تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3708 از 4105 اولاول ... 27083208360836583698370437053706370737083709371037113712371837583808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,071 به 37,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی نمیدونس؟؟؟

Sent from my LG-K500 using Tapatalk
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن کد ملی رو ببین کارتت تحویل پست شده و الان کجاست.

2. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از من که هنوز صدور دفترچه هست و تا اونجا هم که من میدونم، دیگه نامه نمیاد دم در خونه، باید یه 10 روز قبلش بریم و از پلیس +10 نامه اش رو بگیریم.

آقا دست رو دلمون نذار که با بیان خاطرات بدتر خون میشه .

من نارسایی مادرزادی دریچه های قلب دارم (پرولاپس خالی نه، نارسایی و عوارض دیگه رو هم مثل تنگی نفس، طپش قلب و ... هم دارم)؛ هر دو تا دریچه رو هم داریم TR دو مثبت و MR یه مثبت که هر کدوم از اینها چون با نارسایی و عوارض همراهه، به تنهایی باعث معاف دائم میشه که ما هر دوشم داریم مال یه روز و دو روز هم نیست، از 5 و 6 سال پیش پرونده و اکو و ... از بهترین دکتر ها و متخصص ها دارم، حتی روز قبل از اینکه برم پزشک متخصص!!! مورد نظر خودشون، رفتم یه متخصص بیرون که نتایج همون بود (جالبته این متخصص بیرون از پزشک های مورد اعتماد خودشون هم هست ) گفت شما که معافی، کی جرات میکنه شما رو با این وضعیت بفرسته سربازی اصلا.

رفتیم بیمارستان و دکتر خودشون، بعد از کلی الافی، یه دکتر اومد (که ازش نخواهم گذشت) که نه معاینه کرد نه حتی یه گوشی گذاشت نه از تنگی نفس و طپش قلب و ... گفت، گفت یه اکو میگیریم، اکو گرفت و TR رو به بهونه ی عام بودن!! این مشکل اصلا توی گزارشش ننوشت (هیچ وقت نذارید این کار رو بکنند) و MR رو هم زد جزئی! رفتیم کمیسیون، مدارک خودم رو میدیدن ها ولی چیزی نداشتند بگند، استناد دادن به دکتر معتمد هر چی گفتم بفرست دوباره معرفی مجدد به دکتر (قانونا باید بفرسته چون تضاد زیادی داشت) گفت نه دیگه باز باید هزینه کنی خب، گفتم هزینشو میدم! و بعدم بهم گفت شما که لیسانس داری (به خاطر لیسانس معاف از رزم میزدن!) ما شما رو معاف از رزم میزنیم، آسون میشه برات، برو اونجا اگر دیدی اذیتی میتونی باز اقدام کنی! معاف از رزم زدن، بعدش اعتراض زدم، هزار بار به پلیس +10 گفتم بزن اعتراض به نظریه ی تخصصی نه نظریه کمیسیون (چون اینطوری مجبورند شما رو مجددا معرفی کنند به پزشک) بعد دیدم پرینت رو که به من داد، زده اعتراض به کمیسیون (میگه ما همین یه مدل اعتراض رو تو سیستم برامون گذاشتن!) قبل از شورای عالی مراجعه کردم به نظام وظیفه کل اصفهان، پیش همشون رفتم و گفتم این قضیه ی اعتراض رو که اشتباه زدن، گفتند نیازی به اصلاح نیست و خود شورای عالی برو بگو، اونا میفرستندت واسه معاینه مجدد. روز شورای عالی که شد، نوبت ما که شد، پامون رو گذاشتیم توی اتاق و سلام دادیم، دیدم همونجا همینطوری رای رو روی کاغذ نوشتند و نوشتند معاف از رزم! منم دیگه اعصابم ریخت بهم، گفتم این چه اعتراضیه که شما هنوز حرف منو نشنیده و مدارک منو ندیده، رای دادین!!!! گفتن بفرما، تک تک مدارکمو نشون دادم، حتی خودشون گوشی میذاشتند روی قلبم و از طپش قلب تعجب میکردن (جالبه هم توی شورای عالی و هم توی کمیسیون اولیه حتی، از شدت تعجب به اون یکی دکتر هم میگفتند بیا چک کن) و منم گفتم نمیگم معاف کن که، منو بفرستید معاینه مجدد، نتایجش کاملا مشخص میشه خب، بعد دیگه هیچی نداشت بهم بگه، در اومد گفت شما روی کاغذت زده اعتراض به کمیسیون نه اعتراض به پزشک! رو کردم سمت سرهنگی که اونجا بود، گفتم خداوکیلی، من چند روز تموم مگه نیومدم اینجا و میگفتم که پلیس +10 اشتباه زده این اعتراض رو، شما خودت گفتی طوری نیست! بعدم گفتند خب حالا بیرون بمون تا نظرمونو اعلام کنیم ولی حقیقت رو خودشونم میدونستند، من قبل اینکه برم داخل اتاق، اونا رای رو روی کاغذ نوشته بودند و امضا کرده بودن، میومدن که خط بزنند و شر بسازند واسه خودشون!؟ نه. به سادگی هر چه تمام تر حالا باس با این همه مشکل بریم خدمت. ما که میگیم قسمت بوده! و خودمونو اینطوری آروم میکنیم، شما هم همینو بگو .

این بود خلاصه ی داستان ما .
    داداش من معاف شدم
    15/6 قایمه کمیسون داشتم
    داداشم مشکل قلب داشت همین تنگگ و اینا...سال 88 بود فک کنم.معافش نکردن.واسه قلب خیلی گیر میدن...
    حالا شما اعرام که شدی مجددا از داخل یگان اقدام کن شنیدم راحت تر میگیرن
    بعدشم شما لیسانسی کلا رزمی نداشتی که معاف از رزم کردن...

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش دمت گرم
    اره تحویل شده به تاریخ 31/6 یعنی دیروز
    با پیشتاز می‌فرستن؟؟
    یعنی تا شنبه میاد؟ یا بیشتر طول میکشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داداش دمت گرم
    اره تحویل شده به تاریخ 31/6 یعنی دیروز
    با پیشتاز می‌فرستن؟؟
    یعنی تا شنبه میاد؟ یا بیشتر طول میکشه؟

بله پیشتازه

برا من تحویل پست شد فرداش اومد دم خونه

برا شما هم احتمالا فردا بیاد یا دیگه شنبه حتما میرسه.

6. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله پیشتازه

برا من تحویل پست شد فرداش اومد دم خونه

برا شما هم احتمالا فردا بیاد یا دیگه شنبه حتما میرسه.
    دمت گرممم
    بسی مشعوفمان کردی[emoji3]

8. این کاربر از scar_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش من معاف شدم
    15/6 قایمه کمیسون داشتم
    داداشم مشکل قلب داشت همین تنگگ و اینا...سال 88 بود فک کنم.معافش نکردن.واسه قلب خیلی گیر میدن...
    حالا شما اعرام که شدی مجددا از داخل یگان اقدام کن شنیدم راحت تر میگیرن
    آقا من انقدر درگیر این مشخص شدن محل آموزشی هستم که اشتباها فکر کردم شما هم منتظر همونی پوزش.

حالا ما که زیاد بهش دل نمیبندیم (حوصله نداریم باز دوباره ناحق بشه و روحیمون خراب) تا ببینیم یگان اصلا چطوریه و کجاییم و شرایط چطوریه.

10. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من فوق دیپلم دارم ،
    1. درسته میگن از مهر 95 فوق دیپلم هارم 19 ام مثل دیپلم و زیر دیپلم میفرستن ؟
    2. یعنی باید با دیپلم و زیر دیپلم آموزش ببنیم ؟ اصلا فرقی ام داره تو آموشی ؟ آخه شنیده بودم یکم سخت تر میگیرن تو آموزشی به دیپلم و زیر دیپلم ؟

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شروع برخورد های شدید با سربازان فراری و غایب

دوستان کسی اینجا هست که دستگیر شده باشه؟
    بابا 2سال مثل همه برید سربازی تمامش کنید... این سری هم مطمئن باش سخت تر میشه... ترتیب دستگیری به اینصورت احتمال باشه 1) کسانی که 8سال غیبت دارن و نیومدن بخرن 2) کسانی که به اشتباه ثبت نام کردن در طرح خرید ولی مثلا 7 سال غیبت داشتن 3) کسانی که جدیدا فرار کردن از خدمت 4) فارغ التحصیلان دکترا و ارشد و...

13. این کاربر از momo1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان

من فوق دیپلم دارم ،
    2. یعنی باید با دیپلم و زیر دیپلم آموزش ببنیم ؟ اصلا فرقی ام داره تو آموشی ؟ آخه شنیده بودم یکم سخت تر میگیرن تو آموزشی به دیپلم و زیر دیپلم ؟
    بله همینطوره که میفرمایید

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

سلام دوستان

من فوق دیپلم دارم ،
    شما باید انتظار هر چیزی رو داشته باشی، سختی و راحتی آموزش بستگی به

فرمانده هان و نیروی زیردست اونها داره. و نمیشه برای همه یک نسخه پیچید،

به مدرک هم ارتباط چندانی نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •