سلام دوستان
من 3 ماهی هست که این لپ تاپ رو دارم
دنبال یه باطری 9 سل هستم
لطفا کمکم کنید
سلام دوستان
من 3 ماهی هست که این لپ تاپ رو دارم
دنبال یه باطری 9 سل هستم
لطفا کمکم کنید
سلام دیگه این تاپیک داره کمرنگ میشه
شما چه جوری صفحه LCD پاک میکنین بعضی وقتها یه لکهایی هست که فقط با پارچه پاک نمیشه البته با فشار
بیشتر میشه پاک کرد اما میترسم صدمه ببینه
دوست عزیز از این پاک کننده های LCD بگیر
من که چندتا دونه گرد و غبار رفته زیر LCD م
منتظر یه فرصتم ببرم گارانتی بدم تمیزش کنن
یکم هم صدای فنش زیاد شده که میدونم بخاطر گرد و خاکه ،آخه حداقل روزی 8 ساعت روشنه
بهترین راه برای تمیز کردن صفحه LCD لپ تاپ اینه که LID رو باز کرده و از پشت LID روی ران پاتون لپ تاپ رو بخوابونید و با یک اسپری عینک کمی روش بپاشید و با دسمال مخصوص خودش صفحه رو آروم و با حوصله تمیر کنید.
میشه توضیح بدین چطوری ؟؟؟
واستون پیگیری میکنم اگه گیر آوردم خبر میدم.
پوریا جان ببین شما وقتی صفحه ی Laptop رو که بهش Lid هم میگن باز میکنی دستگاه به 2 بخش تقسیم میشه !
1- پشت LCD
2 پشت خوده دستگاه
شما دستگاه رو از طرف پشت LCD روی رون پات بزار و با یک دست هم پشت خوده دستگاه رو بگیر , مقداری مایع اسپری عینک بپاش روی صفحه و بعد از 1 دقیقه با دستمال خوده Laptop شروع کن به تمیز کردن.
فقط سعی کن اگه یک لکه پاک نمیشه با فشار پاکش نکنی بلکه با مداوم کشیدن دستمال تو اون نقطه لکه رو پاک کنی. البته خیلی کم میتونی فشار رو بیشتر کنی چون LCD تا حدی تحمل فشار رو داره.
عزیز باطریش هست فقط من منتظرم بچه ها به من موجودی رو اعلام کنن که ببینم داریمش یا نه .
سلام samgun جان مگه شما
فروشنده لپ تاپ و وسایل جانبیش هستید که میگید. ببینم موجودی هست یانه؟
اگه فروشگاه لپ تاپ و لوازم جانبیشو دارید بفرمایید. یوقت دیدی یه قطعه لازممون شد. زحمتشو انداختیم گردن شما...:
![]()
سلام
بچه ها لپ تاپ من باطریش رو حالت وب گردی 1 ساعت و نهایتا 10 دقیقه شارژ میده.غیر طبیعیه ؟؟؟
Last edited by pooria-ir; 13-03-2011 at 21:16.
سلام عزیزم , من کارم PC و Console هست ولی فروش تا دلتون بخواد دوست و رفیق دارم که خودم تضمین میکنم کارشون رو .
البته من تو نمایندگی های DELL و Apple (لاوان) یه مدتی حضور داشتم ولی متاسفانه نتونستم ادامه بدم.(موقعیت زندگیم اجازه نداد)
اگه سرمایم جور شد دوباره شروع به کار میکنم.
اگه چیزی خواستید یه آمار بگیرید.
پوریا جان N61 خیلی مصرفش زیاده ولی من فکر میکنم با این حال باطری شما از حالت Calibration خارج شده و باید تنظیم بشه.
اگه خودتون بلدید که هیچ اگه نیستید بگید توضیح بدم براتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)