تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 848 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یعنی درخواستتو هنوز نفرستادن مخابرات؟!!
    عجب نامردیه
    به نظرم زنگ بزن خود شرکت پارس (تهران) از نمایندگی شکایت کن بگو یارو گفته 1 هفته ای وصله الان 3 هفته است معطلت کرده هرچی هم از دهنت دراومد بگو و بگو اگه پیگیری نکنن از طریق 195 هم سرویشون میکنی
    خود شرکت بهتر میتونه نمایندگیشو تنبیه کنه
    پورت نداشته منو ثبت نام کرده :-|

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پورت نداشته منو ثبت نام کرده :-|
    این دیگه نوبرشه
    تا حالا ندیده بودم جایی پورت نداشته باشن بعد هم ثبت نام کنن هم وعده ی یه هفته ای بدن
    لااقل شاتل راحت گفت پورت نداریم (اگرچه اونم هی وعده یه هفته دیگه دو هفته دیگه میداد ولی خب همین که ثبت نام نمیکرد من فهمیدم فعلا خبری از پورت نیست و تا امروز شاتل تو مرکز ما هنوز پورت اضافه نکرده) منم رفتم پارس
    کاش زودتر پیگیرش میشدی (من گفتم مخابرات انقد طولش نمیده) چون به نظرم اون موقع پورت داشته ولی کم بوده گرفته واگذار کرده به دیگران (اینا تا هر روز نیفتی دنبالش شکایت کنی کارتو مثل آدمیزاد انجام نمیدن)

3. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این دیگه نوبرشه
    تا حالا ندیده بودم جایی پورت نداشته باشن بعد هم ثبت نام کنن هم وعده ی یه هفته ای بدن
    لااقل شاتل راحت گفت پورت نداریم (اگرچه اونم هی وعده یه هفته دیگه دو هفته دیگه میداد ولی خب همین که ثبت نام نمیکرد من فهمیدم فعلا خبری از پورت نیست و تا امروز شاتل تو مرکز ما هنوز پورت اضافه نکرده) منم رفتم پارس
    کاش زودتر پیگیرش میشدی (من گفتم مخابرات انقد طولش نمیده) چون به نظرم اون موقع پورت داشته ولی کم بوده گرفته واگذار کرده به دیگران (اینا تا هر روز نیفتی دنبالش شکایت کنی کارتو مثل آدمیزاد انجام نمیدن)
    195 شکایت میکنم تا تجدید نظر دوم پیش میرم کوتاه نمیام

5. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

195 شکایت میکنم تا تجدید نظر دوم پیش میرم کوتاه نمیام
    آره این از اون مواردیه که باید تا آخرش شکایت کنی
    یارو کلی هم بهت ضرر زده
    با پارس آنلاین تهران تماس گرفتی؟
    الان نظرت اینه که وایستی پورت بهت بدن یا پولتو بگیری بری جای دیگه؟

7. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آره این از اون مواردیه که باید تا آخرش شکایت کنی
    یارو کلی هم بهت ضرر زده
    با پارس آنلاین تهران تماس گرفتی؟
    الان نظرت اینه که وایستی پورت بهت بدن یا پولتو بگیری بری جای دیگه؟
    ب پارس تهران زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم
    بهشون گفتم 195 از نمایندتون شکایت میکنم
    پولمو میگیرم ( دیروز شاتل ثبت نام کردم)
    دهن طرف رو سرویس میکنم
    دیروز یه حس الاغ بودن بهم دست دادبعد 3 هفته پر رو پر رو :-|

9. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ب پارس تهران زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم
    بهشون گفتم 195 از نمایندتون شکایت میکنم
    پولمو میگیرم ( دیروز شاتل ثبت نام کردم)
    دهن طرف رو سرویس میکنم
    دیروز یه حس الاغ بودن بهم دست دادبعد 3 هفته پر رو پر رو :-|
    آره موندن تو همچین وضعی فایده نداره
    خوش به حالت شاتل پورت داشته
    من که به خاطر افتضاحات های وب نمیتونستم صبرکنم تا چند ماه دیگه که آیا شاتل پورت اضافه میکنه یا نه؟
    مجبور شدم که اومدم پارس (الان با این طرح های متعددی که شاتل گذاشته نه تنها پارس بلکه هیچ شرکت ADSL دیگه ای واقعا از نظر هزینه به صرفه نیست)

11. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahman4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    قضیه "اینترنت ایران"که تو بخش سرویسها گذاشتن چیه؟!

فرستاده شده از SM-G935Fِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

دوستان فرق سرویس 128 ده گیگ با 8 مگ ده گیگ چیه؟ با توجه به اینکه سرعت همه سرویسا از طرف پارس آنلاین تا 16 مگ بازه؟

سوال دیگه ام هم اینه که سرویس جشنواره 2 مگ 30 گیگ سه ماهه محدودیت ها و تفاوت هاش با سرویس های معمولی چیه. چون قیمتش فقط 15،000 تومانه و جزئیاتی هم ازش ننوشته.

ممنون
    Last edited by signinfo; 24-08-2016 at 12:26.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    قضیه "اینترنت ایران"که تو بخش سرویسها گذاشتن چیه؟!

فرستاده شده از SM-G935Fِ من با Tapatalk
    سلام همون سرویسی است که سازمان نظارت اعمال کرده برای اینترنت،یعنی 2 بخش مجزا داره یکی ترافیک داخل ایران و یکی ترافیک بین الملل،یعنی مثلا سرویس 1 مگ که 17 گیگ داره،10 گیگش برای بین الملل و 7 گیگش برای داخل ایران،اگر کم شد هم باید بخرید
    سلام

دوستان فرق سرویس 128 ده گیگ با 8 مگ ده گیگ چیه؟ با توجه به اینکه سرعت همه سرویسا از طرف پارس آنلاین تا 16 مگ بازه؟

سوال دیگه ام هم اینه که سرویس جشنواره 2 مگ 30 گیگ سه ماهه محدودیت ها و تفاوت هاش با سرویس های معمولی چیه. چون قیمتش فقط 15،000 تومانه و جزئیاتی هم ازش ننوشته.

ممنون
    سوال اولمو فقط میدونم

فرقش اینه که اگر پهنا کم بیارن،اونی که 128داره احتمال اینکه اینترنتش قطع بشه بیشتر تا اونی که 8 مگ داره

15. 3 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سوال اولمو فقط میدونم

فرقش اینه که اگر پهنا کم بیارن،اونی که 128داره احتمال اینکه اینترنتش قطع بشه بیشتر تا اونی که 8 مگ داره
    به قطعی که فک نکنم ربطی داشته باشه چون قطعی هایی که از سمت شرکته معمولا در مراکز مخابراتی و برای تعداد زیادی از مشترکین اتفاق میفته و دیگه ربطی به اینکه مشترک سرویسش 2 مگه یا 128 نداره
    چیزی که من متوجه شدم (و دیدم تو سایت پارس هم به طور مختصر نوشته بود) اینه که تو سرویس های حجمی پارس آنلاین در ساعات خلوتی شبکه (از 3 تا 10 صبح) سرعت (تک کانکشن که با سرعت لود شدن عکس وفیلم و.. برابره و در واقع نشون دهنده ی کیفیت سرویس مشترکه و نه سرعت دانلود)مشترک با سرعتی که خط روی اون بسته شده (مثلا 16 مگابیت) برابره ولی در ساعات اوج مصرف (8 تا 1 شب) چون سرعت ها افت میکنه حداقل سرعت (تک کانکشن) با سرعت اسمی سرویس خریداری شده (مثلا 2 مگابیت) برابر میشه و بنابراین کسی که سرویس خریداری شده اش سرعت اسمی بالاتری داره افت سرعت کمتری رو در وبگردی، بازی آنلاین، تماشای زنده تلویزیون و...حس خواهد کرد
    سلام

ممنون
    در مورد سرویس های جشنواره هم با توجه به اینکه سرویس خودم جشنواره است باید بگم که سرعت اسمی (حداقل سرعت) سرویس های جشنواره 2 مگ دانلود و 1 مگ آپلوده (که در واقع بالاترین سرویس حال حاضر پارس آنلاین به شمار میاد و درواقع بهترین سرعته) و سرعت دانلود قابلیت ارتقا تا 16 مگ (به شرط اینکه خط مشترک کشش داشته باشه و snr اونقد افت نکنه که باعث قطعی بشه) رو هم داره و در کل از نظر سرعت و کیفیت هیچ مشکلی و محدودیتی نیست (حتی تو ساعات شلوغی هم سرعت تک کانکشن که در واقع نشون دهنده ی کیفیت نت و سرعت لود ویدیو و عکس و... است از 220-230 کیلوبایت (سرعت اسمی سرویس) کمتر نمیشه) از نظر قیمت حجم اضافه و... هم که مثل سرویس های معمولیه و شبانه هم (مثل بقیه سرویس های حجمی پارس) از ساعت 2 تا 7 بامداد 1/3 حساب میشه و دلیل ارزون تر بودنش نسبت به قیمت سرویس های عادی اینه که شما برای اولین بار قراره مشترک پارس بشید و بنابراین تخفیف زیادی بهتون میدن ولی بعدا دیگه باید از سرویس های عادی بخرید ولی از نظر کیفیت خیالتون راحت باشه با سرویس های عادی هیچ فرقی نداره (من چون از کیفیت پارس و زیرساخت شهرمون و کیفیت خط خودم مطمئن بودم که خوبه به همین خاطر سرویس 1 ساله با 65 گیگ حجم رو به قیمت کلا 75 تومن (با مالیات و ...) خریدم که هم مدتش بیشتر بود و هم بیشترین حجم رو داشت)
    Last edited by broosli; 25-08-2016 at 00:11.

17. 3 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •