تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3704 از 4428 اولاول ... 270432043604365436943700370137023703370437053706370737083714375438044204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,031 به 37,040 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دلیلش همون کم بودن حجم باقی مونده هست.
    سیستمش دقیقا چطوره مثلا اگه من 1 گیگ باقیمانده داشته باشم با 4 گیگ روی سرعت یا شبانه و این چیزا تاثیر داره یا فقط نباید زیر 500 مگ باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این محدود کردن سرعت برای کم بودم حجم برای اکانت نا محدود هست یا برای اکانت حجمی هم شامل میشه ؟
    اکانت حجمیه برای من اومده زیر 500 مگ و اینطور که معلومه تاثیر منفی داره

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این محدود کردن سرعت برای کم بودم حجم برای اکانت نا محدود هست یا برای اکانت حجمی هم شامل میشه ؟
    سرویسهای حجمی اگه حجمشون زیر 1 گیگ باشه دانلود شبانه تا همون حجم قطع و وصلی داره

4. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سیستمش دقیقا چطوره مثلا اگه من 1 گیگ باقیمانده داشته باشم با 4 گیگ روی سرعت یا شبانه و این چیزا تاثیر داره یا فقط نباید زیر 500 مگ باشه ؟
    روی سرعت شبانه تاثیری نداره .حجم زیر 1 گیگ به میزانی که مونده مثلا 500 مگ شبانه دانلود میشه قطع میشه دوباره وصل میشه تا 500 مگ

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اطلاعیه پارس آنلاین :

«کاربر گرامی
    متأسفانه در یک ماه گذشته، قطعی‌های بیش از معمول در اینترنت بین‌المللی موجب گردید تا این شرکت نتواند کیفیت مورد انتظار شما را در سرویس‌های ارائه شده تأمین نماید.
    در پیگیری‌های انجام شده مشخص گردید، قطعی‌های فوق به دلیل توسعه ظرفیت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده و این مشکل صرفاً این شرکت را مبتلا ننموده است، بلکه بدلیل تامین اینترنت بین الملل کشور تنها توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ، کلیه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) نیز دچار این مشکل گردیده اند.
    به هر حال امیدواریم با اتمام عملیات فنی توسعه شبکه زیرساخت و رفع کلیه مشکلات و موانع، بتوانیم خدمات اینترنت پرسرعت با کیفیت سرویس مورد انتظار شما کاربران گرامی را ارائه نماییم. »

اگه به دلیل توسعه ظرفیت زیر ساخت و .... هست چرا صبانت و شرکت های دیگه این مشکلات رو ندارن ؟

7. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اطلاعیه پارس آنلاین :

«کاربر گرامی
    متأسفانه در یک ماه گذشته، قطعی‌های بیش از معمول در اینترنت بین‌المللی موجب گردید تا این شرکت نتواند کیفیت مورد انتظار شما را در سرویس‌های ارائه شده تأمین نماید.
    در پیگیری‌های انجام شده مشخص گردید، قطعی‌های فوق به دلیل توسعه ظرفیت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده و این مشکل صرفاً این شرکت را مبتلا ننموده است، بلکه بدلیل تامین اینترنت بین الملل کشور تنها توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ، کلیه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) نیز دچار این مشکل گردیده اند.
    به هر حال امیدواریم با اتمام عملیات فنی توسعه شبکه زیرساخت و رفع کلیه مشکلات و موانع، بتوانیم خدمات اینترنت پرسرعت با کیفیت سرویس مورد انتظار شما کاربران گرامی را ارائه نماییم. »

اگه به دلیل توسعه ظرفیت زیر ساخت و .... هست چرا صبانت و شرکت های دیگه این مشکلات رو ندارن ؟
    صبا نت مطمئنی خوبه از همه نظر؟ دانلودش خوبه ولی آنلاین استریمینگشو مطمئن نیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان این جریان اینکه سرعت ها رو آوردن روی سرعت هایی که میفروشن و دیگه خیلی کم میشه از Burst استفاده کرد فقط در مورد من صادقه یا برای همه تون همینجوری شده؟
    من میترسم جریان شاتل رو پیاده کرده باشن و تو طول روز هم محدود بشی وقتی دانلود زیاد داری.
    سرویس من نسبت به مثلا یه هفنه پیش زیر و رو شده اصلا!
    قبلا طول روز دانلودم چه از سرور داخلی چه از سرور خارجی زیر 700-800 نمیومد. الان اکثر مواقع در طول روز مخصوصا از سرورهای خارجی سرعت همون 2Mbit/sec یا کمتره!
    پینگ Speedtest هم وقتی سرعت میاد پایین میاد رو 64-65 در صورتیکه همیشه واسه من 32-33 بود.
    دقیقا این احساس رو به آدم میده که یه دفعه سوییچ میشی رو یه حالت دیگه!
    دقیقا تبدیل شده به یه شرکت درپیتی در صورتی که من قبل از این همیشه یه جور دیگه روش حساب میکردم بین شرکت های ایرانی.
    واقعا حیف.

10. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان این جریان اینکه سرعت ها رو آوردن روی سرعت هایی که میفروشن و دیگه خیلی کم میشه از Burst استفاده کرد فقط در مورد من صادقه یا برای همه تون همینجوری شده؟
    من میترسم جریان شاتل رو پیاده کرده باشن و تو طول روز هم محدود بشی وقتی دانلود زیاد داری.
    سرویس من نسبت به مثلا یه هفنه پیش زیر و رو شده اصلا!
    قبلا طول روز دانلودم چه از سرور داخلی چه از سرور خارجی زیر 700-800 نمیومد. الان اکثر مواقع در طول روز مخصوصا از سرورهای خارجی سرعت همون 2Mbit/sec یا کمتره!
    پینگ Speedtest هم وقتی سرعت میاد پایین میاد رو 64-65 در صورتیکه همیشه واسه من 32-33 بود.
    دقیقا این احساس رو به آدم میده که یه دفعه سوییچ میشی رو یه حالت دیگه!
    دقیقا تبدیل شده به یه شرکت درپیتی در صورتی که من قبل از این همیشه یه جور دیگه روش حساب میکردم بین شرکت های ایرانی.
    واقعا حیف.
    آره واسه من هم افتضاح شده در صورتی که قبلا سرعت شبانه هم واسم خیلی خوب بود کلا پارس آنلاین داره گور خودشو با دست خودش میکنه

صبا نت مطمئنی خوبه از همه نظر؟ دانلودش خوبه ولی آنلاین استریمینگشو مطمئن نیستم.

خیلی ها از نظر سرعت راضی هستن که البته به نظر من اون هم موقتیه و وقتی خوب مشتری جذب کرد خراب میشه آخه مگه یه شرکت چقدر پهنای باند داره بالاخره به فکر محدود کردن میفته
    درست مثل پارس آنلاین که الان به پیسی افتاده البته صبانت قبلا هم سابقه سرعت پایین شبانه رو داشته .................

واسه آنلاین استریمینگ متفاوته آخه سرعت تک کانکشن هاشون رو که میگن خیلی فرق میکنه
    Last edited by lamp23; 29-08-2014 at 23:29.

12. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اطلاعیه پارس آنلاین :

«کاربر گرامی

بلانسبت مثل سگ دارن دروغ میگن خودشون محدود کردن پس چرا صبانت مشکل نداره من با صبانت دیشب 19 گیگ گرفتم
    من قبلا یک بار گفتم این شرکتا از سیری دارن این کارا می کنن همین صبانت اگه مشتریاش زیاد بشه دقیق مثل پارس الان میشه یا پارس هر موقع دید مشتریاش دارن میرن دوباره شیر فلکه رو وا میزاره
    لامصب اینقدر حروم خوردن که دیگه نمی دونن از سیری چی کار کنن
    Last edited by khoodet; 29-08-2014 at 23:32.

14. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پارس آنلاین چیزی به نام محدودیت کاربر به خاطر دانلود زیاد شبانه نداره. فهمیدنش هم خیلی آسونه. اگه محدودیت از سمت پارس باشه برای یه شب یا دوشب یا یه هفته محدود نمیکنه که. یه مدت طولانی تری محدود میکنه مثل شاتل مثلا تا شارژ دوره بعدی . ولی کسایی که مشکل سرعت شبانه دارن مشکلشون به این صورته که چند روز خوبه چند روز بد . پس این نمیتونه به محدودیت از سمت پارس ربط داشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •