تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 370 از 542 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما هم مثل من توي مرحله madd dogg گير كردي.
    بابا، تو رو خدا يه جون مردي پيدا بشه و يه راهي رو معرفي كنه.
    دوست عزیز یادت باشه وقتی این مرحله را رد کردی سیو بازی را به من هم بدی...ok

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این مرحله ی madd dogg چیه که همه توش گیر کردن؟میشه یه کم توضیح بدین من ببینم رد کردم یا هنوز نرسیدم بهش؟
    راستی من تو نقشم به اون صورت مرحله ای نمیبینم.باید چیکار کنم مرحله ی جدید باز شه؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

دوست عزیز یادت باشه وقتی این مرحله را رد کردی سیو بازی را به من هم بدی...ok
    من خودم توش موندم. اونوقت شما ميگي رد كردم به شما هم بدم؟!!!!!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

این مرحله ی madd dogg چیه که همه توش گیر کردن؟میشه یه کم توضیح بدین من ببینم رد کردم یا هنوز نرسیدم بهش؟
    راستی من تو نقشم به اون صورت مرحله ای نمیبینم.باید چیکار کنم مرحله ی جدید باز شه؟
    همون که یارو در حال خودکشی بالا پشت بوم.مرحله اش هیچی نداره.یک رمزی باعث خرابیش میشه.یارو قبل از شروع مرحله میپره پایین!!
    باید رد کنی تا اونا رو بهت بده.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اموزش مرحله اون رپره یعنی Madd Dogg
    (این بلا ها رو کارل سر Madd Dogg آورده با دزدیند دفترچه اشعارشو و کشتن مدیر برنامه هاش)
    شما باید سریع بگردین تو اون نزدیکا یه وانت هست که رانندش داره صحبت میکنه با تلفن.

شما اونو وردار و بیا به جایی که امکان سقوط مدد داگگ هست بیا.

حالا Madd Dogg تلو تلو میخوره و میفته با استفاده از کلید های UP و DOWN وانتو تغییر مسیر بدید از دکمه های چپ و راست استفاده نکنید.

همزمان با سقوط مدد داگگ وانتو تکون دهید و سپس یک نما از بالا داریم که موقعیت وانت و مدد داگگ را نشان میدهد که فرصت خوبی برای تغییر مکان است اگر وانت جای درست باشد Madd Dogg میفته روی کارتونای خالی و زنده میمونه

حال با دقت وانتو به سمت بیمارستان برانید و اگر به جایی برخورد کردید Madd Dogg می افتد و می بازید.

منبع آموزش کامل مراحل بازی به زبان فارسی

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یک ساعت رفتم اونجا همه بالاس ها رو کشتم منتظر موندم 30 دقیقه یک ساعت یه گروه دیگه ظاهر شدن! تیر اندازی کردم بجای دفاع فرار کردند!

من میگم نقشم اصلا رنگی نیستش! همونطوری که عکس گرفتم

مرحله HOME INVISON رو رد کردم همین چند دقیقه پیش یعنی یه مرحله بعد از اون مرحله ای که باید بری خونه این پیرمرده. از اول بازی هیچ رنگی نبود!

مرحله آخر؟! بابا یه مرحله هست باید بری GLEN PARK رو تصرف کنی ... اون چی ؟
    عکس رو من ندیدم. اما اگه رنگی نست چطوری میخاوید که یه منطقه رو بگیرید؟

سالن رقص و توی همین مایه ها رو میخوام.باید چه جوری پیداشون کنم؟
    راستی اگه بخوام آهنگهایی که خودم میخوام تو ضبط ماشی بخونه باید بریزم تو پوشه User Tracks درسته؟پس چرا من میریزم نمیخونه؟پسوند خاصی میخواد؟
    سالن رقص دور و ور همونجاس که اولین بار خونه رو دادن بهتون. جلوشم دو تا جام هست که خیلی بزرگن و ازشون آتیش میاد.
    توی قسمت mp3 نیست؟

(این بلا ها رو کارل سر Madd Dogg آورده با دزدیند دفترچه اشعارشو و کشتن مدیر برنامه هاش)
    شما باید سریع بگردین تو اون نزدیکا یه وانت هست که رانندش داره صحبت میکنه با تلفن.

حالا Madd Dogg تلو تلو میخوره و میفته با استفاده از کلید های UP و DOWN وانتو تغییر مسیر بدید از دکمه های چپ و راست استفاده نکنید.

همزمان با سقوط مدد داگگ وانتو تکون دهید و سپس یک نما از بالا داریم که موقعیت وانت و مدد داگگ را نشان میدهد که فرصت خوبی برای تغییر مکان است اگر وانت جای درست باشد Madd Dogg میفته روی کارتونای خالی و زنده میمونه

حال با دقت وانتو به سمت بیمارستان برانید و اگر به جایی برخورد کردید Madd Dogg می افتد و می بازید.

ایول. راستی من بگم که نباید ماشین رو چپ و راست کنین. من که فقط جلو و عقبش کردم و شد.
    راستی من بازی رو همش با چیت رفتم اما مشکلی توی این مرحله برام ایجاد نشد. انواع و اقسام چیتها رو هم زدم اما ترینر نزدم اصلا. کسایی که این مرحله براشون تند میگذره با ترینر رفتن؟

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Amin_Asterix جان مرسی.این مرحله ی madd dogg آخراست؟آخه من هنوز بهش نرسیدم.
    الان دیگه مرحله ی خاصی تو نقشم نیست فقط مراحل رکورد زنی با قایق و هواپیما و ماشین و اینجور چیزاست که همرو رد کردم ولی آرمشون(S) هنوز رد نشد.چه کنم؟
    مرسی frnsh جان.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ممنون از راهنمائيتون دوست عزيز. اما من نحوه رد كردنش ياد دارم. مشكلم اين كه تا ميام برم ماشين رو بردارم خودشو ميندازه پائين.

عکس رو من ندیدم. اما اگه رنگی نست چطوری میخاوید که یه منطقه رو بگیرید؟

سالن رقص دور و ور همونجاس که اولین بار خونه رو دادن بهتون. جلوشم دو تا جام هست که خیلی بزرگن و ازشون آتیش میاد.
    توی قسمت mp3 نیست؟

ایول. راستی من بگم که نباید ماشین رو چپ و راست کنین. من که فقط جلو و عقبش کردم و شد.
    راستی من بازی رو همش با چیت رفتم اما مشکلی توی این مرحله برام ایجاد نشد. انواع و اقسام چیتها رو هم زدم اما ترینر نزدم اصلا. کسایی که این مرحله براشون تند میگذره با ترینر رفتن؟
    آره. من با ترينر رفتم. اينم از اثرات ترينر هستش، متاسفانه!

داره خودمونی میشه mehran_cry2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

جی تی ای 6 هنوز نیومده ؟ کی میاد ؟ کسی می دونه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جی تی ای 6 هنوز نیومده ؟ کی میاد ؟ کسی می دونه ؟
    دوست عزیز! بازی با عنوان Grand Theft Auto 6 وجود نداره.
    جدیدترین قسمت این سری با نام Grand Theft Auto IV برای X360 و PS3 فعلا منتشر شده و برای PC فعلا خبری نیست.

توضیح: Grand Theft Auto: Vice City و Grand Theft Auto: San Andreas به نوعی ادامه Grand Theft Auto III بوده اند.
    که در ایران متاسفانه با نام Grand Theft Auto 4 و Grand Theft Auto 5 منتشر شدند. (سه گانه در نظر بگیرید)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •