تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 384 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 3834

نام تاپيک: Translation

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از گوگل پیدا کردم- یک روش آموزش زبانهای خارجه است.

Rosetta Stone is the World's #1 Language Learning Software. Language learning that Works for individuals and organizations
    برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه نمی تونه این باشه این منظورش همون پک آموزشی هستش ولی من یه جای دیگه هم شنیده بودم (فکر کنم فیلم بود ) که طرف گفته بود rosetta stone و مطمئنا منظورش مجموعه اموزشی rosetta stone نبوده
    از این گذشته حتما باید یه معنی خاصی داشته باشه که شرکت اسم مجموعش و این گذاشته باشه
    مثل این می مونه که بگیم زلیخا یعنی" همسر فرعون که عاشق حضرت یوسف شده بود" در حالی که معنی واقعیش نوعی گل هستش
    Last edited by Mehran NZ; 04-07-2008 at 09:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دو تا لغت دیگه هم هستند, اگه معنی این سه لغت رو به فارسی بهم بگید لطف بزرگی بهم می کنید
    1.sandman
    که فکر کنم همون" لولو خرخره" باشه !!
    2.neverland

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب کاشکی همون some part اش رو که مشکل داشتی مطرح می کردی ... متاسفانه من واسه همه این زمان ندارم ... البته دوستان خوب دیگه هم هستن ...
    Last edited by pro_translator; 05-12-2014 at 13:20.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه سوالی که خیلی وقته ذهنمرو مشغول کردمعنی
    Rosetta stone چیه؟
    سنگ رزتا ، یه سنگ نوشته از مصر باستانه که نقش بسیار بسزایی در کشف رمز خط هیروگلیف (خط مصر باستان) داشت ... چون روش هم به زبان مصری نوشته شده بود و هم یونانی ... عامه فکر می کنن که ناپلئون سنگ رو کشف کرده ؛ در واقعیت ، "در زمان ناپلئون" کشف شد ؛ نه اینکه خودش داشته شن بازی می کرده و تصادفا دستش خورده بهش ! ...
    دو تا لغت دیگه هم هستند, اگه معنی این سه لغت رو به فارسی بهم بگید لطف بزرگی بهم می کنید
    1.sandman
    که فکر کنم همون" لولو خرخره" باشه !!
    2.neverland
    sandman یه مقدار با لولو فرق داره ... چون در واقع خدمتگزار جامعه اس ! ... یه موجودیه که میاد و توی چشم بچه ها شن می پاشه تا اونا خوابشون بگیره ... حتما دقت کردی که بچه ها وقتی خوابشون میاد ، هی چشماشون رو می مالن با دو دست ؛ خب بخاطر زحمات همین جناب sandman هستش دیگه ! ... .. بنابراین نه خیلی ترسناکه ، نه سوء نیتی داره ؛ برعکس لولو ...

//

neverland رو بعضی ها مستقیم ترجمه کردن : ناکجاآباد ... که اصلا ترجمه مناسبی نیست چون ناکجاآباد معنای منفی رو در ذهن بوجود میاره ... در حالیکه neverland یه سرزمین رویایی هستش در داستان پیتر پن و استعاره ای هستش از کودکی - تخیل و رویا - جوان ماندن و ... بنابراین شاید ترجمه بهتر ، سرزمین رویا باشه یا یه همچین چیزی ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واقعا ممنون seymour جان کمک خیلی بزرگ کردی

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

sandman یه مقدار با لولو فرق داره ... چون در واقع خدمتگزار جامعه اس ! ... یه موجودیه که میاد و توی چشم بچه ها شن می پاشه تا اونا خوابشون بگیره ... حتما دقت کردی که بچه ها وقتی خوابشون میاد ، هی چشماشون رو می مالن با دو دست ؛ خب بخاطر زحمات همین جناب sandman هستش دیگه ! ... .. بنابراین نه خیلی ترسناکه ، نه سوء نیتی داره ؛ برعکس لولو ...
    That was hilarious

I didn't know about sandman, It was great, thanks Seymourl

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام
    توضيحاتتون عالي بود
    من اين رو هم اضافه كنم بهتر مي شه، چون من خيلي زياد شيمي خوندم
    اين عبارت، همون كايراليته هستش
    كه در شيمي آلي مطرح هستش
    توي كتاباي شيمي آلي موريسون، شيمي آلي سولومونز، شيمي آلي ولهارد و... بيشتر در موردش توضيح دادن
    معمولا" به يك عنصر كه چهار گروه مختلف متصل بشه، مي گن كايرال هستش
    همچنين يك مولكول ممكنه چند مركز كايرال داشته باشه ولي در كل كايرال نباشه
    تشخيص كايرال بودن يك مولكول با چند مركز كايرال به اين شكل انجام ميشه كه اون مولكول نبايد: خط تقارن و صفحه ي تقارن داشته باشه و اگر داشته باشن مي شن مولكول مزو
    اگر كه دو مولكول دقيقا" مثل هم باشند با اين تفاوت كه دقيقا" متقارن باشند، يعني انگار از توي آينه به يكي نگاه مي كنيم، يا مثل دو تا دست، بهش مي گن انانتيومر واگر اين طور نباشن، مي گن دياستريومر
    اگه بازم خواستي، بگو تا توضيح بدم
    موفق باشي
    دستتون درد نکنه ... فقط فرق handedness و chirality رو بگید سپاس گذار می شوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دستتون درد نکنه ... فقط فرق handedness و chirality رو بگید سپاس گذار می شوم
    خواهش مي كنم
    والا من معناي دقيق handedness رو نمي دونم!
    آها! يه چيزي كه يادم اومد كه توي شيمي آلي موريسون نوشته بود. توانايي دو دست مثل هم نيست، يه دست با سرعت بيشتري مي تونه كار رو انجام بده (مثلا" باز كردن يه پيچ) كه همون handedness ميشه، فكر كنم!
    حالا ابن بحث توي شيمي آلي، جايي مطرح ميشه كه ميگن: واكنش دو انانتيومر با يك ماده غير فعال نوري، نتيجه يكساني داره، جز اينكه مواد محصولات تصوير آينه اي همديگه هستن، اما اگه با يه ماده فعال نوري واكنش بده، سرعت دو واكنش فزق و محصولات واكنش با همديگه دياستريومر هستن
    اين مثالا همشون توي موريسون (فصل شيمي فضايي I) هست، خيلي هم بامزن (مثلا" گفته قرقره، يا پيچ، يا دستكش)
    حالا اگه خواستي، در مورد فعاليت نوري و راست گرداني و چپ گرداني نور هم توضيح ميدم
    Last edited by Hot_birds; 05-07-2008 at 16:09.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

That was hilarious

I didn't know about sandman, It was great, thanks Seymourl
    آره ... شهرت این بنده خدا ، بعد از اینکه متالیکا یه آهنگ به این نام خود لکه دار شد به نظرم ! ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره ... شهرت این بنده خدا ، بعد از اینکه متالیکا یه آهنگ به این نام خود لکه دار شد به نظرم ! ...
    اره این اهنگ متالیکا بدجور ذهن ادم و منحرف می کنه چون اولش می گه
    till the sandman he comes
    وبعدش می گه
    it's just the beast under your bed,
    in your closet, in your head
    چون لولو هم که مثل این جناب sandman شبها میاد .....
    البته قبلا توی oxford سرچ کرده بودم فقط گفته بود شن می پاشه و بچه ها رو خواب می کنه و حرفی از خوبی و بدیش نزده بود.... می گم خوب شد شما این اهنگ و گوش داده بودین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •