تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3705 از 4428 اولاول ... 270532053605365536953701370237033704370537063707370837093715375538054205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,041 به 37,050 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی ها از نظر سرعت راضی هستن که البته به نظر من اون هم موقتیه و وقتی خوب مشتری جذب کرد خراب میشه آخه مگه یه شرکت چقدر پهنای باند داره بالاخره به فکر محدود کردن میفته
    درست مثل پارس آنلاین که الان به پیسی افتاده البته صبانت قبلا هم سابقه سرعت پایین شبانه رو داشته .................

واسه آنلاین استریمینگ متفاوته آخه سرعت تک کانکشن هاشون رو که میگن خیلی فرق میکنه
    آره سرعت دانلودشونو که میگن عالیه. آنلاین استریمینگشون ظاهرا تعریفی نداره ولی هر چی باشه باید نسبت به الان پارس آنلاین خیلی بهتر باشه چون همین بروزینگ معمولی رو هم 3 ساعت طول میکشه یه عکس لود شه. سرعت تک کانکشنش اونده رو 20 برای من با سرویس 2 مگ که روی 9 بسته شده! تازه میگه چند وقت دیگه میخوایم همه رو روی 16 ببندیم! گفتم چه فرقی میکنه وقتی ماکسیمم سرعت 200 KB/s میخواد باشه؟؟؟
    قبلا ویدیو HD تو یو...توب میدیدم مثل برق لود میشد. گندددد زد واقعا.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آره سرعت دانلودشونو که میگن عالیه. آنلاین استریمینگشون ظاهرا تعریفی نداره ولی هر چی باشه باید نسبت به الان پارس آنلاین خیلی بهتر باشه چون همین بروزینگ معمولی رو هم 3 ساعت طول میکشه یه عکس لود شه. سرعت تک کانکشنش اونده رو 20 برای من با سرویس 2 مگ که روی 9 بسته شده! تازه میگه چند وقت دیگه میخوایم همه رو روی 16 ببندیم! گفتم چه فرقی میکنه وقتی ماکسیمم سرعت 200 KB/s میخواد باشه؟؟؟
    کدوم شهری؟ همه چیز به پهنای باند شهرتون برمیگرده. اگه صبر کنی تمام این مشکلات حل میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

رنکینگ ISP های ایران بر اساس آمار سایت Speedtest.net در ماههای July و August 2014 ... پارس آنلاین با افتخار در رده 9 ام قرار گرفته ... ولی جالبه من اینجا اثری از صبا نت نمیبینم ... توی 10 تای بعدی هم نیست.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پارس آنلاین چیزی به نام محدودیت کاربر به خاطر دانلود زیاد شبانه نداره. فهمیدنش هم خیلی آسونه. اگه محدودیت از سمت پارس باشه برای یه شب یا دوشب یا یه هفته محدود نمیکنه که. یه مدت طولانی تری محدود میکنه مثل شاتل مثلا تا شارژ دوره بعدی . ولی کسایی که مشکل سرعت شبانه دارن مشکلشون به این صورته که چند روز خوبه چند روز بد . پس این نمیتونه به محدودیت از سمت پارس ربط داشته باشه .
    اتفاقا خیلی جالبه وقتی زنگ میزنم پشتیبانی یکم باش ور میره الکی میاد توی سیستم DNS عوض میکنه بعد یه دفعه سرعت از 60 میشه 900 در صورتی که همه میدونن که DNS فقط میتونه روی پینگ و پیج باز کردن تاثیر داشته باشه و چیزی به غیر از یک مترجم URL به IP نیست که این نشون میده این شرکت این کار رو میکنه وسیاستش کاملا عوض شده ......

توی ماه رمضون بم میگفتن پهنای باند کمه سرعتم 60 بود چند بار مودم رو ریست کردم سرعتم شد 900 که واضح بود یه باگ سیستم اکانتینگشون بود

به نظر من شرافت شاتل خیلی بیشتره که حداقل خودش میگه که برای شبانه fair use policy داریم نه اینکه هی بگن
    مشکل داره برطرف میشه تا طرف اصلا بیخیال دانلود شبانه بشه .....

5. 4 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رنکینگ ISP های ایران بر اساس آمار سایت Speedtest.net در ماههای July و August 2014 ... پارس آنلاین با افتخار در رده 9 ام قرار گرفته ... ولی جالبه من اینجا اثری از صبا نت نمیبینم ... توی 10 تای بعدی هم نیست.

آسیاتک ؟ این لیست نیست جک ساله !

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نگاه کن این شرکتا یک سیاست کثیف دارند که مثلا میان تا چند ماه به قول معروف شیرفلکه رو باز میزارند مثل کاری که الان صبانت میکنه یا پارس چند ماه پیش میکرد تو این مدت خوب شما بگو مثلا 1000 نفر میان این شرکت بعد چند ماه شیر فلکه رو میبندن تا اونایی که اهل دانلود هستند برند چونکه اینا بیشتر ضرر ده هستن که مثلا تعدادشون 100 نفر هست و کاربرای که برای شرکت سود داره بمونند و به خاطر این سیاست 900 نفر که ضرر ندارند رو جذب میکنه اون شرکت
    الان تا چند ماه دیگه صبانت شیر فلکه رو میبنده و مثلا پارس انلاین هم وا میکنه
    شما تا چند ماه دیگه صبر کنید اگه حرف من برات ثابت نشد

8. 5 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کرج.

میدونم طبق تجربه های قبلی بالاخره اینو یه جور باید درست کنن اگه البته تغییر رویه نداده باشن.
    میدونید مشکل اصلی من با پارس چیه؟ اینه که نمیاد واقعا مثلا 9 مگ یا 8 مگ بفروشه و این اسمش حقه بازیه .. برای اینکه هر موقع زنگ میزنی بیگه ما بیشتر از 2 مگ تعهد نداریم و بقیه شو لطف کردیم بهت دادیم (در صورتیکه اگه با شرکتای دیگه مقایسه کنی پول همون 9 مگ رو از یوزر ها میگیره). ولی مثلا اگه مثل صبا نت بیاد 10 مگ بفروشه اون موقع میشه طلبکار شد و پرسید چرا سرعت کمتر از مقدار تعهد شده؟ واقعا این کارشون زشته.

10. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اتفاقا خیلی جالبه وقتی زنگ میزنم پشتیبانی یکم باش ور میره الکی میاد توی سیستم DNS عوض میکنه بعد یه دفعه سرعت از 60 میشه 900 در صورتی که همه میدونن که DNS فقط میتونه روی پینگ و پیج باز کردن تاثیر داشته باشه و چیزی به غیر از یک مترجم URL به IP نیست که این نشون میده این شرکت این کار رو میکنه وسیاستش کاملا عوض شده ......

توی ماه رمضون بم میگفتن پهنای باند کمه سرعتم 60 بود چند بار مودم رو ریست کردم سرعتم شد 900 که واضح بود یه باگ سیستم اکانتینگشون بود

به نظر من شرافت شاتل خیلی بیشتره که حداقل خودش میگه که برای شبانه fair use policy داریم نه اینکه هی بگن
    مشکل داره برطرف میشه تا طرف اصلا بیخیال دانلود شبانه بشه .....
    بابا مگه اون کاربر hasanooooooo رو یادت نمیاد که پشتیبانی بهش گفته بود چونکه تو چند سال 500 گیگ دانلود کردید محدودت کردند بعد رفت صفحه وزیر و.... سرعتش درست شد
    خود من پارس افلاین تو منطقمون تازه پهنای زیاد کرده بود ولی باز سرعت روی 100 تا بود

12. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقا امروز من زنگ زدم... توی اسپید تست سرعتم از 2 Mbit/sec بالاتر نمیومد... کلی گیر دادم بعد در حین حرف زدن خطم ریست شد .. تست که گرفتم دیدم دوباره رفت روی 7.5 با پینگ 32 که قبلا همیشه داشتم. بهش گفتم کاریش کردی؟ گفت نه!! مطمئنم یه کاریش کرد ولی احتمالا به پشتیبان ها گفتن فوق سیکرته و چیزی به کاربرا نگین.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کرج.

میدونم طبق تجربه های قبلی بالاخره اینو یه جور باید درست کنن اگه البته تغییر رویه نداده باشن.
    میدونید مشکل اصلی من با پارس چیه؟ اینه که نمیاد واقعا مثلا 9 مگ یا 8 مگ بفروشه و این اسمش حقه بازیه .. برای اینکه هر موقع زنگ میزنی بیگه ما بیشتر از 2 مگ تعهد نداریم و بقیه شو لطف کردیم بهت دادیم (در صورتیکه اگه با شرکتای دیگه مقایسه کنی پول همون 9 مگ رو از یوزر ها میگیره). ولی مثلا اگه مثل صبا نت بیاد 10 مگ بفروشه اون موقع میشه طلبکار شد و پرسید چرا سرعت کمتر از مقدار تعهد شده؟ واقعا این کارشون زشته.
    نه بابا اونا رو هم نمیشه گیر انداخت چونکه نوشتن تا 12 مگ برای همین هرچی هم سرعت پایین بیاد جوابگو نیستند

15. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •