والا صبح كه من نگاه كردم بودش!
پاك شده انگاري!!!!!!!
والا صبح كه من نگاه كردم بودش!
پاك شده انگاري!!!!!!!
1) چه جوري ميشه گوشي را( مثل نوكيا ) جوري تنظيم كرد كه مثلا هر سي دقيقه يك بار به طور اتومات لاك شود.(براش زمان تعريف كرد)
2) يه مثلث كه وسطش يه علامت تعجب هست روي گوشي اومده كه توي نوتيفيكيشن در موردش گفته پسورد اكانت جيميل اشتباه وارد شده و اصلا هم پسورد رو قبول نميكنه.......براي remove كردن هم تو تظيمات syncro ميرم اما ميگه بايد گوشي master reset بشه.........راهي نيست تا از شر اين پيغام خلاص شد؟؟؟
3) خود گوشي به صورت نرمال يا با نرم افزار، جايي براي back up از sms و contacts و برنامه هاي نصب شده نداره؟؟؟؟؟(مثل nokia n97) ( البته بدون روت كردن)
Last edited by siamak_kh; 21-10-2011 at 21:34.
فقط جواب 2 رو میدونم
هکر های هلندی سایت گوگل رو -- کردن واسه همین چند هفته پیش گوگل دسترسی رو محدودکرد
اول با یه کامپیوتر برو تو جیمیلت.به سوالا پاسخ بده بعد از اینکه وارد جیمیل شدی همه چی تو گوشیت هم درست میشه
البته جواب ددن به سوالا فقط جنبه امنیتی داره.
ممنون رفیق
ولی میگه آدرس مورد نظر وجود ندارهبرای اینکه بیشتر تو دید باشه و راحت بشه پیداش کرد فرستادمش پست دوم تاپیک.والا صبح كه من نگاه كردم بودش!
پاك شده انگاري!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها اين قطب نماي ديجيتال كجاس؟
Last edited by hamidR15; 22-10-2011 at 18:50.
سلام خدمت دوستان گل.
من یه مشکلی پیدا کردم . بعد از اینکه رام اصلی خودم رو به رام 2.3.5 KI4 اروپا آپدیت کردم (فرمت کامل گوشی بعد و قبل نصب رو هم انچام دادم) گوشی کند تر شده و مصرف باطریش بالا رفته ! هنگام بالا اومدن گوشی کلی روی لوگوی S معطل میشه ! بعدم که سرعت پایین تر از قبل و سرعت رو هم که قربونش برم ! تو بازی مثل doodle jump هم ریپ میزنه در حالی که قبلا اینطوری نبوده ! مشکل از کجاست و چی کار میشه کرد ؟!
ممنون
گوشي رو wip data . wipe cache partion . wipe davlik cache كنيد احتمالا درست ميشه
اگه رام رو از ريكاوري نصب كردي بايد قبل از نصب رام جديد يه وايپ مي كردي
اما اگه يه رام خوب كاستوم ميخواي به نظرم batista foxhound 2.3 base 2.3.5 -ki8 رو نصب كن خيلي عاليه تو بخش رامها گذاشتمش
کسی نبود جواب بده؟سلام به دوستان
من یک مشکل که با اس 2 خودم دارم اینه که در حال مکالمه دایم time of call رو میگه.راستش من در setting/call/call alert/call status tones تیک minute minder رو برداشتم ولی بازم میگه؟
میشه کمک کنید
دوست عزیز با یک خط دیگه گوشی رو امتحان کن
سلام به همه
آقا مصرف باطری S2 چه جوریاس؟ دوستم S1 داره وحشتناک راضیه.همیشه هم GPRS ش وصله.خیلی هم با گوشی ور میره!
می خواستم بدونم S2 هم خوب میره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)