تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 444 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا مسنترین بازیکن فیفا کیه؟ کجا بازی میکنهو چند سالشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی تا نپرسیده بودی فکر نمیکردم همچین کسی هم وجود داشته باشه

راستی دوستان کسی میدونه که چطور میشه از شر 2 و خورده ای گیگ که خود اوریجین اونم با سرعت افتضاح سرورش دانلود میکنه خلاص شد ؟یعنی کل گیم ما رو فقط 69% رو میشناسه و بقیه رو باید دانلود کنه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
    فکر نمیکنم
    چون این نسخه ای که ما داریم توش زبان های غیر انگلیسی (گزارشگرها) حذف شده که خودش کلی حجم میگیره . به احتمال زیاد اینها همون فایلها هستن که داره دانلود میکنه . مال منم دقیقا از 69% شروع شد . تازه خوبه اپدیت رو هم اعمال کرده بودم وگرنه از 49 درصد میزد .

بهترین راه اینه که از یه نفر که نسخه ارجینال داره پوشه بازیش رو بریزی روی فلش و بیاری تو سیستم خودت .

درود
    دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
    فیفا هم مثل ساکر وقتی درجه سختی میبری بالاتر بجای اینکه هوش بازیکنا زیاد بشه قبلیت بازیکنای خودت کم میشه
    الان ورد کلاس بازی میکنم . خیلی بازیکنام افت کردن . اصلا نه شوت میتونن بزنن نه پاس میدن . سرعتشون که ماشالا 0 شده . توپ میگیرن شاید 3-4 ثانیه طول میکشه تا کاره بعدی انجام بدن با اینکه به موقع مثلا پاس میزنم ولی طول میکشه تا انجام بدن .
    اکثر مواقع موقع پاس دادن یا شوت زدن با کله میان زمین . توپو از دست میدن . توپ هم که میرسه به شون کلا تعطیل میشن داور هم میتونه بگیرشون

کلا هم فیفا و ساکر فوتبال ساز نمیشن . خیلی بد طراحی میکنن . اصلا توجه نمیکنن به اینکه چجوری بازی سختر کنن فقط با هر بار بالابردن سختی بازی بازیکنات اسکل تر میشن

میدونستی home and away هم کلی روی اورال ها تاثیر داره ؟
    من تا چند وقت پیش نمیدونستم Cpu چقدر تقلب میکنه اما چند وقت پیش توی یکی از فرومهای مود (فکر کنم سوکر گیمینگ بود) یه کدهایی گذاشته بود که نوشته بود با تغییر اینها به مقدار صفر میشه تقلب Cpu رو حذف کرد .
    یعنی واسه هر عاملی مثل درجه سختی یا بازی خونگی یا دور از خانه و حتی اب و هوا هم ضریب داشت که باعث میشد اورال بازیکنها بالاتر یا پایینتر بره . جدا از اون فلش فرم .
    مثلا موقع بازی روی لجندری تا چندین درصد به اورال بازیکنهای cpu اضافه میکرد .

پس الکی نیست که بازیکنت با اون همه سرعت نمیتونه از cpu بزنه جلو . چون سرعتش رو برده بالا .
    اینم تاپیکش واسه اطلاعات عمومی
    Last edited by Gregar; 09-02-2014 at 19:19.

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

یعنی تا نپرسیده بودی فکر نمیکردم همچین کسی هم وجود داشته باشه

فکر نمیکنم
    چون این نسخه ای که ما داریم توش زبان های غیر انگلیسی (گزارشگرها) حذف شده که خودش کلی حجم میگیره . به احتمال زیاد اینها همون فایلها هستن که داره دانلود میکنه . مال منم دقیقا از 69% شروع شد . تازه خوبه اپدیت رو هم اعمال کرده بودم وگرنه از 49 درصد میزد .

بهترین راه اینه که از یه نفر که نسخه ارجینال داره پوشه بازیش رو بریزی روی فلش و بیاری تو سیستم خودت .

میدونستی home and away هم کلی روی اورال ها تاثیر داره ؟
    من تا چند وقت پیش نمیدونستم Cpu چقدر تقلب میکنه اما چند وقت پیش توی یکی از فرومهای مود (فکر کنم سوکر گیمینگ بود) یه کدهایی گذاشته بود که نوشته بود با تغییر اینها به مقدار صفر میشه تقلب Cpu رو حذف کرد .
    یعنی واسه هر عاملی مثل درجه سختی یا بازی خونگی یا دور از خانه و حتی اب و هوا هم ضریب داشت که باعث میشد اورال بازیکنها بالاتر یا پایینتر بره . جدا از اون فلش فرم .
    مثلا موقع بازی روی لجندری تا چندین درصد به اورال بازیکنهای cpu اضافه میکرد .

پس الکی نیست که بازیکنت با اون همه سرعت نمیتونه از cpu بزنه جلو . چون سرعتش رو برده بالا .
    اینم تاپیکش واسه اطلاعات عمومی
    واسه از بین بردن تقلب فایلی که باید محتویاتش رو تغییر بدیم کجایه؟میشه آدرسش رو بدی؟؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

به نظرتون ارزش داره با اینترنت مزخرف ایران اکانت فیفا بخریم ؟ من خسته شدم از بازی با cpu میخوام اکانت بگیرم ولی با این اینترنت درپیتی میشه بازی کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

علیرضا جان یه سوال پرسید گفتم همینطوری یه سرچ بزنم و یه اماری بگیرم به صورت زیر و خلاصه :

ترین های فیفا 14

بیشترین کمترین
    اورال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 94 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 40
    قد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 208 cm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 152 cm
    وزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 110 kg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 50 kg
    سن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 49
    سانتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 90
    گلزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 97
    سرزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 95
    پاس کوتاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 95
    والی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 93
    قدرت شوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 96
    پرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 96
    Stamina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 95
    قدرت بدنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 97
    شوت از راه دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 93
    یورش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 95
    دخالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 92
    جایگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 93
    دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 96
    پنالتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 95
    یارگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 92
    تکل ایستاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 91
    تکل خوابیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 94
    دریبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 97
    کاد دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 91
    ضربه ازاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 92
    پاس بلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 94
    کنترل توپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 96
    شتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 97
    سرعت دویدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 97
    چالاکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 97
    واکنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 96
    تعادل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 97
    جمع تمام Attribute ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 2308 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 984

اوف چه طولی کشید
    Last edited by Gregar; 09-02-2014 at 20:22.

6. 9 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واسه از بین بردن تقلب فایلی که باید محتویاتش رو تغییر بدیم کجایه؟میشه آدرسش رو بدی؟؟
    شرمنده دیگه اونشو نمیدونم وگرنه خودم اینکار رو میکردم . بهتره همچین کاری هم نکنی . چون فیفا سختیش به همینه و اگه این تقلب رو هم بخوای حذف کنی بازی به شدت اسون میشه چون هوش مصنوعی انچنانی نداره .

البته این یک مودی هست که اگه بتونی نصبش کنی نوشته هم تقلب رو حذف میکنه و هم اینکه هوش مصنوعی رو بهتر میکنه .

من خودم نه نصبش کردم نه میدونم دقیقا چطوری نصب میشه . اگه میتونی خودت یه نگاه بندازه ببین چطوریه .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون Gregar عزیزم...فوق العاده بود پست قبلیت...interception رو خوب ترجمه کردی...دخالت یا توپ گیری که باید هافبک های دفاعی متخصصش باشن...ممنون

9. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کاد دادن به توپ به انگلیسی چی میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کاد دادن به توپ به انگلیسی چی میشه؟
    میشه Curve

ممنون Gregar عزیزم...فوق العاده بود پست قبلیت...interception رو خوب ترجمه کردی...دخالت یا توپ گیری که باید هافبک های دفاعی متخصصش باشن...ممنون
    میگم بچه ها برین حتما توی صفحات همین بازیکنهای "ترین" مخصوصا غیر معروفها
    بعد برین کامنتها رو بخونین تا اخر شبی کلی شاد شین . من که مردم از خنده مخصوصا این Pipe

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چجور میشه بازیکن های مسن رو نگه داشت ؟
    من گیگزم این فصل بازیش تموم میشه
    چجوری میتونم نگهش دارم؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ارانگو واقعا ازاد زن قهاریه من دیدم بازیاشو تو گلادباخ و مایورکا ولی فک نمی کنم از همه بهتر باشه..پیرلو دل پیرو رونالدو و بیل بهترن..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •