تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3707 از 4428 اولاول ... 270732073607365736973703370437053706370737083709371037113717375738074207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,061 به 37,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

عجب!!!! رسما آبرو و حیثیت خودشو داره میبره... شده عین شرکتای اینترنت دو زاری. الان زنگ بزن پشتیبانی، اگه خواب نباشه البته، انقدر مضخرف میگه که خودت مجبور شی قطع کنی تلفونو.
    دیگه انقدر زنگ زدم پشتیبانی و اونا زدن بم دیگه حال و حوصلشو ندارم نیم پشت خط میمونی آخرش بت میگه کاری از دستم برنمیاد برات میزنم که جبران خسارت کنن اونم با چند روز بدون ترافیک اضافه کردن به اکانت

2. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سرویس 256...روزا سرعت از 100 بیشتز نمیشه اما شبا سرعت آزاده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نمیدونم چرا چند تا فایل همزمان میزاری سرعت بیشتر میشه

4. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

6. 2 کاربر از scooter585 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

رنکینگ ISP های ایران بر اساس آمار سایت Speedtest.net در ماههای July و August 2014 ... پارس آنلاین با افتخار در رده 9 ام قرار گرفته ... ولی جالبه من اینجا اثری از صبا نت نمیبینم ... توی 10 تای بعدی هم نیست.

آسیاتک ؟ این لیست نیست جک ساله !
    به نظر من جک تر از پارس آنلاین نیست نهم شده
    تازه میخواد 16 مگ هم بده
    فک نکنم جوک سال باشه چون خودشون نوشتن اینا بر اساس نتایج تست هاییه که کاربرا میان میدن و احتمالا باید از همه ی لیست ها دقیق تر باشه!
    اینم لینک:
    این لیست خیلی قابل اعتماد نیست. چون سرعت اینترنت شرکت‌هایی مثل آسیاتک و پارس‌آنلاین رو که هم مشتری عادی اینترنت (مثل ADSL) دارن و هم مشتری دیتاسنتری رو با شرکت‌هایی مقایسه کرده که فقط دیتاسنتر دارن. تو این لیست به غیر از مبین‌نت، آسیاتک و پارس‌آنلاین، بقیه فروشنده اینترنت پهن‌باند به اشخاص یا شرکت‌ها نیستند، بلکه اکثرشون دیتاسنترن و اینترنت رو فقط به سرورهای فیزیکی یا مجازی روی دیتاسنترهاشون می‌دن که معمولاً این سرورها هم اینترنت با سرعت خیلی بالا بهشون داده می‌شه. طبیعیه اگه کسی از داخل سرورش با اسپیدتست تست بگیره، سرعتش مثلاً دربیاد 50 مگابیت در ثانیه.

تازه، مبین‌نت که اول شده با متوسط 5مگابیت که کلاً سرویس بالای 2مگابیت نداره اصلاً و سرعتش رو هم باز نمی‌ذاره روی وایمکسش.

8. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

معلوم نیست این پارس‌آنلاین داره چه غلطی می‌کنه!

دیروز عصر، یهو اینترنت حجمی 2مگابیت عین دسته گلم قطع شد و بعد از چند دقیقه‌ای که وصل شد سایت‌ها رو با تأخیر باز می‌کرد. از 8.8.8.8 پینگ گرفتم، دیدم پینگش که قبلاً روی 120 بود رفته نزدیک 200 به بالا اونم با تایم‌اوت‌های فراوان.

از کنترل پنل مودم چک کردم دیدم که پهنای باند داون‌استریمم رو روی 1600kbps بستن در حالی که قبلاً روی 9018kbps بود. بعدش هم اطلاعات خط DSL مودم رو چک کردم دیدم atten داون‌استریم از 32db اومده روی 47db. تازه snr داون‌استریم هم از 14 اومده روی 6.

یعنی کلاً خطمو ترکوندن. بعدش هم که تو ساعت‌های مختلف این اطلاعات رو چک کردم همه‌اشون تقریباً ثابت بودن، اما پهنای باند داون‌استریم متغیر بود بین 1500 تا 2500 kbps.

فکر کنم می‌خوان مثل صبانت یا شرکت‌های دیگه، به هر سرویس سرعت اسمیش رو بدن و احتمالاً سرعت‌های بالاتر مثلاً 6مگابیت، 9مگابیت و 12مگابیت با قیمت بالاتر بدن.

شایدم کار دیگه‌ای می‌خوان بکنن. ولی از دیشب حالم گرفته شده.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..داداش یه توضیح بده جریان چیه؟؟؟ سرعت 3 مگ ؟؟؟ مگه پورت شما رو چند مگ بستن؟؟؟ این نرم افزار چی هست که آی پی و بقیه شماره ها رو ست کردی؟؟؟ از همه سایت ها سرعت دانلودت 3 مگ هست؟؟؟

12. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام..داداش یه توضیح بده جریان چیه؟؟؟ سرعت 3 مگ ؟؟؟ مگه پورت شما رو چند مگ بستن؟؟؟ این نرم افزار چی هست که آی پی و بقیه شماره ها رو ست کردی؟؟؟ از همه سایت ها سرعت دانلودت 3 مگ هست؟؟؟
    اینترنت ماهواره ایه برادر من
    نمیدونم چه ربطی به اینجا داشته

14. 2 کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام. میشه بگی از چه شرکتی اینترنت ماهواره ای و در کدام جهت گرفتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال،من خطم شدید نویز داره سر خط با پارس چک کردم برام تیکت ثبت کرد،حالا به پارس زنگ زدم میگه از مرکز مخابرات مشکل نیست،میگه یکبار دیگه برو سر خط !!آخه مگه خرم یه کار رو چند بار انجام بدم مگه بیکارم،گفت شاید سیم کشی های از درب منزل تا مرکز مشکل داشته باشه.اگه من به مخابرات بگم با هزینه خودم عوض می کنه؟به مرکز مخابراتی زنگ بزنم؟اونجام زنگ زدم سریع می گه 17 را بگیر .بد جالبیش اینجا که سریع قطع می کنن.شکایت کنم ؟خیلی عصبانی ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال،من خطم شدید نویز داره سر خط با پارس چک کردم برام تیکت ثبت کرد،حالا به پارس زنگ زدم میگه از مرکز مخابرات مشکل نیست،میگه یکبار دیگه برو سر خط !!آخه مگه خرم یه کار رو چند بار انجام بدم مگه بیکارم،گفت شاید سیم کشی های از درب منزل تا مرکز مشکل داشته باشه.اگه من به مخابرات بگم با هزینه خودم عوض می کنه؟به مرکز مخابراتی زنگ بزنم؟اونجام زنگ زدم سریع می گه 17 را بگیر .بد جالبیش اینجا که سریع قطع می کنن.شکایت کنم ؟خیلی عصبانی ام
    شما امار مودمت رو بذار همه چیز مشخص میشه اگه مشکلی داشته باشه همون جا مشخصه

دیشب بعد مدت ها سرعتم برگشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •