نه از انتن دهی نیست.برای من فوله ولی تو پیج باز کردن خیلی کندتر از ایرانسل و adsl ایناس .فک کنم به خود isp مربوط میشه .بعضی از isp ها سرعت لود صفحاتشون پایینه
نه از انتن دهی نیست.برای من فوله ولی تو پیج باز کردن خیلی کندتر از ایرانسل و adsl ایناس .فک کنم به خود isp مربوط میشه .بعضی از isp ها سرعت لود صفحاتشون پایینه
بچه های مبین نتی لطفا بگین پینگ شبکه مبین نت بهتره تو بازی یا رو حالت رومینگ رو همراه اول؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه پوشش خود مبین نت خوب باشه، پینگ و پایداری و حتی سرعت دانلود و آپلود معمولا بهتر از رومینگ همراه اول هست.
ولی بازم ممکنه منطقه به منطقه فرق کنه
سلام دوستان
من مودم airmaster 3000m دارم
میخواستم ببینم اگر مودم را عوض کنم و b612 بگیرم تاثیری توی سرعت و کیفیتم میزاره ؟
یعنی airmaster 3000m بهتره یا b612
ارزش داره مودم را عوض کنم و b612 بگیرم ؟
من که همین کارو کردم
هیچ فرقی حس نکردم نه سرعت نه برد وای فای نه هیچی
فقط شبکه داخلی قوی تری داره موقع انتقال فایل بین پی سی های خونه یکم سرعتش یکم بیشتر بود
که اونم خیلی نیست و ارزش خاصی نداره
اگه نیازی نداری صبر کنی خیلی بهتره
شاید مودم با تکنولوژی بهتر دادن بعدا
فکز کنم قبلا همینجا من خودم این سوالو پرسیدم که یکی گفت فرقی نداره و گوش ندادم آخرشم این شد![]()
با سلام خدمت دوستان گرامی مودم b612 مبین نت ورژن 196 رو با چک عودت 110 هزار تومانی بدون سیم کارت رومینگ همراه اول را 400 هزار تومان فروختم.آیا به نظر شما خوب فروختم یا که ارزون دادم. فقط حیف که نشد آنلاکش کنم.از سیم کارت رومینگ همراه اول مبین نت هم در حال حاضر روی گوشیم استفاده می کنم.به جای اون مودم هوآوی tfi60 ایرانسل رو با 480 گیگ یک ساله از سایت ایرانسل در کل با همه هزینه ها 1168000 تومان خریدم و هنوز به دستم نرسیده. در آگهی های دیوار هم 70 هزار تومان می گیرند آنلاک می کنند.فقط برای آنلاک دو نوع فریمور آپدیت وجود دارد یکی فریمور اصلی هوآوی و یکی فریمور ایرانسل آنلاک به نظرتون کدوم فریمور بهتر است برای آنلاک.خود کسی که آنلاک می کنه میگه فریمور ایرانسل آنلاک بهتره.ببخشید قسمتی از بحث مربوط به مبین نت نیست.
با سلام خدمت دوستان گرامی مودم b612 مبین نت ورژن 196 رو با چک عودت 110 هزار تومانی بدون سیم کارت رومینگ همراه اول را 400 هزار تومان فروختم.آیا به نظر شما خوب فروختم یا که ارزون دادم. فقط حیف که نشد آنلاکش کنم.از سیم کارت رومینگ همراه اول مبین نت هم در حال حاضر روی گوشیم استفاده می کنم.به جای اون مودم هوآوی tfi60 ایرانسل رو با 480 گیگ یک ساله از سایت ایرانسل در کل با همه هزینه ها 1168000 تومان خریدم و هنوز به دستم نرسیده. در آگهی های دیوار هم 70 هزار تومان می گیرند آنلاک می کنند.فقط برای آنلاک دو نوع فریمور آپدیت وجود دارد یکی فریمور اصلی هوآوی و یکی فریمور ایرانسل آنلاک به نظرتون کدوم فریمور بهتر است برای آنلاک.خود کسی که آنلاک می کنه میگه فریمور ایرانسل آنلاک بهتره.ببخشید قسمتی از بحث مربوط به مبین نت نیست.
بفرمایید به چه کسی فروختی.. شخص؟ یا خود مبین نت؟
شخص. مبین نت که 110 هزار تومان بیشتر بر نمی داشت.می گفت سیم کارت داره.
Last edited by dadadasa; 13-02-2020 at 16:43.
سلام
من قصد دارم تا اینترنت LTE مبین نت بگیرم. ولی تو قسمت توضیحات نوشته بود که این 2 طرح : TP۸۲۰۴ و TP۸۲۰۱ در بعضی مناطق ارائه نمی شه. همچنین اینترنت شبانه هم در بعضی مناطق ارائه نمی شه. می خواستم ببینم در منطقه بلوار فردوس شرق آیا مواردی که گفتم ارائه می شه یا نه؟
کسی از دوستان خبر داره؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)