست
    پس دیگه نگرانی نداره

سلام
    من فقط میخوام 2 ماه آموزشیمو برم ولی شانسه من انتخاب رشته کنکور افتاده وسط 2 ماه آموزشیه من .
    حالا سوالم اینه که به من مرخصی میدن که چند ساعتیو بیام بیرون از پادگان و انتخاب رشته کنم ؟
    البته میخواستم بپیچونم که یکی از دوستان گفت غیبت میخوری و دانشگاهت رو هواست . این درسته ؟

نمیخواد بپیچونی ، خیلی راحت مرخصی بگیر ، بهشون بگو ، مرخصی میدن .
    خودکار و کاغذ هم مشکلی نداره که ، راحت میتونی استفاده کنی ازش

.

6. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    با اینکه قبلا هم این خبر رو نوشته بودیم ولی با این حال این خبر رو بخونید::::
    ببخشيد الان طبق اين:
    سازمان وظيفه عمومي همچنين اعلام كردكليه اتباع ذكور متولد سال 1372 موظفند در طول سال 1390 جهت رسيدگي به وضعيت مشموليت خود با مراجعه به دفاتر پليس+10 در سراسر كشور، دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي را دريافت و ضمن مطالعه دقيق آن متناسب با وضعيت خود برگه‌هاي مربوطه را تكميل نموده و مدارك لازم را به دفاتر مذكور جهت ثبت اطلاعات تحويل دهند.
    من بايد دفترچه بفرستم كه ...درسته؟
    يعني بايد برم نظام وظيفه كاراشو انجام بدم بعد اونا ميگن كي اعزام ميشم آره؟
    بعد اونوقت چقدر احتمالش هست كه قبل كنكور 91 اعزام بشم؟
    تاريخ دقيق اعزام (ماه اعزام) رو ميشه گفت؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90)
    راهي هست قبل كنكور اعزام نشم؟چجورياس؟
    در ضمن چقدر وقت دارم واسه كاراش تا شهريور تولدم يا تا 6 ماه پس از فراغت از تحصيل كه فكر كنم ميشه آذر؟
    خيلي استرس پيدا كردم
    ممنون
    Last edited by eshghe abi; 10-07-2011 at 19:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.

ببخشيد الان طبق اين:
    من بايد دفترچه بفرستم كه ...درسته؟
    يعني بايد برم نظام وظيفه كاراشو انجام بدم بعد اونا ميگن كي اعزام ميشم آره؟
    بعد اونوقت چقدر احتمالش هست كه قبل كنكور 91 اعزام بشم؟
    تاريخ دقيق اعزام (ماه اعزام) رو ميشه گفت؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90)
    راهي هست قبل كنكور اعزام نشم؟چجورياس؟
    در ضمن چقدر وقت دارم واسه كاراش تا شهريور تولدم يا تا 6 ماه پس از فراغت از تحصيل كه فكر كنم ميشه آذر؟
    خيلي استرس پيدا كردم
    ممنون

تاریخ اعزامتون که میوفته سال 91 ولی اینکه قبل از کنکور هست یا نه ، نیمدونم ، اگه کنکور تیر ماه برگزار بشه ، خب شما میتونید کنکور بدید .

6 ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت دارید ، وقتی برین دفتر پلیس +10 همه چی براتون روشن میشه .

.

9. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تاریخ اعزامتون که میوفته سال 91 ولی اینکه قبل از کنکور هست یا نه ، نیمدونم ، اگه کنکور تیر ماه برگزار بشه ، خب شما میتونید کنکور بدید .

6 ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت دارید ، وقتی برین دفتر پلیس +10 همه چی براتون روشن میشه .

.
    شرمنده آخرين سوال : دي
    كنكور كه تيرماه هست اما منظورتون از "خب شما میتونید کنکور بدید" اينه كه يعني احتمالش هست اعزام قبل تير بيفته و بايد برم سربازي بعد برگردم واسه كنكور مرخصي بگيرم يا اينكه نه كلا طبق قانون اعزام ميفته بعد تير و اول كنكور ميدم و نتايج مياد بعد اگه قبول نشدم اعزام؟
    مرسي

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من میخوام از دانشگاه انصراف بدم با فوق دیپلم چون نمیتونم سر کلاس برم.
    میخوام بدونم میتونم تو برای کارشناسی برم فراگیر شرکت کنم؟
    برای سربازی به مشکل نمیخورم؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    دوست من اصلا نگران نباش منم 18 /5 / 88 اعزام شدم 04 بیرجند حالا نمیدونم شما هم 04 هستی یا محمد رسول ا.. ، ولی در هر صورت اصلا نگران نباش یک هفته قبل از تاریخ انتخاب رشته با سرگروهبا نت هماهنگ کن بهت تو شهری میده بری کافی نت .

حتما با خودت یک دفتر 40 برگ با خودکار ببر لازم میشه . اگر هم بپیچونی با آینده خودت بازی کردی چون فراری محسوب میشی و دانشگاه هم قبول بشی نمیتونی بری .
    فقط این موقع سال بیرجند جهنم هست حسابی پدرت درمیاد یا بهتر بگم دهنت سرویس میشه

اما به قول بچه ها چون میگذرد غمی نیست ما هم رفتیم دهنمون سرویس شد و برگشتیم پس بدون استرس برو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •