تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3709 از 4428 اولاول ... 270932093609365936993705370637073708370937103711371237133719375938094209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,081 به 37,090 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    اقا من از دست شاتل فرار کردم .
    مرکز مخابراتی چمران هستم و شرکت های زیادی سرویس نمیدن نه صبانت نه های وب
    مونده همین اسیاتک و پارس انلاین و مخابرات که مخابرات هم رو اعصابه
    شبانه حدود 3گیگ دانلود دارم
    پارس انلاین مثل شاتل محدود میکنه؟! یا این مشکلاتی که دوستان دارن همه بستگی به مرکز مخابراتی داره؟!
    آره پارس هم جدیدا محدود میکنه اصلا سیاستش کاملا عوض شده همه دارن از اینجا فرار میکنن اگه مخابرات اوضاعش خوبه برو همون مخابرات صد شرف داره به پارس آفلاین

نه. نویزی هم اگه باشه از طرف خود پارس‌آنلاین یا مرکز مخابراتیه. چون عصر جمعه‌ای که نه تو ساختمون ما و نه تو محله ما، هیچ جا اتفاقی که بتونه این جور نویز بندازه روی خط نداشتیم. ضمن این که تو این چند سال گذشته هم تا حالا سابقه این جور نوسان رو تو خطم ندیده بودم. من فکر می‌کنم یا پارس‌آنلاین یا خود مخابرات داره یه کارایی تو مراکز مخابراتی انجام می‌ده. الآن اینترنتی هم که ما تو شرکت داریم با این که ریت داون‌استریمش ثابت مونده اما SNR داون‌استریمش رو که چک کردم اومده روی 4 تا 5. قبلاً خیلی عالی بود. یادمه شنبه هفته پیش اینترنت محل کارمون هم یه چند ساعتی اختلال داشت و خیلی کند بود. یعنی از 8.8.8.8 که پینگ می‌گرفتم مدام تایم اوت می‌داد. فکر کنم بعد از اون این جوری شده.

در ضمن حتی اگه پارس از اکانتینگ پروفایل رو روی یه عددی مثلاً 9216 بسته باشه، به دلیل مشکلات خط ریتی که مودم نشون می‌ده می‌تونه پایین‌تر باشه. ضمن این که مودم من (Asus DSL-N10) یه قابلیت داره که ریت خط رو به صورت مداوم چک می‌کنه و اعدادش رو به‌روزرسانی می‌کنه. این تغییرات هم مربوط به همینه.

چون حدس می‌زنم یا پارس‌آنلاین یا خود مخابرات دارن یه دستکاری‌هایی انجام می‌دن، یکی دو روز صبر می‌کنم. امیدوارم که درست بشه. اما اگه نشد حتماً پیگیر می‌شم.
    واسه من 2 ساعت پیش اینترنتم قطع شد وصل که شد دیدم SNR بهشدت افت کرده و خطم که قبلا تا 21 مگ میکشید شده تا 15 مگ همون موقع اعلام خرابی تلفن کردم .... زنگ زدن اول گفت ما بوق تحویل میدیم و کاری به ADSL نداریم بعدش بش گفتم که تا یه ساعت پیش درست بوده و وقتی تلفن قطع و وصل شد اینطوری شده همون موقع برام درستش کرد اینا همه چیز دست خودشونه

2. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واسه من 2 ساعت پیش اینترنتم قطع شد وصل که شد دیدم SNR بهشدت افت کرده و خطم که قبلا تا 21 مگ میکشید شده تا 15 مگ همون موقع اعلام خرابی تلفن کردم .... زنگ زدن اول گفت ما بوق تحویل میدیم و کاری به ADSL نداریم بعدش بش گفتم که تا یه ساعت پیش درست بوده و وقتی تلفن قطع و وصل شد اینطوری شده همون موقع برام درستش کرد اینا همه چیز دست خودشونه
    یعنی مشکل شما از خود مخابرات بوده و ربطی به پارس‌آنلاین نداشته؟ حالا منم عصری برم خونه باز چک می‌کنم ببینم درست شده یا نه. اگه نشده بود واسه مخابرات هم اعلام خرابی خط تلفن می‌کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این لیست خیلی قابل اعتماد نیست. چون سرعت اینترنت شرکت‌هایی مثل آسیاتک و پارس‌آنلاین رو که هم مشتری عادی اینترنت (مثل ADSL) دارن و هم مشتری دیتاسنتری رو با شرکت‌هایی مقایسه کرده که فقط دیتاسنتر دارن. تو این لیست به غیر از مبین‌نت، آسیاتک و پارس‌آنلاین، بقیه فروشنده اینترنت پهن‌باند به اشخاص یا شرکت‌ها نیستند، بلکه اکثرشون دیتاسنترن و اینترنت رو فقط به سرورهای فیزیکی یا مجازی روی دیتاسنترهاشون می‌دن که معمولاً این سرورها هم اینترنت با سرعت خیلی بالا بهشون داده می‌شه. طبیعیه اگه کسی از داخل سرورش با اسپیدتست تست بگیره، سرعتش مثلاً دربیاد 50 مگابیت در ثانیه.

تازه، مبین‌نت که اول شده با متوسط 5مگابیت که کلاً سرویس بالای 2مگابیت نداره اصلاً و سرعتش رو هم باز نمی‌ذاره روی وایمکسش.
    مبین نت حتما همچین سرعتی رو ارائه داده که زده 5 مگابیت دیگه!

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اینم وضع خط تلفن من که قبلا تا 15مگ میکشید و snr میومد رو 4 اول استریم ها رو صفر کردن بعد دوباره تنظیمش کردن خطم تقریبا شد مثل اول تازه این با مودم ضعیفه با مودم دیگه خیلی اعداد واقی تر و بهتر نشون میده
    Last edited by farshad0123; 30-08-2014 at 13:02.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

معلوم نیست این پارس‌آنلاین داره چه غلطی می‌کنه!

دیروز عصر، یهو اینترنت حجمی 2مگابیت عین دسته گلم قطع شد و بعد از چند دقیقه‌ای که وصل شد سایت‌ها رو با تأخیر باز می‌کرد. از 8.8.8.8 پینگ گرفتم، دیدم پینگش که قبلاً روی 120 بود رفته نزدیک 200 به بالا اونم با تایم‌اوت‌های فراوان.

از کنترل پنل مودم چک کردم دیدم که پهنای باند داون‌استریمم رو روی 1600kbps بستن در حالی که قبلاً روی 9018kbps بود. بعدش هم اطلاعات خط DSL مودم رو چک کردم دیدم atten داون‌استریم از 32db اومده روی 47db. تازه snr داون‌استریم هم از 14 اومده روی 6.
    bilmazlar عزیز، این کاملا طبیعیه که با افزایش پهنای باند line attenuation بالا بره و SNR و SNR MARGIN بیاد پایین. کلا وقتی پهنای باند دیتا بالا میره نویز هم بالا میره. خطتون 16 مگابیت رو نمیکشه باید زنگ بزنین بذارن مثلا روی یه مقدار پایین تر (اگه دارن) وگرنه همون 9000 مگابیت خودتون.

فکر کنم می‌خوان مثل صبانت یا شرکت‌های دیگه، به هر سرویس سرعت اسمیش رو بدن و احتمالاً سرعت‌های بالاتر مثلاً 6مگابیت، 9مگابیت و 12مگابیت با قیمت بالاتر بدن.
    به نظر من کاش این کارو بکنن چون این به این معنیه که به اندازه ی پولت بهت سرویس میدن نه اینکه همه چی کشکی باشه و وقتی هم سرعت میاد/ میارن پایین دستت به جایی بند نباشه.

7. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آره پارس هم جدیدا محدود میکنه اصلا سیاستش کاملا عوض شده همه دارن از اینجا فرار میکنن اگه مخابرات اوضاعش خوبه برو همون مخابرات صد شرف داره به پارس آفلاین

من که کلا snr به مرور زمان زمان کم میشه روز اول تنظیم مودم 15 یعد دو سه روز یه 11-12 میرسه بعد دوباره یه ریست میکنم میره روی همون 15

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

bilmazlar عزیز، این کاملا طبیعیه که با افزایش پهنای باند line attenuation بالا بره و SNR و SNR MARGIN بیاد پایین. کلا وقتی پهنای باند دیتا بالا میره نویز هم بالا میره. خطتون 16 مگابیت رو نمیکشه باید زنگ بزنین بذارن مثلا روی یه مقدار پایین تر (اگه دارن) وگرنه همون 9000 مگابیت خودتون.

به نظر من کاش این کارو بکنن چون این به این معنیه که به اندازه ی پولت بهت سرویس میدن نه اینکه همه چی کشکی باشه و وقتی هم سرعت میاد/ میارن پایین دستت به جایی بند نباشه.
    پهنای باندشون زیاد نشده واسه ایشون 1600 هست نه 16000

یعنی مشکل شما از خود مخابرات بوده و ربطی به پارس‌آنلاین نداشته؟ حالا منم عصری برم خونه باز چک می‌کنم ببینم درست شده یا نه. اگه نشده بود واسه مخابرات هم اعلام خرابی خط تلفن می‌کنم.
    آره معمولا مشکلات نویز و SNR و اینا از مرکز مخابراتی هست البته پشتیبانی یه دسترسی هایی داره که مثلا modulation رو تغییر بده و ... ولی فکر نمیکنم بتونن نویز بندازن روی خط کسی دلیلی هم نداره آخه همینجوری دارن به صورت نرم افزاری محدود میکنن
    Last edited by lamp23; 30-08-2014 at 13:30.

10. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پهنای باندشون زیاد نشده واسه ایشون 1600 هست نه 16000
    آره درست میگی من دقت نکرده بودم. فقط یه چیزی، وقتی خطتو بالا میبندن و SNR MARGIN میاد طرفای 6 و پایین تر، بعضی مودما خود به خود پهنای باندو کم میکنن تا SNR MARGIN بیاد بالاتر برای جلوگیری از قطع و وصلی .. ممکنه مشکل ش همین باشه. این عددو تو مودم های Zyxel میدونم میشه تعریف کرد واسه مودم ولی Default روی 6 هست.

12. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان! توی صفحه ی شخصی من، قسمت تمدید اشتراک نیستش! مشکل از کجاست؟؟؟
    فک کنم Cache و Cookie هاس Browser رو پاک کنی مشکل حل بشه.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

اطلاعیه پارس آنلاین :

«کاربر گرامی
    متأسفانه در یک ماه گذشته، قطعی‌های بیش از معمول در اینترنت بین‌المللی موجب گردید تا این شرکت نتواند کیفیت مورد انتظار شما را در سرویس‌های ارائه شده تأمین نماید.
    در پیگیری‌های انجام شده مشخص گردید، قطعی‌های فوق به دلیل توسعه ظرفیت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده و این مشکل صرفاً این شرکت را مبتلا ننموده است، بلکه بدلیل تامین اینترنت بین الملل کشور تنها توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ، کلیه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) نیز دچار این مشکل گردیده اند.
    به هر حال امیدواریم با اتمام عملیات فنی توسعه شبکه زیرساخت و رفع کلیه مشکلات و موانع، بتوانیم خدمات اینترنت پرسرعت با کیفیت سرویس مورد انتظار شما کاربران گرامی را ارائه نماییم. »

اگه به دلیل توسعه ظرفیت زیر ساخت و .... هست چرا صبانت و شرکت های دیگه این مشکلات رو ندارن ؟
    من هر چی بخوام بگیرم باید از سایت های معروف بگیرم ، پارس هم که همه ی سرور های معروف رو محدود کرد و سره همین هیچ دانلودی نمی تونم داشته باشم !

15. 2 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •