تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 457 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان استفاده از نسخه های قدیمی Comodo مشکل خاصی نداره؟ (باگ/مسائل امنیتی؟) میخوام فقط فایروال نسخه 5 رو روی یک سیستم داشته باشم.
    (چون نسخه های جدید به طور کامل همه بخش ها نصب میشه و فقط میشه غیرفعالشون کرد)

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان استفاده از نسخه های قدیمی Comodo مشکل خاصی نداره؟ (باگ/مسائل امنیتی؟) میخوام فقط فایروال نسخه 5 رو روی یک سیستم داشته باشم.
    (چون نسخه های جدید به طور کامل همه بخش ها نصب میشه و فقط میشه غیرفعالشون کرد)
    سلام

آخرین ویرایش نسخه 5 خوبه. میتونید داشته باشید.

با نسخه 8 اگر قراره فقط فایروال را نصب کنید.آنتی ویروس نصب نمیشه.و اینها را دارید...فایروال ، سندباکس ، HIPS ، دسکتاپ مجازی ، وب فیلتر، کلود آنتی، که همینطور که فرمودید میتونید هر بخشی که مایل به استفاده نبودید را غیر فعال کنید .... در کل من نسخه 8 را ترجیح میدم.

3. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

آخرین ویرایش نسخه 5 خوبه. میتونید داشته باشید.

با نسخه 8 اگر قراره فقط فایروال را نصب کنید.آنتی ویروس نصب نمیشه.و اینها را دارید...فایروال ، سندباکس ، HIPS ، دسکتاپ مجازی ، وب فیلتر، کلود آنتی، که همینطور که فرمودید میتونید هر بخشی که مایل به استفاده نبودید را غیر فعال کنید .... در کل من نسخه 8 را ترجیح میدم.
    رابط کاربری نسخ قدیمی رو بیشتر میپسندم یکم clean تر هست.

من قبلا کلی با سندباکس comodo کلنجار رفتم تا متوجه بشم چه طور کار میکنه و...
    عموما از sandbox برای اجرای برنامه با تمام دسترسی های لازم تو یک محیط کاملا ایزوله استفاده میکنم (sandboxie). فرضا برا برنامه هایی که مطمئن نیستند و ...
    تا جایی که خاطرم هست comodo برنامه رو تو محیط عادی ویندوز اجرا و دسترسی به برخی بخش ها رو block میکرد (با توجه به نوع اجرا مثلا restrict دسترسی ها رو کنترل میکرد). میشه مثل sandboxIE ازش استفاده کرد؟ کلا یک توضیح درباره نحوه عملکرد سندباکس comodo اگر بدید ممنون میشم.

5. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

رابط کاربری نسخ قدیمی رو بیشتر میپسندم یکم clean تر هست.

من قبلا کلی با سندباکس comodo کلنجار رفتم تا متوجه بشم چه طور کار میکنه و...
    عموما از sandbox برای اجرای برنامه با تمام دسترسی های لازم تو یک محیط کاملا ایزوله استفاده میکنم (sandboxie). فرضا برا برنامه هایی که مطمئن نیستند و ...
    تا جایی که خاطرم هست comodo برنامه رو تو محیط عادی ویندوز اجرا و دسترسی به برخی بخش ها رو block میکرد (با توجه به نوع اجرا مثلا restrict دسترسی ها رو کنترل میکرد). میشه مثل sandboxIE ازش استفاده کرد؟ کلا یک توضیح درباره نحوه عملکرد سندباکس comodo اگر بدید ممنون میشم.

در رابطه با UI ...... البته نسخه 5 را بسیار دوست داشتم...بعد از اشتباهی که کومودو (از نظر من) روی نسخه 6 انجام داد ، در ویرایشهای بعدی مجدد اینترفیس را بهبود بخشیده .... من به شخصه UI برام مهمه اما با تمام سختگیرهام UI نسخه 8 کومودو را میپسندم.... دلیلش هم این هست که دو پنجره حیاتی و پرکاربرد CIS از تظر من شامل "پنجره اصلی" و بخش "تنظیمات" میشه در هر دو، همه چیز در دسترس هست... و دونکته برام مهم هست:

1- دریافت بیشترین اطلاعات با یک نگاه 2- دسترسی و اعمال تغییرات با کمترین "کلیک"

گفتم از UI راضیم چون دقیقا در مورد هر دو آیتم بالا منو راضی میکنه

====

در مورد سندباکس.... آخرین اطلاعی که از شما دارم یادم میاد از کار با نسخه 5 کومودو تجربیاتی دارید.... البته در نسخه های بعدی و مشخصاً نسخه 8 تغییراتی داشته سندباکس.... که فعلا مورد بحث من نیست، بجز این مود که محیط مجازی به سندباکس اضافه شده و البته مزیت این محیط مجازی نسبت به سایرین "َAuto" بودنش هست. البته با حفظ قابلیت Manual... بنابراین الان سندباکس کومودو یک سندباکس کامل هست. ضمن اینکه در طول این چند سال کومودو تجربیات گرانبهایی در مورد سندباکس بدست آورده که باعث بهبود در "عملکرد" و "امنیت" سندباکس نسبت به نسخه های قبل شده.

7. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من مودم linksys دارم که تنظیماتش،قابلیت محدود کردن پهنای باند wifi رو نداره
    آیا ممکنه با فایروال کومودو بشه wifi رو محدود کرد!!؟

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من مودم linksys دارم که تنظیماتش،قابلیت محدود کردن پهنای باند wifi رو نداره
    آیا ممکنه با فایروال کومودو بشه wifi رو محدود کرد!!؟
    نمیشه.....

11. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

%1 احتمال نمیدادم
    به قول معروف نمیشه اما اگه میشد چی میشد.....!
    -------------------------------
    وقتی exit میکنم هنوز پروسه هایی از کومودو فعال باقی میمونند و با task manager هم اجازه بسته شدن ندارند.
    چجوری فایروال کومودو رو کامل ببندم؟

13. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی.

یک چند وقتی میشه که از نسخه 7 استفاده میکنم، ولی SandBoxIE رو هم کنارش دارم.
    یک مشکل آزار دهنده که با Comodo دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقع بالا اومدن سیستم هست و نداشتن GUI و System Tray. اگر Comodo رو اجرا کنم باز با همین پیغام مواجه میشم (بعضی وقتا هم بالا میاد) یا اگر تلاش کنه برا fix‌ کردن مشکلات برخی اوقات اصلا هیچ مشکلی پیدا نمیکنه ولی بازم بالا نمیاد بعضی وقتا هم یک سری خطا پیدا میکنه و میگه نمیتونه fix کنه بازم مثل قبل مکننه ۱۰ بار بالا نیاد یازدهمین بار بالا بیاد یا... یکم جستجو کردم ظاهرا پیشنهاد دادن reinstall بشه. فعلا که میرم رو نسخه ۵.۱۲...

نکته جالب اینجاست که تا جایی که یادمه اگر سیستم به اینترنت وصل نبود مشکلی رخ نمیداد!

15. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

مرسی.

یک چند وقتی میشه که از نسخه 7 استفاده میکنم، ولی SandBoxIE رو هم کنارش دارم.
    یک مشکل آزار دهنده که با Comodo دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقع بالا اومدن سیستم ....
    نسخه 7 یکسری مشکلات در نصب و اجرا داشت..... نسخه 5 که واقعا بی نقص بود در این زمینه.... اما در نسخه 8 مشکلات 7 رفع شده با توجه به فیدبکی که از کاربران اینجا و سراسر جهان مشاهده میکنم.

%1 وقتی exit میکنم هنوز پروسه هایی از کومودو فعال باقی میمونند و با task manager هم اجازه بسته شدن ندارند.
    چجوری فایروال کومودو رو کامل ببندم؟
    کلا همینکه غیرفعال کنید کفایت میکنه.... برای اون منظور باید کومودو را کلا Uninstall بکنید یا سرویشهاشو از کار بندازید.... غیرمنطقی است.

====

در مورد اون مسئله ای که مطرح کردید به فیدبکها توجه میشه. اما بحث توسعه یک محصول خیلی پیچیده و گستره است.... گاهی یک پیشنهاد فورا عملی میشه و گاهی هم با تاخیر زیاد و گاهی هم هیچوقت. بنابراین بستگی به پیشنهاد داره... مثلا اگر گفته بشه پیشنهاد من اینه که کلا بخش سندباکس یا HIPS را جمع کنید، خب این اصلا با خط مشی CIS سازگار نیست.... یا دنبال یک ویژگی باشیم که کلا کومودو توی این چند ساله نداشته خب اگر هم موافقت بشه پیاده سازیش زمانبره... بطور کلی پیشنهادی زودتر اجرا میشه که اول تایید بشه و دم اینکه کومودو درحال کار روی اون باشه.... الان کومودو داره روی سه بخش کار میکنه آنتی ویروس و موتور جدید+ویروسکوپ+ اعتبارسنجی فایلها و پیشنهاداتی که در این حوزه باشه سریع بررسی میشه.

مورد بالا در مورد "زمان" بود.... التبه عوامل دیگری هم دخیلند که توضیحش را بیخیال میشم.

=======

در هر صورت اگر پیشنهادی بود بفرمایید تا توی Tracer کومودو ثبت کنم. و سعی میکنم پیگیر بشم....البته همینطور که فرمودید میشه به بحث گذاشت اینها را.

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

نسخه 7 یکسری مشکلات در نصب و اجرا داشت..... نسخه 5 که واقعا بی نقص بود در این زمینه.... اما در نسخه 8 مشکلات 7 رفع شده با توجه به فیدبکی که از کاربران اینجا و سراسر جهان مشاهده میکنم.

کلا همینکه غیرفعال کنید کفایت میکنه.... برای اون منظور باید کومودو را کلا Uninstall بکنید یا سرویشهاشو از کار بندازید.... غیرمنطقی است.

====

در مورد اون مسئله ای که مطرح کردید به فیدبکها توجه میشه. اما بحث توسعه یک محصول خیلی پیچیده و گستره است.... گاهی یک پیشنهاد فورا عملی میشه و گاهی هم با تاخیر زیاد و گاهی هم هیچوقت. بنابراین بستگی به پیشنهاد داره... مثلا اگر گفته بشه پیشنهاد من اینه که کلا بخش سندباکس یا HIPS را جمع کنید، خب این اصلا با خط مشی CIS سازگار نیست.... یا دنبال یک ویژگی باشیم که کلا کومودو توی این چند ساله نداشته خب اگر هم موافقت بشه پیاده سازیش زمانبره... بطور کلی پیشنهادی زودتر اجرا میشه که اول تایید بشه و دم اینکه کومودو درحال کار روی اون باشه.... الان کومودو داره روی سه بخش کار میکنه آنتی ویروس و موتور جدید+ویروسکوپ+ اعتبارسنجی فایلها و پیشنهاداتی که در این حوزه باشه سریع بررسی میشه.

مورد بالا در مورد "زمان" بود.... التبه عوامل دیگری هم دخیلند که توضیحش را بیخیال میشم.

=======

در هر صورت اگر پیشنهادی بود بفرمایید تا توی Tracer کومودو ثبت کنم. و سعی میکنم پیگیر بشم....البته همینطور که فرمودید میشه به بحث گذاشت اینها را.
    ممنون
    منظور من هم این نبود که کلا یک قابلیت رو خودمون بسازیم و از کومودو بخواهیم که اون رو اضافه کنه که طبیعتا معقول هم نیست
    من موضوع رو کلی گفتم.شما چون با تیم کومودو در ارتباط هستید و اطلاعاتی بیشتری نسبت به سایرین دارید میتونید این چارچوبها رو مشخص کنید.

مثلا اینکه بیشترین مشکلات کاربران انجمن و بیشترین سوالات بررسی بشه که در چه موضوعی هست.البته به استثنای مشکلات عمومی
    بعد راه حلهایی درنظر گرفته بشه یا به نظرسنجی گذاشته بشه و.....و نتیجه به تیم کومودو ارسال بشه

به هر حال ممکنه هر شخصی یک نظر داشته باشه اما وقتی از یک جامعه آماری کوچک این اطلاعات بدست بیاد عمومی تر هست.

19. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •