دوست عزیز یادت باشه وقتی این مرحله را رد کردی سیو بازی را به من هم بدی...ok
دوست عزیز یادت باشه وقتی این مرحله را رد کردی سیو بازی را به من هم بدی...ok
این مرحله ی madd dogg چیه که همه توش گیر کردن؟میشه یه کم توضیح بدین من ببینم رد کردم یا هنوز نرسیدم بهش؟
راستی من تو نقشم به اون صورت مرحله ای نمیبینم.باید چیکار کنم مرحله ی جدید باز شه؟
من خودم توش موندم. اونوقت شما ميگي رد كردم به شما هم بدم؟!!!!!!!!!!!
همون که یارو در حال خودکشی بالا پشت بوم.مرحله اش هیچی نداره.یک رمزی باعث خرابیش میشه.یارو قبل از شروع مرحله میپره پایین!!
باید رد کنی تا اونا رو بهت بده.
اموزش مرحله اون رپره یعنی Madd Dogg
(این بلا ها رو کارل سر Madd Dogg آورده با دزدیند دفترچه اشعارشو و کشتن مدیر برنامه هاش)
شما باید سریع بگردین تو اون نزدیکا یه وانت هست که رانندش داره صحبت میکنه با تلفن.
شما اونو وردار و بیا به جایی که امکان سقوط مدد داگگ هست بیا.
حالا Madd Dogg تلو تلو میخوره و میفته با استفاده از کلید های UP و DOWN وانتو تغییر مسیر بدید از دکمه های چپ و راست استفاده نکنید.
همزمان با سقوط مدد داگگ وانتو تکون دهید و سپس یک نما از بالا داریم که موقعیت وانت و مدد داگگ را نشان میدهد که فرصت خوبی برای تغییر مکان است اگر وانت جای درست باشد Madd Dogg میفته روی کارتونای خالی و زنده میمونه
حال با دقت وانتو به سمت بیمارستان برانید و اگر به جایی برخورد کردید Madd Dogg می افتد و می بازید.
منبع آموزش کامل مراحل بازی به زبان فارسی
عکس رو من ندیدم. اما اگه رنگی نست چطوری میخاوید که یه منطقه رو بگیرید؟
سالن رقص دور و ور همونجاس که اولین بار خونه رو دادن بهتون. جلوشم دو تا جام هست که خیلی بزرگن و ازشون آتیش میاد.
توی قسمت mp3 نیست؟
ایول. راستی من بگم که نباید ماشین رو چپ و راست کنین. من که فقط جلو و عقبش کردم و شد.
راستی من بازی رو همش با چیت رفتم اما مشکلی توی این مرحله برام ایجاد نشد. انواع و اقسام چیتها رو هم زدم اما ترینر نزدم اصلا. کسایی که این مرحله براشون تند میگذره با ترینر رفتن؟
Amin_Asterix جان مرسی.این مرحله ی madd dogg آخراست؟آخه من هنوز بهش نرسیدم.
الان دیگه مرحله ی خاصی تو نقشم نیست فقط مراحل رکورد زنی با قایق و هواپیما و ماشین و اینجور چیزاست که همرو رد کردم ولی آرمشون(S) هنوز رد نشد.چه کنم؟
مرسی frnsh جان.
ممنون از راهنمائيتون دوست عزيز. اما من نحوه رد كردنش ياد دارم. مشكلم اين كه تا ميام برم ماشين رو بردارم خودشو ميندازه پائين.
آره. من با ترينر رفتم. اينم از اثرات ترينر هستش، متاسفانه!
دوست عزیز! بازی با عنوان Grand Theft Auto 6 وجود نداره.
جدیدترین قسمت این سری با نام Grand Theft Auto IV برای X360 و PS3 فعلا منتشر شده و برای PC فعلا خبری نیست.
توضیح: Grand Theft Auto: Vice City و Grand Theft Auto: San Andreas به نوعی ادامه Grand Theft Auto III بوده اند.
که در ایران متاسفانه با نام Grand Theft Auto 4 و Grand Theft Auto 5 منتشر شدند. (سه گانه در نظر بگیرید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)