تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 456 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تماس رسمي آبراموويچ با گوارديولا

مالک ثروتمند باشگاه چلسي لندن پس از کسب اجازه از مديرعامل بارسلونا به صورت رسمي به سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه پيشنهاد همکاري داد.
    به نقل از آس اسپانیا، رومن آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی انگلیس روز گذشته پس از ارسال فکس رسمی به باشگاه بارسلونا و کسب اجازه از مدیرعامل این باشگاه به گواردیولا پیشنهاد رسمی همکاری داد.
    آبراموویچ در این تماس تلفنی که فایل صوتی آن از طریق "تایمز" نیز منتشر شده از گواردیولا خواسته تا برای فصل آینده پاسخی قاطع و روشن بدهد و برای مربیگری در چلسی تا پایان هفته بعد صراحتا موضع خود را اعلام کند.
    پیشنهاد روشن آبراموویچ مبلغ ۱۲ میلیون یورو معاف از مالیات است که از سوی یکی از بانک‌های روسیه به حساب شخصی پپ واریز می‌شود و دستمزد‌های دیگر اعم از حقوق هفتگی و مزایای دیگر در متن قرارداد قید خواهد شد.
    باید صبر کرد تا تکلیف مربیان نامی جهان برای فصل آینده فوتبال قاره سبز روشن شود.
    varzesh3.com

بارسلونا ميزبان بايرلورکوزن در نيوکمپ

تيم فوتبال بايرلورکوزن در ديدار با قهرمان اروپا و مقابل جمعي از ستارگان برتر جهان اميدوار به خلق معجزه براي دريافت مجوز صعود است.

در ادامه مسابقات دور برگشت لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب دو دیدار دیگر برگزار خواهد شد و تکلیف صعود دو تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی مشخص خواهد شد.
    به همین منظور در ورزشگاه نیوکمپ، بارسلونا اسپانیا به استقبال از بایرلورکوزن آلمان خواهد رفت. در دیدار رفت پیروزی 3 بر یک برای کاتالان‌ها و مدافع عنوان قهرمانی ثبت شده است؛ اما بازیکنان جوان لورکوزن پس از آن پبکار برای دیدار برگشت به بازی تهاجمی روی خواهند آورد تا بلکه بتوانند گل‌های دریافتی را جبران کرده و شگفتی رقم بزنند. اتفاقی که در ظاهر با توجه به قدرتمندی بارسا و بهره گیری از ستارگانی همچون مسی، ژاوی ، اینیستا و ... بسیار بعید به نظر می‌رسد.
    در دومین دیدار آپوئل قبرس، تیم شگفتی ساز دور گروهی این پیکارها 90 دقیقه فرصت خواهد داشت تا باخت یک بر صفر بازی رفت از المپیک لیون فرانسه را جبران کند. این دیدار در ورزشگاه «نئو جی اس پ» انجام خواهد شد

2. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فینال جام حذفی؛ در ویسنته کالدرون

دراین سه شنبه، فدراسیون فوتبال اسپانیا محل وتاریخ فینال جام حذفی که بین دو تیم اف سی بارسلونا و اتلتیک بیلبائو برگزار خواهد شد را اعلام کرد.

فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) اعلام کرد که فینال کوپا دل ری، بین دو تیم اف سی بارسلونا و اتلتیک بیلبائو در تاریخ 25 می، در ویسنته کالدرون در مادرید برگزار خواهد شد. انتخاب کالدرون به عنوان محل برگزاری این مسابقه اخرین پیشنهاد باشگاه اتلتیکو در نشستی که توسط تیم بارسا برگزار شده بود با حضور مسئولین تیم اتلتیکو و فدراسیون بود.

این دیدار هفتمین فینال بین تیم های بارسلونا و اتلتیک بیلبائو خواهد بود. در شش دیدار گذشته آبی و اناری پوشان موفق به کسب 4 پیروزی، در مقابل 2 پیروزی تیم اتلتیکو شده اند. سیزدهم ماه می سال 2009 در ورزشگاه مستایا، آخرین رویارویی دو تیم در در فینال کوپا دل ری بوده است.

ریکلمه: مسی بهترین است و بعد از او اینیستا

سمبل باشگاه بوکا جونیورس در صحبتهایی به تمجید از مسی پرداخته و اینیستا را نیز بازیکنی بی نظیر نامیده

سایت گل- خوان رومن ریکلمه، ستاره باشگاه بوکاجونیورس، معتقد است که لیونل مسی، ستاره شماره 10 بارسلونا بهترین بازیکن دنیاست و درادامه به این نکته اشاره کرد که هم تیمی او، آندرس اینیستا، فاصله کمی با مسی دارد

ریکلمه 33 ساله این روزها از پیراهن بوکاجونیورس دفاع می کند .این تیم درحال حاضر شرایط خوبی در رقابتهای لیگ آرژانتین دارد و درانتظار موفقیتهای فراوانی است

ریکلمه عصر روز دوشنبه در صحبتهایی به ورتریکس به تمجید ازمسی پرداخت و گفت:« مسی ممکن است در گوشه ای ایستاده باشد و به مادرش فکر کند، ناگهان توپ به سمت او می آید و او از هیچ، گلی را می سازد؛ دقیقا مثل آنچه دردیدار دوستانه مقابل سوئیس رخ داد و مسی درآن بازی هت تریک کرد.»
    او ادامه داد:« مسی یک نابغه است و بحث او جدا از هر بازیکن دیگری است.مسی یک گلزن است و با توپ سریعتر از وقتی که توپ را دراختیار ندارد حرکت می کند و این کار خیلی سختی است.»

ریکلمه که سه سال پیراهن بارسلونا را برتن کرده و سابقه بازی در ویارئال را هم در کارنامه ورزشی اش می بیند، معتقد است که نزدیک ترین رقیب به مسی هم درنوکمپ حضور دارد.»

این ستاره آرژانتینی ادامه داد:« اگر بخواهیم راجع به سایرین صحبت کنیم، بعد ازمسی به نظر من، بهترین فرد اینیستاست. هیچ کسی مثل او نیست. اینیستا بی نظیر است. او رو به جلو می رود ووقتی لازم باشد به عقب باز می گردد و در صورت لزوم به جناحین می رود. اگر بازی قفل شده باشد، گواردیولا ، اینیستا را به سمت چپ خط حمله می فرستد و برای مدافعان سمت راست حریف مشکلات فراوانی را ایجاد می کند.اینیستا می تواند این کار را در هر جناحی انجام دهد. زمانی که اینیستا 15 یا 16 سال سن داشت، او با ما تمرین می کرد. او درآن زمان هم واقعا بهتر از هم تیمی هایش بود.»

رومن ریکلمه در طول دوران حضورش دربارسا، در 42 بازی برای این تیم به میدان رفت و شش گل برای تیم کاتالان به ثمر رساند.

رکساچ: گواردیولا این ماه قراردادش را تمدید خواهد کرد

رئیس سابق باشگاه بارسا در صحبتهایی اعلام کرده که مربی این تیم دقیقا می داند که چه زمانی باید درمورد اینده اش تصمیم گیری کند

سایت گل- کارلس رکساچ، رئیس سابق باشگاه بارسلونا معتقد است که پپ گواردیولا در طول چند هفته آینده قرارداد جدیدی را با تیم کاتالان به امضا خواهد رساند

این درحالی است که قرارداد کنونی گواردیولا با برسلونا در پایان رقابتهای این فصل به اتمام می رسد و او هنوز هیچ نشانه ای از ماندن یا رفتن نشان نداده و قراردادش را برای یک سال دیگر به تمدید نرسانده

از همین رو هواداران باشگاه بارسا به شدت نگران آینده مربی شان هستند ولی رکساچ در صحبتهایی اعلام کرده که نیازی به نگرانی نیست

رکساچ در صحبتهایی به آ.اس گفت:« فکر می کنم که اوبه زودی قراردادش در تمدید خواهد کرد. این ماه همه چیز روشن خواهد شد. فکر می کنم که پپ این روزها در حال آنالیز شرایط است. او آنالیز را دوست دارد و علاقه دارد تا همه چیز را تحت کنترل بگیرد و این خیلی خوب است.»

رئیس سابق باشگاه بارسلونا ادامه داد:« ولی زمانی فرا می رسد که اوضاع دیگر نمی توواند به همین ترتیب پیش برود و فکر می کنم که گواردیولا الان دریافته که شاید مسئولان بارسا تاحدودی رنجیده خاطر شوند و از همین رو خیلی سریع تصمیم گیری خواهد کرد.»

بارسلونا از زمان روی کار آمدن پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری این تیم در سال 2008، به 13 جام قهرمانی رسیده است.

کمک 100 هزار یورویی چابی ارناندس به صلیب سرخ

یوفا در روز چهارشنبه چک 100 هزار یورویی ای را به چابی ارناندس پرداخت می کند

سایت گل- چابی ارناندس اخیرا از سوی کاربران سایت یوفا به عنوان کاپیتان تیم منتخب سال 2011 برگزیده شد و از همین رو سران یوفا درنظر دارند تا به خاطر این انتخاب به او چک 100 هزار یورویی را هدیه دهند

البته چابی این چک را به کمیته بین المللی صلیب سرخ هدیه خواهد داد

پیتر گیله رون، عضو کمیته اجرایی یوفا قبل از آغاز بازی امشب بارسلونا – بایرلورکوزن در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، این چک رابه چابی خواهد داد. و این ستاره کاتالان این مبلغ را برای حمایت از برنامه های بهبود اوضاع قربانیان مین های جنگی که صلیب سرخ در افغانستان دنبال می کند ، تقدیم می کند تا این وجه برای احداث مراکز پروتز، فیزیوتراپی و ارگان های حرفه ای تخصیص یابد.

تیم منتخب سال یوفا که به انتخاب کاربران وب سایت یوفا برگزیده شده بدین ترتیب است: ایکر کاسیاس، مارسلو و کریس رونالدو (رئال مادرید)، دانی آلوس،جرارد پیکه، چابی ارناندس، آندرس اینیستا، لیونل مسی و پپ گواردیولا (مربی برگزیده) (بارسلونا)، تیاگو سیلوا (میلان)، آرین روبن (بایرن مونیخ) و گرث بیل (تاتنهام)
    Last edited by LittLe_BeAr; 07-03-2012 at 17:49.

4. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

غيبت پويول در ديدار با بايرلورکوزن

نام کارلس پويول، مدافع باتجربه بارسلونا از ليست بازيکنان آماده اين تيم براي مصاف با بايرلورکوزن خط خورد.

این اتفاق درحالی رخ داد که کارلس پویول در عضله پای چپش احساس ناراحتی می کرد. این درحالی است که پویول اگر یک کارت زرد دیگر از سوی داوران بگیرد، بازی بعدی تیمش را به دلیل محرومیت از دست خواهد داد. بعد از بروز این درد بود که پویول جدای از سایر هم تیمی هایش و زیر نظر فیزیوتراپ بارسا تمریناتش را انجام داد.
    علاوه بر پویول، الکسیس سانچس هم به دلیل ناراحتی در پای راستش دراین بازی حضور نخواهد داشت و تیاگو و آبیدال هم همچنان مصدوم هستند.
    در جلسه تمرینی روز سه شنبه بارسا، بازیکنانی از تیم پایه ای از جمله مونتویا، مونیه سا، بارترا، دوس سانتوس، سرخی روبرتو و تییو نیز حضور داشتند

گوارديولا شايعه پيوستن به چلسي راتکذيب کرد

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا خبر جانشيني "آنده ويلاس بوآس" در تيم فوتبال چلسي را تکذيب کرد
    مسئولان باشگاه چلسی پس از اینکه اقدام به اخراج ویلاس بوآس کردند از تمایل خود برای حضور "پپ گواردیولا" در استمفوردبریج خبر دادند. آنها در کنار گواردیولا، از خوزه مورینیو، رافائل بنیتز و فابیو کاپلو هم نام بردند.

گواردیولا در خصوص پیشنهاد مسئولان چلسی برای حضور وی برای نیمکت مربیگری تیمشان اظهار داشت: ویلاس بوآس مربی بزرگی به نظر می رسد. در مربیگری همه چیز بسته به نتیجه گیری است و نه قابلیت های ما. من هم در موقعیتی نیستم که در خصوص اخراج وی از چلسی نظر بدهم.

وقتی خبرنگاران از وی پرسیدند که آیا با مسئولان چلسی هیچ ارتباطی داشته است، سرمربی بارسا با کنایه گفت: من هر روز با مسئولان چلسی صحبت می کنم.

6. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من بازی با گیخون رو ندیدم . سانچز چطور مصدوم شد که پپ اینقدر از دستش ناراحته ؟

8. 2 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرخیو بوسکتس: دوست دارم در یورو و المپیک بازی کنم

هافبک آبی و اناری ها یکی از بازیکنان اصلی تیم دل بوسکه است اما با توجه به فاصله کم رقابت های یورو و المپیک، به نظر نمی رسد بتواند خود را به آن رقابت ها برساند.

Getty Images

سایت گل- سرخیو بوسکتس، هافبک بارسا اعلام کرد که دوست دارد در یورو 2012 و المپیک لندن برای اسپانیا بازی کند.
    هافبک آبی و اناری ها یکی از بازیکنان اصلی تیم دل بوسکه است اما با توجه به فاصله کم رقابت های یورو و المپیک، به نظر نمی رسد بتواند خود را به آن رقابت ها برساند.
    او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" می خواهم به یورو و المپیک بروم اما این به تصمیم من برنمی گردد دو مربی (دل بوسکه و لوئیس میا) می دانند که من چه رویایی دارم و من تمام تلاشم را خواهم کرد تا به این هدف برسم."
    بارسا امشب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل لورکوزن قرار خواهد گرفت . آنها در دیدار رفت 3-1 در بای آره نا به پیروزی رسیدند اما بوسکتس هنوز از صعود تیمش مطمئن نیست.
    " نتیجه دیدار رفت خیلی خوب بود اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست. آنها برای حمله کردن می آیند و این می تواند فضاهایی در خط دفاعی آنها ایجاد کند مانند اتفاقی که در نیمه دوم دیدار رفت رخ داد."

همه پپ را می خواهند، حتی بایرن

گواردیولا هنوز قرارداد خود با بارسلون را تمدید نکرده است

سایت گل- - پپ گواریولا سرمربی موفق باشگاه بارسلونا تنها تا پایان فصل جاری با این باشگاه قرارداد دارد و هنوز مذاکرات برای تمدید قرارداد با وی بدون نتیجه مانده است. پنج شنبه گذشته گواردیولا و تیتو ویلونوا دستیار وی برای مذاکره به دفتر ساندرو راسل مدیر باشگاه بارسلون رفتند ولی این مذاکرات بازهم بدون نتیجه به پایان رسید
    به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران به نقل از کانال تلویزیونی اسپورت 1، عدم تمدید قرارداد و توافق بین سران باشگاه اسپانیایی و گواردیولا موجب شد تا باشگاه های اروپایی برای جلب رضایت این مربی جوان وارد عمل شوند. رومن آبراموویچ مالک ثروتمند باشگاه چلسی جزو اولین نفراتی بود که مذاکرات برای حضور پپ در چلسی را آغاز کرده است.
    گفته می شود باشگاه بایرن نیز به صورت مخفیانه شرایط را برای در اختیار داشتن گواردیولا بررسی می کند. پپ گوادیولا در پاسخ به پرسش مطرح شده از سوی خبرنگار این شبکه تلویزیونی در مورد احتمال حضور وی در مونیخ گفت: " باشگاه بایرن اکنون مربی با دانشی در اختیار دارد که می داند چگونه باید در مونیخ موفق شد. اما شما از آینده خبر ندارید و نمی توانید هیچ وقت آینده را پیش بینی کنید. من در حال حاضر ترجیح می دهم به شرایط فعلی بارسلون فکر کنم و برای دیدار های آینده تمرکز داشته باشم."

این در حالی است که گفته می شود نتایج ضعیف بایرن با یوپ هاینکس، جایگاه این مربی را به خطر انداخته و مدیران بایرن قصد دارد در ماه جولای آینده بار دیگر تغییراتی روی نیمکت تیم شان ایجاد کنند.
    در این بین از لوسین فاوره، سرمربی مونشن گلادباخ و میرکو اسلومکا، سرمربی هانوفر به عنوان گزینه های مدیران بایرن یاد شده است.
    بایرن در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به دورتموند، در مکان دوم بوندس لیگا قراردارد و در لیگ قهرمانان نیز دیدار دشواری مقابل باسل خواهد داشت.

10. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 7 مارس 2012

رسوایی انجام شده

حرکت پیکه توسط داوران گزارش شد

کمیته ی برگزاری رقابتها امروز تصمیم میگیرد که چه جریمه ی انظباطی برای او در نظر بگیرد

فلورنتینو اکنون با پلاتینی دوست است و سعی خواهد کرد تا برخی چیزها را در اروپا به نفع خودش تغییر بدهد (لیگ قهرمانان)

این چیزی شبیه چگونگی دیکتاتوری سانچز آرمینیو است

مسی برای رسیدن به یک چهارم نهایی به رقابتها بازگشت.پویول احساس درد میکند و در بازی امروز به میدان نمیرود.تیاگو هم همچنان در حال بازیابی خود است و در بازی امشب حضور ندارد

کوپا دل ری:20800 کاتالانی 25 می در ویسنته کالدرون حضور خواهند داشت

مورینیو میخواهد رونالدو هم با او به چلسی بیاید

تیترهای روزانه ی الموندو در 7 مارس 2012

به امید دیدار دوباره ی مسی

pichichi یک سال است که در کمپ نو در لیگ قهرمانان گل نزده است

بارسا - بایر (20:45)

مسی بعد از 10 روز بازگشته است.او میخواهد گل بزند و صعود به دور بعد را تضمین کند

هشدار پپ:"ما وقتی که با مادرید هم بازی کردیم به نظر میرسید از پیش صعود کرده ایم"

پویول احساس درد میکند،او در بازی امروز به میدان نمیرود

فینال کوپا دل ری،25 می در ورزشگاه ویسنته کالدرون

ولاسکو خطاب به پیکه:"تو بهتر است تمرکزت را روی بازی حفظ کنی زیرا فقط یک نیمه بازی خواهی کرد"

مو آماده ی رفتن است.او از آبراموویچ 14 میلیون یورو و کریستیانو رونالدو را طلب کرد

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: «ما بازی می کنیم تا ببریم و برای مرحله یک چهارم نهایی آماده شویم»

مربی بارسا به بازیکنانش نمی آموزد تا برای حفظ پیروزی 3-1 مقابل تیم آلمانی، تدافعی بازی کنند. گواردیولا گفت که لیگ قهرمانان «رقابت زیبایی است که به ما این فرصت را می دهد تا استراحتی میان بازی های لیگ داشته باشیم».

با وجود نتیجه رفت خارج از خانه، پپ گواردیولا رقابت مقابل بایر لورکوزن را تمام شده نمی داند. مربی بارسلونا در مقابل مطبوعات یادآور شد که با وجود برد 2-1 در برنابئو چقدر بازی برگشت جام پادشاهی مقابل رئال مادرید دشوار بود. او گفت: «دغدغه امسال کسب نتیجه ای بهتر نسبت به پارسال است». گواردیولا گفت: «ما باید بازی خوبی ارائه دهیم. نمی توانیم تنها دفاع کنیم و باید تلاش کنیم تا ببریم و برای مرحله یک چهارم نهایی آماده شویم».

آگاه از سرعت لورکوزن

مربی بارسا از خطراتی که بایر به زمین خواهد آورد آگاه است: «سرعت آن ها و بازی منطقه ای باعث خطرناک بودن آن ها می شود». گواردیولا در مورد برنامه بایر در نیمه دوم بازی در بای ارنا صحبت کرد تا متذکر شود که تیمش فردا باید انتظار چه چیزی را داشته باشد: «وقتی به آن ها مانند نیمه دوم (در بازی رفت) فرصت حرکت می دهیم، آن ها قوی تر می شوند. ما باید سعی کنیم از سرعت آن ها بکاهیم و بازی را به سود خود در زمین به گردش در آوریم». گواردیولا نسبت به تیم رابین دات که گفته است در بازی فردا چیزی برای از دست دادن ندارد،محتاط است. «مانند تمام تیم های خوب آلمانی آن ها هیچ گاه تسلیم نمی شوند. ابتدا این طور به نظر می رسد که آن ها حتی در زمین حضور ندارند اما ناگهان موقعیت گلزنی پیدا می کنند».

وقفه ای در لیگ

گواردیولا این شانس را دارد تا تیمش را برای چهارمین بار تا مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان برساند. گواردیولا تایید کرد که رقابت قاره ای برای تیم خوب است: «این رقابتی زیبا است که به ما این فرصت را می دهد تا استراحتی در میان بازی های لالیگا داشته باشیم. ما تلاش می کنیم تا با ارائه یک بازی خوب در این رقابت باقی بمانیم».

او با باشگاه موافق است

وقتی از گواردیولا در مورد سخنران کنفرانس مطبوعاتی سوال شد وی پاسخ داد: «من کاملا با تونی فریکساس موافقم. ما در این مورد صحبت نمی کنیم که با سرزنش پیکه موافقیم یا نه، می خواهیم بدانیم قوانین چه می گوید. ما می خواهیم بدانیم ضوابط درمورد بازیکنان محروم چگونه اعمال می شود».

درمورد شرایط پیکه پس از این که در بازی آخر هفته از زمین اخراج شد، گواردیولا باور دارد که هر بازیکنی باید مسئولیت کاری که انجام می دهد را گردن بگیرد. «اگر آن ها را در مقابل مطبوعات محدود کنی به این معنی است که او را در زمین محدود کرده ای».

منبع:سايت رسمي باشگاه
    Last edited by LittLe_BeAr; 07-03-2012 at 23:52. دليل: حذف دو خبر تکراری

14. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولاسکو خطاب به پیکه:"تو بهتر است تمرکزت را روی بازی حفظ کنی زیرا فقط یک نیمه بازی خواهی کرد"
    راجب این جمله هیچی نمیتونم بگم اگه واقعا اینجوری بوده که ......

16. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

بوسکتس: «بایر هجومی کار خواهد کرد»
    سرجیو بوسکتس در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، انتظار یک بازی هجومی را از تیم بایر لورکوزن دارد. او در این رابطه گفت: «در این بازی مانند نیمه دوم بازی رفت، شاهد این خواهید بود که لورکوزن هجومی تر و باز تر کار می کند و این کار باعث به وجود آمدن فضاهای مختلف برای ما می شود که به نفع ما خواهد بود».

او همچنین گفت: «من نمی توانم متقاعد شوم که آن ها به در اختیار داشتن تنها 30% مالکیت توپ راضی هستند، بدون شک آن ها در پی یک بازی هجومی و حفظ توپ هستند، دقیقا همان چیزی که ما می خواهیم». بوسکتس در مورد بازی های المپیک گفت: «من همیشه گفتم که می خواهم در رقابت های المپیک شرکت کنم و توانایی بازی در دو رقابت را دارم، اما این به من مربوط نمی شود و بستگی به نظر مربیان تیم ملی دارد».

سرجیو بوسکتس که در حال حاضر پس از اینکه حضورش مقایل اسپورتینگ گیخون به حالت تعلیق در آمد به تیم بازگشته است، از اهمیت بازی فردا آگاه هست. او در این مورد گفت: «ما فردا برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به میدان می رویم و برنامه تیم ما برای این دیدار پیروزی است. ما می دانیم که در بازی رفت نتیجه خوبی را کسب کردیم و بایر لورکوزن به دنبال ایجاد موقعیت گل است. آن ها مانند نیمه دوم بازی رفت هجومی تر کار خواهند کرد، این مسئله به نفع تیم ما می باشد، زیرا فضای لازم برای ما در زمین ایجاد خواهد شد و بازی آن ها باز تر می شود».

هافبک بارسا در خصوص تاکتیک رابین دات، سرمربی لورکوزن گفت: «من باور نمی کنم آن ها به داشتن 30% مالکیت توپ راضی باشند. آن ها برای یک بازی هجومی و حفظ توپ به اینجا خواهند آمد، ما هم دقیقا این را می خواهیم». یازیکن بارسا در مورد خطرناک بودن این تیم آلمانی آگاه هست: «این تیم بسیار قدرتمند است و بازیکنانش از نظر قدی بلند هستند. زمانی که آن ها رو به جلو کار می کنند و حمله می کنند، شاهد این هستیم که تعداد زیادی از بازیکنانشان در حمله شرکت می کنند و پر تعداد هستند، ما می دانیم که بازیکنان بایر از لحاظ قد بلند هستند و اگر ما به آن ها کرنر یا ضربه ایستگاهی بدهیم بسیار خطرناک خواهند بود، پس تلاش خواهیم کرد که در طول بازی زیاد این اتفاق نیفتد».

ما می خواهیم در مورد فوتبال صحبت کنیم

بوسکتس گفت که بازیکنان «فقط می خواهند در مورد فوتبال صحبت کنند». هنگامی که از او در مورد آخرین مسابقه سوالی پرسیده شد، وی پاسخ داد: «در حال حاضر جرارد پیکه تنها روی بازی متمرکز شده است، بسیاری از مردم در مورد اتفاقات آن دیدار حرف می زنند اما ما بازیکنان تنها به بازی فردا فکر می کنیم و برای داوران هم احترام قائل هستیم».

بعد از اعلام محل برگزاری فینال جام پادشاهی در ورزشگاه کالدرون، بوسکتس صحبت دیگر هم تیمی های خود و مربی تیمش را تکرار کرد. او گفت: «ما از اول گفتیم که هر جا که به ما بگویند به آن جا خواهیم رفت تا فینال را برگزار کنیم، در حال حاضر می دانیم که فینال در چه زمانی و کجا برگزار خواهد شد، این مسابقه که در انتهای فصل برگزار می شود انتظار ما را می کشد».

مسابقات المپیک

سرجیو بوسکتس علاقه خود را نسبت به حضور در المپیک لندن علنا اظهار کرد. او گفت: «من همیشه علاقه ام را نسبت به حضور در المپیک بیان کرده ام، لوئیس مینا این را می داند. این کاملا روشن است که من توانایی حضور در هر دو رقات المپیک و یورو را دارم. من می توانم در هر دو رقابت حضور پیدا کنم اما این بستگی به نظر مربیان تیم ملی دارد».

بایر لورکوزن؛ تیمی غیر معمول در لیگ قهرمانان.
    حریف اف سی بارسلونا در بازی امشب، تا به اینجا، رتبه سوم بوندس لیگا را به خود اختصاص داده است؛ اما این تیم تا به حال در لیگ قهرمانان اروپا موفق به برد خارج از خانه نشده است.

بایر لورکوزن، قادر به کسب بهترین نتیجه هاست اما در خارج از بای آرنا نتایج ضعیفی در سطح اروپا کسب کرده است. نتیجه های کسب شده توسط این تیم آلمانی تا اینجای بوندس لیگا نتایج قاطعی بوده اند؛ آن ها در حال حاضر در رده سوم بوندس لیگا قرار دارند و از هشت بازی اخیر خارج از خانه خود، تنها در یک بازی مقابل صدرنشین فعلی لیگ آلمان ها، بورسیا دورتمند شکست خورده اند (1-0). روی هم رفته، آمار بایر پنج برد، چهار مساوی و سه شکست است، آماری بهتر از بایرن مونیخ؛ تیمی که بایر لورکوزن آن ها را در این هفته با دو گل شکست داد.

بدون برد در لیگ قهرمانان

با این که تیم رابین دات از مدعیان لیگ آلمان است، اما نتایج آنها در لیگ قهرمانان این را نشان نمی دهد. در ضمن، بایر لورکوزن در سطح اروپا، موفق به هیچ بردی خارج از بای آرنا نشده است. آنها در مصاف با چلسی (2-0) و والنسیا (3-1) نتیجه را به حریف واگذار کردند و مقابل خنک (1-1) به یک تساوی دست یافتند. اما دو شکست و یک مساوی نتوانست آن ها را از صعود باز دارد.

کسب نتیجه 4-1 در این فصل

در نتایج خارج از بای آرنا، تنها یک نتیجه آنها را مجاز به حضور در یک چهارم نهایی کرده است. روز 17 سپتامبر، تیم دات، آزبورگ را 4-1 شکست داد.

یک جلسه محرومیت پیکه

کمیته انضباطی لیگ با در خواست باشگاه موافقت نکرد؛ پیکه قادر نخواهد بود در بازی با ریسینگ سانتاندر تیم را همراهی کند.

کمیته انصباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا، جرارد پیکه را به خاطر دریافت کارت قرمز مستقیم در بازی با اسپورتینگ گیخون، یک جلسه محروم کرد. این کمیته درخواست باشگاه را مردود اعلام کرد و این بازیکن قادر نخواهد بود در بازی آینده تیمش در لالیگا، تیم را همراهی کند.

براساس گزارش بازی، پیکه به خاطر خطا بر روی بازیکن حریف و جلوگیری از موقعیت گل مستقیم مشمول این محرومیت شده است. بعلاوه، پیکه و باشگاه هر کدام 600 و 90 یورو جریمه نقدی شدند.

منبع: سایت رسمی باشگاه

18. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب اول برد قاطع در کمپ نو رو به همه تبریک میگم مسی باز هم درخشید و حرفی برای گفتن نذاشت
    الان که خبر محرومیت پیکه رو دیدم نمیدونم در مورد کمیته داوران چی بگم از گناه دیگران خیلی ساده عبور میکنن و اما بارسا مجازات میشه برای چیزی که حقش نیست دیدن اینجور چیزا واقعا درد اوره و دیگه چیزی جز سکوت ندارم.

20. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •