[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن کد ملی رو ببین کارتت تحویل پست شده و الان کجاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن کد ملی رو ببین کارتت تحویل پست شده و الان کجاست.
داداش من معاف شدم
15/6 قایمه کمیسون داشتم
داداشم مشکل قلب داشت همین تنگگ و اینا...سال 88 بود فک کنم.معافش نکردن.واسه قلب خیلی گیر میدن...
حالا شما اعرام که شدی مجددا از داخل یگان اقدام کن شنیدم راحت تر میگیرن
بعدشم شما لیسانسی کلا رزمی نداشتی که معاف از رزم کردن...
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
داداش دمت گرم
اره تحویل شده به تاریخ 31/6 یعنی دیروز
با پیشتاز میفرستن؟؟
یعنی تا شنبه میاد؟ یا بیشتر طول میکشه؟
بله پیشتازه
برا من تحویل پست شد فرداش اومد دم خونه
برا شما هم احتمالا فردا بیاد یا دیگه شنبه حتما میرسه.
دمت گرممم
بسی مشعوفمان کردی[emoji3]
آقا من انقدر درگیر این مشخص شدن محل آموزشی هستم که اشتباها فکر کردم شما هم منتظر همونیپوزش.
حالا ما که زیاد بهش دل نمیبندیم (حوصله نداریم باز دوباره ناحق بشه و روحیمون خراب) تا ببینیم یگان اصلا چطوریه و کجاییم و شرایط چطوریه.
سلام دوستان
من فوق دیپلم دارم ،
1. درسته میگن از مهر 95 فوق دیپلم هارم 19 ام مثل دیپلم و زیر دیپلم میفرستن ؟
2. یعنی باید با دیپلم و زیر دیپلم آموزش ببنیم ؟ اصلا فرقی ام داره تو آموشی ؟ آخه شنیده بودم یکم سخت تر میگیرن تو آموزشی به دیپلم و زیر دیپلم ؟
بابا 2سال مثل همه برید سربازی تمامش کنید... این سری هم مطمئن باش سخت تر میشه... ترتیب دستگیری به اینصورت احتمال باشه 1) کسانی که 8سال غیبت دارن و نیومدن بخرن 2) کسانی که به اشتباه ثبت نام کردن در طرح خرید ولی مثلا 7 سال غیبت داشتن 3) کسانی که جدیدا فرار کردن از خدمت 4) فارغ التحصیلان دکترا و ارشد و...
بله همینطوره که میفرمایید
شما باید انتظار هر چیزی رو داشته باشی، سختی و راحتی آموزش بستگی به
فرمانده هان و نیروی زیردست اونها داره. و نمیشه برای همه یک نسخه پیچید،
به مدرک هم ارتباط چندانی نداره.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)