دیگه انقدر زنگ زدم پشتیبانی و اونا زدن بم دیگه حال و حوصلشو ندارم نیم پشت خط میمونی آخرش بت میگه کاری از دستم برنمیاد برات میزنم که جبران خسارت کنن اونم با چند روز بدون ترافیک اضافه کردن به اکانت
دیگه انقدر زنگ زدم پشتیبانی و اونا زدن بم دیگه حال و حوصلشو ندارم نیم پشت خط میمونی آخرش بت میگه کاری از دستم برنمیاد برات میزنم که جبران خسارت کنن اونم با چند روز بدون ترافیک اضافه کردن به اکانت
سرویس 256...روزا سرعت از 100 بیشتز نمیشه اما شبا سرعت آزاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم چرا چند تا فایل همزمان میزاری سرعت بیشتر میشه
این لیست خیلی قابل اعتماد نیست. چون سرعت اینترنت شرکتهایی مثل آسیاتک و پارسآنلاین رو که هم مشتری عادی اینترنت (مثل ADSL) دارن و هم مشتری دیتاسنتری رو با شرکتهایی مقایسه کرده که فقط دیتاسنتر دارن. تو این لیست به غیر از مبیننت، آسیاتک و پارسآنلاین، بقیه فروشنده اینترنت پهنباند به اشخاص یا شرکتها نیستند، بلکه اکثرشون دیتاسنترن و اینترنت رو فقط به سرورهای فیزیکی یا مجازی روی دیتاسنترهاشون میدن که معمولاً این سرورها هم اینترنت با سرعت خیلی بالا بهشون داده میشه. طبیعیه اگه کسی از داخل سرورش با اسپیدتست تست بگیره، سرعتش مثلاً دربیاد 50 مگابیت در ثانیه.
تازه، مبیننت که اول شده با متوسط 5مگابیت که کلاً سرویس بالای 2مگابیت نداره اصلاً و سرعتش رو هم باز نمیذاره روی وایمکسش.
معلوم نیست این پارسآنلاین داره چه غلطی میکنه!
دیروز عصر، یهو اینترنت حجمی 2مگابیت عین دسته گلم قطع شد و بعد از چند دقیقهای که وصل شد سایتها رو با تأخیر باز میکرد. از 8.8.8.8 پینگ گرفتم، دیدم پینگش که قبلاً روی 120 بود رفته نزدیک 200 به بالا اونم با تایماوتهای فراوان.
از کنترل پنل مودم چک کردم دیدم که پهنای باند داوناستریمم رو روی 1600kbps بستن در حالی که قبلاً روی 9018kbps بود. بعدش هم اطلاعات خط DSL مودم رو چک کردم دیدم atten داوناستریم از 32db اومده روی 47db. تازه snr داوناستریم هم از 14 اومده روی 6.
یعنی کلاً خطمو ترکوندن. بعدش هم که تو ساعتهای مختلف این اطلاعات رو چک کردم همهاشون تقریباً ثابت بودن، اما پهنای باند داوناستریم متغیر بود بین 1500 تا 2500 kbps.
فکر کنم میخوان مثل صبانت یا شرکتهای دیگه، به هر سرویس سرعت اسمیش رو بدن و احتمالاً سرعتهای بالاتر مثلاً 6مگابیت، 9مگابیت و 12مگابیت با قیمت بالاتر بدن.
شایدم کار دیگهای میخوان بکنن. ولی از دیشب حالم گرفته شده.![]()
سلام..داداش یه توضیح بده جریان چیه؟؟؟ سرعت 3 مگ ؟؟؟ مگه پورت شما رو چند مگ بستن؟؟؟ این نرم افزار چی هست که آی پی و بقیه شماره ها رو ست کردی؟؟؟ از همه سایت ها سرعت دانلودت 3 مگ هست؟؟؟
اینترنت ماهواره ایه برادر من
نمیدونم چه ربطی به اینجا داشته
سلام. میشه بگی از چه شرکتی اینترنت ماهواره ای و در کدام جهت گرفتی.
سلام دوستان یه سوال،من خطم شدید نویز داره سر خط با پارس چک کردم برام تیکت ثبت کرد،حالا به پارس زنگ زدم میگه از مرکز مخابرات مشکل نیست،میگه یکبار دیگه برو سر خط !!آخه مگه خرم یه کار رو چند بار انجام بدم مگه بیکارم،گفت شاید سیم کشی های از درب منزل تا مرکز مشکل داشته باشه.اگه من به مخابرات بگم با هزینه خودم عوض می کنه؟به مرکز مخابراتی زنگ بزنم؟اونجام زنگ زدم سریع می گه 17 را بگیر .بد جالبیش اینجا که سریع قطع می کنن.شکایت کنم ؟خیلی عصبانی ام
شما امار مودمت رو بذار همه چیز مشخص میشه اگه مشکلی داشته باشه همون جا مشخصه
دیشب بعد مدت ها سرعتم برگشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)