تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 1298 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

من خیلی سعی کردم که در این بحث وارد نشوم ولی واژگونه نمایی شما و دیگر همکارانتان را بیشتر از این نتوانستم تحمل کنم.

اولاً مشخص بفرمائید چرا و چگونه و با چه معیاری به ابن نتیجه رسیدید که نرم افزار IBSng متعلق به ISPهای کوچک است؟؟

تا آنجا که بنده اطلاع دارم شرکتهایی بزرگی مثل فنآوا نیز برای سرویسهای ADSL با حجم کاربران بسیار بالاتر از 40 هزار ادعایی شما از این نرم افزار استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند.

تمامی موارد ریز مصرفها و باز بودن دست کاربر(!!) و همینطور داینامیک بودن در IBSng به تأیید بسیاری از شرکتها به بهترین روش و سطحی پشتیبانی می شود ، شما در حالی از این موارد صحبت می کنید که نرم افزار فعلی شما از نشان دادن یک گراف پهنای باند عاجز است ، قابلیتی که IBSng آنرا بصورت Real Time هم در پنل کاربران و هم در پنل مدیریتی دارد. لازم است یادآوری کنم که ضعفهایی ادعایی شما در مورد نرم افزار IBSng از نظر حقوقی نیز برای ادعا کننده مسئولیت دارد.

با توجه به اینکه تمامی پستهای شما و دیگر همکارانتان یکطرفه و بشدت عاری از حقیقت و رعایت حقوق مصرف کننده است ، برای اولین و آخرین بار درخواست می کنم که از ادامه بحث خودداری کنید ، توجه داشته باشید که با توجه به حجم بالای ایرادات موجود در نرم افزار فعلیتان اولویت برای شما حل مشکلات سیستم و کاربران است و نه سعی در ایجاد یک روابط عمومی و امور مشترکین یکطرفه برای شرکت مخابرات استان اصفهان در این فروم.
    سلام
    واقعا دستتون درد نکنه! اگر شما ارتباطی با پارس پویش دارید لطفا به ان ها اطلاع دهید تا از لحاظ حقوقی یک اقدامی بکنند! به هر حال مخابرات اصفهان داره پنل ان ها را ضعیف و دارای ایرادات خیلی زیادی نشون می دهد و جو بازار را خیلی خراب می کنه! البته IBSng ازمایش خودش را پس داده و بهتر از انی است که یک سری افراد سود جو بتونند ان را خراب کنند!
    ممنون

2. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    واقعا دستتون درد نکنه! اگر شما ارتباطی با پارس پویش دارید لطفا به ان ها اطلاع دهید تا از لحاظ حقوقی یک اقدامی بکنند! به هر حال مخابرات اصفهان داره پنل ان ها را ضعیف و دارای ایرادات خیلی زیادی نشون می دهد و جو بازار را خیلی خراب می کنه! البته IBSng ازمایش خودش را پس داده و بهتر از انی است که یک سری افراد سود جو بتونند ان را خراب کنند!
    ممنون
    مخابرات اصفهان فروشنده پنل CRM نیست که بخواد چیزی رو خراب کنه یا بالا ببره.
    من سوالم از شما اینه،خودت رو بزار جای یک مخابرات استانی : تو بازار اعلام میکنی من همچین پنلی احتیاج دارم
    ده تا شرکت میان برات به صورت آزمایشی نصب میکنند تا یه مدت محدود استفاده کنی و بعد بینشون انتخاب کنی
    حالا بعد از یه مدت بر اساس کارایی و قیمت بین اینا تصمیم میگیری
    به قول شما اگر یک پنل 5 میلیونی کارتو راه بندازه، چه دلیلی داره چند برابرشو خرج کنی و یه پنل دیگه بگیری که کاراییش کمتره؟
    حالا میخوای بگی اصفهان مخابرات عاقلی نداره. مشهد چطور؟ کرمان و هرمزگان چی؟ استان های دیگه ای که در شرف خرید هستن چی؟ اصلا امکانات پنل ادمین،پنل تولید گزارشات،پنل مدیریت وظایف رو دیدی که این حرف رو میزنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سرعت شما 60 KBps هست؟ یعنی سرعت دانلود شما؟ اگر اینطوری باشه شما سرعت اینترنتت 480 کیلو بیت
    ، حالا باید دید شما چه سرویسی خریدی؟ 128؟256؟512؟
    این حرفا قدیمی شده. الان مثلاً پارس آنلاین adsl 128 ماهیانه 15تومن میده باسرعت 140KB/s یا بعضیا یکم بیشتریاکمتر و شبهاش هم خیلیها 2گیگ رو حداقل میگیرن. اما مخابرات چی؟ اومد فیبر نوری کرد و adsl رو انحصاری کرد. و...-اما خوشبختانه الان وایمکس و وایرلس چاره ی کاربرا میشه
    همچنین من توی تهران از شرکتی اینترنت 128 خریده بودم اما سرعتم تا 250Kb/s هم میرفت یعنی 2Mb

سرعت واسه من 130هست. (البته مهمتر ترافیک هست که شبانه ای وجود ندارد)
    در کل واسه کارهای روزانه بیشتر هم هست و قیمتش خوبه اما به هیچ وجه رقابتی نیستش(وقتی انحصار خودش هست راحت هرطور و بی کیفیت میتونه سرویس بده!)
    Last edited by File not found; 01-01-2012 at 12:23.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصلا امکانات پنل ادمین،پنل تولید گزارشات،پنل مدیریت وظایف رو دیدی که این حرف رو میزنی؟

امکاناتش که فوق العاده عالیه اصلا رو دست نداره الان واستون توضیح میدم:1-قسمت اخبارش که از اولین روزش تا حالا یه خبر رو نشون میده.
    قسمت شارژشم که اصلا با ibsng قابل مقایسه نیست.
    همشم قطعی داره یا وصل نمیشه.
    قیافشم که انگار یه بچه 5 ساله طراحی کرده.شما اینو به گاو نشون بدی رو بر میگردونه.
    فقط کافیه گرافیک ibsng ارتقا پیدا کنه دیگه این پنل آشغاله پلوتونتون به پاش نمیرسه.
    تازه زیادم که میندازه هی الکی کم می کنه از ترافیک.
    پنلتون فقط باب یه چیزه اونم دزدی.

6. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب تعداد مشترکین طبیعتا تاثیر گذار هست،حداکثر سرعت 128 هم باید 16 باشه دیگه
    حالا انشالله در آینده سرعت ها را بیشتر میکنند.

سرعت شما 60 KBps هست؟ یعنی سرعت دانلود شما؟ اگر اینطوری باشه شما سرعت اینترنتت 480 کیلو بیت
    ، حالا باید دید شما چه سرویسی خریدی؟ 128؟256؟512؟

بله دیگه نوبت به بیت که میرسه قانون میگه adsl 128 به معنای واقعی چون کیلوبیت هست به بایت 16 میشه و اگه کمتر بشه اونموقع میتونید اعتراض کنید.ولی وقتی موقع ترافیک میرسه نه نمیشه که فقط ما پول سرعت بگیریم با ترافیک نا محدود. مردم زیادشون میشه انگار داره از ارث باباش میده نمیگه که ما میخوایم سودمون رو 50 برابر کنیم که. در صورتی که تو کل دنیا فقط سرعت پول میگیرن و ترافیک به طور کامل نامحدود.
    دوستان توی ایران به فکر پیشرفت نیستن به فکر سود بیشترند و نمیدونند که پشرفت بیشتر باعث سود بیشتر میشه

حروم خوری رو خوب بلدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حتی من جایی نخوندم گفته باشن 128 سرعتش هست. یعنی حتی 8کیلوبیت یا 4 هم میتونه بشه! فقط گفته شده گیگی 2500تومن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفا از حوزه ادب خارج نشید

یا منطقی بحث کنید یا با داد و بیداد و فحاشی سعی نکنید کار رو جلو ببرید

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

هیچ کدوم از پنل هایی که گفتم را تا حالا ندیدی که راجع بهشون اظهار نظر میکنی
    البته هرگز نمیبینی چون تا حالا نتونستید از روش نمونه سازی کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مخابرات اصفهان فروشنده پنل CRM نیست که بخواد چیزی رو خراب کنه یا بالا ببره.
    من سوالم از شما اینه،خودت رو بزار جای یک مخابرات استانی : تو بازار اعلام میکنی من همچین پنلی احتیاج دارم
    ده تا شرکت میان برات به صورت آزمایشی نصب میکنند تا یه مدت محدود استفاده کنی و بعد بینشون انتخاب کنی
    حالا بعد از یه مدت بر اساس کارایی و قیمت بین اینا تصمیم میگیری
    به قول شما اگر یک پنل 5 میلیونی کارتو راه بندازه، چه دلیلی داره چند برابرشو خرج کنی و یه پنل دیگه بگیری که کاراییش کمتره؟
    حالا میخوای بگی اصفهان مخابرات عاقلی نداره. مشهد چطور؟ کرمان و هرمزگان چی؟ استان های دیگه ای که در شرف خرید هستن چی؟ اصلا امکانات پنل ادمین،پنل تولید گزارشات،پنل مدیریت وظایف رو دیدی که این حرف رو میزنی؟
    من تلاش کردم که مباحثی را که نباید اینجا مطرح نکنم ، ولی متأسفانه شما بطور مدوام سعی در واژگونه گویی و معکوس نشان دادن حقایق دارید و در این راه حتی از هیچ عملی پرهیر ندارید.

1- پنل پرداخت آنلاین بدون هیچ مشکلی بر روی IBSng فعال بود ، راه اندازی پرداخت آنلاین جزو حداقلهای یک نرم افزار در این سطح است.

2- این نرم افزار بغیر از مشهد در مخابرات دیگری بصورت عملی بکارگیری نشده است ، استفاده مخابرات مشهد هم بصورت Prepaid(پیش پرداخت) است و نه همانند اصفهان بصورت Postpaid (پس پرداخت)

3- هیچکدام از PAPهای فعال از این نرم افزار استفاده نکرده اند و برنامه ای هم برای استفاده از آن ندارند ، بطور مثال شرکت فنآوا با آدرس های زیر (اولی برای مشترکین تهران و دومی برای کلیه مشترکین شهرستان) از نرم افزار IBSng استفاده می کنند.فقط تعداد مشترکین تهران این شرکت چندین برابر عدد ادعایی مشترکین شما است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4- در روند انتخاب این نرم افزار به هیچ عنوان موارد و شرایط فنی رعایت نشد همانطور که این نرم افزار به هیچ وجه از طرف پرسنل دیتا شرکت مخابرات اصفهان مورد تأیید قرار نگرفته است . این که می فرمائید "مخابرات پولشو از سر راه نیاورده " دلیلی مبنی بر مناسب بودن این نرم افزار نیست ، همانطور که قبلاً گفتم این نرم افزار حداقلهای یک نرم افزار را ندارد.

5- مشکلات متعدد این نرم افزار در عملکرد با تجهیزات ZTE و اشتباهات فاحش در محاسبه حجم مصرفی کاربران برای هر شرکت خصوصی دلیل لازم و کافی برای کنار گذاشتن این نرم افزار است امّا متأسفانه گویا در شرکت مخابرات استان اصفهان شرایط و ضوابط دیگری مورد نظر است.

6- روند اشتباهات فاحش این نرم افزار در محاسبه حجم مصرف کاربران حتی می تواند موضوع شکایت کاربران به سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی نیز باشد و مطمئناً در صورت اثبات از مصادیق کم فروش تعزیراتی نیز هست.

7- بنده در هیچکدام از صحبتهای شما ذره ای دفاع از حقوق مشترکین ندیدم ، متأسفانه شما تنها و تنها قصد دفاع یکطرفه از نرم افزار(ونه شرکت مخابرات اصفهان) دارید.

8- امیدوارم این نرم افزار که اینگونه از آن دفاع می کنید بزودی بتواند فقط قابلیت گراف آنلاین پهنای باند مشترک را (از مجموع وسیع گزارشاتی که شما ادعا می کنید دارد ) به مشترکین ارائه کند.

11. 6 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من تلاش کردم که مباحثی را که نباید اینجا مطرح نکنم ، ولی متأسفانه شما بطور مدوام سعی در واژگونه گویی و معکوس نشان دادن حقایق دارید و در این راه حتی از هیچ عملی پرهیر ندارید.

1- پنل پرداخت آنلاین بدون هیچ مشکلی بر روی IBSng فعال بود ، راه اندازی پرداخت آنلاین جزو حداقلهای یک نرم افزار در این سطح است.

2- این نرم افزار بغیر از مشهد در مخابرات دیگری بصورت عملی بکارگیری نشده است ، استفاده مخابرات مشهد هم بصورت Prepaid(پیش پرداخت) است و نه همانند اصفهان بصورت Postpaid (پس پرداخت)

3- هیچکدام از PAPهای فعال از این نرم افزار استفاده نکرده اند و برنامه ای هم برای استفاده از آن ندارند ، بطور مثال شرکت فنآوا با آدرس های زیر (اولی برای مشترکین تهران و دومی برای کلیه مشترکین شهرستان) از نرم افزار IBSng استفاده می کنند.فقط تعداد مشترکین تهران این شرکت چندین برابر عدد ادعایی مشترکین شما است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4- در روند انتخاب این نرم افزار به هیچ عنوان موارد و شرایط فنی رعایت نشد همانطور که این نرم افزار به هیچ وجه از طرف پرسنل دیتا شرکت مخابرات اصفهان مورد تأیید قرار نگرفته است . این که می فرمائید "مخابرات پولشو از سر راه نیاورده " دلیلی مبنی بر مناسب بودن این نرم افزار نیست ، همانطور که قبلاً گفتم این نرم افزار حداقلهای یک نرم افزار را ندارد.

5- مشکلات متعدد این نرم افزار در عملکرد با تجهیزات ZTE و اشتباهات فاحش در محاسبه حجم مصرفی کاربران برای هر شرکت خصوصی دلیل لازم و کافی برای کنار گذاشتن این نرم افزار است امّا متأسفانه گویا در شرکت مخابرات استان اصفهان شرایط و ضوابط دیگری مورد نظر است.

6- روند اشتباهات فاحش این نرم افزار در محاسبه حجم مصرف کاربران حتی می تواند موضوع شکایت کاربران به سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی نیز باشد و مطمئناً در صورت اثبات از مصادیق کم فروش تعزیراتی نیز هست.

7- بنده در هیچکدام از صحبتهای شما ذره ای دفاع از حقوق مشترکین ندیدم ، متأسفانه شما تنها و تنها قصد دفاع یکطرفه از نرم افزار(ونه شرکت مخابرات اصفهان) دارید.

8- امیدوارم این نرم افزار که اینگونه از آن دفاع می کنید بزودی بتواند فقط قابلیت گراف آنلاین پهنای باند مشترک را (از مجموع وسیع گزارشاتی که شما ادعا می کنید دارد ) به مشترکین ارائه کند.
    خدمت دوست و همکار سابق:
    یکی از عوامل شکست مخابرات استان اصفهان در ارائه سرویس با کیفیت اینترنت پرسرعت پیش از ورود پلوتون به آن مجموعه، وجود افرادی بود که در اداره فناوری اطلاعات مخابرات اصفهان با تلاشهای نا بخردانه و عمدتا غیر فنی خود سعی در استفاده از نرم افزارهای غیر حرفه‌ای و نا کارآمد داشتند که منجر به ارائه سرویی بی‌کیفیت به مشترکین اصفهانی و عدم رضایت آنها شد. این افراد با تغییر مدیریت اداره فناوری اطلاعات که جنابعالی هم یکی از اعضای آن هستید به کناری گذاشته شده اند.
    تنها دلیل حضور بنده در این فوروم برطرف کردن مشکلاتی است که منجر به ارائه سرویس باکیفیت تر به مشترکین اصفهانی می‌شود زیرا بر این باوریم که استان اصفهان شایسته سیستمی جامع و کامل و با کیفیت برای ارائه سرویس توانمند به مشترکین خود می‌باشد که تا این لحظه به دلایل فوق این امر امکان پذیر نشده است.
    در زیر تنها برای روشن شدن دلایل مشکلات موجود که جنابعالی به آنها اشاره کردید و برای برطرف شدن ابهام مشترکین واقعی این سرویس پاسخی کوتاه ارائه خواهم کرد:

1_در خصوص پرداخت آنلاین تنها مشکل عدم ارتباط سرویس‌دهنده وب با سرویس‌دهنده بانک ملت است که هیچ ارتباطی با پلوتون ندارد. همانطور که جنابعالی اشاره کردید در حال حاضر تمامی پرداختها بصورت آنلاین در مشهد انجام می‌شود.

2_با توجه به اینکه تنها یکسال از عمر این نرم افزار می‌گذرد در این مدت چهار استان بصورت عملیاتی در حال استفاده از این محصول هستند که این تعداد تا انتهای سال به 12 استان افزایش خواهد یافت.

3_حوزه فعالیت این نرم افزار از مخابرات‌های استانی شروع شده و در حال حاضر شرکتهای PAP در حوزه فعالیت این نرم افزار قرار ندارد. لازم بذکر است که تنها چند شرکت PAP اصلی در حوزه کارکردی این نرم افزار قرار دارند و مابقی شرکتهای PAP که اهداف کوچکی را دنبال می‌کنند توانایی خریداری این نرم افزار را ندارند.

4_برای هر نرم افزار معیارهایی وجود دارد که کارشناسان این امر با در نظر گرفتن این معیارها اقدام به انتخاب نرم افزار می‌کنند. از آنجایی که جنابعالی و اعضای باندتان شناختی به نرم افزار و این معیارهای ارزیابی ندارید خواهشمند است که این کار را بعهده متخصصان آن بسپارید.

5_در حال حاضر این نرم افزار با تجهیزات مختلف در استان اصفهان در حال کار می‌باشد و تستهای مختلفی مبنی بر اثبات صحت کارکرد آنها انجام شده است لذا بکاربردن جملات مبهم و غیر کارشناسی تنها دلیلی دیگر بر انگیزه جنابعالی و باندتان در تخریب شرایط موجود دارد.

6_لازم بذکر است که بجز معدود مشکلاتی که از سمت نرم افزار در ابتدای شروع پروژه وجود داشت که تمامی کارکردها به حساب مشترکین بازگردانده شده، تا کنون مشکلی در محاسبه حجم مصرفی وجود نداشته است.

7_همانطور که گفتم حضور بنده در این فوروم تنها رسیدگی به مشکلات مشترکین بوده که جواب مناسبی از پاسخگویی مخابرات اصفهان دریافت نکرده اند.

8_قابلیت گراف آنلاین یکی از صدها قابلیتی است که در نرم افزار پلوتون وجود دارد. در صورت درخواست مخابرات این قابلیت فعال خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهشا بحث رو به سمت توطئه و توهم توطئه پیش نبرین ...

14. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •