من ایرانیم
در مورد قیمت این هارد دو حالت وجود داره
اگه قانونی وارد کنن که باید به قیمت دلار بدن 1226 تومن که میشه 140 تومن
اگه هم قاچاق باشه که باید جلوشونو بگیرن!!!
چرا با اینکه دلار رو 1226 میخرم ولی میگم با دلاره 2000 تومن خریدیم؟؟؟
من ایرانیم
در مورد قیمت این هارد دو حالت وجود داره
اگه قانونی وارد کنن که باید به قیمت دلار بدن 1226 تومن که میشه 140 تومن
اگه هم قاچاق باشه که باید جلوشونو بگیرن!!!
چرا با اینکه دلار رو 1226 میخرم ولی میگم با دلاره 2000 تومن خریدیم؟؟؟
من چه گناهی کردیم که تو ایران به دنیا اومدم؟؟؟
Last edited by m.amin4u; 21-02-2012 at 00:27.
به سوالات شما این نکته مهم را هم اضافه کنید که تمام هاردها با گارانتی شرکتهای معتبر عرضه میشوند که در اصل واردکننده عمده قطعات کامپیوتری هستند.
حالا چطوره که این ها هنوز دلارشان 2000 تومانه، دیگه از خودشون بپرسید.
بعد فروشنده های مغازه ها طوری میگن که انگار خودشان رفتند تایلند و از با دلار 2000 تومانی چند تا هارد خریدند و آوردند در مغازه شان برای فروش.
ولی چه کار میشود کرد؟
بنظرم به جز موارد ضروری خرید نکنید.
دقیقا
گاراتنیه یعنی قانونی وارد کردن
اگه تحریم نبودیم از خود سایت amazon میخریدم ولی اگه خریدم برام نمیفرستنش چون تو ایران زندگی میکنم واگه بفهمن کارت خرید رو هم بلاک میکنن
حالا باید چیکار کنم؟؟؟
این دیگه چه وضعشه؟؟؟ زنگ زدم نمایندگی سازگار ارقام میگه آقا تلفنی قیمت نمیگیم !!!!!!!
تازه میگم مگه شما دلار رو 1226 نمیخرید میگه خوب آره ولی آقا کلا قیمت قطعه رفته بالا
این همه رو به اضافه کنید به این مورد که قیمت amazon تغییر خاصی نکرده
ولی ایرانی ها قیمت رو برای خودشون 100 دلار گرون تر کردن!!!!!!
چرا هیچکس نظارت نمیکنه؟؟؟
Last edited by m.amin4u; 21-02-2012 at 19:39.
سلام ata.royalfalconعزیز مرسی بابت راهنماییتوناین هاردی که گفتید western digital my book essential نسبت به ضربه مقاومتش خوبه؟ یه وقت احیانا بیفته یا..
سلام
خير ، نسبت به ضربه مقاوم نيست . پس در هنگام استفاده و حمل و نقل دقت كنيد .
اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد در درجه اول بايد از مدلهاي پرتابل انتخاب كنيد .
دوستان تفاوت مدل هاي Goflex Ultra, pro و عادي در چيه؟؟(منظورم سيگيته!!)
و هم چنين مدل توربو(فراموش كردم بنويسم!!!)
سلام
مدل Goflex Ultra فقط 5400 دور هست و به همراه هارد فقط یه کارتریج موجوده . این کارتریج میتونه یا usb2 باشه یا usb3 و از حجم 320 گیگ الی 1.5 ترابایت موجوده .
ولی مدل pro نه تنها 7200 دور هست بلکه علاوه بر کارتریجی که همراهش هست یه پایه ای دارد که هارد رو سرپا نگه میدارد . کابل usb این پایه (dock) از نوع y-cable هست و در نتیجه در مواقعی که پورت usb لپتاپ یا PC توان کافی برای برق رسانی رو ندارد با متصل کردن کابل دوم به پورت دیگر usb ، هارد راه اندازی شود . این مدل فقط در حجم 500 و 750 گیگ موجوده .
عکس زیر برای usb2 هست . (عکس زیر نکته مهمی رو نشان میدهد . اگر عکس زیر نشان داده نمیشود بگید جای دیگه آپلود کنم )
عکس زیر برای usb3 هست .
مدل هم GoFlex® Turbo هست که مشابه مدلهای pro یعنی 7200 دور هست . ولی در اندازه و وزن باهم فرق میکند ضمن اینکه دو سال گارانتی ریکاوری اطلاعات دارد .
(with two years of free SafetyNet Data Recovery Services) و همچنین خبری از dock یا پایه هم نیست !!!
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 23-02-2012 at 22:14.
سلام
من میخواستم دو ماه پیش هارد پرتابل 1ترا بگیرم هنوز نخریدم گفتم منتظر بشم شاید کمی ارزون بشه .. اما انگار برعکس شده!!
حالا به نظرتون منتظر بشم بعد عید که ارزونتر بشه!؟ یا الان بخرم ؟!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)