تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3702 از 4105 اولاول ... 27023202360236523692369836993700370137023703370437053706371237523802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,011 به 37,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینا رو دیدم داداش تازه سن 65 شده 70 ماله سال 94 هستش. میخام بدونم کسی با این شرابط کفیل شده؟ چون تو لیست بیماری های پدر برای کفالت پیوند عروق هم دیدم. همه چی بسته به نظر کمسیون داره
    داداش مطمینی 65 شده؟ هم تو سایت نظام وظیفه نوشته 70 هم من یکی 2 هفتع پیش اونجا بودم بازم 70 بود
    در موزد بیماری هم بستگی به نظر کمیسیون داره فقط
    شما به امید معافیت اقدام نکن فرض کن باید بری اما اینم یه تیریه تو تاریکی
    اگه معاف شدی لذتشو میبری اگرم نشدی که عین خیالت نس
    اما اگه از الان به امید معافیت بری اگه یوقت خدای نکرده نشی بد تو ذوغت میخوره
    امیدت به خدا
    انشالله که میشی
    یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

داداش مطمینی 65 شده؟ هم تو سایت نظام وظیفه نوشته 70 هم من یکی 2 هفتع پیش اونجا بودم بازم 70 بود
    در موزد بیماری هم بستگی به نظر کمیسیون داره فقط
    شما به امید معافیت اقدام نکن فرض کن باید بری اما اینم یه تیریه تو تاریکی
    اگه معاف شدی لذتشو میبری اگرم نشدی که عین خیالت نس
    اما اگه از الان به امید معافیت بری اگه یوقت خدای نکرده نشی بد تو ذوغت میخوره
    امیدت به خدا
    انشالله که میشی
    یا علی
    اره داداش تو سایت های خبری اخرین تحولاتو خوندم همشون 65 نوشتن یه سرچ کن میبینی.واسه کفالتم امیدم به خداست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اره داداش تو سایت های خبری اخرین تحولاتو خوندم همشون 65 نوشتن یه سرچ کن میبینی.واسه کفالتم امیدم به خداست
    سن کفالت از سال 93 از 65 سال به 70 سال تغییر پیدا کرده و الانم سن کفالت 70 سال هست. زیر 70 سال باید پدر دارای بیماری خاصی باشه که کفالت بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    نه لازم نیست، اونا خودشون نامه میزنن و معافیت تحصیلیتون رو ملغی میکنن .
    فقط بهتره بعد از اتمام درساتون ، سریعتر اقدام به تسویه حساب کنید ، چون من دیدم که مثلا دوستان یک ماه مانده به پایان مدت یکسالشون با دانشگاه تسویه حساب کردن و دانشگاه هم کارای ارسال نامه رو عقب انداخته، درنتیجه اضافه خدمت خوردن ! اضافه هم از سه ماهه تا شش ماه !
    سلام ممنون از پاسخ شما
    بنده کارای تصفیه حساب و فراغت رو تکمیل کردم نامه معرفی به پلیس به اضافه ده رو هم بهم دادن ولی میخوام دو هفته مونده به پایان مهلتم درخواست اعزام بدم

تاریخ فراغت از تحصیل من 30 دی 94 زده شده و اونطوری که کارمند دانشگاه گفت تا 30 دی 95 فرصت دارم

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام ممنون از پاسخ شما
    بنده کارای تصفیه حساب و فراغت رو تکمیل کردم نامه معرفی به پلیس به اضافه ده رو هم بهم دادن ولی میخوام دو هفته مونده به پایان مهلتم درخواست اعزام بدم

تاریخ فراغت از تحصیل من 30 دی 94 زده شده و اونطوری که کارمند دانشگاه گفت تا 30 دی 95 فرصت دارم
    خوب پس مشکلی نیست
    قبل عید حتما ارسال کردن نامه رو
    مشکلی نیست ، یک روز قبل پایان مهلت هم درخواست بدید، مشکلی پیش نمیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی برج 8 هستم. برای امریه به موسسه فجر که زیر نظر قرارگاه خاتم هست سر زدم. اونا مدارکم رو گرفتن و به تهران ارسال کردن و گفتن 90% جذب میشی ولی هنوز هیچ تماسی با من گرفته نشده. از دوستان کسی هست که بدونه کی تماس میگیرن معمولا؟ من تکمیلی هم ندارم میخاستم بدونم آموزشی کجا میفتم اگه جذب قرارگاه خاتم بشم. کسی از دوستان شماره تماسی از قرارگاه داره که من زنگ بزنم پیگیری کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی برج 8 هستم. برای امریه به موسسه فجر که زیر نظر قرارگاه خاتم هست سر زدم. اونا مدارکم رو گرفتن و به تهران ارسال کردن و گفتن 90% جذب میشی ولی هنوز هیچ تماسی با من گرفته نشده. از دوستان کسی هست که بدونه کی تماس میگیرن معمولا؟ من تکمیلی هم ندارم میخاستم بدونم آموزشی کجا میفتم اگه جذب قرارگاه خاتم بشم. کسی از دوستان شماره تماسی از قرارگاه داره که من زنگ بزنم پیگیری کنم؟
    خیر هیچ تماسی با شما نمیگیرن . فقط در برگه ی سفیدتون که محل آموزشی مشخص میشه اگر آموزشی سپه افتاده باشی یعنی جذب شدی اگر نه خیر .
    فقط میتونین تا 10-15 روز اینده که یگان های ا»وزشی مشخص میشه امیدوار باشی که جذب کرده باشن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست عزیز 2 روز پیش اسامی پذیرش شده های سپاه از طریق سایت نظلو وظیفه اعلام شد---با داشتن کد ملی و کد سخا وضعیتتون رو چک کنید قسمت امریه و جذب
    اینم ادرس سایتشevazifeh.police .ir

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام بله من این هفته ترخیص گرفتم .
    اول میروید دانشگاه نامه میدهد به نظام وظیفه . نامه رو میبرید پلیس +10 . پلیس +10 یه نامه میده به پادگان . پادگان نامه میده پلیس +10 . پلیس +10 در نهایت نامه میده به دانشگاه
    تو نامه آخر من زده به دلیل زیر موافقت نمی گردد: بعد پایین زده مجاز به ادامه تحصیل متن نامه شما هم همین طور بود؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان خواستم اطلاع بدم که دوستم اعزامی اسفند امسال هست 10 روز پیش تعجیل زد امروز جوابش اومد موافقت نکردن مثل ایکه دی ماه تا خرخره پر شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •