ظرفیت هر دکل برای نسل سوم ۴۰-۶۰ یوزر هست و برای نسل ۴ ام دقیقا یادم نیست فکر کنم به ۱۲۰-۱۵۰ یوزر میرسه
خیر برای هر دکل محدود هست و امکانش نیست مگر با افزایش bts ها
Sent from my iPhone using Tapatalk
ظرفیت هر دکل برای نسل سوم ۴۰-۶۰ یوزر هست و برای نسل ۴ ام دقیقا یادم نیست فکر کنم به ۱۲۰-۱۵۰ یوزر میرسه
خیر برای هر دکل محدود هست و امکانش نیست مگر با افزایش bts ها
مرسی از جواب. پس کشورهای مثلا خارجی که افت سرعت کم دارن bts بیشتری نصب شده دارن !؟
بله
بعلاوه اینکه یوزرها شون کمتره و مثل ما چشمشون گشنه نیست. اصولا نسل سه و چهار برای اونا حکم gprs رو داره و وقتی که دستشون از همه جا کوتاه هست میرن سراغش.
درمورد 4جی هیچ اطلاع رسانی جدیدی نشده؟
قرار هست راه اندازی بشه یا خیر
برای کسی که میخواد گوشی بخره خوب مهمه این موضوع
شما گوشی با 4G بخر
داری گوشی میخری . خوب خوبشو بگیر دیگه![]()
یعنی خنده داره واقعا اینا کافی بود واسه هر استان یه تیم میفرستادن الان حداقل شهر های بزرگ هر استان پوشش داشت ولی واقعا جای تاسف داره که هنوووووز برخی مراکز استان ها هم پوشش نداره !!!
اینجا مازندران - بابل :
البته دریغ از یک کیلو تبادل اطلاعات!
======
میدان دانشگاه آنتن پر هستش ، به سمت کشوری که میرفتم انتن کمتر میشد ، تا کشوری فقط انتن میده ، از اونور هم تا کارگر و 4 راه فرهنگ انتن داره ، البته 4 راه فرهنگ به زور!
الکی بسته زدم ، فکر کردم دیتا وصله ، که نشد دیگه.
دروغ گفته
مشهد اکثر مناطق راه نیفتاده . من دارم شمال و شرق رو چک میکنم 0
ولی گفته راه افتاده
احتمالا بخشهای غربی که حاشیه نشینی هست (وکیل آباد) راه افتاده
Last edited by HardwareMaster; 16-09-2014 at 13:32.
سلام دوست عزیز منم روز اول که بسته خریدم همین مشکل شما رو داشتم و نمیشد اسپید تست بگیرم حتی پیج های اینترنتی هم باز نمیشد بعد رفتم تو قسمت تنظیمات gprs قسمت Apn پ ر ا ک سی رو پاک کردم مشکلم کاملا حل شد و خیلی راحت الان هم اسپید تست میگیرم هم دانلود میکنم هم راحت سایت باز میکنم سرعت دانلودم بین 600 تا 1200 هست( بسته شبانه 24 گیگ دارم ) کرج
شما پ ر و ک س ی ها رو کاملا پاک کردین؟؟؟
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)