سیستمش دقیقا چطوره مثلا اگه من 1 گیگ باقیمانده داشته باشم با 4 گیگ روی سرعت یا شبانه و این چیزا تاثیر داره یا فقط نباید زیر 500 مگ باشه ؟
سیستمش دقیقا چطوره مثلا اگه من 1 گیگ باقیمانده داشته باشم با 4 گیگ روی سرعت یا شبانه و این چیزا تاثیر داره یا فقط نباید زیر 500 مگ باشه ؟
اکانت حجمیه برای من اومده زیر 500 مگ و اینطور که معلومه تاثیر منفی داره
سرویسهای حجمی اگه حجمشون زیر 1 گیگ باشه دانلود شبانه تا همون حجم قطع و وصلی داره
روی سرعت شبانه تاثیری نداره .حجم زیر 1 گیگ به میزانی که مونده مثلا 500 مگ شبانه دانلود میشه قطع میشه دوباره وصل میشه تا 500 مگ
اطلاعیه پارس آنلاین :
«کاربر گرامی
متأسفانه در یک ماه گذشته، قطعیهای بیش از معمول در اینترنت بینالمللی موجب گردید تا این شرکت نتواند کیفیت مورد انتظار شما را در سرویسهای ارائه شده تأمین نماید.
در پیگیریهای انجام شده مشخص گردید، قطعیهای فوق به دلیل توسعه ظرفیت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده و این مشکل صرفاً این شرکت را مبتلا ننموده است، بلکه بدلیل تامین اینترنت بین الملل کشور تنها توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ، کلیه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) نیز دچار این مشکل گردیده اند.
به هر حال امیدواریم با اتمام عملیات فنی توسعه شبکه زیرساخت و رفع کلیه مشکلات و موانع، بتوانیم خدمات اینترنت پرسرعت با کیفیت سرویس مورد انتظار شما کاربران گرامی را ارائه نماییم. »
اگه به دلیل توسعه ظرفیت زیر ساخت و .... هست چرا صبانت و شرکت های دیگه این مشکلات رو ندارن ؟
صبا نت مطمئنی خوبه از همه نظر؟ دانلودش خوبه ولی آنلاین استریمینگشو مطمئن نیستم.
دوستان این جریان اینکه سرعت ها رو آوردن روی سرعت هایی که میفروشن و دیگه خیلی کم میشه از Burst استفاده کرد فقط در مورد من صادقه یا برای همه تون همینجوری شده؟
من میترسم جریان شاتل رو پیاده کرده باشن و تو طول روز هم محدود بشی وقتی دانلود زیاد داری.
سرویس من نسبت به مثلا یه هفنه پیش زیر و رو شده اصلا!
قبلا طول روز دانلودم چه از سرور داخلی چه از سرور خارجی زیر 700-800 نمیومد. الان اکثر مواقع در طول روز مخصوصا از سرورهای خارجی سرعت همون 2Mbit/sec یا کمتره!
پینگ Speedtest هم وقتی سرعت میاد پایین میاد رو 64-65 در صورتیکه همیشه واسه من 32-33 بود.
دقیقا این احساس رو به آدم میده که یه دفعه سوییچ میشی رو یه حالت دیگه!
دقیقا تبدیل شده به یه شرکت درپیتی در صورتی که من قبل از این همیشه یه جور دیگه روش حساب میکردم بین شرکت های ایرانی.
واقعا حیف.
آره واسه من هم افتضاح شده در صورتی که قبلا سرعت شبانه هم واسم خیلی خوب بود کلا پارس آنلاین داره گور خودشو با دست خودش میکنه
صبا نت مطمئنی خوبه از همه نظر؟ دانلودش خوبه ولی آنلاین استریمینگشو مطمئن نیستم.
خیلی ها از نظر سرعت راضی هستن که البته به نظر من اون هم موقتیه و وقتی خوب مشتری جذب کرد خراب میشه آخه مگه یه شرکت چقدر پهنای باند داره بالاخره به فکر محدود کردن میفته
درست مثل پارس آنلاین که الان به پیسی افتاده البته صبانت قبلا هم سابقه سرعت پایین شبانه رو داشته .................
واسه آنلاین استریمینگ متفاوته آخه سرعت تک کانکشن هاشون رو که میگن خیلی فرق میکنه
Last edited by lamp23; 29-08-2014 at 23:29.
بلانسبت مثل سگ دارن دروغ میگن خودشون محدود کردن پس چرا صبانت مشکل نداره من با صبانت دیشب 19 گیگ گرفتم
من قبلا یک بار گفتم این شرکتا از سیری دارن این کارا می کنن همین صبانت اگه مشتریاش زیاد بشه دقیق مثل پارس الان میشه یا پارس هر موقع دید مشتریاش دارن میرن دوباره شیر فلکه رو وا میزاره
لامصب اینقدر حروم خوردن که دیگه نمی دونن از سیری چی کار کنن
Last edited by khoodet; 29-08-2014 at 23:32.
پارس آنلاین چیزی به نام محدودیت کاربر به خاطر دانلود زیاد شبانه نداره. فهمیدنش هم خیلی آسونه. اگه محدودیت از سمت پارس باشه برای یه شب یا دوشب یا یه هفته محدود نمیکنه که. یه مدت طولانی تری محدود میکنه مثل شاتل مثلا تا شارژ دوره بعدی . ولی کسایی که مشکل سرعت شبانه دارن مشکلشون به این صورته که چند روز خوبه چند روز بد . پس این نمیتونه به محدودیت از سمت پارس ربط داشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)