ورلد 20 به شدت مسخره شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقدر بربرین توش ریخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه هم امتیاز بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ورلد 20 به شدت مسخره شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقدر بربرین توش ریخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه هم امتیاز بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barbarian ها که طبق قوانین جدید تا بیشتر از Point 3000 رشد نمیکنند ، به این میگی امتیاز بالا ؟!!!
اگر W18 رو میدیدی چی میگفتی ؟
اره ورلد 20 خیلی خیلی مسخره هستش ...
شاید اکانتو دلیت کردم وقتی توی 21 قوی شدم !!
من تو 15 بربری 5000 تایی نوبل کرده بودم:43:انقدر بربریا زیاد شده بودن من با 150k points و رنک 700 بازیو ول کردم
راستی S A M من نمی تونم پیغام خصوصی بفرستماسمت تو erepublik چیه؟
Last edited by *alimachal*; 30-09-2008 at 20:46.
علی جون اسمم توی erepublik هستش : mohammad73
سلام چه تفاوتی بین
head recruiter
و
recruiter
است
میدونم به عنوان دعوت کننده به گروه به کار میره اما تفاوت اصلیشون در چیه
دیگه چه مقامهایی در ترایب است؟
سلام دوستان من یک مشکل بزرگ برام پیش اومده یک مرد می خوام کمک کنه اینجا ایرانی بودن و حیثیت ایرانی داشتن هم خیلی مهمه
جریان از این قرار هست که من عموی خودم رو که هم سن هستیم با این بازی آشنا کردم و چون علاقه زیادی به این بازیهای استراتژیک داره خیلی خوب داشت پیشرفت می کرد ولی چون اولین بارش بود که این بازی رو انجام میداد زیاد با چم و خم کار آشنا نبود خلاصه یکی از همسایه های نزدیکش دیشب ایمیل می زنه که من ارتش قوی تشکیل دادم و بیا به فلان روستا حمله کنیم بعد از اون عموی من می گه که ارتش قوی نداره و باید صبر کنه تا چند روز دیگه کمکش می کنه خلاصه بعد که بیشتر آشنا می شوند مشخص می شه که طرف عرب سوریه هست بعد نیمشه شب شروع می کنه به حمله کردن به عموی من!!! و ایمیل می زنه وقتی فهمیدم ایرانی هستی صورتم از عصبانیت بنفش شد خلاصه چون عموی من روزها نمی تونه آنلاین بشه تا بعد از ظهر که بر می گرده می بینه روستاش نوبل شده اون هم در کمال نامردی
حالا چند تا از بچه های قوی ورد 24 می خوام کمکم کنند من روستام تقریبا داره آماده می شه بعد از اینکه روستای عرب سوری رو نوبل کردیم روتای خودم رو می بخشم به کسی که تو اینکار کمک کرده باشه من رو امتیازم هم 2100 هست فعلا یارو هم تو کا 85 هست اگر کسی حاضر به کمک کردن هست پیغام بده
علی جون توی ورلد 24 ایرانی کمه اگه توی ورلد 20 بودی میتونستم یه چند هزار تایی نیروی دفاعی برات بفرستم ... ولی بیشتر بچه ها توی 20 و 21 هستن و الان هم منتظریم که 25 زده بشه و کوچ کنیم اونجا ...
البته شاید یه چند نفری اونجا باشن
سلام علی اس اس.
من 24 هم بازی می کنم ولی کا76 هستم.پوینتم کمه ولی نیروبدک نیست.
ولی فاصلم زیاده
نامردای اسپم منو تو لیست نوبل گذاشتن و نوبل کردن!!!!!
هرچی به این در و اون در زدم هیشکی کمکم نکرد
واقعا آدم رفقای بی معرفت رو توی اینجور مواقع میشناسه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)