برای گرفتن معافیت از نوع طرح خرید جریمه معاینات اولیه لازمه؟
لطفا جواب بدید خیلی مهمه
برای گرفتن معافیت از نوع طرح خرید جریمه معاینات اولیه لازمه؟
لطفا جواب بدید خیلی مهمه
جناب جواب تمام سوال هایی که شما میپرسی رو دفاتر +10 میدن با جزییات . چند بار هم به شما گفتم مراجعه کن به دفاتر ولی اصلا گوش نمیدی .
من واقعا جواب سوال شمارو نمیدونم وگرنه میدادم.
ولی شما مطمئن باش اونجا کامل راهنماییت میکنن وظیفشون اینه.
اگر هم میترسی بری اونجا یک دفعه دستگیرت کنن ببرن خدمت خیالت راحت باشه اصلا از این خبر ها نیست.
سلام
من توی اموزشی سمنان، توی میدان تیر از ناحیه گوش سمت راست دچار آسیب عصبی شدم و افت شنوایی و آسیب حسی-عصبی پیدا کردم و از اون زمان سوت (وزوز) گوش شدید پیدا کردم که به صورت ممتد میزنه تو گوشم و دکتر متخصص گوش گفته راه درمانی نداره و تا اخر عمر میمونه. (اشتباه بزرگی کردم رفتم خدمت:|) توی سمنان صورت سانحه اولیه درست شد و یک سری امضاهارو گرفتم. به دلیل کمبود وقت و مرخصی رفتن دکتر بهداری سمنان امضای بازرسی و دکتر بهداری موند. حالا بعد 3 ماه از یگان خودم میتونم اقدام کنم برای پیگیری؟ شنیدم ممکنه جانبازی یا حقوق مادام العمر تعلق بگیره به خاطر نقص عضو.
در مورد بقیش خبر ندارم اما این قسمتش احتمالش هست.. با توجه به اینکه داخل آموزشی بوده...
تو ی پاسگاه 2 تا سرباز با هم شوخی میکردن تیر در میره میخوره تو پای یکیشون بهش جانبازی میدن در صورتی که تازه باید توبیخش هم میکردن بخاطر شوخی ولی.....
دوستان فعلا ماکزیمم کسری که میشه گرفت چقده؟
ممنون
فکر میکنم 6 ماه برای بسیج اونم به سختیییی!!!
واسه بقیه کسریا مث انجام پروژه نخبگان سقفی نیس؟
اونو خبر ندارم داداش.
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
دوستان با گرفتن معافیت کفالت اگر خدایی نکرده در کشور جنگ بشه قشر معاف باید به میدان جنگ برن ؟
و آیا کسانی که سربازیشون رو تکمیل کردن در شرایط اضطراری یا جنگ باید برن خدمت یا فقط همین یه باره
کسری پروژه سقفش 19 ماه هست.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)