وقت بخیر
داداش با یه دزد معامله کردی تمام برنامه هایی رو که نیاز داری همین جا و سایتایه همسایه هست حتی اموزش و فلان و رام های جدید که همه رو مجانی وبا راهنمایی کامل میتونی بگیری
موفق باشی
وقت بخیر
داداش با یه دزد معامله کردی تمام برنامه هایی رو که نیاز داری همین جا و سایتایه همسایه هست حتی اموزش و فلان و رام های جدید که همه رو مجانی وبا راهنمایی کامل میتونی بگیری
موفق باشی
دوستان کیفیت دوربین گلکسی در چه حدی هست ؟ کیفیت عکسش در حد کدوم گوشی 5 مگاپیکسلی هست ؟ کلا فکر کنم عکس گرفتن تو شب با گلکسی رو باید بیخیال شد ، آره؟
متاسفانه گير بد ادمي افتادي . مگه قبل از خريد مطالب اين تابيك رو نخونده بودي ؟
بدجوري سرت كلاه گذاشته و هم واسه برنامه ها هم اون برچسب 15 تومني . صفحه اين گوشي ضد خشه نبازي به برچسب محافظ نداره
بهترين برنامه ها و بازي ها رو ميتوني به راحتي از اينترنت بگيري و نصب كني , بدون نياز به دانگل
this is my Galaxy S
شماها هم یه عکس از home screen گوشیتون بذارید ...![]()
میگم به نظرتون گالاکسی اس تا کی واسه فروش هست؟
گالاکسی اس زیاد نیست
ولی فک کنم گالاکسی اس ال حالا حالا ها باشه
راستی رام ها و لگ فیکس های گالاکسی اس و اس ال به هم میخورن؟
البته صفحش ضد خش نیست.اما خیلی مقاومه.واسه من 2 تا ریز افتاده.
اون چیزایی که اون فروشنده قبلی گفته به کل شر و وره.شما باید قبل خرید یه تحقیق میکردید.نا سلامتی عصر ارتباطاته.
حاجی از چه لانچری استفاده میکنی؟؟؟؟SPB??
Last edited by Immunology; 05-04-2011 at 14:28.
با تشکر از جوابتون آره اشتباه کردم قبلش تو اینترنت فقط راجع به خوبیهاش و معایبش تحقیق کرم حالا 100 تومنش مونده امروز صبح بهش زنگ زدم گفتم که اینجوریه گفت من گوشی آکبند میارم که بلوتوث و اس ام اس اون غیر فعاله بعد گفت پشت گوشی نمیشه بیا اینجا ببینم چی شده حالا فردا میخوام برم شما بگید چکار کنم گوشی رو بدم نرم افزاراشو پاک کنه ؟
رام ها که مطمئن نمیخوره لگ فیکس رو نمیدونم ولی اینم به احتمال زیاد نمیخوره
------------------------------------------------------------
بچه نظرتون درباره خرید گلکسی s دسته دوم چیه ؟ میشه اعتماد کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)