تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 416 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 34 لالیگا- فعلا لیگ قهرمانان را فراموش کنید

سایت گل- بعد از دیدار جنجالی 4شنبه شب دو تیم رئال مادرید و بارسلونا دوباره بازیکنان و هواداران دو تیم باید رقابت حساس این دو تیم در لیگ قهرمانان اروپا را فراموش کرده و برروی بازیهای لالیگا تمرکز کند. در قالب این رقابتها، رئال مادرید شنبه شب میزبان ساراگوسا خواهد بود و بارسلونا در خانه رئال سوسیداد به میدان خواهد رفت

سایر دیدارهای این هفته هم یکشنبه و دوشنبه برگزار خواهد شد

در پایان هفته سی و سوم رقابتهای لالیگا،بارسلونا با 88 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و رئال مادرید با 80 امتیاز در رده دوم است.والنسیا با 63 امتیاز در رده سوم است وویارئال 57 امتیازی در رده چهارم جدول قرار گرفته است. تیمهای اتلتیک بیلبائو، سویا، اتلتیکومادرید، اسپانیول و مایورکا هم در رده های بعدی هستند

برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است.

شنبه 10 اردیبهشت (30 آوریل)

رئال مادرید – ساراگوسا ( ساعت 20.30)
    رئال سوسیداد – بارسلونا (ساعت 22.30)
    دپورتیوو لاکرونیا – اتلتیکومادرید (ساعت 0.30)

یکشنبه 11 اردیبهشت (1 می)

مالاگا- ارکولس (ساعت 19.30)
    راسینگ سانتاندر- مایورکا (ساعت 19.30)
    آلمریا – سویا (ساعت 19.30)
    لوانته – اسپورتینگ خیخون (ساعت 19.30)
    اسپانیول- اتلتیک بیلبائو (ساعت 20.30)
    ویارئال – ختافه (ساعت 21.30)
    اوساسونا – والنسیا (ساعت 23.30)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/4/29

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Final training, squad list for Real Sociedad

The squad list: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Xavi, Villa, Messi, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Milito, Afellay, Jeffren, Fontàs, Thiago, Montoya, Sergi Roberto, Gerard Deulofeu

Puyol استراحت
    Iniesta در حال مداوا
    Abidal, Maxwell, Adriano, Bojan مصدوم

کامل:

کد:
    April 29, 2011

رئال مادرید بدون رونالدو و آلونسو به مصاف ساراگوسا می‌رود

رئال مادرید تصمیم گرفته به چندین بازیکن کلیدی خود در دیدار این هفته استراحت بدهد.

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید تصمیم گرفت به کریستیانو رونالدو، ستاره تیمش برای دیدار این هفته لالیگا مقابل رئال ساراگوسا استراحت بدهد.

رونالدو 90 دقیقه مقابل بارسلونا در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان بازی کرد و مورینیو می‌خواهد او را برای بازی برگشت آماده نگه دارد.

مورینیو برای بازی با این تیم در خطر سقوط ژابی آلونسو را هم در لیست تیم قرار نداده. همچنین لاسانا دیارا، رائول آلبیول و پدرو لئون هم غایبان دیگر رئال هستند.

سرخیو راموس، آلوارو آربلوا، آنخل دی‌ماریا و امانوئل آدبایور هم که در بازی مقابل والنسیا در هفته پیش غایب بودند به لیست برگشته‌اند.

لیست رئال:

دروازه‌بان‌ها: کاسیاس، دودک، آدان
    مدافعان: کاروالیو، په‌په، راموس، مارسلو، آربلوا، گارای، ناچو
    هافبک‌ها: گرانرو، کاکا، کانالس، دی‌ماریا، اوزیل، خوان‌فران
    مهاجمان: آدبایور، ایگواین، بنزما

کد:
    2011/4/29

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

" حالا انگیزه بیشتری برای ماندن در رئال مادرید دارم " - ژوزه مورینیو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

ژوزه مورینیو در نشست خبری امروزش با خبرنگاران درباره آینده اش در رئال مادرید، ال کلاسیکوی جدال آمیز چهارشنبه شب و دیدار شنبه مقابل زاراگوسا صحبت کرد.

" حالا انگیزه به مراتب بیشتری برای حضور و ادامه کار در رئال مادرید دارم به خاطر ارزشی که این باشگاه دارد و چیزی که ارائه می دهد. لباس باشگاه سفید است و این سفیدی معنای خاص خودش را دارد "

" گاهی اوقات یک عکس به اندازه هزاران کلمه ارزش دارد و در حال حاضر این عکسها در سرتاسر جهان دیده می شوند. حرفهایی را که باید می گفتم، گفتم و دیگر حرفی تازه ای ندارم. کسی که قصد دارد حرفهای مرا مورد انتقاد قرار دهد باید عکسها را هم مورد انتقاد دهند، گویا که آن عکسها و آن ویدئوها ادیت شده هستند و حقیقت نیستند. درحالی که آن عکسها و ویدئوها نهایت واقعیت هستند و همه چیز را نشان می دهند. من تنها یک سوال کردم و هیچ بهانه ای برای شکستم نیاوردم. تنها پرسیدم چرا؟!، سوالی که احتمالا هیچوقت جوابش را نخواهم دانست. "

" روز شنبه با افتخار به زمین مسابقه می رویم چرا که رئال مادرید باشگاهیست که همیشه به دنبال پیروزیست و ما در مقابل زاراگوسا باز هم این کار را انجام می دهیم، باید انجام دهیم چرا که هواداران این را از ما می خواهند. یک تیم با روحیه برد به زمین خواهد رفت و مطمئنم که پیروز می شویم. زاراگوسا در حال حاضر مشکلات زیادی دارد و در معرض سقوط به دسته پایین تر قرار دارد، پس حریف خطرناکی خواهند بود چرا که آنها می خواهند در لیگ برتر بمانند. "

" دیارا و آلونسو برای این دیدار دعوت نشدند چرا که در دیدار مقابل بارسلونا بیشترین دوندگی را در زمین داشتند و برای اینکه برای دیدار سه شنبه شب آماده باشند نیاز به استراحت دارند. ما در پست هافبک گزینه های زیادی نداریم و باید از آنهایی که داریم عاقلانه استفاده کنیم. آلبیول نیز دعوت نشد چرا که وی را هم برای دیدار سه شنبه شب مقابل بارسلونا می خواهم و حالا که راموس و په په را به دلیل محرومیت برای دیدار مقابل بارسلونا در اختیار ندارم از آنها در دیدار مقابل زاراگوسا استفاده می کنم و آلبیول استراحت می کند. رونالدو را هم دعوت نکردم تا وی به اندازه کافی برای دیدار مقابل بارسلونا استراحت داشته باشد، برای دیدار با زاراگوسا به اندازه کافی گزینه های هجومی در اختیار داریم. هیگوآیین، آدبایور و بنزما، هر سه آماده هستند. "

کد:

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پيكه به پيشنهاد شكيرا عمل كرد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، شكيرا، خواننده كلمبيايي با رئال مادريد قراردادي 10 ساله براي كمك به كودكان آفريقايي داشته و طبق توافقات قبلي او مي‌تواند از فرصت‌هاي به دست آمده در تعطيلات و يا فاصله بين دو بازي در برنابئو كنسرت داشته باشد اما رابطه او با پيكه، مدافع بارسلونا باعث فاصله گرفتنش با هواداران رئال مادريد شده و اوج اين خصومت را مي‌شد در شعارهاي هواداران مادريدي عليه وي در مستايا مشاهده كرد.
    شكيرا كه براي تماشاي بازي پيكه به مستايا آمده بود در جريان بازي بارها مورد اهانت هواداران رئال مادريد قرار گرفت و واكنش تلخ او پس از تماشاي گل رونالدو به بارسلونا و پخش اين فيلم در سايت‌هاي خبري بيش از پيش او را در نظر مردم مادريد منفور كرده است.

پيكه به پيشنهاد شكيرا عمل كرد
    همين مسئله باعث شد تا شكيرا از پيكه بخواهد قهرماني رئال مادريد را به هواداران اين تيم تبريك بگويد تا شايد قدري از نفرت مردم پايتخت نسبت به او كاسته شود.
    پيكه در صفحه مربوط به خود در يك سايت اجتماعي نوشته است: تيمي كه خوب بازي كرد به قهرماني رسيد و در نهايت اين ما بوديم كه دست خالي از مستايا برگشتيم. اين قهرماني را به هواداران رئال مادريد تبريك مي گويم و اميدوارم در دو بازي باقيمانده از چهار ال‌كلاسيكو دربي نيز بازي‌هاي خوب و پرهيجاني داشته باشيم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پپ گواردیولا: پیروزی مقابل سوسیه داد یک گام بلند به سوی قهرمانی است/ تنها جامی که سرنوشت آن مشخص شده، کوپا دل ری است

سرمربی آبی و اناری ها اعلام کرد که پیروزی برابر سوسیه داد در آنوئه تا آنها را یک گام به قهرمانی در لالیگا نزدیک تر خواهد کرد

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته اش ترجیح داد در مورد دیدار چهارشنبه شب مقابل رئال صحبت نکند و به جای آن روز دیدار امروز برابر رئال سوسیه داد تمرکز کند.

او اعلام کرد که پیروزی برابر سوسیه داد در آنوئه تا آنها را یک گام به قهرمانی در لالیگا نزدیک تر خواهد کرد.

" اگر ما در برابر سوسیه داد به پیروزی برسیم، یک گام بزرگ به سوی قهرمانی برخواهیم داشت. ما خیلی خسته ایم اما باید روی پیروزی تمرکز کنیم.

ما دوست نداریم در مورد تاثیر بازی چهارشنبه روی این بازی صحب کنیم. ما در لیگ بازی خواهیم کرد. ما باید تلاش کنیم که قدرت مان را دوباره به دست بیاوریم و می دانیم که اگر پیروز شویم، قهرمانی لالیگا تقریبا مال ماست.

ما برای مهمترین جام فصل تلاش می کنیم. این تقریبا یک مرحله تعیین کننده خواهد بود. رئال در بازی اش اشتباه نخواهد کرد. آنها برای پیروزی به میدان خواهند رفت."

وقتی از گواردیولا در مورد نزدیک شدن به فینال چمپیونزلیگ سوال شد، تاکید کرد که هنوز هیچ چیز مشخص نیست و گفت تنها جامی که قهرمان آن مشخص شده، کوپا دل ری است که به رئالی ها رسیده.

" ما هنوز به فینال نرسیده ایم. تنها تیمی که به جام دست پیدا کرده، رئال است. در لیگ آنها هنوز شانس قهرمانی دارند. ما برای رسیدن به فینال باید در یک دیدار دیگر نتیجه بگیریم.

آندرس اینیستا به دلیل مصدومیت نتوانست در دیدار مقابل رئال به میدان برود اما گواردیولا تایید کرد که این بازیکن در آستانه بازگشت به میادین است.

" او بهتر است اما کاملا بهبود نیافته. مهمترین مسئله این است که او احساس می کند بهتر شده است. او کار با توپ را آغاز کرده اما ما نمی خواهیم ریسک کنیم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/30

سفر بارسا به باسک بدون پویول و اینیستا

کاپیتان آبی و اناری ها که این فصل با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده، به سایر مصدومان تیم یعنی اینیستا، مکسول، آدریانو، بویان کرکیچ و اریک آبیدال پیوست

سایت گل- به گزارش سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا، کارلس پویول در دیدار امشب آبی و اناری ها مقابل رئال سوسیه داد غایب خواهد بود.

کاپیتان آبی و اناری ها که این فصل با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده، به سایر مصدومان تیم یعنی اینیستا، مکسول، آدریانو، بویان کرکیچ و اریک آبیدال پیوست.

با غیبت پویول احتمالا بار دیگر ماسچرانو در خط دفاعی به میدان خواهد رفت. این هافبک دفاعی آرژانتینی در دیدار مقابل رئال در چمیپونزلیگ و فینال کوپا دل ری نیز در این پست بازی کرده بود.

غیبت چند بازیکن اصلی تیم موجب شد تا گواردیولا جرالد دولوفو، یکی از بازیکنان تیم جوانان باشگاه، را برای دیدار مقابل سوسیه داد به تیم فرا بخواند.

بارسلونا با این بازیکنان به مصاف سوسیه داد خواهد رفت: والدس، پینتو، آلوس، مونتویا، پیکه، میلیتو، فونتاس، ژاوی، کیتا، بوسکتس، آفلای، تیاگو، سرجی روبرتو، مسی، ویا، پدرو، دولوفو، جفرن

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    30.04.2011

LET’S WIN LA LIGA!

“Winning in Anoeta would meam to almost win la Liga” assures Guardiola, which left the Champions aside.

Puyol doesn’t travel with the team and many regular starters will be benched

Barça could equal great Real’s (Real Sociedad) 1979-1980 record (matches unbeaten)

Pepe, fair send-off. His “grave tough game” action, considered as such in 2010-2011′s FIFA rules, means a red card.

کد:
    April 30, 2011

The Front: Sport
    30.04.2011

UEFA will severely punish Mourinho

UEFA will put a four matches ban on Mourinho or a six-months disqualification

INTOLERABLE! Madrid manipulated the videos showing Pepe’s tackle on Alves which were shown in their web and TV channel.

To play with Messi but without Iniesta and Puyol.

R. Sociedad -Barça (20h)

کد:
    April 30, 2011

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب رئال هم 3 - 2 تو خانه خودش شکست خورد

فکر کنم مورینیو تا حالا 2 تا شکست پشت سر هم نداشته ! نه؟ اگر اینطور باشه یک رکورد دیگرش هم تو اسپانیا از دست رفت !
    کلا فکر کنم اگر فصل بعد هم بمونه بعد ها کابوس وار ترین دورانی که براش بخاطره میمونه اسپانیا باشه

شما کلا فکر نکنی سنگین تری

مربی که فصل اول حضورش بتونه یه تیم جوون رو که نصفش تازه جمع شده رو تا نیمه نهایی CL ببره، اونم بعد چندین سال ناکامی تو این رقابتا.

قهرمان فینال Copa de rey کنه، اونم تو فینال قویترین رقیبش رو شکست بده...

فکر کن فصل دوم، سوم و چهارم چی کار میکنه!
    کسری جون خوب مگه فکر کردن اشکال داره

در ضمن کسری جان بخدا این توهم هستا کجای تیم شما کمبود تجربه و جوانی داره؟
    تیم جوان ؟

کاسیاس - کاروالیو ؟ راموس ؟ کاکا ؟ ایگواین ؟ بنزما ؟ رونالدو ؟ الونسو ؟ ادبایور ! دیارا ؟ په په و البیول ! و بگم باز ؟ اینا هر کدام یا تجربه زیاد دارند یا بهترین های جهان هستند

همین اوزیل و دیماریا هم تجربه جام جهانی دارند مخصوصا اوزیل که سوم جهان شده فکر کنم اینارو با بازیکنان اماتور تشک سازی اشتباه گرفتی :ی

و همین بازی با والنسیا خط حمله شما که ذخیره بود فکر کنم از کل مهاجمین دنیا خطرناکتر و گرانتر بودند منظور (ایگواین و کاکا و بنزما هست)

اگر از نظر سنی هم حساب کنیم نصف تیم ما هم زیر 24 و 25 هستند حتی بهترین بازیکن دنیا هم 23 سال داره پس لطف ربط به جوانی ندین

ماشالا همشونم تجربه دارند ! بعد عزیزم خوب 2 تا باخت پست سر هم گفتم نداشته مگه جرم کردم !؟ سوال بود همین!

خواه ناخواه باید قبول کرد اول فصل صحبت از قهرمانی بود و می توانستند ! حالا چون نشده تیم میشه جوان و + قیمت کاکا ذخیره نشین! فکر کنم از کل تیم گیخون یا همین زاراگوزا بیشتر باشه :ی

+ یک شکست دیگر در Home و اگر نتیجه 1 به 0 الان حفظ کنیم یا بیشترش کنیم :ی با یک تساوی در نوکمپ جشن قهرمانی میگیریم

یا حق
    Last edited by xmehr; 30-04-2011 at 22:49.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب رئال هم 3 - 2 تو خانه خودش شکست خورد

فکر کنم مورینیو تا حالا 2 تا شکست پشت سر هم نداشته ! نه؟ اگر اینطور باشه یک رکورد دیگرش هم تو اسپانیا از دست رفت !
    کلا فکر کنم اگر فصل بعد هم بمونه بعد ها کابوس وار ترین دورانی که براش بخاطره میمونه اسپانیا باشه
    شما کلا فکر نکنی سنگین تری

مربی که فصل اول حضورش بتونه یه تیم جوون رو که نصفش تازه جمع شده رو تا نیمه نهایی CL ببره، اونم بعد چندین سال ناکامی تو این رقابتا.

قهرمان فینال Copa de rey کنه، اونم تو فینال قویترین رقیبش رو شکست بده...

فکر کن فصل دوم، سوم و چهارم چی کار میکنه!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

مربی که فصل اول حضورش بتونه یه تیم جوون رو که نصفش تازه جمع شده رو تا نیمه نهایی CL ببره
    گواردیولا فصل اول حصورش تو بارسا هر چی جام بود رو درو کرد
    خدافظ

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[B][COLOR=DarkRed]کسری جون خوب مگه فکر کردن اشکال داره

در ضمن کسری جان بخدا این توهم هستا کجای تیم شما کمبود تجربه و جوانی داره؟
    تیم جوان ؟

کاسیاس - کاروالیو ؟ راموس ؟ کاکا ؟ ایگواین ؟ بنزما ؟ رونالدو ؟ الونسو ؟ ادبایور ! دیارا ؟ په په و البیول ! و بگم باز ؟ اینا هر کدام یا تجربه زیاد دارند یا بهترین های جهان هستند

همین اوزیل و دیماریا هم تجربه جام جهانی دارند مخصوصا اوزیل که سوم جهان شده فکر کنم اینارو با بازیکنان اماتور تشک سازی اشتباه گرفتی :ی

و همین بازی با والنسیا خط حمله شما که ذخیره بود فکر کنم از کل مهاجمین دنیا خطرناکتر و گرانتر بودند منظور (ایگواین و کاکا و بنزما هست)

اگر از نظر سنی هم حساب کنیم نصف تیم ما هم زیر 24 و 25 هستند حتی بهترین بازیکن دنیا هم 23 سال داره پس لطف ربط به جوانی ندین

ماشالا همشونم تجربه دارند ! بعد عزیزم خوب 2 تا باخت پست سر هم گفتم نداشته مگه جرم کردم !؟ سوال بود همین!

خواه ناخواه باید قبول کرد اول فصل صحبت از قهرمانی بود و می توانستند ! حالا چون نشده تیم میشه جوان و + قیمت کاکا ذخیره نشین! فکر کنم از کل تیم گیخون یا همین زاراگوزا بیشتر باشه :ی

+ یک شکست دیگر در Home و اگر نتیجه 1 به 0 الان حفظ کنیم یا بیشترش کنیم :ی با یک تساوی در نوکمپ جشن قهرمانی میگیریم

یا حق
    متاسفانه وقتی نخوایم یه موضوع رو از زاویه درست نگاه کنیم، همین میشه. کاکا یه نیم فصل و اندی مصدوم بود! تازه 3-4 بازی هست که رسیده. یعنی از این موضوع خبر نداشتین؟!

از 12 بازیکنی که نام بردین، فقط 4 تاش مدافع هستن، 3 تا مهاجم نام بردین و ... ضمن اینکه تو همونا هم اما اگر زیاده، هیگواین چقدر مصدوم بود؟ آدبایور از کی اومد؟

اما نکته اصلی تیم، خلاقیت وسط زمین هست. جایی که با مصدومیت کاکا، فقط اوزیل باقی موند. کسی که نشون داده حداقل جلوی بارسا خیلی ضعیف کار میکنه (جز نیمه ی دوم برگشت ال کلاسیکو - ورژن لیگ! )

نمیخوام زیاد وارد بحث فنی و جزئیات بشم، اما رئال اگر اشتباه نکنم 6 تا خرید کرد، که از اونا 4 تاشون فیکس بازی کردن. ضمن اینکه آدبایور هم بعدا بصورت قرضی اومد. به هر حال، تا یه مربی بیاد و تفکراتش رو حاکم کنه، طول میکشه...

گواردیولا فصل اول حصورش تو بارسا هر چی جام بود رو درو کرد
    خدافظ
    منتظرم این حرف بودم! فرق عمده ای بین تیم گواردیولا با مورینیو هست. اون تیم رایکارد رو که کاملا آماده بود تحویل گرفت، فقط نظم و روحیه رو به تیم آورد. همون تیمی که 4 تا از رئال خورد، فصل بعد اومد و 6 تا زد. هرچند نمیشه از تاکتیک های گواردیولا گذشت. ضمن اینکه مورینیو هم با اینتر تمام جام های مهم رو درو کرد!
    Last edited by kasra_khan2003; 30-04-2011 at 23:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •