یادش بخیر کالکشن. من فقط یک نوع عطر گرمی استفاده کردم و همین کالکشن بودنمیدونم چرا وقتی میزدم این مگس ها ولکنم نبودن
البته اون موقع ها که 17 سالم بود. یادش بخیر
![]()
یادش بخیر کالکشن. من فقط یک نوع عطر گرمی استفاده کردم و همین کالکشن بودنمیدونم چرا وقتی میزدم این مگس ها ولکنم نبودن
البته اون موقع ها که 17 سالم بود. یادش بخیر
![]()
آره بوش خیلی سنگین و شیرینه.منم خیلی خوشم میامد ازش ولی ترجیح میدادم تو هوایه سرد یکی دیگه
بزنه.یه دفعه تو تابستون و گرما یکی زده بود حالم بهم خورد
این مگس هایه اهواز خیلی کنه هستن.این اگویه اهواز خیلی داغونه و شهرو کثافت برداشته.یه سری مناطق
که هنوز گاومیش دارن![]()
دمت گرم ببین تا چقدر راه میاد شاید ما هم اغفال شدیم[/QUOTE]
اره بگو تعداد میخواماون اپیوم هم بوش گرمه؟
اره بگو تعداد میخواماون اپیوم هم بوش گرمه؟[/QUOTE]
باشه چشم.
بله گرم هست ولی نه به اندازه اوپیوم اصلی. کمی سبکتر طراحی شده و یه جوریه که میشه برای استفاده روزانه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله چه زمانی رو میگی؟ الان فقط حومه اهواز گاو میش دارن. ولی خدایشش عجب شیری میدن به ملت
اره وضع فاضلاب اهواز خرابه و نمیدونم چرا با این درامد از این استان هنوز به این وضعیته
یک نمونه اوپیوم هم بوشهر تست کرده بودم که تقریبا حد وسط این دوتا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-8 سال پیش
ولی هنوز فاضلاباش خیلی بو میده.اون دوره بر بازار عربا و پاکستانیا خیلی بویه مزخرفی میده.
......................
به به بوشهر که از قدیم چیزایه توپی توش بوده.من نرفتم تا حالا ولی تعریفه هوایه شرجی مزخرفشو
شنیدم.
ادکلنهای آسی میشه تو اون شهر پیدا کرد. یک مغزه بود که محصولات بوند9 - کرید - amouage رو تمام و کمال داشت. حالا کرید رو میشه گیر آورد ولی اون دو تای دیگه.........
من دو سال اونجا درس خوندم و شرجی که چه عرض کنم انگار از آسمون آب جوش میبارید
ولی واقعا مردم خوبی داره و کلی خاطرات خوب و خوش بو از این شهر دارم
با سلام خدمت دوستان خوشبو
تو این گرونی وحشتناک یه ادکلن ترکیه ای به اسم caldion مدل city گرفتم به قیمت مفت 10 تومن گرفتم.
بوی خنک شیرین باحال و خیلی ملایمی داره و ته بوی گل ازش به مشام میرسه که واقعا پوز ادکلنای اماراتی رو به نظر من میزنه.
اینم از ضرب دست من حقیر.![]()
سلام دوستان
یه سوالی داشتم . بوی dior homme با بوی dior homme intense خیلی فرق داره ؟ کدومشون بهتره ؟
خیلی فرق میکنه به نظرم.دیور هوم به شدت پوردی محسوب میشه و یاده پنکیک و کرم پودره خانم ها میندازه
منو.
البته ممکنه خیلی ها خوششون بیاد
من باشم اینتنس رو میگیرم.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
مبارک باشه.اتفاقا یجا دیدمش.موندگاریش هم ببین در چه حده اطلاع بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)