تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3701 از 4428 اولاول ... 270132013601365136913697369836993700370137023703370437053711375138014201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,001 به 37,010 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باید ماشین حساب بردارم آپلود و دانلود و جمع کنیم هروزو باهم تا ببینم چقدر مصرف داشتم؟؟ آخه این چه وضعیه!!!
    پارس آنلاین آپلود رو جز ترافیک حساب نمیکنه.

2. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان پست منو کسی ندید؟
    من سرویسم 2 مگه، تا چند روز پیش طول روز دانلود از 600-700 پایین تر نمیومد ولی چند روزه اکثر اوقات به زور به 200 میرسه. تصمیم گرفتم جمع کنم برم صبانت. کسی تجربه صبا نت داره اینجا؟ در مقایسه با پارس آنلاین وضعیت استریمینگ ویدیو ش چطوریه؟ دانلودش که ظاهرا خیلی سر تره ولی من میخوام از پینگ تایم و استرمینگش مطمئن بشم چون از دانلود واسم مهمتره.

4. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میشه لطف کنید جواب منو بدید ؟ ممنون میشم
    خطتون روی 4 مگ بسته شده -- با این کیفیت خطی که دارین میتونید بگین خطتون را روی 9 مگ بزارن --

فقط یک سوال داشتم فاصله شما تا مخایراتتون چقدر هست ؟

6. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال از دوستان دارم:خط من نویز شدید داره که فقط 2 مگ رو مکشه تازه روی همین هم ، snr روی 11 هست،پارس آنلاین گفت ببر سر خط ببینیم که اونجا هم نویز داره،اونجا دقیقا همین بود،گفت برات تیکت می زنیم،به نظر شما درست م کنن،شما چه پیشنهادی دارید من انجام بدم؟چی کار کنم خطم 4 مگ رو بکشه
    خط من :

SNR margin Upstream : 19 db
    SNR margin Downstream : 11 db
    رو 2 مگ
    به نظر من خط شما با این وضعیت که روی 2 مگ SNR MARGIN DS ش روی 11 هه، فک نکنم 4 بیشتر جواب بده. رو 4 که ببندید این عدد میاد روی 7-8 که بحرانیه.
    اگه میبینید دم در هم همین وضعیته نویزتون، بهتره برین مخابرات با یکی از مامورا شخصا هماهنگ کنین بیاد از کافو تا خونه رو نگاه کنه، میتونه با ترمیم اتصال توی کافو نویز رو کمتر کنه .. ممکنه کابل از کافو تا درب منزل رو هم اگه با قطر بیشتر بذارین (مثلا 06 و 08 استفاده کنید) وضعیت نویزتون بهتر بشه. این کارارو مامور مخابرات با هزینه شخصی تون ممکنه انجام بده ولی بشتر از این دیگه از دست شما کاری بر نمیاد چون سیم کشی مخابرات مشکل داره یا از مرکزتون خیلی دورین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

بگو رو 4مگ واست ببندن اگر لینکت پرید نمیخواد بگی دان استریمو پایین بیارن بزار رو g.dmit چون مودما اعداد واقعی رو نشون نمیدن ممکنه رو 4مگ ببنده ولی snr رو همین 11بمونه اعداد واقعی رو پشتیبانی در حالی که مودمت روشنه میتونه ببینه
    فرشاد تو چیکارکردی با مخابرات بالاخره
    سرعت چند گرفتی با شبانه یا بی شبانه؟چقدر میدی ماهیانه
    مجوزم بردی؟

9. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه میبینید دم در هم همین وضعیته نویزتون، بهتره برین مخابرات با یکی از مامورا شخصا هماهنگ کنین بیاد از کافو تا خونه رو نگاه کنه، میتونه با ترمیم اتصال توی کافو نویز رو کمتر کنه .. ممکنه کابل از کافو تا درب منزل رو هم اگه با قطر بیشتر بذارین (مثلا 06 و 08 استفاده کنید) وضعیت نویزتون بهتر بشه. این کارارو مامور مخابرات با هزینه شخصی تون ممکنه انجام بده ولی بشتر از این دیگه از دست شما کاری بر نمیاد چون سیم کشی مخابرات مشکل داره یا از مرکزتون خیلی دورین.
    درود
    دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست

من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
    توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
    من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه

Last edited by alijigari; 29-08-2014 at 01:32.

11. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود
    دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست

من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
    توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
    من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه
    اون جعبه سر کوچه که قفل داره اسمش کافوه. اونو شما بهش دسترسی ندارید و فقط مامور مخابرات حق داره دستکاریش کنه. بهتره حضوری مخابرات مراجعه کنید و قسمت تعمیرات خط یکی از مامورین رو پیدا کنید و بهش بگین که با هزینه شخصی تون بیاد و اتصال خطتون توی کافو رو بررسی کنه. اگه اونجا سیم ها رو بهم ببینده بجای اینکه روی اون پریز های کافو پیج کنه نویز کمتر میشه. اونجایی هم که به سیمی که به اتاقتون هم وصل میشه (دم در خودتون) دو تا سیم رو مستقیما بهم وصل کنید به جای استفاده از پریز ... کار دیگه هم اینه که سیم از کافو تا در خونه رو اگه ضعیفه (معمولا سایز 04 میذارن) عوض کنید و به جاش 06 یا اگه پیدا کردید 08 بذارین... اینا البته همه با هزینه خودتونه و مامور به صورت رفاقتی و غیر رسمی انجام میده ... اگه نشد هم که دیگه اشکال از قبل از کافوه که مخابرات عمرا کاری بکنه ... یا اینکه فاصله تون از مرکز زیاده (هر چی فاصله بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه)
    در هر صورت در آخرش میخواین بشین 9 مگ دیگه که مثلا من الان هستم و بعد متوجه میشید که چند روزی هست که سرعتارو برگردونده به همون سرعتای اسمی... یعنی من که سرویس اسمیم 2 مگه همون 2 مگ و میگیرن با اینکه خطم رو 9 بسته شده ... یعنی برگشتیم به 4-5 سال پیش... انقدر تو این تابستون فروختن که پهنای باند سر به سر شده. من که دارم میرم صبا نت.

13. 3 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جالب اینه که خودشون 1 ماه پیش میگفتن میخوایم خطارو یکنیم 15 مگ! نمدونستم میخوان همین سرعنی که داریم رو هم ازمون بگیرن!!!

15. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شبانه رایگان

17. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خطتون روی 4 مگ بسته شده -- با این کیفیت خطی که دارین میتونید بگین خطتون را روی 9 مگ بزارن --

فقط یک سوال داشتم فاصله شما تا مخایراتتون چقدر هست ؟
    فک کنم یه 700-800 متر

19. این کاربر از mehdi_skeptic2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •