تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 4105 اولاول ... 2703203603663673683693703713723733743804204708701370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک سوال داشتم می گن نظام وظیفه یک قانونی داره که اگه یک سال از فارقالتحصیلیت گذشته باشه ترخیص نمیشه ایا این درسته ؟ کسی هست که بعد از یک سال ترخیص شده باشه |؟
    2- من امریه دارم نوشته تا یک سال بعد از فارقالتحصیلیت نمی تونی کنکور بدی و اگر قبول شی نمی زاریم بریم و بعدش می تونی
    حالا من گیج شدم ! یعنی سال اول امریه نمی زاره سال دوم نظام وظیفه یا نه ؟ دوستان عزیز جواب بدید . لطفا

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------

در ضمن دوست عزیزی که 01 قراراه بیفتی من الان 01 هستم و میان دوره. جای نسبتا خوبیه این طور که من شنیدم بهترین پادگان ارتشه ولی بسته به فرماندتون وهنگتون هم داره هنگ 1 بهتره . روزای اول کمی اذیت شدیم حالا که عادت کردیم خیلی بهتره . سوالی اگر داشتی پیام بده اگر نبودم بعدا جواب می دم .

2. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. من افتادم کهریزک بهمون گفتن یه برگه از بانک سپه بگیرید بیارید. اسمشو کسی میدونه؟ رفتم بانک چی بگم؟
    برگه نمخواد که شماره حسابت رو باید ببری بدی به اونها
    برو حساب باز بکن و شماره حسابت رو ببر بده به اونها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یادش بخیییییر! 01! بهترین مرکز آموزشی نزاجا! فقط منطقه "تلو " یکم سخت گذشت ! البته اگه سیگاری نباشی اونجام جای خوبیه!

5. این کاربر از masood_929 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من باید 6 ام ماه دیگه کنکور بدم و تو ی 01 دوره اموزشی ام رو می گذرونم
    ایا بهم یک روز مرخصی می دن برم ؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من باید 6 ام ماه دیگه کنکور بدم و تو ی 01 دوره اموزشی ام رو می گذرونم
    ایا بهم یک روز مرخصی می دن برم ؟
    بله اگه تو یگان بودی میتونستی دو روز برا کنکور مرخصی بگیری ولی چون اموزشی هستی یه روز بهت میدن.
    واسه گرفتن کات ورود به جلسه هم مرخصی ساعتی بگیر

8. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله اگه تو یگان بودی میتونستی دو روز برا کنکور مرخصی بگیری ولی چون اموزشی هستی یه روز بهت میدن.
    واسه گرفتن کات ورود به جلسه هم مرخصی ساعتی بگیر

ممنون فقط می ترسم تو تلو باشیم یعنی برای شرایط سخت و تیر اندازی میبرن اردو تو 01 ارتش . اونجام می تونم مرخصی بگیرم؟ روز ازمون می رم کارتم رو می گیرم قبلش نمی دن . بازم ممنون

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها نیروی هوایی ارتش کلا چه طور هست برا خدمت؟
    کسی تو این نیرو خدمت کرده؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

کلاً توی ارتش بعد از ستاد مشترک بهترین یگان برای خدمت , نیروی هوایی هست .... برو حالشو ببر

12. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من خط خوبی دارم و اول شهریورم اعزام میشم . این خط خوب میتونه واسم سودی داشته باشه ؟ اگه داره تو کدوم ارگان ؟ سپاه ؟ ارتش یا نیروی انتظامی ؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال داشتم می گن نظام وظیفه یک قانونی داره که اگه یک سال از فارقالتحصیلیت گذشته باشه ترخیص نمیشه ایا این درسته ؟ کسی هست که بعد از یک سال ترخیص شده باشه |؟
    2- من امریه دارم نوشته تا یک سال بعد از فارقالتحصیلیت نمی تونی کنکور بدی و اگر قبول شی نمی زاریم بریم و بعدش می تونی
    حالا من گیج شدم ! یعنی سال اول امریه نمی زاره سال دوم نظام وظیفه یا نه ؟ دوستان عزیز جواب بدید . لطفا

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------

در ضمن دوست عزیزی که 01 قراراه بیفتی من الان 01 هستم و میان دوره. جای نسبتا خوبیه این طور که من شنیدم بهترین پادگان ارتشه ولی بسته به فرماندتون وهنگتون هم داره هنگ 1 بهتره . روزای اول کمی اذیت شدیم حالا که عادت کردیم خیلی بهتره . سوالی اگر داشتی پیام بده اگر نبودم بعدا جواب می دم .

ممنون از راهنمایی.
    در مورد ترخیص بعد از یکسال، همچین چیزی نیست. من یکی از دوستای خودم پذیرش خارج از کشور گرفت یک سال و نیم بعد از فراغت از تحصیلش، نظام وظیفه بلافاصله ترخیصش کرد.
    اما اگه سازمانی از شما تعهد گرفته باشه که نمیشه بری، اون به اون سازمان مربوط میشه و طرف حساب شما نظام وظیفه نیست و شما باید مطابق تعهدتون به اون سازمان عمل کنید.
    موفق باشید.

15. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •