تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3703 از 3745 اولاول ... 270332033603365336933699370037013702370337043705370637073713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,021 به 37,030 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه champion saleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020
    محل سكونت
    زمین خدا

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما بصورت پیش فرض با اسپید تست این پینگ رو به دست میاوردید یا بازی؟
    تو بازی محاله ممکنه پینگ 1 باشه تو ایران چه با حالت گیمینگ آسیاتک چه بی حالت! لطفا بیشتر توضیح بدید.
    در مورد اینکه با دیدن آسیاتک همه چیو پولی میکنه و بسته هاش گرونه؛ برعکس شما بنده فقط میخوام حجم و وقت سرویسم از مخابرات تموم بشه از دستش فــــــــرار کنم! به چندین علت که عرض میکنم در ادمه... ولی وقتی ISP های خصوصی و نیمه خصوصی دیگری هست، مشترک مخابرات شدن حماقت محض است اما حالا صلاح خودتونِ و مال خودتون و اختیارشو دارید و قابل احترام. این نظر رو صرفا جهت تبادل نظر قید کردم...
    اما چرا میخوام از مخابرات فـــــــــــــــــــرار کنم:
    • پشتیبانی ضعیف و اپراتورهای بی سواد و بدتر از همه هنگام ارسال پیام در پنل کاربری برای راهنمایی تنها چند دست نوشته از قبل آماده دارن که کپی پیست میکنن (جوابشم 24 الی 48 ساعت بعد میاد!) و آخر سر اگه ناآگاه و از همه جا بی خبر باشید فکر میکنید مشکل از خط و مودمتون هست درصورتی که با تماس و پیگیری و سمجی به خواسته تون می تونید برسید و مشکلی از جانب شما نبود میتونید به اپراتور بفهمونید که نفهم، بفهم!!!
    • کیفیت سرویس دهی قرون وسطی ای روی خط های فیبرنوری که تا چند وقت پیش در انحصار زوری مخابرات بود و بنده بلاجبار مشترک این ISP زپرتی شدم چون خطم فیبر نوری بود. عملا خود پشتیبانی منطقه ما اذعان کرد که بدلیل زیرساخت های قدیمی کلی شهر فکر نکنید از منزل تا مخابرات شما خطتون فیبر نوری هست. از وسط یه جایی دیگه وصل میشه به کابل های مسی قدیمی بهمین خاطر من هیچ وقت نتونستم نهایت سرعت فیبر نوری رو بدون نوسان سرعت تجربه کنم! (اخیرا با آسیاتک مکاتباتی داشتم و دیدم بعله یک هفته هست روی خط فیبرنوری هم سرویس ارائه میدن و ظاهرا مخابرات از خر شیطون اومده پایین!!!)
    • نبود جشنواره های متنوع! تو آسیاتک وقتی صفحه اول پورتال آسیاتک و تبلغ جشنواره (عیدانه، ماه میهمان، یلدا، طرح بهار، تابستان، پاییز، زمستان، طرح کتلت حاج غاسم، طرح از مدار خارج شدن ماهواره امید از کهکشان راه شیری و... با یه حساب انگشتی و چرتکه انداختن میفهمی خیلی هم به صرفه تر از تعرفه های من درآوردی با حجم کم و مبلغ زیاد مخابرات هست و اکثرا طرح واسه جذب مشتری داره.)
    • نبود حالت های ارزش افزودهایی نظیر سرور اختصاصی دانلود رایگان (حالا سرویس های سرور مجازی و سرور اختصاصی و خدمات ابری بماند که زیاد با جیب کاربری خانگی همخونی نداره ولی همین که هست خودش نشون دهنده برتری آسیاتک نسبت به مخابرات هست!)
    • طراحی سایت عهد بوق و پنل کاربری عهد عتیق!
    • پینگ بشدت بالا یا نوسانی (هرچند قبول دارم منطقه به منطقه و شهر به شهر و زیرساخت های مخابرات مرکزی هر منطقه با منطقه متفاوته ولی تجربه بسیار بدی سر پینگ زپرتی مخابرات دارم که بقیه تو این منطقه ما با سایر ISPها ندارن!!!)
    • عدم بروزرسانی لحظه ای و دقیق حجم مصرف شده و هزارتا دلیل دیگه که الان حضور ذهن ندارم یکی یکی توضیح بدم

در کل دل خوشی از مخابرات ندارم و هرکسی سمت مخابرات بره سعی میکنم آگاهش کنم نشد دیگه به خودش مربوطه

این یکی از پست های دیگه‌ام که یه مدت پیش در جواب یکی از کاربران محترم که جویای ISP مخابرات شده بودن: خوندنش رو توصیه میکنم... !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمونه بارز یکی از مکاتباتم با پشتیبانی مخابرات از طریق پنل کاربری (که همونطور که عرض کردم از قبل یه چندتا متن برای بی سوادای بدتر از خودشون آماده کردن و به خورد ملت میدن:

با درود و خسته نباشید ویژه خدمت اپراتور محترم
    اینجانب با سرویس 16 مگ و با خط فیبر نوری و بدون نوسان بمدت چند هفته هست که با افت سرعت تا 8 مگ و حتی پایینتر شده ام مدتی صبر کردم که شاید اختلالی از طرف مخابرات باشد اما ظاهرا بدون پیگیری راه به جایی نمیبرم! تقاضامندم سرعت سرویس اینجانب را بررسی و وضعیت را گزارش دهید تا مشکل برطرف شود. نه مشکل مودم دارم و نه نویز خط و نه هیچ چیز دیگر چرا که مدتهاست بدون نوسان سرعتم تقریبا روی 16 مگابیت (البته نه بصورت کامل) مچ بود اما اخیرا با افت سرعت شدید مواجهم که گاهی حتی چندین روز به 1 مگابیت نیز میرسد... ۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ‌ ۰۱:۲۵:۲۵

پشتیبانی فنی:با سلام
    مواردی که در زمان تست سرعت باید در نظر داشت:

1- در زمان تست سرعت فقط یک دستگاه به مودم
    متصل باشد ( در صورت اتصال و استفاده همزمان چند دیوایس سرعت مابین دیوایس ها
    تقسیم می گردد همچنین پیشنهاد می شود که بصورت موقت وایرلس مودم غیر فعال شده و
    تست با کابل شبکه انجام شود)

2- تست سرعت از سایتی با سرور قدرتمند انجام
    گیرد(نمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

3- توجه به محدودیت سرعت دانلود (در برخی سایت
    ها جهت استفاده از حداکثر سرعت در زمان دانلود نیاز به عضویت و پرداخت هزینه می
    باشد و در صورت عدم پرداخت،محدودیت سرعت دانلود اعمال می گردد) (نه بابا)

4- استفاده از نرم افزار های مدیریت دانلود جهت
    بهره مندی از حداکثر سرعت ممکن ( مانند IDM)

5- عدم استفاده از وی پی ان یا فیلتر شکن در
    زمان تست سرعت دانلود ( استفاده از موارد مذکور منجر به افت سرعت خواهند شد) (خوب شد گفتین وگرنه فکر میکردم با استفاده از فـیـلـتـر شکن سرعتم افزایش می یابد!!!)

6- اطمینان از غیر فعال بودن بروزرسانی برنامه
    های سیستمی (در صورت فعال بودن بروز رسانی، پهنا پر خواهد شد)

در صورتی که با این اقدامات مشکل حل نشد با
    2020 داخلی 4 تماس بگیرید.

با تشکر ۱۳۹۹/۰۶/۲۱ ‌ ۱۲:۲۵:۲۵

درود
    دوست عزیز بنده توی بازی داخلی پینگ 1 میگرفتم.
    و اینکه در مورد اسیاتک
    1-پشتیبانی اسیاتک در حدی بود که من هر وقت تماس میگرفتم با شنیدن
    پیام کاربران منتظر در صف از تماس پشیمون میشدم و تلفن رو میزاشتم
    یه قابلیتی هم داشت که به جا اینکه در صف وایسی تلفن رو قط کنی
    اونا خودشون تماس بگیرن که دروغ بود و چند بار امتحان کردم که تا هنوز
    تماس نگرفتن
    2-طرح های اسیاتک همه بلند مدت بود و خبری از کوتاه مدت نبود
    ینی شش ماهه بنده هم از بسته های کوتاه مدت استفاده میکنم
    3-طرح ها زود به زود گرون میشد ینی یه طرح چند ماه بود
    تو این چند ماه پله پله گرون میشد.
    4-اکثر طرح های خوب و اقتصادی برای مشترکین جدید بود
    اما برای مشترکین قدیمی خبری از این نوع طرح ها نبود
    5-سه چهار روز مانده به اتمام بسته از زمین و زمان میرختن
    که بسته داره تموم میشه تمدید کن دو سه بار پیامک
    دو سه بار تماس با تلفن ثابت دو سه بار تماس با تلفن همراه
    6-هزینه کارشناس اسیاتک گرون تر از مخابرات بود
    7- سرویس های ارزش افزوده اسیاتک یه سایت نرم افزاری بود
    مخصوص اسیاتک که دانلود ازش رایگان بود هیچ تنوعی در این سایت
    نبود و علاوه بر این نرم افزار های در این سایت همه نسخه قدیمی بودند
    اگه دانلود میکردی(اگه پیدا میکردی)باید همونقدر نت واسه اپدیت میدادی
    یا اصلا منقضی شده بود و یه جا دیگه باس بروزش رو دانلود میکردی
    خیلی چیز ها رو هم به کل نداشت
    در یه کلام چرت بود

8- اسیاتک تعرفه داخلی رو نیم بها حساب میکنه ولی مخابرات یک چهارم

در اخر هم کیفیت اینترنت هر دو یکی هست
    فرقی بین این دو ندیدم
    و اینکه من پینگ هر دو هم فرقی نداره
    پس بیخودی به هرکس نگید از مخابرات نت نگیر
    جون بر اساس منطقه س
    من که مخابراتم راضی هستم
    شما هم میخوای بری برو اسیاتک
    ولی نه بخاطر طرح هاش
    چون برا اولین بار طرح های خوب میدن بعد
    طرح هاش تعریفی ندارن
    تعرفه هاشون هم یکیه
    اما طرح های مخابرات از نظر من مناسب تره

سوال دیگه ای هم از اسیاتک داشتید بپرسید؟

و کلام اخر ظاهر رو نگا نکنید که سرویس ارزش افزوده و... فلان داره
    باطن ممکنه چیز دیگه باشه

موفق باشید.

2. 2 کاربر از champion saleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام
    اینترنتم امروز رانژه شده ولی هم اتیشن بالا رفته و کفیت خط پایین امده و هم تلفن اصلا بوق نمی خوره
    به پشتیبانی هم میگم میگه نویز دارید در خاست پیگیر ثبت کردم بوق خطم به ما ربطی نداره
    کسی میدونه چی کار باید بکنم

4. این کاربر از Mrgoood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اینترنتم امروز رانژه شده ولی هم اتیشن بالا رفته و کفیت خط پایین امده و هم تلفن اصلا بوق نمی خوره
    به پشتیبانی هم میگم میگه نویز دارید در خاست پیگیر ثبت کردم بوق خطم به ما ربطی نداره
    کسی میدونه چی کار باید بکنم
    195 شکایت بزنید و تمام کمال هزینه‌ای که پرداختن کردین پس بگیرید و به شرکت دیگه سوئیچ کنید

6. این کاربر از hdneo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

درود
    دوست عزیز بنده توی بازی داخلی پینگ 1 میگرفتم.
    و اینکه در مورد اسیاتک
    1-پشتیبانی اسیاتک در حدی بود که من هر وقت تماس میگرفتم با شنیدن
    پیام کاربران منتظر در صف از تماس پشیمون میشدم و تلفن رو میزاشتم
    یه قابلیتی هم داشت که به جا اینکه در صف وایسی تلفن رو قط کنی
    اونا خودشون تماس بگیرن که دروغ بود و چند بار امتحان کردم که تا هنوز
    تماس نگرفتن
    2-طرح های اسیاتک همه بلند مدت بود و خبری از کوتاه مدت نبود
    ینی شش ماهه بنده هم از بسته های کوتاه مدت استفاده میکنم
    3-طرح ها زود به زود گرون میشد ینی یه طرح چند ماه بود
    تو این چند ماه پله پله گرون میشد.
    4-اکثر طرح های خوب و اقتصادی برای مشترکین جدید بود
    اما برای مشترکین قدیمی خبری از این نوع طرح ها نبود
    5-سه چهار روز مانده به اتمام بسته از زمین و زمان میرختن
    که بسته داره تموم میشه تمدید کن دو سه بار پیامک
    دو سه بار تماس با تلفن ثابت دو سه بار تماس با تلفن همراه
    6-هزینه کارشناس اسیاتک گرون تر از مخابرات بود
    7- سرویس های ارزش افزوده اسیاتک یه سایت نرم افزاری بود
    مخصوص اسیاتک که دانلود ازش رایگان بود هیچ تنوعی در این سایت
    نبود و علاوه بر این نرم افزار های در این سایت همه نسخه قدیمی بودند
    اگه دانلود میکردی(اگه پیدا میکردی)باید همونقدر نت واسه اپدیت میدادی
    یا اصلا منقضی شده بود و یه جا دیگه باس بروزش رو دانلود میکردی
    خیلی چیز ها رو هم به کل نداشت
    در یه کلام چرت بود

8- اسیاتک تعرفه داخلی رو نیم بها حساب میکنه ولی مخابرات یک چهارم

در اخر هم کیفیت اینترنت هر دو یکی هست
    فرقی بین این دو ندیدم
    و اینکه من پینگ هر دو هم فرقی نداره
    پس بیخودی به هرکس نگید از مخابرات نت نگیر
    جون بر اساس منطقه س
    من که مخابراتم راضی هستم
    شما هم میخوای بری برو اسیاتک
    ولی نه بخاطر طرح هاش
    چون برا اولین بار طرح های خوب میدن بعد
    طرح هاش تعریفی ندارن
    تعرفه هاشون هم یکیه
    اما طرح های مخابرات از نظر من مناسب تره

سوال دیگه ای هم از اسیاتک داشتید بپرسید؟

و کلام اخر ظاهر رو نگا نکنید که سرویس ارزش افزوده و... فلان داره
    باطن ممکنه چیز دیگه باشه

درود
    زیاد آبشو داغ کردید و اغراق آمیز حرف زدید! و همینطور با یه لحنی باهام حرف زدید که از ادامه بحث و تبادل نظر منصرفم کردید ولی همینجوری نمیشه که چیزی نگفت! یعنی همونجایی که فرمودید: پس بیخودی به هرکس نگید از مخابرات نت نگیر! نت آسیاتک یا مخابرات مال بابام نیست که بخوام یکی رو بکوبم یکی رو بسازم! هدف آگاهی و مخصوصا تبادل نظر هست نه کل کل و لحن تند و مواخذه هم دیگه؛ اصل و اصول انجمن ها یا همون فاروم ها هم همینه...

1. که پشتیبانی آسیاتک سراسری هست و منطقه ای نیست هرکی از هرکجای ایران زنگ بزنه وصل میشه به تهران. کلی اپراتور دارن. بنده شخصا که هیچ وقت معطل نموندم زیاد سر این مورد... در مقابل اپراتور مخابرات منطقه ای هست و شاید واسه یکی خوبه پشتیبانی تلفنیش ولی شهر ما فکر کنم دو سه تا اپراتور تلفن و شب ها یک نفر بیشتر جوابگو نداره بس که موقع شل کن صفت کنی های پی در پی موقع تماس معطل میشیم. اونم واسه شهر تقریبا 2 میلیونی!!!

2. اینکه شما کوتاه مدتی هستین به جای خود اما اکثرا ملت دنبال بلند مدت هستن که اگه از ISP راضی باشن مطمئنا بالای 6 الی یک ساله سرویس میخرن تا هم حجم زیادی داشته باشن هم زود به زود با طرح های کوتاه مدت و حجم پایین تر وقت و جیبشون بریده نشه. این کاملا ثابت شده هست. حالا شما خرده خرده خرید میکنید به خودتون و شرایط‌تون مربوط میشه نه کوتاهی ISP! انتظار نداشته باشید یه ISP بیاد طرح یک ماهه هزار گیگ بهتون بده!!! پس نتیجتا در برتری و مشتری مداری طرح ها آسیاتک هیج شکی نیست درمقابل مخابرات زپرتی.

3. طرح های مخابرات فکر میکنید ریختن و ارزونی هست، بفرمایید استفاده کنید و لذت ببرید... نه گیگ باکسی، نه طرح شبانه ای نه هیچ طرح کوفتی دیگه ای. هر حجم اضافه رو 2 هزار حساب میکنه در مقابل آسیاتک 1 هزار! به اینش هم دقت نظر داشته باشید شمایی که کوتاه مدتی هستین.

4. شماره 4 شما رو به شدت رد میکنم چرا که هر وقت طرحی داشته هم برای مشترکین تمدیدی بوده و هم جدید. اینو میتونید از سایر اعضای مشترک آسیاتک جویا بشید که اینجا هم گاهی فعالن. همین الان هم برید صفحه اصلی سایت آسیاتک طرج "نت پاییزی" گذاشته و درشت نوشته: مشترکین جدید - مشترکین تمدیدی.

5. سه چهار روز مانده نه و دو الی سه روز مونده به اتمام سرویس تنها یک بار SMS میزنن به مشترک و یک بار تماس که در صورت گفتن جمله خودم تمدید میکنم همه چی حله و هیچ مزاحمت و سیریش بودنی از طرف آسیاتک روئت نشده حتی اگه تمدید نکنه کسی یا با تاخیر تمدید کنه!

6- هزینه کارشناس آسیاتک گرونتر از مخابراته!؟ خب باشه. مگه هر روز کارشناس قرار بیاد برای بازدید و رفع ایراد!؟ اونم سر 10 هزار یا 15 هزار اختلاف کارشناسی دارید میگید گرونه. عجب!

7. من نگفتم سرویس ارزش افزوده آسیاتک نقل و نباته! اگه به دقت واژگان به کار برده و نگارش بنده رو خونده بودید اذعان کردم همین که هست برتری داره. وگرنه شخص منِ کاربر پرمصرف، به هیچ وجه وقت و انرژیم رو نمیذارم واسه سایتی که اکثر برنامه هاش یا بروز نیست یا طبق مصادیق شورای جرایم فلان سازمان لینک ها حذف گردید!!! از گیگ باکس خود شرکت یا حجمی که دارم یا حتی اینترنت شبانه ایرانسل استفاده میکنم و میرم از سایت های آزاد بروزترین لینک رو دانلود و استفاده میکنم!

8. عجب! این تعرفه داخلی رو مگه قرار کجا استفاده کنیم؟ اپلیکیشن سروش یا سایت های مشاهده رایگان مداحی بصورت زنده!؟! ملت همه هنگام خرید خط ADSL برحسب حجم بین الملل حرف و بحث میکنن چرتکه میندازن ببینن چی چطوری میصرفه چون تمام کار و برنامه شون رو پورتال های بین المللی معمولا جواب میده و هیچ اعتنا و اعتقادی به زیرساخت های داخلی ندارن اونوقت شما از طرح های نیم بها و یک چهارم حرف میزنی؟ ملت روزشون تو شبکه های اجتماعی بین المللی مثل اینســتاگرام و تـــلگرام و واتس اپ و سایت های فارسی غیر سازماندهی شده در طرح نیم بها و سرور خارجی میگذره اونوقت شما از نیم بها چهار بها خمس بها حرف میزنید اینم عجب!

و کلام آخر وقتی میفرمایید پینگ 1 گرفتم اذعان بفرمایید که سر یه بازی داخلی! گرفتید نه بین المللی چون پینگ بین الملل و داخلی اختلاف فاحشی داره! مهم پینگ بین الملل هست برای بازی های خفن و بروز جهانی که تو ایران هم کم گیمر نداریم که رو PS و PC بازی هایی آنلاین معروف جهانی نظیر Call of Duty: Warzone , Modern Warfare - Apex - Pubg - Fortnite - Dota - World of Warcraft - ,... بازی میکنن.

شما هم موفق و همینطور مؤید باشید...

8. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه champion saleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020
    محل سكونت
    زمین خدا

پيش فرض

درود
    زیاد آبشو داغ کردید و اغراق آمیز حرف زدید! و همینطور با یه لحنی باهام حرف زدید که از ادامه بحث و تبادل نظر منصرفم کردید ولی همینجوری نمیشه که چیزی نگفت! یعنی همونجایی که فرمودید: پس بیخودی به هرکس نگید از مخابرات نت نگیر! نت آسیاتک یا مخابرات مال بابام نیست که بخوام یکی رو بکوبم یکی رو بسازم! هدف آگاهی و مخصوصا تبادل نظر هست نه کل کل و لحن تند و مواخذه هم دیگه؛ اصل و اصول انجمن ها یا همون فاروم ها هم همینه...

1. که پشتیبانی آسیاتک سراسری هست و منطقه ای نیست هرکی از هرکجای ایران زنگ بزنه وصل میشه به تهران. کلی اپراتور دارن. بنده شخصا که هیچ وقت معطل نموندم زیاد سر این مورد... در مقابل اپراتور مخابرات منطقه ای هست و شاید واسه یکی خوبه پشتیبانی تلفنیش ولی شهر ما فکر کنم دو سه تا اپراتور تلفن و شب ها یک نفر بیشتر جوابگو نداره بس که موقع شل کن صفت کنی های پی در پی موقع تماس معطل میشیم. اونم واسه شهر تقریبا 2 میلیونی!!!

2. اینکه شما کوتاه مدتی هستین به جای خود اما اکثرا ملت دنبال بلند مدت هستن که اگه از ISP راضی باشن مطمئنا بالای 6 الی یک ساله سرویس میخرن تا هم حجم زیادی داشته باشن هم زود به زود با طرح های کوتاه مدت و حجم پایین تر وقت و جیبشون بریده نشه. این کاملا ثابت شده هست. حالا شما خرده خرده خرید میکنید به خودتون و شرایط‌تون مربوط میشه نه کوتاهی ISP! انتظار نداشته باشید یه ISP بیاد طرح یک ماهه هزار گیگ بهتون بده!!! پس نتیجتا در برتری و مشتری مداری طرح ها آسیاتک هیج شکی نیست درمقابل مخابرات زپرتی.

3. طرح های مخابرات فکر میکنید ریختن و ارزونی هست، بفرمایید استفاده کنید و لذت ببرید... نه گیگ باکسی، نه طرح شبانه ای نه هیچ طرح کوفتی دیگه ای. هر حجم اضافه رو 2 هزار حساب میکنه در مقابل آسیاتک 1 هزار! به اینش هم دقت نظر داشته باشید شمایی که کوتاه مدتی هستین.

4. شماره 4 شما رو به شدت رد میکنم چرا که هر وقت طرحی داشته هم برای مشترکین تمدیدی بوده و هم جدید. اینو میتونید از سایر اعضای مشترک آسیاتک جویا بشید که اینجا هم گاهی فعالن. همین الان هم برید صفحه اصلی سایت آسیاتک طرج "نت پاییزی" گذاشته و درشت نوشته: مشترکین جدید - مشترکین تمدیدی.

5. سه چهار روز مانده نه و دو الی سه روز مونده به اتمام سرویس تنها یک بار SMS میزنن به مشترک و یک بار تماس که در صورت گفتن جمله خودم تمدید میکنم همه چی حله و هیچ مزاحمت و سیریش بودنی از طرف آسیاتک روئت نشده حتی اگه تمدید نکنه کسی یا با تاخیر تمدید کنه!

6- هزینه کارشناس آسیاتک گرونتر از مخابراته!؟ خب باشه. مگه هر روز کارشناس قرار بیاد برای بازدید و رفع ایراد!؟ اونم سر 10 هزار یا 15 هزار اختلاف کارشناسی دارید میگید گرونه. عجب!

7. من نگفتم سرویس ارزش افزوده آسیاتک نقل و نباته! اگه به دقت واژگان به کار برده و نگارش بنده رو خونده بودید اذعان کردم همین که هست برتری داره. وگرنه شخص منِ کاربر پرمصرف، به هیچ وجه وقت و انرژیم رو نمیذارم واسه سایتی که اکثر برنامه هاش یا بروز نیست یا طبق مصادیق شورای جرایم فلان سازمان لینک ها حذف گردید!!! از گیگ باکس خود شرکت یا حجمی که دارم یا حتی اینترنت شبانه ایرانسل استفاده میکنم و میرم از سایت های آزاد بروزترین لینک رو دانلود و استفاده میکنم!

8. عجب! این تعرفه داخلی رو مگه قرار کجا استفاده کنیم؟ اپلیکیشن سروش یا سایت های مشاهده رایگان مداحی بصورت زنده!؟! ملت همه هنگام خرید خط ADSL برحسب حجم بین الملل حرف و بحث میکنن چرتکه میندازن ببینن چی چطوری میصرفه چون تمام کار و برنامه شون رو پورتال های بین المللی معمولا جواب میده و هیچ اعتنا و اعتقادی به زیرساخت های داخلی ندارن اونوقت شما از طرح های نیم بها و یک چهارم حرف میزنی؟ ملت روزشون تو شبکه های اجتماعی بین المللی مثل اینســتاگرام و تـــلگرام و واتس اپ و سایت های فارسی غیر سازماندهی شده در طرح نیم بها و سرور خارجی میگذره اونوقت شما از نیم بها چهار بها خمس بها حرف میزنید اینم عجب!

و کلام آخر وقتی میفرمایید پینگ 1 گرفتم اذعان بفرمایید که سر یه بازی داخلی! گرفتید نه بین المللی چون پینگ بین الملل و داخلی اختلاف فاحشی داره! مهم پینگ بین الملل هست برای بازی های خفن و بروز جهانی که تو ایران هم کم گیمر نداریم که رو PS و PC بازی هایی آنلاین معروف جهانی نظیر Call of Duty: Warzone , Modern Warfare - Apex - Pubg - Fortnite - Dota - World of Warcraft - ,... بازی میکنن.

شما هم موفق و همینطور مؤید باشید...
    درود
    بنده در پست قبلی یکی از جمله ها لحن بدی داشتم معذرت خواهی میکنم

و جمله به جمله شما رو جواب میدم.

1-منظورتونو نفهمیدم از پشتیبانی منطقه ای و سراسری خب اسیاتک یه بخش فنی توی شهر ما داره
    یه بخش مرکزی توی تهران که موقع بوجود امدن مشکل به هر دو میشه تماس گرفت.
    مخابرات هم یه چند تا مرکز مخابراتی توی سطح شهر داره که با تناسب به خط به همون شماره باید تماس گرفت
    و یه 2020 که پشتیبانی تهرانه

2- عرض کردم اسیاتک طرح های بلند مدت داره و از طرح های کوتاه مدت خبری نیست اما در مخابرات
    طرح های میان مدت هم مشاهده میشه
    3- دوست عزیز بنده نگفتم مخابرات ریختن و ارزونیهگفتم طرح هاش زود به زود گرون میشه
    مثلا یه طرح شش ماهه توی یه ماه پنجاه تومن گرون شد.

4-بنده از این جملتون واقعا متاسف شدم شرط بحث بر پایه اعتماد به یکدیگره
    شما به حرف بنده اعتماد ندارید.
    عزیز، من الان نمیدونم ولی تا وقتی من اسیاتک بودم طرح داشت،درست. اما مجموعه ای از بهترین طرح ها برا مشترکین جدید بود
    که موقع جمع اوری به کارشناس پشتیبانی همین حرف و زدم و قبول کرد. اما شما...

5-اینم مثه جمله قبلیتونه.دارید غیر مستقیم میگید دروغ میگید
    بنده اسیاتک بودم تجربه کردم اینا رو از جایی نخوندم که بیام و دیکته کنم اینجا
    سه چهار روز مانده اتمام بسته هم پیامک میزدن هم تماس به دو گوشی ثابت و همراه
    بعدشم شما میگید بهش میگی تمدید میکنم تمامپشت خط کسی نیست صدای ضبط شده کامپیوتریه

6- بله من وقتی اسیاتک بودم مشکل زیادی داشتم و نیاز به کارشناس بود.

7- حرف شما"من نگفتم سرویس های ارزش افزوده اسیاتک نقل و نباته ولی همین که هست ینی برتری داره"
    این ینی شعار ظاهر خوب باطن خراب(منظورم سرویس دهنده اینترنته)
    که یه چیزی هست ولی بدرد نمیخوره فقط همین که هست برتری داره.چه برتری داره؟؟؟ عجب

8- حرف شما"تعرفه داخلی کجا استفاده میشه کرد؟ مداحی انلاین" بعله مداحی انلاین ،پیامرسان داخلی
    دانلود های نرم افزار ویدیو و... از سایت های داخلی
    بعله شبکه های اجتماعی خارجی و سایت های خارجی استفاده میکنیم
    اما ایرانی هم جای خودش.
    حرفتون جای تعجب داره سرویس ارزش افزوده که هیچی نیس چییزیه ولی یک چهارم بودن اینترنت داخلی اصلا چیزی نیس
    بعله ارزش افزوده اسیاتک به نوشتن و گفتن چیز خوبیه(نکته مثبت اسیاتک)

کلام اخر بعله درسته قطعا در بازی های خارجی پینگ 1 حاصل نمیشه و منظور من بازی داخلی بود.
    ولی بین اسیاتک و مخابرات در بازی های خارجی هم تفاوتی ندیدم.

بازم اگه چیزی هست در خدمتیم
    اینکه اگر جایی تند برخورد کردم ببخشید. چون گفتوگوی رو در رو نیست و ارتباط ما از طریق نوشتنه و نوشتن رو میشه
    با چند لحن متفاوت خوند.

موفق باشید.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

درود
    بنده در پست قبلی یکی از جمله ها لحن بدی داشتم معذرت خواهی میکنم

و جمله به جمله شما رو جواب میدم.
    1-منظورتونو نفهمیدم از پشتیبانی منطقه ای و سراسری خب اسیاتک یه بخش فنی توی شهر ما داره
    یه بخش مرکزی توی تهران که موقع بوجود امدن مشکل به هر دو میشه تماس گرفت.
    مخابرات هم یه چند تا مرکز مخابراتی توی سطح شهر داره که با تناسب به خط به همون شماره باید تماس گرفت
    و یه 2020 که پشتیبانی تهرانه

2- عرض کردم اسیاتک طرح های بلند مدت داره و از طرح های کوتاه مدت خبری نیست اما در مخابرات
    طرح های میان مدت هم مشاهده میشه
    3- دوست عزیز بنده نگفتم مخابرات ریختن و ارزونیهگفتم طرح هاش زود به زود گرون میشه
    مثلا یه طرح شش ماهه توی یه ماه پنجاه تومن گرون شد.

4-بنده از این جملتون واقعا متاسف شدم شرط بحث بر پایه اعتماد به یکدیگره
    شما به حرف بنده اعتماد ندارید.
    عزیز، من الان نمیدونم ولی تا وقتی من اسیاتک بودم طرح داشت،درست. اما مجموعه ای از بهترین طرح ها برا مشترکین جدید بود
    که موقع جمع اوری به کارشناس پشتیبانی همین حرف و زدم و قبول کرد. اما شما...

5-اینم مثه جمله قبلیتونه.دارید غیر مستقیم میگید دروغ میگید
    بنده اسیاتک بودم تجربه کردم اینا رو از جایی نخوندم که بیام و دیکته کنم اینجا
    سه چهار روز مانده اتمام بسته هم پیامک میزدن هم تماس به دو گوشی ثابت و همراه
    بعدشم شما میگید بهش میگی تمدید میکنم تمامپشت خط کسی نیست صدای ضبط شده کامپیوتریه

6- بله من وقتی اسیاتک بودم مشکل زیادی داشتم و نیاز به کارشناس بود.
    7- حرف شما"من نگفتم سرویس های ارزش افزوده اسیاتک نقل و نباته ولی همین که هست ینی برتری داره"
    این ینی شعار ظاهر خوب باطن خراب(منظورم سرویس دهنده اینترنته)
    که یه چیزی هست ولی بدرد نمیخوره فقط همین که هست برتری داره.چه برتری داره؟؟؟ عجب

8- حرف شما"تعرفه داخلی کجا استفاده میشه کرد؟ مداحی انلاین" بعله مداحی انلاین ،پیامرسان داخلی
    دانلود های نرم افزار ویدیو و... از سایت های داخلی
    بعله شبکه های اجتماعی خارجی و سایت های خارجی استفاده میکنیم
    اما ایرانی هم جای خودش.
    حرفتون جای تعجب داره سرویس ارزش افزوده که هیچی نیس چییزیه ولی یک چهارم بودن اینترنت داخلی اصلا چیزی نیس
    بعله ارزش افزوده اسیاتک به نوشتن و گفتن چیز خوبیه(نکته مثبت اسیاتک)

کلام اخر بعله درسته قطعا در بازی های خارجی پینگ 1 حاصل نمیشه و منظور من بازی داخلی بود.
    ولی بین اسیاتک و مخابرات در بازی های خارجی هم تفاوتی ندیدم.

بازم اگه چیزی هست در خدمتیم
    اینکه اگر جایی تند برخورد کردم ببخشید. چون گفتوگوی رو در رو نیست و ارتباط ما از طریق نوشتنه و نوشتن رو میشه
    با چند لحن متفاوت خوند.
    موفق باشید.
    درودی دگر بار هموطن
    یکبار دیگه تبادل نظر میکنم و در صورت پافشاری شما بر برتری مخابرات، امیدوارم همیشه از سرویسی که ازشون گرفتید راضی و پررزق باشید. چون برام اصلا مهم نیست.
    فقط تقاضامندم با دقت دونه دونه نوشته ها رو بخونید تا سوتفاهم یا بحث الکی و کج فهمی از نوشته های هم نداشته باشیم. مخصوصا قسمت 2 رو به دقت بخونید چون دقیق بررسی کردم.

1. دقیقا همینطور هست شاید بنده نتونستم اونطور که باید و شاید منظورم رو بفهمونم بهتون.
    آسیاتک یه شماره داره 1544 که از هر دیار ایران میتونید بهش زنگ بزنید و تقاضای پشتیبانی و کمک کنید اما مستقیم وصل میشید به پارلمان مرکزی شرکت آسیاتک واقع در ایالت تهران، همینطور در هر شهر یک شماره برای ارتباط با دفتر مرکزی پشتیبانی همون شهر هم داره که میشه بازم بهشون زنگ زد. در مقابل مخابرات شما که گفتید: (((چند تا مرکز مخابراتی توی سطح شهر داره که با تناسب به خط به همون شماره باید تماس گرفت و یه 2020 که پشتیبانی تهرانه)))
    دوست عزیز کسی که تلفن رو ور میداره و با تنها شماره 2020 تماس میگیره مستقیم وصل میشه به دفتر مرکزی هر استان نه تهران! اینو منی میگم که مدتهاست مشترکشم. 2020 رو بدون کد میگیری و وصل میشی به تنها اپراتور شهرتون ولاغیر...

2. هم مخابرات و هم آسیاتک طرح های کوتاه مدتی دارن میتونید به آسونی با مراجعه به پورتال رسمی شون متوجه اختلاف قیمتی و سرعت و حجم هایی که ارائه میدن بشید.
    شمایی که کوتاه مدت بودن رو ترجیه میدید با مراجعه به پورتال مخابرات و دیدن قیمت مثلا (سرعت 8 مگابیت ماهانه که 90 گیگابایت حجم بین الملل هست بقیمت 50 هزار تومان) فکر کنید واااو خدای من چه ارزونتر از بقیه ISPها اما از اون ور برید به سایت آسیاتک و سرویس نقره ای آسیاتک رو رصد کنید که (سرعت 8 مگابیت با حجم بین الملل 210 گیگابایت یک ماهه) میده خدمت حضورتون اما بقیمت 75 تومن - حالا این وسط بستگی داره شما طالب حجم زیاد آسیاتک باشید یا حجم مثقالی مخابرات، اونم تنها با اختلاف 15 هزار تومنی! یا یه مثال شفاف دیگه: مثلا شما خط تون میکشه و مودم با اصالت و خوبی هم دارید و طالب سرعت بالاتر هستید و میخواید سرعت 16 مگابیت رو بخرید. قیمت (یک ماهه 16 مگابیت - ماهانه با حجم 175 گیگابایت) رو تنها میتونید با قیمت 80 هزار تومن از مخابرات بخرید از اینور از (آسیاتک 16 مگابیت ماهانه رو با حجم 420 گیگابایت بین الملل ماهانه 120 هزار تومن) میتونید بخرید. چقدر اختلاف شد؟ 40 هزار تومن آسیاتک گرونتر شد اما حجم 245 گیگابایت جلو می‌افتید اگه آسیاتک رو انتخاب کنید چون این حجم رو بخوایید بصورت "حجم اضافی" از مخابرات بگیرید چیزی حدود 480 هزار تا تک تومنی باید پیاده بشید!!!
    علت ارزون بودن سرویس های کوتاه مدت یا بلند مدت مخابرات به همین علته رفیق. حجم رو میخوره و تنها سرعت تحویلتون میده! که البته کاربر کم مصرف باشید مشکلی نیست.
    بهمین خاطر در پست بالا عرض کردم اکثرا ملت اگه از ISP راضی باشن بلند مدت یا طرح های مقطعی میخرن تا جیبشون توسط ISP ها بریده نشه (مخصوصا مخابرات دزد!) و اگه یکم تفکر و تعقل و اندیشه کنید خیلی هم توجیه اقتصادی داره این عرایضم. چرا؟ چون من نوعی که کاربر پر مصرفی هم هستم میخوام بر فرض مثال سرویس 8 مگابیت 6 ماهه از طرح نقره ای بگیرم (بدون در نظر گرفتن طرح ها و جشنواره ها موجود) از آسیاتک که 427،500 تومن برام آب میخوره اماااااااا صاحب 1260 گیگ حجم بین الملل برای 6 ماه میشم - حالا شما همین سرعت 16 مگابیت 6 ماهه رو برید از مخابرات بگیرید؛ چقدر براتون آب میخوره؟! 280 هزار تومن، واو چه ارزون اما چقدر واسه این 6 ماه بهتون حجم میده؟ 540 گیگابایت! 1260 گیگ آسیاتک در مقابل 540 گیگ مخابرات!کسی که بخواد این حجم اضافی (720 گیگی که مخابرات نمیده بهتون اما سرویس رو ارزون تر میده) رو از مخابرات بصورت "حجم اضافی" خرید کنه باید چقدر خرج کنه؟
    1 میلیون و دو هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. جوابتون رو میتونید از لابِلای گزینه 2 پیدا کنید!

4. باشه اما بنده که هر از گاهی (حداقل هر ماه چک میکنم ندیدم همچین موردی رو. اما شخصا عرض میکنم آسیاتک همیشه هوای مشترکین بلندمدتی قبلیش رو با طرح ها و جشنواره های متنوع در مناسبت های مقطعی داشته. و شخصا برای منزل پدرم طرح های بلند مدت با قیمت به صرفه حرید میکنم. که قبلا هم گفتم.

5. من نمیگم دروغ میگید و همچین جسارتی نمیکنم اما من منزل پدرم سالهاست مشترک آسیاتک هست و زمان مجردیم هم سالها تجربه استفاده از آسیاتک رو داشتم و چون بنده سرویس رو برای منزل خریده بودم شماره موبایل من و اسم من ثبت شده براشون. موقعی که حجم پیش از مدت مقرر کم میشه یک بار SMS کاهش حجم میفرستن. موقع نزدیک شدن به اتمام سرویس در یک، دو، سه، یا چهار یا هر روز که اصلا شما بگید؛ تنها یک بار SMS میفرستن که فلانی سرویس شما رو به اتمام هست جهت تمدید با شماره فلان یا با مراجعه به فلان جا اقدام فرمایید و پس از مدتی یه اپراتور تلفنی کاملا مودب زنک میزنه میگه جناب فلانی سرویس شما رو به اتمام هستش تمایل دارین همین سرویس رو دوباره براتون فعال کنیم یا سرویس های دیگه؟ که بنده میگم ممنون ازتون خودم از طریق پنل کاربری اقدام میکنم. و تــــــامـــام! هیچ وقت که به منزل ما تماس نگرفتن واسه تمدید سرویس. (دو پست بالاتر یجوری گفتید: (((سه چهار روز مانده به اتمام بسته از زمین و زمان میرختن که بسته داره تموم میشه تمدید کن دو سه بار پیامک دو سه بار تماس با تلفن ثابت دو سه بار تماس با تلفن همراه)))
    کسی ندونه و مشترک این ISP نباشه فکر میکنه راست میگید اما منم مشترکشم و حرفتون رو رد میکنم... چون با اغراق بسیار زیاد نوشتید!

6. این دیگه مشکل خودتونه بنده نمیدونم واقعا چه مشکلیه که هی باید کارشناس تشریف فرما بشه منزل برای رفع ایراد!!! معمولا کارشناس زمانی میاد که:
    • کاربر هیچ آشنایی و اطلاعات و دانش مبانی اولیه فنی و ابتدایی و اندکی نداشته باشه (به قول معروف تو باغ نباشه) حتی ندونه مودم رو چجوری راه میندازن و وصلش میکنن به لپتاپ یا گوشی یا PC یا دکمه های پشت مودم کارشون چیه و... نمونش یه خاطره عجیب و خنده دار: دختر عموی تیزهوش بنده چند سال پیش زنگ زدم به موبایلم که مودمم اصلا کار نمیکنه و چراغاش روشن نمیشه گفتم جل الخالق یعنی چی که روشن نمیشه؟! گفت نمیشه دیگه چه میدونم... گفتم: سیم ها همه وصلن؟ گفت آره؛ گفتم سیم تلفن و اگه کابل LAN داری از مودم بکش بیرون بجز سوکت برق گفت باشه؛ گفتم حالا مودم رو وردار تو دستت از اتاق فاصله بگیر؛ گفت دارم فاصله میگیرم؛ گفتم دِ لامصب اون آداپتور برق رو بکنش تو پریز...!!!

• زمانی که اختلال شدید نویز خط داشته باشید که با تست خط نهایتا با پیشنهاد اینکه سیم کشی تلفن منزلتون فرسوده هست یا فلان جا ممکنه باعث نویز خطتون بشه توصیه میکنن سیم کشی تلفنِ روکار تدارک ببینید.

• مشکل از خود ISP باشه و زیر بار نره و بگه باید کارشناس بیاد از نزدیک روئیت کنه که چی به چیه چون مشکلی از ما در سیستم روئت نمیشه (مثل همونی که تو مخابرات واسم اتفاق افتاد که سرعت 16 مگابیت رو خریداری کرده بودم اما سرعتم 2 مگابیت بالاتر نمیرفت عملا با مودم DLink مدل 2788AL و خط فیبر نوری در زیر ساخت آپارتمانی نو ساز، همه جوانب رو هم برای عدم تداخل نویز برق قوی و اطمینان خاطر از نویز بررسی کرده بودم اصولا هم خط های فیبر نوری کلا نویز ندارن سر آخر قبول کردن مشکل از خودشون هست و کارشناس محترم با چند نفر تماس گرفت و همینطوری سلسله مراتبی بالاتر رفتن (یعنی منو به فلانی وصل کن و اونم مشکل رو نتونست حل کنه گفت پس به فلانی وصل کن) مشکلم بلکل حل شد! 10 تومنم ازم گرفت)

پس یه تجدید نظر اساسی سر این دعوت کارشناس که بطور مستمر مهمون خونتون بودند داشته باشید!

7. به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارجاعتون میدم...!
    • نبود حالت های ارزش افزودهایی نظیر سرور اختصاصی دانلود رایگان (حالا سرویس های سرور مجازی و سرور اختصاصی و خدمات ابری بماند که زیاد با جیب کاربری خانگی همخونی نداره و بیشتر برای سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی مفید و کاراست) و دارا بودنش نشون دهنده برتری آسیاتک نسبت به مخابرات هست که هیچ کدوم از اینا رو نداره با این حجم از بودجه کلانی که داره!!!

8. هیشکی مداحی آنلاین یا آفلاین گوش نمیده جز عده ای که انشالله به حول قوه الهی! بزودی به راه راست هدایت بشن چون خیلی ها شدن!!! پیامرسان داخلی هم که نگید چون جایی بگید میخندن براتون! اجرکم عندالله! تنها عمده استفاده از نیم بها یا یه چهارم بها برمیگرده به سرویس های VODهای داخلی مثل فیلیمو و نماوا و... که با سانسور و هزارتا کثافت کاری دیگه همینطور آرشیو بسیار ناکامل و صغیری که دارن تنها بدرد بچه ها وتینیجرهای پول تو جیبی بگیر که باباشون با فرهنگ غلط و سنتی و القا شده حکومــــتی همراستای سانسورینگه و بصورت روبوتیک فکر میکنه صحنات غیر سانسور یعنی تهاجم فرهنگی! در صورتی که هر فیلمی که ریلیز میشه در ممالک غرب رده بندی سنی دارن و تربیت و کیفیت زندگی شون به مراتب از فرزندان و کودکان و تنیجرهای ما بهتر و بهینه تره، خوشبختانه اکثرا افراد تحصیل کرده که فرزند دارن با این قضیه کنار اومدن و مخالف سیاست سیستماتیک حکـــومتی هستن و رفته رفته داره جا میفته و هیشکی نمیره سراغ این VODهای زپرتی حکـــــــــومتی چون حجمش رو آسیاتک بجای نیم بها، خمس بها میده بهش بره جای دیگه راحت با دنیای آزاد ارتباط برقرار کنه و بصورت آنلاین یا دانلودینگ بدور از سانسور و آباژور و سر و ته کردن داستان فیلم. به شعورش هم توهین نشه! امیدوارم که منظورمو بطور شفاف رسونده باشم نرسونده باشم هم باکی نیست. خوش باشید با مداحی و برنامه های داخلی!

شما رو به پروردگار منان میسپارم
    Last edited by DJ POLESTAR; 18-10-2020 at 23:59.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان خلاصه بگید ما هم میخونیم، چقدر حوصله تایپ دارید!!!!

سرویسم فردا تموم میشه، مزیتی تو آسیاتک ندیدم، آخرین سرویسم ۲ ترا شبانه و ۴۰۰ گیگ روزانه ، شش ماه بود
    قیمتش ۲۲۰ بود اگه اشتباه نکنم، اما الان سرویس مشابه با حجم کمتر ، ۳۰۰ تومنه

دوستانی که برسی کردید، شرکت های دیگه، سرویس جذابی دارن؟

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان خلاصه بگید ما هم میخونیم، چقدر حوصله تایپ دارید!!!!

سرویسم فردا تموم میشه، مزیتی تو آسیاتک ندیدم، آخرین سرویسم ۲ ترا شبانه و ۴۰۰ گیگ روزانه ، شش ماه بود
    قیمتش ۲۲۰ بود اگه اشتباه نکنم، اما الان سرویس مشابه با حجم کمتر ، ۳۰۰ تومنه

دوستانی که برسی کردید، شرکت های دیگه، سرویس جذابی دارن؟
    صبانت پیشگامان

13. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یه سوال دیگه
    قبلا یه تمدید سه روزه داشتن، مثلا من که کلی حجمم مونده، نزدیک 200 گیگ ، میتونم کاری انجام بدم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان جمع آوری با شکایت 195 چقدر طول میکشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •