به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
سلام دوستان.
الام دو سه هفته اي هست كه از ساعت 7:15 ديسكانكت ميكنه( وقتي سر 6:45 ديسكانتكت ميكنيم كه اضافه دان كنيم)
ميخواستم بپرسم مال شما هم همينطور شده؟
الان یک سال هست که سرعت شبانه قم اینطوریه ، ما هم منتظریم رسیدگی بشه ،
بازم بابا خطت نویز داره ، 60تارو باید راحت بره ، یه زنگم به 117 بزن بگو خطم نوبز داره![]()
بروبچ عزیز چندتا سؤال :
1- دیگه شبانه تو جاهایی که از ساعت 2 وصل میشن ، هر 1 ساعت دیسی ندارن ؟
2- تکنینی که از ساعت 7 بیشتر وصل باشیم برای شبانه دیگه کار نمی کنه ؟
یه مشکل جدید....تازگی تورنت روی صبانت کار نمیکنه.....!!!! دیگه بلایی هست که سرمون نیارن......
کار من یه عمره فقط تورنته. تا حالا مشکلی نداشتم و ندارم. برای شما هم ممکنه موقتی باشه. کدوم شهری شما؟؟
دوستان شبانه چند هفته ای هست که خیلی خرابه .. (15-20)
کی قصد درست شدن دارند ایشون؟ (دیشب 2.5 سیستم روشن بود فقط 100 مگ گرفت)
من اهوازم.....قبلا مشکلی نداشت...الان هر فایلی که میگیرم حتی یک کیلو بایت دریافت و سند نداره..
..به تنظیماتشم دست نمیزدم......
الان تنطیمات خاصی داره؟؟؟
ولی فکر کنم بسته باشنش..جون دوستمم همینو گفت
به صبانت زنگ زدم گفتند اگه ختت رو آزاد کردیم هیچ شرکتی تا 2 ماه حق دادن اینترنت به شما نداره زنگ زدم بازرسی و مخابرات و دیدم دروغه و مخابرات گفت همه سرکت ها رو بهتون می دیم و هزینه مخابرات با صبا یکی هست .
ماهی 10 هست و با مالیات و آبونمان میشه 11 یا 12 آره ؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
خیلی هم خوش برخورد هستند دوستان مخابراتی و و دیروز گفتم جمع کنید گفت وقت ندارم فعلآ ثبت کنم شنبه زنگ بزن ای نم برخورد و پی چوندن افراد توسط صبانت خطم رو آزاد نکنید باز می رم بازرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)