تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3702 از 4428 اولاول ... 270232023602365236923698369937003701370237033704370537063712375238024202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,011 به 37,020 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون جعبه سر کوچه که قفل داره اسمش کافوه. اونو شما بهش دسترسی ندارید و فقط مامور مخابرات حق داره دستکاریش کنه. بهتره حضوری مخابرات مراجعه کنید و قسمت تعمیرات خط یکی از مامورین رو پیدا کنید و بهش بگین که با هزینه شخصی تون بیاد و اتصال خطتون توی کافو رو بررسی کنه. اگه اونجا سیم ها رو بهم ببینده بجای اینکه روی اون پریز های کافو پیج کنه نویز کمتر میشه. اونجایی هم که به سیمی که به اتاقتون هم وصل میشه (دم در خودتون) دو تا سیم رو مستقیما بهم وصل کنید به جای استفاده از پریز ... کار دیگه هم اینه که سیم از کافو تا در خونه رو اگه ضعیفه (معمولا سایز 04 میذارن) عوض کنید و به جاش 06 یا اگه پیدا کردید 08 بذارین... اینا البته همه با هزینه خودتونه و مامور به صورت رفاقتی و غیر رسمی انجام میده ... اگه نشد هم که دیگه اشکال از قبل از کافوه که مخابرات عمرا کاری بکنه ... یا اینکه فاصله تون از مرکز زیاده (هر چی فاصله بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه)
    در هر صورت در آخرش میخواین بشین 9 مگ دیگه که مثلا من الان هستم و بعد متوجه میشید که چند روزی هست که سرعتارو برگردونده به همون سرعتای اسمی... یعنی من که سرویس اسمیم 2 مگه همون 2 مگ و میگیرن با اینکه خطم رو 9 بسته شده ... یعنی برگشتیم به 4-5 سال پیش... انقدر تو این تابستون فروختن که پهنای باند سر به سر شده. من که دارم میرم صبا نت.
    منظورتون از سایز 4 یعنی 4 زوج هست که به 4 زوج یا 8 زوج تغییربده ؟

2. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورتون از سایز 4 یعنی 4 زوج هست که به 4 زوج یا 8 زوج تغییربده ؟
    نه منظورم 4 زوج نیست. از الکتریکی که میخواین کابل بخرین مثلا میگه 2 زوج 04 یا 2 زوج 06 یا مثلا 4 زوج 08 - اون عدد 04 یا 06 یا 08 قطر هر کدون از رشته های مسی کابله ولی دو زوج یعنی اینکه دو تا خط تلفن رو میتونه منتقل کنه ... شما باید سایز 06 یا 08 بگیرین که قطر بیشتر بشه و در نتیجه نویز بیاد پایین. تعداد زوج ها هم که حداقل 2 تاست که به حال شما تاثیر نداره. یه نکته دیگه هم که یادم رفت بگم چون ممکنه کابل ارتباطی از کافو تا تقسیم درب منزل کنار کابل برق باشه بهتره سیم فوبل دار باشه. پس از الکتریکی باید کابل فویل دار 06 یا 08 بگیرین. 08 سخت تر گیر میاد ولی 06 فراوونه.

4. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

آیا شما هم مدتیه که شب ها از ساعت 2 تا حدود 3 و 3:30 اینترنتتون کاملاً غیرقابل استفاده میشه به خاطر timeout بالا در حالی که قبل و بعد از این بازه ی زمانی، هیچ مشکلی وجود نداره...؟!

تهران - شمال غرب

6. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آیا شما هم مدتیه که شب ها از ساعت 2 تا حدود 3 و 3:30 اینترنتتون کاملاً غیرقابل استفاده میشه به خاطر timeout بالا در حالی که قبل و بعد از این بازه ی زمانی، هیچ مشکلی وجود نداره...؟!

تهران - شمال غرب
    اینطوری میشه ولی نه اونقدر
    در حد 20 دقیقه

8. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه : برای استفاده از این سایت باید JAVA environment روی سیستمتون نصب بشه بهتره هم نسخه 64 بیت رو نصب کنید و هم 32 بیت ( واسه مرورگر و نرم افزار های 32 بیتی 32 بیت کافیه )

10. 5 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه منظورم 4 زوج نیست. از الکتریکی که میخواین کابل بخرین مثلا میگه 2 زوج 04 یا 2 زوج 06 یا مثلا 4 زوج 08 - اون عدد 04 یا 06 یا 08 قطر هر کدون از رشته های مسی کابله ولی دو زوج یعنی اینکه دو تا خط تلفن رو میتونه منتقل کنه ... شما باید سایز 06 یا 08 بگیرین که قطر بیشتر بشه و در نتیجه نویز بیاد پایین. تعداد زوج ها هم که حداقل 2 تاست که به حال شما تاثیر نداره. یه نکته دیگه هم که یادم رفت بگم چون ممکنه کابل ارتباطی از کافو تا تقسیم درب منزل کنار کابل برق باشه بهتره سیم فوبل دار باشه. پس از الکتریکی باید کابل فویل دار 06 یا 08 بگیرین. 08 سخت تر گیر میاد ولی 06 فراوونه.
    خیلی ممنون از راهنماییتون

عکس کابل خودم را گذاشتم ببینین اصلا این کابلی که استفاده میکنم خوب هست یا نه ؟

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی خوشم میاد کارای اینا قشنگ عشقیه ! :| یه روز حال میکنن همه چیزو تووپ بهت میدن، بعد یهو میبینی 6 ماه میان گند ترین سرویس رو بهت ارائه میدن ! :|

آقا جدا کسی تازگی ها ISP رو تغییر نداده ؟؟

الان صبانت اوضاش خوب نیس ؟

13. 2 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

DNS های پارس آنلاین را برام پست کنید.
    تشکر.

15. این کاربر از master2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان

چند روزیه که SNR خطم رو خیلی آوردن پایین، تا چند وقت پیش روی 18و19 بود.
    سرعت شبانه به شدت افت کرده.
    در این حد بهتون بگم که از سیم کشی و این جور مسائل مطمئنم که مشکلی ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون

عکس کابل خودم را گذاشتم ببینین اصلا این کابلی که استفاده میکنم خوب هست یا نه ؟
    خواهش میکنم. بله این کابل 06 و قطر مناسبی داره ولی نمیدونم فویل داره یه نه. کابل های فویل دار در برابر امواج مغناطیسی مقاوم هستند. مقطع کابل رو اگه نگاه کنید در صورتی که فویل دار باشه یه لایه آلومینیومی رو دور کابل ها میتونید ببینید.

18. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •