تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 4428 اولاول ... 2703203603663673683693703713723733743804204708701370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

نه توي پروفايل ميزنن براي بعضي ها كفش رو تعيين نمي كنند ولي سقفش رو چرا!
    براي 128 مينويسه : تا 1024
    براي 256 مينويسه: تا 1530
    اينها ديگه حداكثرش هست
    برای من و یکی از دوستان که الان چک کردم نزدند
    ولی یک نکته جالب بود تا ساعت 8:46 صبح دانلود کردیم جز ترافیک رایگان محسوب شده

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای من و یکی از دوستان که الان چک کردم نزدند
    يه كارهايي كه ميكنن مرغ پخته رو به خنده وادار ميكنن.
    الان من ديگه بدون تعهد نميتونم 128 هم بگيرم.
    شماها يه همچين چيزي ديده بوديد؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

همینجوری بریم بالا دیدی یک وقتی تا کلا رایگان شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.اولین باری هست که توی تاپیک پارس انلاین میآم و پست میدم.
    از دوستان میخوام که واقعا نظر خودشون رو در مورد سرویس پارس آنلاین بگن. یه راهنمایی کلی بکنن.
    خودم 1.5 سال شاتل داشتم.متاسفانه توی این یک هفته سرعت من رو که اکو 512 هستم محدود کردن.
    میخوام بیام از پارس آنلاین سرویس بگیرم نظرتون چیه؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

همینجوری بریم بالا دیدی یک وقتی تا کلا رایگان شد
    در اصل هم باید همون بشه
    شما وقتی از دانلود لذت میبری که هر وقت احساس کردی چیزی رو نیاز داری بزنی برای دانلود نه اینکه منتظر باشی ساعت 1 بشه که دانلود رو انجام بدیم

6. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm_315's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان من حدود دوهفته ای هست که با دانلود مشکل دارم.
    مشکلم اینه که هر فایلی رو که میزارم برای دانلود (لینک مستقیم) از سرورهای متفاوت با شروع دانلود یه مقداری از فایل رو دانلود میکنه و بعد از حدود 7 الی 8 دقیقه سرعت دانلودم صفر میشه و دیگه دانلود رو ادامه نمیده مگر اینکه دانلود رو متوقف کنم و بعد از حدود 20 دقیقه دوباره دانلود رو ادامه بدم البته باز هم بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشه.
    دانلود منیجرم رو هم عوض کردم ولی جواب نداد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
    سرویسم رو از پارس آنلاین گرفتم
    حالا میخواستم ببینم آیا بقیه دوستانی هم که از سرویس های پارس آنلاین استفاده میکنن همین مشکل رو دارن یا فقط من این مشکل رو دارم و شاید یکی از دوستان راه حلی برای این مشکل داشته باشه.
    راستی دانلود منیجرم هم idm 6.04 هست و یه چیز دیگه اینکه من بیشتر در هنگام دانلود شبانه با این مشکل روبرو میشم.

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکلم اینه که هر فایلی رو که میزارم برای دانلود (لینک مستقیم) از سرورهای متفاوت با شروع دانلود یه مقداری از فایل رو دانلود میکنه و بعد از حدود 7 الی 8 دقیقه سرعت دانلودم صفر میشه و دیگه دانلود رو ادامه نمیده مگر اینکه دانلود رو متوقف کنم و بعد از حدود 20 دقیقه دوباره دانلود رو ادامه بدم البته باز هم بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشه.
    دانلود منیجرم رو هم عوض کردم ولی جواب نداد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
    حالا میخواستم ببینم آیا بقیه دوستانی هم که از سرویس های پارس آنلاین استفاده میکنن همین مشکل رو دارن یا فقط من این مشکل رو دارم و شاید یکی از دوستان راه حلی برای این مشکل داشته باشه.
    راستی دانلود منیجرم هم idm 6.04 هست و یه چیز دیگه اینکه من بیشتر در هنگام دانلود شبانه با این مشکل روبرو میشم.
    من هم چند روزه این مشکل رو دارم..البته من بیشتر وقتی از راپیدباز دانلود میکنم اینطوری میشه بخاطر همین دیشب لینکهای راپیدباز رو کشیدم رو یک سرور دیگه دانلود کردم ..سرعتم هم بالاتر رفت .

9. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ولی من همچین مشکلی ندارم

11. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm_315's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم چند روزه این مشکل رو دارم..البته من بیشتر وقتی از راپیدباز دانلود میکنم اینطوری میشه بخاطر همین دیشب لینکهای راپیدباز رو کشیدم رو یک سرور دیگه دانلود کردم ..سرعتم هم بالاتر رفت .
    ولی من با اکثر سایتها همین مشکل رو دارم

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ولی من با اکثر سایتها همین مشکل رو دارم
    واجب شد امشب بشینیم یه تستی بکنیم آخه به شکم انداختی من دیشب از میهن دانلود،دانلود کردم هی قطع میشد گفتم حتما سرورش مشکل داره پس شایدم مشکل از پارسه حالا امشب سرورم یه چیز دیگست معلوم میشه عیب از سرور بوده یا پارس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •