من تلاش کردم که مباحثی را که نباید اینجا مطرح نکنم ، ولی متأسفانه شما بطور مدوام سعی در واژگونه گویی و معکوس نشان دادن حقایق دارید و در این راه حتی از هیچ عملی پرهیر ندارید.
1- پنل پرداخت آنلاین بدون هیچ مشکلی بر روی IBSng فعال بود ، راه اندازی پرداخت آنلاین جزو حداقلهای یک نرم افزار در این سطح است.
2- این نرم افزار بغیر از مشهد در مخابرات دیگری بصورت عملی بکارگیری نشده است ، استفاده مخابرات مشهد هم بصورت Prepaid(پیش پرداخت) است و نه همانند اصفهان بصورت Postpaid (پس پرداخت)
3- هیچکدام از PAPهای فعال از این نرم افزار استفاده نکرده اند و برنامه ای هم برای استفاده از آن ندارند ، بطور مثال شرکت فنآوا با آدرس های زیر (اولی برای مشترکین تهران و دومی برای کلیه مشترکین شهرستان) از نرم افزار IBSng استفاده می کنند.فقط تعداد مشترکین تهران این شرکت چندین برابر عدد ادعایی مشترکین شما است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- در روند انتخاب این نرم افزار به هیچ عنوان موارد و شرایط فنی رعایت نشد همانطور که این نرم افزار به هیچ وجه از طرف پرسنل دیتا شرکت مخابرات اصفهان مورد تأیید قرار نگرفته است . این که می فرمائید "مخابرات پولشو از سر راه نیاورده " دلیلی مبنی بر مناسب بودن این نرم افزار نیست ، همانطور که قبلاً گفتم این نرم افزار
حداقلهای یک نرم افزار را ندارد.
5- مشکلات متعدد این نرم افزار در عملکرد با تجهیزات ZTE و اشتباهات فاحش در محاسبه حجم مصرفی کاربران برای هر شرکت خصوصی دلیل لازم و کافی برای کنار گذاشتن این نرم افزار است امّا متأسفانه گویا در شرکت مخابرات استان اصفهان شرایط و ضوابط دیگری مورد نظر است.
6- روند اشتباهات فاحش این نرم افزار در محاسبه حجم مصرف کاربران حتی می تواند موضوع شکایت کاربران به
سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی نیز باشد و مطمئناً در صورت اثبات از
مصادیق کم فروش تعزیراتی نیز هست.
7- بنده در هیچکدام از صحبتهای شما ذره ای دفاع از حقوق مشترکین ندیدم ، متأسفانه شما تنها و تنها قصد دفاع یکطرفه از نرم افزار(ونه شرکت مخابرات اصفهان) دارید.
8- امیدوارم این نرم افزار که اینگونه از آن دفاع می کنید بزودی بتواند فقط قابلیت گراف آنلاین پهنای باند مشترک را (از مجموع وسیع گزارشاتی که شما ادعا می کنید دارد ) به مشترکین ارائه کند.