یه چند روزه همه ISP ها اینطورن، من با اروپا شرقی 78-84 بودم، یهو میشه 200، یهو 150 یهو 100 یهو برمیگشت نرمالش... (اصلش همون 78-84 هست که میگیرم)
شما با کجا 80 هستی؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یه چند روزه همه ISP ها اینطورن، من با اروپا شرقی 78-84 بودم، یهو میشه 200، یهو 150 یهو 100 یهو برمیگشت نرمالش... (اصلش همون 78-84 هست که میگیرم)
شما با کجا 80 هستی؟
من هم اسیاتک دارم هم مخابرات
اسیاتک از سال 86 دارم ولی فوق مزخرف شده دیگه هیچ ویژگی مثبتی نداره ;نه پینگ درست حسابی نه قیمت و سرویس درست حسابی نه دیگه شبانه داره (البته یه شبانه داره که مزخرفی بیش نیست ) و بدتر از همه قطعی های زیاد با وجود اینکه snr 14 هست قطع میشه و حدود 10 مین طول میکشه ایپی جدید بگیره !
تو مرکز مخابراتی ما حکمت شعار هم که شانس ما 5-6 ساله کلا شده انحصاری مخابرات و هیچ شرکت دیگه نمیشه گرفت . باز مخابرات قابل تحمل تر از اسیاتک هست
10 روزه مشترک آسیاتکم شبا از ساعت 9 تا 1 شب به صورت کامل نابود هستش به طوری که پینگ میره 300 و سرعت تک کانکشن 50 کیلوبایت میشه
روزها تک کانکشن داخلی خوبه ولی خارجیش کلا 4 مگابیت بیشتر نمیشه
من گیمینگ گرفتم که رنج ایپیم استاتیک شده که مسیر این رنج افتضاح هستش مخصوصا از دیشب که فقط مسیر جنوب اومده روی ایپیم پینگم کلا به هر ایپی که میگید 200 شده در این حد نابود هستش
خلاصه بهتون بگم سراغ این شرکت نیاید من بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم که از این شرکت نت خریدم
من سرعتم روی 14 مگ بسته شده
اینم تست تک کانکشن داخلی و خارجی
تست تک کانکشن خارجی برای i3d dubai هستش که باید پینگش برای من 55 باشه ولی..
اینم تست مولتی کانکشن از سرور آلمان :
![]()
Last edited by ...Moein...; 24-11-2020 at 22:12.
سلام من از سرویس آسیاتک ptp (وایرلس اشتراکی ) استفاده می کنم
همه چیزش خوبه ولی متاسفانه با هیچ چیز پی انی خوب کار نمی کنه
دوستان از چه چیز وی انی استفاده می کنند که سرعتش خوب باشه ؟
ممنون
چه جالب منم همین مشکل رو با صبانت دارم
بقیه هم این مشکل رو دارن؟
تست فرانکفورت همین الان
![]()
سرعتش خیلی کمه
دوستان آسیاتک امروز برای شما هم قطع بود؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)