خطتو روی 16 مگ بستن واسه همین snr اومده پایین. اگه مشکل قطعی داری بزنگ بگو رو 9 مگ ببندن.
خطتو روی 16 مگ بستن واسه همین snr اومده پایین. اگه مشکل قطعی داری بزنگ بگو رو 9 مگ ببندن.
SNR MARGIN با افزایش پهنای باند دیتا طبیعتا کم میشه. با توجه به اینکه دارید 16 مگ میگیرید طبیعیه که SNR MARGIN بیاد پایین تازه خطتون خیلی هم خوبه. تقریبا ایده آل ترین سرعت ADSL روی شبکه مسی رو دارین میگیرین.
دقیقا پارس آنلاین همینه من 8 ساله که ازش سرویس دارم کاملا میدونم که همینطورین. الان تقریبا تو افتضاح ترین شرایطش قرار داره. معمولا تابستون که زیاد میفروشن اینطوری میشه ولی این سری دیگه گندشو در آوردن. منم میخوام برم صبانت و تحقیق کردم که از لحاظ سرعت دانلود حرف نداره فقط باید از پینگ تایمش و کیفیت آلاین استریمینگ ش مطمئن بشم. دیگه کشش بحث با اینا رو ندارم.
خودت امتحان کردی واسه پارس آنلاین ؟![]()
بله فویل داشت --اولش که لخت کردم دیدم فویل روش داشت
دوستان الان داشتم گزارش مصرف رو میدیدم از ساعت 2 تا 7 هر 500 مگ یه بار قطع و وصل شده در حالی که قبلا اینطوری نبود
به نظرتون دلیلش میتونه کم بودن باقیمانده ترافیکم باشه یا تصادفیه یا چیز دیگه ؟؟
آره حقیقتش میزد که آپلود و دانلود رو محدود نمیکنه البته از سرور تورنت ولی چون این شرکت ها معمولا سرورهای پر طرفردار داخلی رو محدود میکنن نمیشه روش حساب باز کرد از طرفی این سرویس محدودیت کلی با هر سروری رو نمیتونه شناسایی که و فقط محدودیت با یک سرور مشخص رو پیدا میکنه
اگه کسی نرم افزار یا سرویس بهتری سراغ داره خوشحال میشم معرفی کنه
من که با یه نرم افزار تورنت میگیرم (اسمش هم توی همین سایته بود) سرعت کامل رو بهم میده ولی از وقتی سرعتم روی 200 محدود شده اون هم از 200 بالاتر نمیره فکر کنم جدیدا مثل شاتل محدودیت رو به جای سرور اومدن کلی اعمال کردن چون قبل ماه رمضون مثلا دانلود ها برا من بالا 300 نمیرفت ولی سایت های خارجی یا تورنت حدود 800-900 رو راحت داشتم
دلیلش همون کم بودن حجم باقی مونده هست.
این محدود کردن سرعت برای کم بودم حجم برای اکانت نا محدود هست یا برای اکانت حجمی هم شامل میشه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)