چگونه میتوانم ویندوز ویستای اصلی خودم(لپ تاب vostro 1500)راآبدیت نمایم
چگونه میتوانم ویندوز ویستای اصلی خودم(لپ تاب vostro 1500)راآبدیت نمایم
با سلام خدمت شما
من چند روزی هست که هر اسکرین سیوری که روی سیستمم اجرا میشه، بسته میشه و پیغام خطا میده.
چجوری باید مشکلم رو حل کنم؟
با سلام
چند وقتی است که وقتی ویستا بالا میاد پیغامی مبنی بر نصب بلوتوث میاد. این در حالیه که من بلوتوث ندارم ضمنا توی msconfig رو هم دیدم ولی خبری نبود. به نظر شما این مشکل چه جوری حل میشه؟
![]()
با سلام بچه ها ببخشید من دوباره مشکل جدید پیدا کردم
من داشتم با آنتی ویروسم اسکن میکردم یه ویروس پیدا کرد
بعدشم ریستارت کردم اما همه چیبه هم ریخته بود از بعضی فولدر و فایلام شورتکات درست شده یا فایلام تغییر جا دادن و تو بیشتر جا های کامپیوتر یه فایل به اسم desktop.ini تشکیل شده که البته سایزشون با هم فرق داره
چه بلایی سر کامپیوترم اومده؟ کلافم کرده
با تشکر
در انجمن مربوطه مطرح کنید...
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خوشحالم مشکلت حل شده
برای پشتیبان گیری NortonGhost خوبه...کار کردن باهاش هم اسونه و هم خود برنامه اموزش کارکردن رو به سادگی گفته ...البته اینجور موارد با SystemRestore هم حل میشه....
این مشکل میتونه بعد از اپدیت ویندوز یا حتی نصب بعضی برنامه ها (مثل vLite) ایجاد بشه....دلیلش هم اینه که برنامه های مذکور سیستم های Updating رو بهم میریزه با حتی بر اثر update خاصی (مشکل دار یا ناقص) خود ویندوز در تنظیم update ها به مشکل برمیخوره و اینگونه موارد پیش میاد...که شما با پاک کردن اون فایل تنظیمات رو به حالت default برگردوندید...
به نظر شخصی من هم LORD بهتره...
موفق باشید.
برای دسترسی به TaskManager ویستا باید کلید های crt+Alt+Esc رو بزنید نه crt+alt+del.....
به سوال شما که در تاپیک خودتون پاسخ داده شده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه پیغامی میده؟....
در DeviceMager چک کنید که درایوری ناقص یا نصب نشده نداشته باشید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)