دوستام من اخرین وضعیتم تو سامانه به شرح زیره :
آخرين وضعيت صدور كارت
تاريخ آخرین وضعيت 1395/06/29
چقدر طول میکشه کارتم بیاد؟؟؟؟؟
دوستام من اخرین وضعیتم تو سامانه به شرح زیره :
آخرين وضعيت صدور كارت
تاريخ آخرین وضعيت 1395/06/29
چقدر طول میکشه کارتم بیاد؟؟؟؟؟
Last edited by scar_h; 20-09-2016 at 13:24.
یعنی چی قیدشو بزنم محددودیتها رو شدید کردند و گفتند دستگیر می کنند
حرف شما مثل اینه که بر فرض بگیم چون تا 4 سال پیش حمل اسلحه مجاز بود و اون موقع من اسلحه نداشتم و نتونستم از قانون در اون لحظه استفاده کنم الان میخوام یه اسلحه بخرم و با خودم ببرم اینور و اونور،کسی هم نباید به من گیر بده![]()
یا مثلا بگیم 5 سال پیش برای تماشای فیلمی از فلان سینما بلیط تهیه کردید،حالا میخواید با همون بلیط برید فیلم ببینید و نباید بابت بلیط جدید از شما پول دریافت کنن
خوب اگه نمیتونید قیدش ُ بزنید پس تشریف ببرید خدمت![]()
Last edited by lafze-ghalam; 20-09-2016 at 13:54.
double posted
پس برم برای خرید خدمت؟
کسی نمیدونس؟؟؟
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
درود.
ما که اقدام کردیم برای معافیت پزشکی (قلب) و با اینکه شرایط معافی کامل رو به صورت دوبله داشتیم! آخرش معاف از رزممون کردنو اعتراض و ... بعدش هم محل ندادن.
خلاصه که یک آبان تشریفمون رو خواهیم برد و حالا هم منتظریم تا یه 15 روز دیگه که ببینیم کجا افتادیم.
سپاه که نمیافتم (چون نه شرایط پذیرشش رو دارم و نه تا اونجا که میدونم، بدون پذیرش لیسانس میگیره)؛ میمونه ارتش و نیروی انتظامی، حدس خودم 01 هست (ثبت بشه اینجا تا بعد ببینم چقدر از حدسم درست بوده).
سلام
دادا اگه میشه نوع بیماری و اقداماتتم بگو که یه تجربه ای واسه بقیه بشه
انشالله بری و به سلامت برگردی
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
از من که هنوز صدور دفترچه هست و تا اونجا هم که من میدونم، دیگه نامه نمیاد دم در خونه، باید یه 10 روز قبلش بریم و از پلیس +10 نامه اش رو بگیریم.
آقا دست رو دلمون نذار که با بیان خاطرات بدتر خون میشه.
من نارسایی مادرزادی دریچه های قلب دارم (پرولاپس خالی نه، نارسایی و عوارض دیگه رو هم مثل تنگی نفس، طپش قلب و ... هم دارم)؛ هر دو تا دریچه رو هم داریم TR دو مثبت و MR یه مثبت که هر کدوم از اینها چون با نارسایی و عوارض همراهه، به تنهایی باعث معاف دائم میشه که ما هر دوشم داریممال یه روز و دو روز هم نیست، از 5 و 6 سال پیش پرونده و اکو و ... از بهترین دکتر ها و متخصص ها دارم، حتی روز قبل از اینکه برم پزشک متخصص!!! مورد نظر خودشون، رفتم یه متخصص بیرون که نتایج همون بود (جالبته این متخصص بیرون از پزشک های مورد اعتماد خودشون هم هست
) گفت شما که معافی، کی جرات میکنه شما رو با این وضعیت بفرسته سربازی اصلا.
رفتیم بیمارستان و دکتر خودشون، بعد از کلی الافی، یه دکتر اومد (که ازش نخواهم گذشت) که نه معاینه کرد نه حتی یه گوشی گذاشت نه از تنگی نفس و طپش قلب و ... گفت، گفت یه اکو میگیریم، اکو گرفت و TR رو به بهونه ی عام بودن!! این مشکل اصلا توی گزارشش ننوشت (هیچ وقت نذارید این کار رو بکنند) و MR رو هم زد جزئی!رفتیم کمیسیون، مدارک خودم رو میدیدن ها ولی چیزی نداشتند بگند، استناد دادن به دکتر معتمد هر چی گفتم بفرست دوباره معرفی مجدد به دکتر (قانونا باید بفرسته چون تضاد زیادی داشت) گفت نه دیگه باز باید هزینه کنی خب، گفتم هزینشو میدم!
و بعدم بهم گفت شما که لیسانس داری (به خاطر لیسانس معاف از رزم میزدن!) ما شما رو معاف از رزم میزنیم، آسون میشه برات، برو اونجا اگر دیدی اذیتی میتونی باز اقدام کنی!
معاف از رزم زدن، بعدش اعتراض زدم، هزار بار به پلیس +10 گفتم بزن اعتراض به نظریه ی تخصصی نه نظریه کمیسیون (چون اینطوری مجبورند شما رو مجددا معرفی کنند به پزشک) بعد دیدم پرینت رو که به من داد، زده اعتراض به کمیسیون
(میگه ما همین یه مدل اعتراض رو تو سیستم برامون گذاشتن!) قبل از شورای عالی مراجعه کردم به نظام وظیفه کل اصفهان، پیش همشون رفتم و گفتم این قضیه ی اعتراض رو که اشتباه زدن، گفتند نیازی به اصلاح نیست و خود شورای عالی برو بگو، اونا میفرستندت واسه معاینه مجدد. روز شورای عالی که شد، نوبت ما که شد، پامون رو گذاشتیم توی اتاق و سلام دادیم، دیدم همونجا همینطوری رای رو روی کاغذ نوشتند و نوشتند معاف از رزم!
منم دیگه اعصابم ریخت بهم، گفتم این چه اعتراضیه که شما هنوز حرف منو نشنیده و مدارک منو ندیده، رای دادین!!!! گفتن بفرما، تک تک مدارکمو نشون دادم، حتی خودشون گوشی میذاشتند روی قلبم و از طپش قلب تعجب میکردن (جالبه هم توی شورای عالی و هم توی کمیسیون اولیه حتی، از شدت تعجب به اون یکی دکتر هم میگفتند بیا چک کن) و منم گفتم نمیگم معاف کن که، منو بفرستید معاینه مجدد، نتایجش کاملا مشخص میشه خب، بعد دیگه هیچی نداشت بهم بگه، در اومد گفت شما روی کاغذت زده اعتراض به کمیسیون نه اعتراض به پزشک! رو کردم سمت سرهنگی که اونجا بود، گفتم خداوکیلی، من چند روز تموم مگه نیومدم اینجا و میگفتم که پلیس +10 اشتباه زده این اعتراض رو، شما خودت گفتی طوری نیست! بعدم گفتند خب حالا بیرون بمون تا نظرمونو اعلام کنیم ولی حقیقت رو خودشونم میدونستند، من قبل اینکه برم داخل اتاق، اونا رای رو روی کاغذ نوشته بودند و امضا کرده بودن، میومدن که خط بزنند و شر بسازند واسه خودشون!؟ نه. به سادگی هر چه تمام تر حالا باس با این همه مشکل بریم خدمت. ما که میگیم قسمت بوده! و خودمونو اینطوری آروم میکنیم، شما هم همینو بگو
.
این بود خلاصه ی داستان ما.
شروع برخورد های شدید با سربازان فراری و غایبکریمی همچنین با بیان اینکه طرح تشدید برخورد با مشمولان غایب و فراری از ابتدای مهرماه آغاز می شود ،گفت: از حدود دو ماه قبل برای بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن از مشمولان غایب پیامک ارسال شده و از آنان خواستیم تا با مراجعه به دفاتر پلیس بعلاوه ۱۰ وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند، این افراد شامل کلیه مشمولان غایب شده و تمام کسانی که بیشتر و کمتر از هشت سال غیبت داشتند را شامل میشود. این افراد اگر سنوات غیبتشان به حداقل هشت سال تا پایان امسال یا بیشتر از آن برسد میتوانند با پرداخت جریمه از سربازی معاف شوند، اما اگر سالهای غیبتشان کمتر از ۸ سال باشد باید به سربازی بروند
جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان اینکه افرادی که پیامک تعیین تکلیف دریافت کردهاند باید با مراجعه به دفاتر پلیس بعلاوه 10 وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند، ادامه داد: با آغاز مهر ماه اخطاریه هایی برای این افراد به منازلشان صادر خواهد شدو طرح تشدید برخورد با سربازان فراری و مشمولان غایب نیز اجرا میشود و بر این اساس علاوه بر اینکه امکان دستگیری مشمولان غایب برابر قانون وجود دارد این افراد از دریافت یکسری خدمات نیز محروم میشوند
![]()
دوستان کسی اینجا هست که دستگیر شده باشه؟![]()
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)