البته ظاهرا پذیرش های سپاه مشخص شده . شما به ادرس زیر سر بزنین :
در قسمت امریه و جذب مشخص هست که پذیرش شدین یا نه.
البته ظاهرا پذیرش های سپاه مشخص شده . شما به ادرس زیر سر بزنین :
در قسمت امریه و جذب مشخص هست که پذیرش شدین یا نه.
بله در ابتدا اینگونه بود که متوجه شدم اون اپراتور پلیس +10 اشتباه کرده .. خودش درستش کرد . الان اینگونه نیست
کجا درستش کردین؟؟؟
چطور درستش کرد؟؟؟ یعنی اون متن رو حذف کرد؟؟؟استرس گرفتم شدید تا این متن رو دیدم
اگه امکانش هست راهنماییم کنین
تو سیسیتم پلیس 10+ انگار دوتا گزینه هست موافقت میشود -موافقت نمیشود. دیفالت رو موافقت نمیشود هست سیستم . اون کسی که پشت سیستم نشسته باید گزینه موافقت میشود را انتخاب کند .بعضی افرادیناشی هستند یا عجله داره همینطوره سریع زده پرینت گرفته و تمام ./
بهرحال شما فردا برید همون دفتر پلبس که رفتید . که اشتباه صورت گرفته را درست کنند.
الان تو سایت نظام وظیفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعیت شما چی ثبت شده ؟ممکنه تو سیستم ثبت شده باشه فقط مشکل تو برگه چاپی باشه
Last edited by hey26999; 16-09-2016 at 10:02.
ممنونم دوست عزیز. فقط کد سخا رو من از کجا باید بگیرم. اطلاعی راجع بهش ندارم.
برای 3 برادر خدمت کرده چقدر تخفیف خرید خدمت می دهند؟
شما هنگامی که در پلیس +10 اصلاعاتت رو ثبت نهایی کردی و برگه سبز رو دادن بهت . یک برگه ی دیگه هم دادن که بالاش نوشته تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان در اون برگه کد سخا نوشته شده.
مشکلم درست شد ممنون
Last edited by oO ali Oo; 20-09-2016 at 10:05.
سلام . من رفتم پلیس +10 بعد ازم یه عکس و کارت ملی گرفت و دوتا فرم داد یکی برا واکسن و یکی برا معاینه پزشک .. بعد من نتوستم اونارو تکمیل کنم . برگشتم گفتم من کی اعزامم گفت 1/10 ... حالا من سوالم اینه من که نه فرمی پر کردم نه چیزی چطور تاریخ برای من مشخص شده ؟؟؟؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)