تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 752 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این هدفون چیز خاصی نداره. فقط به خاطر جنس صدای بیس؛ بسیار مناسب سبکهای الکتریکی است برای همین پیشنهاد شد. و علاوه بر اون مید و های خوب همراه با جزییات به همراه Soundstage بسیار بهتر از رنج قیمت خودش و همچنین THD پایین هم دارد. اگه سه - جهار صفحه قبل رو مطالعه بفرمایید کاملا توضیح داده شده است.

در کل به نسبت قیمت کاملا ارزشمند است به خصوص برای سبک های الکتریکی؛پاپ؛راک و از این قبیل.

قیمت هم شرکت میگه 190 اما میشه کمتر گرفت. آدرس هم تو همین 3 - 4 صفحه آخر پیدا میشه.
    نه نه منظور از الکتریک سبک راک یا ترنس و این چیزا نیست که نیاز به بیس داشته باشه منظور مثلأ صدای پیانو به صورت تک نوازی ( Solo ) یا هر ساز دیگه ای به صورت تکنوازی یا دونوازی هست .
    واژه الکتریک رو به خاطر این گفتم که پیانو دیجیتال هست .

بازم این مدل رو پیشنهاد میکنید ؟
    آخه بعضی جاها شنیدم برای اینجور کارها باید هدفونی باشه که صدا رو همونطوری که هست انتشار بده .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نه نه منظور از الکتریک سبک راک یا ترنس و این چیزا نیست که نیاز به بیس داشته باشه منظور مثلأ صدای پیانو به صورت تک نوازی ( Solo ) یا هر ساز دیگه ای به صورت تکنوازی یا دونوازی هست .

آخه بعضی جاها شنیدم برای اینجور کارها باید هدفونی باشه که صدا رو همونطوری که هست انتشار بده .
    شما یه نگا به اسم هدفون بکن:
    ATH-M50 Professional Studio Monitor Headphones (with coiled cable)
    بعد حالا برو تو سایت های مرجع اینگلیسی درباره کیفیتش بخون.

3. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما یه نگا به اسم هدفون بکن:
    ATH-M50 Professional Studio Monitor Headphones (with coiled cable)
    بعد حالا برو تو سایت های مرجع اینگلیسی درباره کیفیتش بخون.
    مرسی از دوستان .
    پس خوبه دیگه همین مدل . جندتا سوال دیگه .
    این مدل برای استفاده های دیگه ( موزیک - فیلم - گیم ) چقدر کارایی داره ؟ یعنی میشه استفاده عمومی هم ازش بشه ؟
    بعد اینکه میشه قابلیت یه Room یا یک Concert Hall رو بهش بدی که صدای سازی مثل پیانو خیلی بهتر پخش بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب حالا یکم توضیح بهتر شد.
    شاید مثلا هم رده های AKG و یا سنهایزر یکم مناسب تر باشند (منظور فقط صدای مانیتور تر است.) اما تو ایران 2 برابر قیمت فروخته میشوند.
    با توجه به بودجه شما و اینکه میخواهید از ایران خرید کنید باز هم توصیه میشه. (نظر شخصی به عنوان کسی که داره از این هدفون استفاده میکنه)

----------------------------------------------------------------

این مدل برای استفاده های دیگه ( موزیک - فیلم - گیم ) چقدر کارایی داره ؟ یعنی میشه استفاده عمومی هم ازش بشه ؟
    شاید بشه گفت این هدفون نسبت به مدل هایی که مانیتور تر هستند استفاده عمومی بیشتری هم داره.
    یکی از مزایای این هدفون راحتی خیلی خوبه اونه. من میشه تا 3 ساعت مداوم ازش استفاده میکنم و اصلا اذیت نمیکنه.
    فقط یک مقدار توش گرمه که به خاطر بسته بودنشه. اگه خودت جای خنک باشی حس نمیکنی.
    Last edited by kindlinessangel; 15-08-2011 at 14:09.

6. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

البته AKG فقط مدلهای سری HD اون دو و نیم برابر قیمت جهانی میفروشند بقیه رو به قیمت حتی کمی زیر قیمت میفروشند که کمی عجیب هم هست.

8. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=kindlinessangel;6364948][QUOTE=a66sh;6363858]

به نظر من اصلا سراغ beats نرو
    تا اونجا که من متوجه شدم شما میخوای از خارج از ایران خرید کنی
    من بهت پیشنهاد میدم دو تا شرایط رو درنظر بگیر
    1- خرید یک هدفون به همراه یک آمپ پرتابل (البته به شرط اینکه پلیر شما خروجی داشته باشه - منظور خروجی است که آمپ داخلی پلیر روش تاثیر نداشته باشه نه خروجی هدفون)
    2-خرید یک هدفون با امپدانس نهایتا 32 ( البته من هدفون 38 اهمی رو با پلیرم بدون آمپ استفاده میکنم خوب هم جواب میده اما نهایت صدای هدفون رو نمیشه باهاش شنید)

اول تکلیف ات رو با اینها مشخص کن تا مرحله بعد

یک سوال هم داشتم که شاید اولش بی معنی باشه اما مطمئنا کمک میکنه. تا حالا از چه هدفون هایی استفاده کردید؟ هدفون مورد علاقه (مدلی که صداش رو شنیده باشید و خوشتون اومده باشه)؟

بازم ابتدا ممنون از کمکتون
    راستش اینایی که شما میگین بنظر یک مقدار سخت و دردسر دار بنظر میرسه..میدونم نتیجه خیلی خوب میشه ولی ترجیح میدم فقط یک هدفون بخرم مخصوصا از این نظر که چون میخوام بگم برام خریداری کنن هم نمیخوام سخت شه و هم اینکه شاید از عهدش بر نیان...
    من تو خونه یه سونی نویز کنسلینگ مدل NC7 دارم که بنظرم هدفون خیلی خیلی معمولی هستش..بعد ایرفون اپل هم دارم که صداشو دوست ندارم بنظرم بیسش ضعیفه بخاطر همین استفاده نکردم البته کیفیت صداش خوبه...درست دارم بیس خوبی داشته باشه هدفونی که میخرم..
    با تشکر

ببین نکتۀ اول اینه که بیخیال بیتس بشی
    درسته که hd650 با آیپاد تکی یعنی فاجعه ولی چطور یهو از مدلی به این خوبی به فکر بیتس افتادی رو نمیدونم

اگر قطعاً دنبال هدفون فول سایز هستی میتونی از مدل هایی تا حداکثر 150 بخری و با آیپاد استفاده کنی ( غیر فول سایز هم حداکثر تا 200 ) این عددایی که گفتم کاملاً نظر شخصیم بود ولی بدجوری بهشون اعتقاد دارم.
    ولی اگر هدفون فول سایزی بالای 250 بخوایی بخری باید جداً به فکر خرید آمپ و کابل مربوطه هم باشی
    که لا اقل 90 دلار برای آمپ و 15 دلار برای کابل باید بزاری
    البته این 90 دلاری که برای آمپ گفتم جز حداقلاست ، مگرنه شما روی 170 دلار حساب کن ( بازم این قیمت هایی که میگم برای آمپ های کاملا پرتابل هست ، پس باید مشخص کنی که سیستمی که می خوایی داشته باشی می خوایی در چه حدی پرتابل باشه ، برای نمونه دو تا آمپ زیر رو ببین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    البته این مدل اولا قیمتش 169 دلار بود.

)

اینم یک کابل با یک قیمت مناسب از شرکتی معتبر ( این محصول جدیداً به لیست تولیداتش اضافه شده)

کد:
    راستش من از بیتس به اون رسیدم و اچ دی ۶۵۰ رو از اونجا بهش رسیدم که اینجا تو سایت نمایندگیش دیدم و دیدم موجوده ولی خوب مشخصه به درد کار من نمیخوره...راستش همونطوری که به دوست بالایی هم گفتم اینطوری یک مقدار کار سخت میشه و ترجیح میدم فقط یه هدفون بخرم...حالا این آمپ ها اینجا پیدا میشن!؟؟!؟!؟
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:22. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

[QUOTE=kindlinessangel;6365703]خوب حالا یکم توضیح بهتر شد.
    شاید مثلا هم رده های AKG و یا سنهایزر یکم مناسب تر باشند (منظور فقط صدای مانیتور تر است.) اما تو ایران 2 برابر قیمت فروخته میشوند.
    با توجه به بودجه شما و اینکه میخواهید از ایران خرید کنید باز هم توصیه میشه. (نظر شخصی به عنوان کسی که داره از این هدفون استفاده میکنه)

هم رده m50 در سنهایزر چه مدلیه ؟ HD555 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

درود به همه شما عزیزان
    من تو شهری زندگی میکنم که هدفون خوب اصلا گیر نمیاد!
    الان سونی ex85 دستمه.با 100 تومن چی میتونم بخرم؟
    کریتیو ep830 چطوره چنده گیر میاد؟ممنون میشم کسی
    کمکم کنه.یه جای معتبر با شماره تلفونشم می خام.
    موفق باشین.

12. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خوب حالا یکم توضیح بهتر شد.

M50 هدفون Close هست اون فولساز هست اصلا منطقی نیست کسی این هدفون رو مستقیم به یه پلیر وصل کنه.
    HD280 تو این رده هست با جنس صدای کاملا متفاوت و قیمت کمی کمتر کیفیت کمی پایینتر.
    Last edited by peaceful1; 15-08-2011 at 20:04.

14. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ابتدا ممنون از کمکتون
    راستش اینایی که شما میگین بنظر یک مقدار سخت و دردسر دار بنظر میرسه..میدونم نتیجه خیلی خوب میشه ولی ترجیح میدم فقط یک هدفون بخرم مخصوصا از این نظر که چون میخوام بگم برام خریداری کنن هم نمیخوام سخت شه و هم اینکه شاید از عهدش بر نیان...
    من تو خونه یه سونی نویز کنسلینگ مدل NC7 دارم که بنظرم هدفون خیلی خیلی معمولی هستش..بعد ایرفون اپل هم دارم که صداشو دوست ندارم بنظرم بیسش ضعیفه بخاطر همین استفاده نکردم البته کیفیت صداش خوبه...درست دارم بیس خوبی داشته باشه هدفونی که میخرم..
    با تشکر
    راستش من از بیتس به اون رسیدم و اچ دی ۶۵۰ رو از اونجا بهش رسیدم که اینجا تو سایت نمایندگیش دیدم و دیدم موجوده ولی خوب مشخصه به درد کار من نمیخوره...راستش همونطوری که به دوست بالایی هم گفتم اینطوری یک مقدار کار سخت میشه و ترجیح میدم فقط یه هدفون بخرم...حالا این آمپ ها اینجا پیدا میشن!؟؟!؟!؟
    خوب پس با این صحبت ها نتیجه میگیریم که شما راه دوم یعنی هدفون با امپدانس تا 32 اهم ( یا درواقع هدفونی با امپدانس پایین و همچنین تغییرات امپدانسی کم نیاز دارید.) همینطور بیس برای شما مهم هست.

یک سوال دیگه هم دارم. تا چه اندازه میخواهید پرتابل استفاده کنید؟
    یعنی می خواهید وقتی دارید تو خیابون راه میرید یا تو تاکسی از هدفون استفاده کنید؟
    اگه جواب مثبت است باید هدفون هایی تو اندازه HD650 رو کاملا بیخیال بشید.

اگه شما بخواهید از هم رده های M50 (از نظر کیفیت صدا و .... ) در برند سنهایزر استفاده کنید مشکلات زیر را هم باید در نظر بگیرید

1-عدم وجود در بازار ایران
    2- در صورت وجود داشتن مدل، شما با محصول اصلی و تقلبی مواجه هستید که تشخیص خیلی هم راحت نیست
    3-در صورت خرید محصولی مثل HD 558 و .... بر فرض اصل بودن. شما برای درایو کردن هدفون نیاز به آمپ و یا حداقل کارت صدای مناسب دارید که خودش حداقل 100 هزینه داره.
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:23. دليل: پست متوالی

16. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •