نه. نویزی هم اگه باشه از طرف خود پارسآنلاین یا مرکز مخابراتیه. چون عصر جمعهای که نه تو ساختمون ما و نه تو محله ما، هیچ جا اتفاقی که بتونه این جور نویز بندازه روی خط نداشتیم. ضمن این که تو این چند سال گذشته هم تا حالا سابقه این جور نوسان رو تو خطم ندیده بودم. من فکر میکنم یا پارسآنلاین یا خود مخابرات داره یه کارایی تو مراکز مخابراتی انجام میده. الآن اینترنتی هم که ما تو شرکت داریم با این که ریت داوناستریمش ثابت مونده اما SNR داوناستریمش رو که چک کردم اومده روی 4 تا 5. قبلاً خیلی عالی بود. یادمه شنبه هفته پیش اینترنت محل کارمون هم یه چند ساعتی اختلال داشت و خیلی کند بود. یعنی از 8.8.8.8 که پینگ میگرفتم مدام تایم اوت میداد. فکر کنم بعد از اون این جوری شده.
در ضمن حتی اگه پارس از اکانتینگ پروفایل رو روی یه عددی مثلاً 9216 بسته باشه، به دلیل مشکلات خط ریتی که مودم نشون میده میتونه پایینتر باشه. ضمن این که مودم من (Asus DSL-N10) یه قابلیت داره که ریت خط رو به صورت مداوم چک میکنه و اعدادش رو بهروزرسانی میکنه. این تغییرات هم مربوط به همینه.
چون حدس میزنم یا پارسآنلاین یا خود مخابرات دارن یه دستکاریهایی انجام میدن، یکی دو روز صبر میکنم. امیدوارم که درست بشه. اما اگه نشد حتماً پیگیر میشم.