Up up up up up
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
Up up up up up
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
من کنسول ندارم و نمیتونم مستقیم راه حل بهت بدم اما بر حسب تجربه : اینترنت ایران گاهی اوقات با سرورای یه قسمت مشکل پیدا میکنه و همش تایم اوت میده،
حالا بیشتر این اتفاق زمانی میوفته که ارتباط کدگذاری بشه ( https ) حالا ببین شما هم توی کنسول میتونی کدگزاری رو غیر فعال کنی، احتمال زیاد مشکلت حل بشه![]()
سلام.
سرویس های نامحدود شاتل رو روی چه سرعتی میبندن ؟
و مثلا اگر توی آرت4 روزی 4 گیگ دانلود کنم محدود میشم ؟
سلام
شاتل عجب دزدی هستس!!!
والا 1گیگ ترافیک خریدم در عرض 4ساعت تموم شد.. تو 4ساعت فقط با گوشی کار کردم... زنگ زدم پشتیبانی میگه به ما مربوط نیست
الان باز 500مگ خریدم یک ثانیه بعد رفتم دیدم نوشته 380مگ ترافیک باقیمانده!!!
دوستان هیچ راهی نداره پیگیری کنم؟؟؟
سلام
من تو 9-8 سالی که مشترک شاتل بودم یه مورد هم حجم دزدی ندیدم. فکر میکنم اول خودتون رو بررسی کنید. اگه فقط گوشی کانکت شدید، برنامه ها و اپدیت ها رو چک کنید چون خیلی اوقات پیش میاد حواس شخص نیست و اتوماتیک مصرف میشه. همچنین رمز وای فای رو عوض کنید چون شاید کسی داره استفاده میکنه
سلام. دوست عزیز مگه میشه 800مگ در عرض 1ساعت مصرف کنم اونم با گوشی؟!
یه سوال: من شنیدم رمز رو هم عوض بشه بقیه میتونن با یه نرم افزاری صل بشن به وای فای! درسته؟؟
راهی داره دیگران نتونن وصل بشن؟
راه که خیلی داره
این تایپیکو بخونید راهکاری برای افزایش امنیت مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نرم افزای هم هست به نام که نشون میده کیا به مودم وصل میشنwifi guard
شدنش که میشه. براحتی میتونه سیستم عامل روی آپدیت اتوماتیک باشه و مصرف کنه
در مورد وصل شدن دیگران، از صفحه تنظیمات مودم براحتی میتونید افرادی که کانکت هستن رو ببینید و در صورت نیاز دسترسی هر کدوم رو تک به تک مسدود کنید. توی همین تنظیمات مودم یه جایی هم داره کلا دسترسی همه رو مسدود میکنه و فقط مک آدرس هایی که خودت مشخص میکنی اجازه استفاده دارن.
سلام دوست عزیز
میتوانید آموزشش رو بگذارید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)