ماله من که زیاد بد نبود باهش داشتم آنلاین تو استیم بازی می کردم بدون هیچ لگ
تازه داشتم با سرعت 100 KB هم دانلود می کردم
دیشب عجیب بود !!!
ماله من که زیاد بد نبود باهش داشتم آنلاین تو استیم بازی می کردم بدون هیچ لگ
تازه داشتم با سرعت 100 KB هم دانلود می کردم
دیشب عجیب بود !!!
الان نزدیک 2 ساعته اینترنتم قطعه اعصاب نزاشته به 2828 زنگ میزنی میگه برای گرفتن سوریس و .... با 2020 تماس بگیرید با 2020 تماس میگیرم مشغوله آخ آخ اینقدر عصبانیم فقط دلم میخاست جوا بدن دهنشونو .... اشغالای عوضی بدبختی اینه که نتایج کنکورمم میاد و انتخاب رشته و... هم باید با این آشغال بکنم! باز خوبه با مسی هستیم شماهایی که فیبریدتف تو روح این عوضیا
![]()
در یک کلام مخابرات مشهد ADSL ش آشغاله
آشغال
.
.
.
[QUOTE=amin1374;7784653]الان نزدیک 2 ساعته اینترنتم قطعه اعصاب نزاشته به 2828 زنگ میزنی میگه برای گرفتن سوریس و .... با 2020 تماس بگیرید با 2020 تماس میگیرم مشغوله آخ آخ اینقدر عصبانیم فقط دلم میخاست جوا بدن دهنشونو .... اشغالای عوضی بدبختی اینه که نتایج کنکورمم میاد و انتخاب رشته و... هم باید با این آشغال بکنم! باز خوبه با مسی هستیم شماهایی که فیبریدتف تو روح این عوضیا
![]()
[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=5]
در یک کلام مخابرات مشهد ADSL ش آشغاله
آشغال
.
.خدا لعنتشون کنه مال منم از ساعت 11 قطعه
فقط دلم می خواست این تلفن 2020 رو جواب بدن
.
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتت
[/SIتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت
وککتتنتتن
تتتن
تنن
برای من از ساعت 13 تا ساعت 16:40 قطع بود .
اینترنت بنده هم از ظهر قطع بود بی شرف ها حوالت میدن به 2020 اونم که اشغالی دائمه!
سامانه لعنتی هم که بالا نمیاد...
باید یه کاری کنیم
واقعا اینجوری نمیشه
ریدن تو سرعت
![]()
این قطعی سراری بوده فکر کنم منم از صبح قطع بودم تازه وصل شده 2020 که همش مشغوله
از ظهر تا حالا هر چی مشتری داشتیم بهشون گفتیم که فردا بیان الان سیستم قطع ـه.کار و کاسبی هم نذاشتن واسه مردم خدایشش.
بعدشم 2020 مشغول نیست , مشغولش میکنند الکی.و الا بگو ای .............. و ....... و..... چرا .....
در حال دوستان مورد اضطراری پیش اومد نیازی نیست به 2020 زنگ بزنید. به شماره 8416869 هم بزنگید برمیدارند. شماره مستقیمشونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)