تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 449 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چرا دیفنس کومودو وقتی می خوام دراگون رو از طریق خود برنامه ابگریت کنم همچین پیامی میده

2. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چرا دیفنس کومودو وقتی می خوام دراگون رو از طریق خود برنامه ابگریت کنم همچین پیامی میده

سلام

احتمالا اون فایل اینجوریه:

میتونید Allow -OK کنید، مشکلی نیست.

4. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام.من هر چی این آپدیت خودکار ویندوز سون رو غیر فعال از ریشه کردم بازم میبینم داره از اینترنت استفاده میشه.چی کار کنم؟؟
    اون فایل svchost.exe حیاتی ولی آپدیت ویندوز هم از طریق اون هست.نمیدونم باید پورت خاصی غیر فعال یشه یا تنظم خاصی داره.
    مرسی

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.من هر چی این آپدیت خودکار ویندوز سون رو غیر فعال از ریشه کردم بازم میبینم داره از اینترنت استفاده میشه.چی کار کنم؟؟
    اون فایل svchost.exe حیاتی ولی آپدیت ویندوز هم از طریق اون هست.نمیدونم باید پورت خاصی غیر فعال یشه یا تنظم خاصی داره.
    مرسی
    داداش از این مسیر
    Control Panel\Administrative Tools

گزینه Services انتخاب کن و گزینه windows update پیدا کن و راست کلیک وپروپرتیس رو بزن گزینه رو بزار رو دیسیبل

7. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

کمودو رو دوباره نصبیدم

احساس میکنم رو سرعتم تاثیر گذاشته . صفحات دیرتر باز میشه

راستی کمودو روی س ا ک س ------ تاثیری داره یا نه ؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

کمودو رو دوباره نصبیدم

1-احساس میکنم رو سرعتم تاثیر گذاشته . صفحات دیرتر باز میشه

2-راستی کمودو روی س ا ک س ------ تاثیری داره یا نه ؟
    سلام

1-کمودو روی سرعت اینترنت تاثیر منفی نداره.

2-به نظر من نـه.

10. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rajermax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    فایروال comodo
    با
    Avira Free Antivirus
    ااز زمانی که نصبشون کردم هشت ماهی گذشته تا حلا خیلی عالی عمل کرده
    در ضمن آنتی ویروس کمودو مثل آنتی ویروس های دیگه نبود خیلی دیر عمل میکرد بعضی ویروس ها نمیشناخت اما از نظر فایروال خیلی عالی
    برای همین به جاش
    Avira Free Antivirus
    نصب کردم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال کردم صفحه قبل درست متوجه نشدم چیکار کنم
    الان یه فایل پچ هست که انتی ویروس پیام میده و پاک میکنه هیچکاریش هم نمیشه کرد برم ریستور کنم قبل از اینکه بخوام ببرم تا لیست سفید بازم پاک میکنه در چنین حالتی باید چیکار کرد؟(اصلا از من سوال نمیکنه خود سریع پاک میکنه)
    در ضمن چطوری میشه یه فایل رو دستی بهش داد که تو لیست سفیدش بره مثلا وقتی پیغام Add to trusted file نیاد و خودم بخوام دستی بگم بیخیال این فایل بشه
    ایا میشه یه فولدر هم بهش بدیم و بگیم بیخیال فایل های داخل اون بشه؟
    وقتی فایلی رو از طریق Add to exclusions تو لیست سفید کومودو وارد میکنم اینجور که توی صفحه قبل گفته شد فقط تو لیست سفید انتی ویروس میره ولی قسمت دیفنس بازم بهش گیر میده خوب اصلا این قسمت دیفنس چی هست ایا از نظر ارجحت بر قسمت انتی ویروس برتری داره؟ یعنی اگه تو لیست سفید اون بره انتی ویروس کارش نداره؟(اگه اره پس انتی ویروس چیکارست؟) کلا فرق قسمت دیفنس و انتی ویروس رو میخوام واینکه کدوم بر اون یکی ارجحیت داره
    و در اخر وقتی فایلی تو لیست سفید انتی ویروس میره( همون Add to exclusions) اگه اشتباه نکنم میشه از ادرس زیر پاکش کرد یا دستی اضافه کرد
    Antivirus--->Scanner setting-->exclusions
    حالا من رفتم تو ادرس زیر و یه فایلی رو بهش اضافه کردم ولی به لیست سفید دیفنس اضافه نشد اگه این قسمت لیست سفیدش نیست دو تا سوال رو برام به وجود اورده اول اینکه لیست سفیدش کجاست که بشه دستی اضافه یا حذف کرد(مرتبط به همون سوال اولم میشه) دوم اینکه پس کار این قسمت چی هست؟
    Defense+-->Defense+ settings-->execution control settings -->exelusions

با تشکر

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در صورتی که Defenseدر قوی ترین و سخت گیرانه ترین حالت بذاریم برنامه های دارای امضای دیجیتال باز میتونن رد بشن یا نه ؟!

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان یه سوال کردم صفحه قبل درست متوجه نشدم چیکار کنم
    1- الان یه فایل پچ هست که انتی ویروس پیام میده و پاک میکنه هیچکاریش هم نمیشه کرد برم ریستور کنم قبل از اینکه بخوام ببرم تا لیست سفید بازم پاک میکنه در چنین حالتی باید چیکار کرد؟(اصلا از من سوال نمیکنه خود سریع پاک میکنه)
    سلام

برو توی تنظیمات آنتی ویروس و اون قسمتی را که نشون دادم تسکش را بـردار، با برداشتن تیک، دیگه فایل نمیره تو قرنطینه و آنتی ویروس پیغام میده و شما هم به لیست سفید اضافه کنید.

در ضمن چطوری میشه یه فایل رو دستی بهش داد که تو لیست سفیدش بره مثلا وقتی پیغام Add to trusted file نیاد و خودم بخوام دستی بگم بیخیال این فایل بشه
    از این قسمت میتونید فایل را دستی به لیست سفید اضافه بکنید:
    Defense+> Trusted Files> Add

وقتی فایلی رو از طریق Add to exclusions تو لیست سفید کومودو وارد میکنم اینجور که توی صفحه قبل گفته شد فقط تو لیست سفید انتی ویروس میره ولی قسمت دیفنس بازم بهش گیر میده
    بله دقیقا؛

خوب اصلا این قسمت دیفنس چی هست ایا از نظر ارجحت بر قسمت انتی ویروس برتری داره؟ یعنی اگه تو لیست سفید اون بره انتی ویروس کارش نداره؟(اگه اره پس انتی ویروس چیکارست؟) کلا فرق قسمت دیفنس و انتی ویروس رو میخوام واینکه کدوم بر اون یکی ارجحیت داره
    بحث ارجحیت نیست. این لایه ها در کنار هم قرار دارند و هر کدام نقش خودشون را ایفا میکنند و اتفاقا با هم مرتبط هم هستند. اولین لایه آنتی ویروس است و بعد از اون دیفنس و سندباکس. شما وقتی فایلی را وارد بخش استثناعات آنتی ویروس میکنید، فایل در لایه های بعدی گیر میافته ولی وقتی فایل را ببری در لیست سفید دفنس، اونجا دیگه بالاترین مرجع است. و کمودو دیگه به فایل گیر نمیده.

و در اخر وقتی فایلی تو لیست سفید انتی ویروس میره( همون Add to exclusions) اگه اشتباه نکنم میشه از ادرس زیر پاکش کرد یا دستی اضافه کرد
    Antivirus--->Scanner setting-->exclusions
    بله؛

حالا من رفتم تو ادرس زیر و یه فایلی رو بهش اضافه کردم ولی به لیست سفید دیفنس اضافه نشد اگه این قسمت لیست سفیدش نیست...
    اون قسمت بخش استثناعات آنتی ویروس است. یعنی کمودو اون فایلها یا قسمتهایی که اضافه شده اند را اصلا اسکن نمیکنه. که میشه گفت به اون فایلها اصطلاحا => گیر نمیده.

عکسو ببیند؛ فایلی که به قسمت استثناعات اضافه کردم اسکن نمیشه.

اینکه لیست سفیدش کجاست که بشه دستی اضافه یا حذف کرد(مرتبط به همون سوال اولم میشه)
    مربوط به سوال اول بود که جواب دادم. عکسشو اینجا میزارم. لیست سفید کمودو اینجاست:

دوم اینکه پس کار این قسمت چی هست؟
    Defense+-->Defense+ settings-->execution control settings -->exelusions
    اون قسمت بخش استثناعات کمودو برای حمله سرریز بافر است.

کمودو هر فایلی را قبل از بارگذاری در رم بررسی میکنه و اگر خطر سرریز بافر را کشف کنه پیغام معروف سرریز بافر را میده و فایل را از رم پرت میکنه بیرون.

حالا اون قسمتِ استثناعاتش هست. یعنی هر فایلی که اونجا اضافه بشه کمودو دیگه بررسی حمله سرریز بافر را روش انجام نمیده.....

15. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •