تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3708 از 4428 اولاول ... 270832083608365836983704370537063707370837093710371137123718375838084208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,071 به 37,080 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان! توی صفحه ی شخصی من، قسمت تمدید اشتراک نیستش! مشکل از کجاست؟؟؟

2. این کاربر از M Y T H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون بالا رو خوب نگاه کن زده تمدید اشتراک فعلی

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

معلوم نیست این پارس‌آنلاین داره چه غلطی می‌کنه!

دیروز عصر، یهو اینترنت حجمی 2مگابیت عین دسته گلم قطع شد و بعد از چند دقیقه‌ای که وصل شد سایت‌ها رو با تأخیر باز می‌کرد. از 8.8.8.8 پینگ گرفتم، دیدم پینگش که قبلاً روی 120 بود رفته نزدیک 200 به بالا اونم با تایم‌اوت‌های فراوان.

از کنترل پنل مودم چک کردم دیدم که پهنای باند داون‌استریمم رو روی 1600kbps بستن در حالی که قبلاً روی 9018kbps بود. بعدش هم اطلاعات خط DSL مودم رو چک کردم دیدم atten داون‌استریم از 32db اومده روی 47db. تازه snr داون‌استریم هم از 14 اومده روی 6.

یعنی کلاً خطمو ترکوندن. بعدش هم که تو ساعت‌های مختلف این اطلاعات رو چک کردم همه‌اشون تقریباً ثابت بودن، اما پهنای باند داون‌استریم متغیر بود بین 1500 تا 2500 kbps.

فکر کنم می‌خوان مثل صبانت یا شرکت‌های دیگه، به هر سرویس سرعت اسمیش رو بدن و احتمالاً سرعت‌های بالاتر مثلاً 6مگابیت، 9مگابیت و 12مگابیت با قیمت بالاتر بدن.

شایدم کار دیگه‌ای می‌خوان بکنن. ولی از دیشب حالم گرفته شده.
    شما که خودت توی تاپیکهای مختلف کاربرا رو در مورد نویز هدایت و ارشاد میکنی به نظرتون این نویز نیست که روی خطت افتاده و زیاد شدن attenuation , snr ربطی به پارس نداره؟ پارس که ریت خط 1600 نداره ! یا 1500 یا 2500 ! این نویز خطه که باعث میشه خطتتون با این ریتها آپ بشه .

5. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

معلومه تا حالا تمدید نکرده بودی چون همه چی توی این عکسایی که گذاشتی واضحه که چجوری شارژ کنی

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اون بالا رو خوب نگاه کن زده تمدید اشتراک فعلی

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    جهت اطلاعت میگم: عکس پایینی رو وقتی گرفتم که روی اون گزینه کلیک کردم!
    معلومه تا حالا تمدید نکرده بودی چون همه چی توی این عکسایی که گذاشتی واضحه که چجوری شارژ کنی
    آقای محترم! عکس پایینی برای منه!
    وقتی روی تمدید اشتراک کلیک میکنی، قاعدتا باید صفحه ای که توی عکس بالایی هست ظاهر بشه! ولی برای من عکس پایین میاد! انقدرا هم کودن نیستم!

8. این کاربر از M Y T H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما که خودت توی تاپیکهای مختلف کاربرا رو در مورد نویز هدایت و ارشاد میکنی به نظرتون این نویز نیست که روی خطت افتاده و زیاد شدن attenuation , snr ربطی به پارس نداره؟ پارس که ریت خط 1600 نداره ! یا 1500 یا 2500 ! این نویز خطه که باعث میشه خطتتون با این ریتها آپ بشه .
    نه. نویزی هم اگه باشه از طرف خود پارس‌آنلاین یا مرکز مخابراتیه. چون عصر جمعه‌ای که نه تو ساختمون ما و نه تو محله ما، هیچ جا اتفاقی که بتونه این جور نویز بندازه روی خط نداشتیم. ضمن این که تو این چند سال گذشته هم تا حالا سابقه این جور نوسان رو تو خطم ندیده بودم. من فکر می‌کنم یا پارس‌آنلاین یا خود مخابرات داره یه کارایی تو مراکز مخابراتی انجام می‌ده. الآن اینترنتی هم که ما تو شرکت داریم با این که ریت داون‌استریمش ثابت مونده اما SNR داون‌استریمش رو که چک کردم اومده روی 4 تا 5. قبلاً خیلی عالی بود. یادمه شنبه هفته پیش اینترنت محل کارمون هم یه چند ساعتی اختلال داشت و خیلی کند بود. یعنی از 8.8.8.8 که پینگ می‌گرفتم مدام تایم اوت می‌داد. فکر کنم بعد از اون این جوری شده.

در ضمن حتی اگه پارس از اکانتینگ پروفایل رو روی یه عددی مثلاً 9216 بسته باشه، به دلیل مشکلات خط ریتی که مودم نشون می‌ده می‌تونه پایین‌تر باشه. ضمن این که مودم من (Asus DSL-N10) یه قابلیت داره که ریت خط رو به صورت مداوم چک می‌کنه و اعدادش رو به‌روزرسانی می‌کنه. این تغییرات هم مربوط به همینه.

چون حدس می‌زنم یا پارس‌آنلاین یا خود مخابرات دارن یه دستکاری‌هایی انجام می‌دن، یکی دو روز صبر می‌کنم. امیدوارم که درست بشه. اما اگه نشد حتماً پیگیر می‌شم.

10. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جهت اطلاعت میگم: عکس پایینی رو وقتی گرفتم که روی اون گزینه کلیک کردم!

آقای محترم! عکس پایینی برای منه!
    وقتی روی تمدید اشتراک کلیک میکنی، قاعدتا باید صفحه ای که توی عکس بالایی هست ظاهر بشه! ولی برای من عکس پایین میاد! انقدرا هم کودن نیستم!
    داداش میخواستم بگم که اون عکس دومی مال شماست الانه منفجر میشی از عصبانیت

خوب زنگ بزن پشتیبانی ببین پروفایلت چه اشکالی داره که نمیتونی تمدید رو بزنی واسه صفحه تمدید میاد و مشکل شما رو ندارم

12. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    اقا من از دست شاتل فرار کردم .
    مرکز مخابراتی چمران هستم و شرکت های زیادی سرویس نمیدن نه صبانت نه های وب
    مونده همین اسیاتک و پارس انلاین و مخابرات که مخابرات هم رو اعصابه
    شبانه حدود 3گیگ دانلود دارم
    پارس انلاین مثل شاتل محدود میکنه؟! یا این مشکلاتی که دوستان دارن همه بستگی به مرکز مخابراتی داره؟!

14. این کاربر از danicr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

زنگ بزن پشتیبانی مشکل پنلت را بگو برای منم یک بار همین جور شد وقتی زنگ زدم چند ساعت بعدش درست شد

16. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در ضمن حتی اگه پارس از اکانتینگ پروفایل رو روی یه عددی مثلاً 9216 بسته باشه، به دلیل مشکلات خط ریتی که مودم نشون می‌ده می‌تونه پایین‌تر باشه. ضمن این که مودم من (Asus DSL-N10) یه قابلیت داره که ریت خط رو به صورت مداوم چک می‌کنه و اعدادش رو به‌روزرسانی می‌کنه. این تغییرات هم مربوط به همینه.
    منم همینو گفتم که پارس نیومده ریت خط رو 1500 یا 2500 ببنده. همون 9 مگ هست که به خاطر مشکلات خطی بالا پایین میشه. اون قابلیت هم که توی بعضی مودمها هست SRA هست که ریت خط با توجه به وضعیت خط بالا پایین میشه . امیدوارم درست بشه ولی تجربه نشون میده که این مشکلات مربوط به خط وقتی به وجود بیاد دیگه حل شدنی نیست مگر با پیگیری زیاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •