دوستان در مورد کد سخا لطفا اطلاعاتی بدید. ممنون
چرا مگه من معاف نبودم!
برم سازمان نظام وظیفه چی؟
سخا: سامانه خدمات الکترونیکی.این کد رو تو سایت نظام وظیفه میزنید میبینید وضعیت خودتون رو
بودین دیگه نیستین.
مثه این میمونه که سه سال پیش که خدمت 18 ماه بوده شرایط رفتن به خدمت رو داشتی ولی نرفتی الان بخوای بری خدمت بگی باید منو طبق اون موقع 18 ماه بفرستین خدمت.
از سامانه پیامکی نظام وظیفه بخای استعلام وضعیت بگیری هر اس ام اس 400 تومن کم میکنه!!!!!!!
4 تا اس دادیم 1600 کم کرد!!
عجب!!!!
دوستان از سایتش استعلام بگیرید به صرفه تره:/
دوستان برای گرفتن معافیت کفالت باید کجا اقدام کنم؟؟ مراحلش چند تا هست؟؟ معمولا چقدر طول میکشه؟؟
![]()
سلام دوستان من یکم ابان اعزامم هست لیسانس هم دارم میخوام بدونم روز اول باید چیکار کنم و تو دوره اموزشی چیکار میکنن؟؟درضمن خیلی لاغرم و ضعف عضلات دارم ممنونم!ایا واسه ماها تفاوت میزارن؟؟؟
چه ربطی داره مگه من می خواهم خدمت کنم جزو خدمتی ها حساب می کنید من معاف برادر چهارم بودم و اگه کارتم صادر شده بود الان کارت معافی داشتم
اولین قدم رفتن به پلیس +10 و گرفتن فرم های مربوطه و آماده کردن مدارک مورد نیاز هست . بعدش هم ثبت سیستمی درخواست .
بریان اونجا راهنماییتون میکنن.
عزیزم اگه رو کاشتن چیزی درنیومد .
یک مثال دیگه میزنم . سال های پیش معافیت کفالت پدر سن 65 سال بود . الان شده 70 خیلیا شرایظش رو داشتن ولی نگرفتن . الان اگه برن تا زمانی که پدر 70 سالش نشه معاف نمیشن. حتی اگر سن پدر 69 سال و 364 روز باشه باز هم شزایط معافی رو ندارن.
شما واقعا معلوم نیست برنامت چیه یک بار میگی میخوای بخری یک بار میگی معافیت برادر چهارم داشتم .
به نظرم شما با توجه به اینکه 30 سالتونه اگر واقعا نیازی به کارت پایان خدمت نداری کلا قیدشو بزن .
به نظام وظیفه که مراجعه کنی که هیچی پیش فرمانده کل قوا هم بری بگی من با قانون قبلی معاف بودم باید معافم کنی کاری کسی برات نمیکنه هیچ همون موقع میذارنت در صف اعزام .
اگر هم فکر میکنی میتونی معاف شی همین فردا صبح اول وقت برو پلیس +10 فرم معافیت رو پر کن .
Last edited by ariajoker; 20-09-2016 at 12:37.
اقا مگه من و دوستان مشکلی با شما داریم ؟ یا ما میخایم بفرستیمت خدمت ؟
اصن شما از نظر ما معاف .
شما یه سوال پرسیدی ما جواب دادیم . حالا دیگه با خودته یا خودتو گول بزن و به فکر معافیت باش یا برو اماده شو واسه خدمت مقدس
یاعلی
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)