تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 468 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من کسپرسکی 2014 رو (اخرین نسخه از سایت امریکاییش) نصب کردم.(patch f)
    جالب اینحاست که فعال سازی نخواست و به مدت 352 روز هم اعتبار داره ! البته تعجب نکنید ، ابزاری که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو دیروز دانلود کردم و اجرا کردم .البته دیروز کسپرسکی نداشتم و آنتی دیگه ای رو سیستم نصب بود و میخواستم ببینم این برنامه چیکار میکنه.وقتی اجرا هم کردم ارور داد که فایل avpui رو سیستم نیست.
    حالا بعد از نصب کسپرسکی خودش فعال شده و این همه هم مدت داره !
    اینو هم بگم ویندوز مشکل داشت و تازه عوض کردم .یعنی دفعه اول بود که کسپر نصب میکردم
    حالا به نظرتون این قضیه مشکلی نداره ؟!
    مثلا چطور مطمئن شم " آپدیت سرور" مسقیما از سرور کسپر هست .
    البته امروز آپدیت کردم و به راحتی آپدیت شد.
      محتوای مخفی: update setting 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برخی از کرک ها یا پچ هایی که برای آنتی ویروس ها ساخته میشوند،باید اونقدر حرفه ای نوشته شده باشند که مهمترین عامل شناسایی اونها یعنی خود آنتی ویروس ها هم قادر به شناسایی اونها نباشن
    بنابراین عموما کرک و پچ آنتی ویروس از کرک یک برنامه مثلا مالتی مدیا،بسیار حرفه ای تر خواهد بود و ممکنه که سازنده اون،اونقدر حرفه ای باشه که بجز تغییر در چک کردن سریال و ... فعالیتهای دیگه ای هم در اون کرک قرار داده باشه و از دید آنتی ها پنهان بمونه

من برای برنامه های امنیتی،پیشنهاد میکنم که یا از سریال های موجود در اینترنت استفاده بشه و یا از سریال اورجینال
    در غیر اینصورت،نباید توقع داشت که آنتی ویروس بدون ارور و مشکل و با نهایت قدرت کار کنه

2. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    من کسپرسکی 2014 رو (اخرین نسخه از سایت امریکاییش) نصب کردم.(patch f)
    جالب اینحاست که فعال سازی نخواست و به مدت 352 روز هم اعتبار داره ! البته تعجب نکنید ، ابزاری که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو دیروز دانلود کردم و اجرا کردم .البته دیروز کسپرسکی نداشتم و آنتی دیگه ای رو سیستم نصب بود و میخواستم ببینم این برنامه چیکار میکنه.وقتی اجرا هم کردم ارور داد که فایل avpui رو سیستم نیست.
    حالا بعد از نصب کسپرسکی خودش فعال شده و این همه هم مدت داره !
    اینو هم بگم ویندوز مشکل داشت و تازه عوض کردم .یعنی دفعه اول بود که کسپر نصب میکردم
    حالا به نظرتون این قضیه مشکلی نداره ؟!
    مثلا چطور مطمئن شم " آپدیت سرور" مسقیما از سرور کسپر هست .
    البته امروز آپدیت کردم و به راحتی آپدیت شد.
      محتوای مخفی: update setting 

سلام
    بنده لایسنس قانونی نسخه 2014 رو دارم اما تک کاربره است و روی سیتسم دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو استفاده کردم هیچ ایرادی نداره و نسخه signature همیشه برابر اند.

4. 2 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسپرسکی در رده برترین نرم افزارهای امنیتی دنیا

وب سایت معتبر AV-Comparative.org یکی از فعال ترین وب سایت های دنیا در زمینه تست نرم افزارهای امنیتی، هر ماهه تمامی محصولات ارائه شده توسط برندهای فعال در این زمینه را مورد تست و بررسی قرار داده و امتیازات مختلفی را بر اساس کارایی به آنها اختصاص می دهد. نرم افزار امنیتی کسپرسکی همواره از جمله برترین محصولات این وب سایت به شمار می رود و در تمامی تست ها بالاترین امتیازات را در زمینه های گوناگون به خود اختصاص می دهد. در آخرین بررسی این وب سایت که به ماه مارچ مربوط می شود نیز کسپرسکی در بخش File Detection Test موفق به کسب نشان Advanced+ گردیده است.
    این انتخاب به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از آنها به روز بودن نرم افزار کسپرسکی می باشد. به این ترتیب که بانک اطلاعاتی این نرم افزار هر یک ساعت یک بار به صورت خودکار آپدیت می شود و با هر بار آپدیت تعداد 15 هزار ویروس جدید به این بانک اطلاعاتی اضافه می گردد. به این ترتیب احتمال حمله جدیدترین ویروس ها و بدافزارها به سیستم و داده های شما به حداقل می رسد. همچنین این قابلیت در کسپرسکی وجود دارد که اگر ویروسی توسط این نرم افزار شناسایی نشد، کاربر می تواند آن را به سرور مرکزی شرکت گزارش دهد تا آن ویروس نیز به بانک اطلاعاتی کسپرسکی اضافه گردد. البته این امکانات تنها در اختیار آن دسته از مشتریانی قرار می گیرد که این نرم افزار را خریداری کرده و از گواهی رسمی آن استفاده نمایند.
    آواژنگ به عنوان نماینده رسمی شرکت کسپرسکی در ایران، قادر به ارائه مستقیم تمامی این خدمات به ویژه برای ارگان ها، ادارات و شرکت ها می باشد که تعداد بالایی از کاربران را تحت پوشش گرفته و پشتیبانی می کنند.
    خبر فوق بسیار خبر خوبیه ، بلاخره یه شرکت قدرتمند شروع به پشتیبانی از انتی ویروس ها کرد

6. 4 کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

.......
    خبر فوق بسیار خبر خوبیه ، بلاخره یه شرکت قدرتمند شروع به پشتیبانی از انتی ویروس ها کرد
    آواژنگ خیلی وقته که لایسنس اورجینال و پشتیبانی کسپر رو ارائه میکنه
    قبلا هم در سایت رسمی کسپر،اسمش بود

8. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا تم مترو برای کسپر سکیوریتی2014 چیزی نیست!

Sent from my C6503 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان من کسپراسکای اینترنت سکیوریتی دارم اورجینالش حالا می خواستم ویندوز عوض کنم ایا باید اپدیتها رو مپی کنم یا خودش بعدا اپدیت میکنه دوباره؟

داره خودمونی میشه Tiduss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا فرق نسخه KIS , KAV چیه من تا حالا کسپر نصب نکردم .
    کدوم نسخه بهتره؟
    اگه چیزی هم لازمه که باید در مورد کسپر بدونم لطفا به من هم بگید.
    ممنون

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من کسپراسکای اینترنت سکیوریتی دارم اورجینالش حالا می خواستم ویندوز عوض کنم ایا باید اپدیتها رو مپی کنم یا خودش بعدا اپدیت میکنه دوباره؟
    شما باید با برنامه Kaspersky Update Utilities آپدیت هارو گرفته و بعدا بعد از نصب ویندوز استفاده کنید و یا به سیستم دیگری انتقال دهید
    سلام آقا فرق نسخه KIS , KAV چیه من تا حالا کسپر نصب نکردم .
    کدوم نسخه بهتره؟
    اگه چیزی هم لازمه که باید در مورد کسپر بدونم لطفا به من هم بگید.
    ممنون

13. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما باید با برنامه Kaspersky Update Utilities آپدیت هارو گرفته و بعدا بعد از نصب ویندوز استفاده کنید و یا به سیستم دیگری انتقال دهید
    اونو پس بعد از نصب ویندوز جدید هم میشه انجام دادکه نه ؟ چون از سرور دانلود میکنه نه از خود کامپیوتر!

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اونو پس بعد از نصب ویندوز جدید هم میشه انجام دادکه نه ؟ چون از سرور دانلود میکنه نه از خود کامپیوتر!
    درسته از خود سرور کاسپر دانلود میکنه
    فرقی نمیکنه که قبل و یا بعد نصب ویندوز آپدیت کنید، برای راحتیه کار قبل نصب ویندوز آپدیت ها رو دریافت میکنیم تا بعد نصب ویندوز جدید راحت باشین
    (چقد نصب ویندوز و بعد و قبل گفتم )

16. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •