خود اصفهانم از دانشگاههایی که گفتی بهتره ولی نسبت به فردوسی و شیراز پایین تره
خود اصفهانم از دانشگاههایی که گفتی بهتره ولی نسبت به فردوسی و شیراز پایین تره
بچه ها چی شد آخرش این اوضاع تفکیک تو دفترچه بع نفع پسراس یا دخترا؟؟؟
یعنی ممکنه ....؟
پس یعنی امکان داره مثلا رشته ای که با 1000 قبول میشدیم سال پیش امسال با 2000 قبول شد؟؟؟؟![]()
یه سوال داشتم از کسایی که جنوبی هستن.بوشهر بهتره دانشگاهاش یا بندر عباس؟
تو اون رشته هایی که دختر وپسر تعدادش مشخص شده خیلی به نفع پسرهاست البته نه در این حد که شما گفتی. ولی تو اون رشته هایی که دختر وپسر مشخص نشده پسرا سختتر قبول می شن
بچه ها کردم تموم شد!
Last edited by meragj2; 12-08-2011 at 16:31.
دانشگاههای تاپ مثل شریف تعداد مشخص نکردن و این باعث میشه پسرا به سختی خیلی زیادی اونجا قبول شن
پس خیلی خوشحال نباشید![]()
انتخاب کردم تموم شد :
بقیشم دارو تهران بهشتی مشهد و اصفهان و شیراز و تبریز زدم.
موضوع حل شدش الان!
راستی الان که میگه سایت شلوغه نمی شه شما کی رفتید تو سایت؟دقیق 60 دقیقه وقت گزاشتن برای انتخاب رشته یا کمتر از این حرفاست؟
Last edited by avator20002000; 12-08-2011 at 16:41.
خب می دونی که من بوشهرم... بوشهر از نظر من بهتره
هوای بوشهر بهتره یعنی گرماش کمتر یکم....
از نظر شهر جو خوبی داره.... یعنی بسیار شهر امن و سالمیه... (البته من بندر عباس رو نمی دونم)
دانشگاه خلیج تو رشته های مکانیک و مهندسی شیمی بسیار قوی هستن و حرفای زیادی برای گفتن دارن...
جو دانشگاه با اینکه یکم سیاسی هست هم بیشتر مناسبه برای درس
خوابگاه و امکانات رفاهیش به اندازه کافی هست...
استاداش بد نمره میدناین از معایبه
حراستش یکم گیر هست ولی در کل قابل تحمله
80 % دانشجو هاش بچه های استان فارس و شیراز هستن...اما حتی دانشجو از تبریز هم توش دیدم
از نظر شهری خب بندر عباس یه سرگردن تو تجارت و کار بالاتره و ارتباطش با تهرون بیشتر..اما بوشهر واسه تهرون هر روز 2 تا پرواز و چندین اتوبوس داره.. بوشهر شهر نسبتا گرونیه خصوصا تو خونه و ...
دانشگاه تو منطقه شهریه اما از مرکز شهر بوشهر فاصله داره(بوشهر به 2 قسمت بزرگ تقسیم شده که بینشون یه پایگاه هواییه![]()
یه سوااااااااااااااال
من یکی از انتخاب هام رو اشتباه زدم.وقت ویرایش داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)