تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 500 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فکر کنم بشه حدود 1600 تا 1650 گیر اورد

2. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فکر کنم بشه حدود 1600 تا 1650 گیر اورد
    کسی آشنایی چیزی نداره که بشه پایین تر گیر آورد؟ مثلن در حد 1500، امکانش فک می کنید باشه؟

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اولین جایی که رفتم تخته جمشید بود که بهم گفتن ۲۷۰۰ و گفت اصلا هم بدون بیمه نمی ده .
    بعد رفتم جایی که خریدم تا بهش گفتم ۲۷۳ می خوام گفت من میدم ۲۶۰۰ اگه بیمه هم می خوایی ۶۰ تومن که دلبخواهی هست چون من نفع زیادی واسه بیمه نمیبرم . یعنی با بیمه میشد ۲۶۶۰ که بازم ۴۰ تومن زیر قیمت تخت جمشید بود.
    بعد رفتم نقش که گفت با گارنتی می دم ۲۷۱۰ و گفت بدون گارانتی چقدر قیمت داری ؟. وقتی گفتم ۲۶۰۰ بعد از کمی منومن گفت من می دم ۲۶۰۰.

به نظرم بهتر بود اونجایی که من رفتم هم می رفتی یه قیمت میگرفتی . ضرر نداشت.
    naghsh goft 2600???!!!! naghsh aslan bedone garanty nemifroshe vagarna man khodam bedune garanty mikhastam. kole sode naghsh tu garantyshe. man koli bahash chone zadam az 2850 payin tar nemiad taze goftamm 10 nafarim.

5. این کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

naghsh goft 2600???!!!! naghsh aslan bedone garanty nemifroshe vagarna man khodam bedune garanty mikhastam. kole sode naghsh tu garantyshe. man koli bahash chone zadam az 2850 payin tar nemiad taze goftamm 10 nafarim.
    اره ، وقتی دید من حتما خریدارم با کلی من و من گفت منم اگه می خوایی بهت 2600 می دم ولی تاحالا هر کس اومده با گارانتی خواسته . در ضمن من چند ساعت بعد فهمیدم اونجایی که رفتم نمایندگی نقش بوده.
    اینم از عجایب خرید تو ایرانه که هر کس می ره واسه خرید یه جواب میشنوه.

7. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hiva_obs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    امروز اکثر اپل فروشی های تهران رو واسه 723 گشتم.
    بهترین قیمت رو می تونید تو پایتخت پیدا کنید. من بدون گارانتی گرفتم 2،600.
    اونجایی که اقا سینا گرفته بود می داد 2700 البته با بیمه (نمی دونم بیمه چی بود).
    اگه کسی ادرس می خواد پ.خ بده.
    اونجایی که من گرفتم اگه می خواستی واست بیمه ایران هم میکرد که 60 تومن به قیمت اضافه می شد.

یه جایی هم تو پاساز پارسیان بود می داد قیمت های خوبی داشت. تو پرینت قیمتش می داد 2780 ولی وقتی فهمید قیمت بهتر سراغ دارم تماس گرفت و 100 تومن اومد پایین. 721 رو هم می داد 2350 که فکر کنم بازم 100 میومد پایین.

یه نکته دیگه اینکه تقریبا همه جا ll/a و lz/a رو یه قیمت می دن. البته مثل اینکه فرقی هم با هم ندارند هر کدوم رو که بخواید بتون می دن. خودشون می گفتن که lz/a هم سفارش امریکاست.
    من بالاخره رفتم ۷۲۳ رو ۲۶۰۰ گرفتم از همین جایی که آرش عزیز گفت البته من اصلا نگفتم که ll/a یا ... باشه چون بچه ها گفتن فرق نداره منم اصلا چیزی نگفتم الان اومدم خونه نگاه کرد lz/a هست .در کل ممنون از آرش عزیز بابت معرفی این مغازه و سعید عزیز و سایر دوستان که خیلی زحمت کشیدند که گروهی بخریم ولی نشد دیگه.
    حالا این اول کار باید کاری خاصی بکنیم یا یک تبدیل برای سره شارژر بگیرم وصل کنم یا علی مدد؟

9. این کاربر از hiva_obs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همه دوستانی که خریدن مبارکشون باشه
    یه ریویو بذارین بعد یه مدت که استفاده کردین

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من با یکی از دوستان رفتم که اشنا بود با نقش بهمون گفت این قیمت امروز امون هست با توجه به دلار اما قطعا اگر شما قصد خرید دارید پایین تر هم میدیم به شما که بیخیال گارانتی شدیم. بله نقش شما تشریف ببرید یا دوستان یا حتی خوده من هم برم بی گارانتی نمیده! اما خوب با اون طرفی که رفتم به واسطه خرید زیاد از نقش دیگه اشنا شده بود باهاشون و فکر کنم با مغازه دار هم اشنا بود برای همین گفت بی گارانتی هم میدم اما خوب بی گارانتی ایش گران تر از بی گارانتی جاهای دیگر بود
    همه دوستانی که خریدن مبارکشون باشه
    یه ریویو بذارین بعد یه مدت که استفاده کردین
    بفرمایید از چه جاهایی ایش ریویو میخواهید من تقریبا با این سری جدید یک ماه کار کردم با مدل 721 و 723 .

12. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با یکی از دوستان رفتم که اشنا بود با نقش بهمون گفت این قیمت امروز امون هست با توجه به دلار اما قطعا اگر شما قصد خرید دارید پایین تر هم میدیم به شما که بیخیال گارانتی شدیم. بله نقش شما تشریف ببرید یا دوستان یا حتی خوده من هم برم بی گارانتی نمیده! اما خوب با اون طرفی که رفتم به واسطه خرید زیاد از نقش دیگه اشنا شده بود باهاشون و فکر کنم با مغازه دار هم اشنا بود برای همین گفت بی گارانتی هم میدم اما خوب بی گارانتی ایش گران تر از بی گارانتی جاهای دیگر بود

بفرمایید از چه جاهایی ایش ریویو میخواهید من تقریبا با این سری جدید یک ماه کار کردم با مدل 721 و 723 .
    من در مورد خریدنش ریویو می خوام
    می گم نقشی ها که همشون به هم وابسته ان، این آشنات می تونه از اونجا منو معرفی کنه که از نقش نهران به نقش مشهد زنگ بزنن که با قیمت 2600 بی ضمانت به منم بدن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من در مورد خریدنش ریویو می خوام
    می گم نقشی ها که همشون به هم وابسته ان، این آشنات می تونه از اونجا منو معرفی کنه که از نقش نهران به نقش مشهد زنگ بزنن که با قیمت 2600 بی ضمانت به منم بدن؟
    عزیزی سعید جان دل و به دریا بزنید و بخرید ان قدر دست دست نکنید گران میشه ها!! از من گفتن بود:ذی
    این اشنای ما اگر میخواست اون روز بخره از همونجا میخرید نه اینکه بره جای دیگه بخره)
    ولی جدا این نقش از همه جای ایران وسایل اپل رو گران تر میده هر چی که بگید حتی شارژ (شارز باتری که اپل زده) و دو برابر بازاز میده تنها چیزی که به نظر به در دبخوره برای کسی که مثلا با مک اشنایی نداره خریدن اون پک سی دی و کتابچه اشنایی با مک هست به هر حال سعید جان به نظرم تو همون مشهد پایین ترین قیمت رو پیدا کن و بخر (کیف اش بیشتره تا منتظر باشی از تهران برات بیارند و خدا نکرده ضربه ایی چیزی بخوره و....)

15. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه می دونی، اول می گه 2750 می ده، بعد می گم خب ضمانتی که گفتی 180 اضافه کرده اونم کم، 2570 هم نه همون 2600 به من بده
    بعد طرف ترش کرد و گفت نه. یا تخفیف یا کسر ضمانت
    خب با این کار فاتحه ی ضمانتشو خوند دیگه
    یعنی یا داره پول مفتی می گیره و احتیاجی به ضمانت نمی شه
    یا داره پول مفتی می گیره و هر مشکلی بیاد از دایره ی ضمانتیشون خارجه و تمام پولشو از ما می گیرن
    یعنی به اسم ضمانت، ضمانتی که خودشون می دونن در قبالش هیچ خدمتی ارائه نخواهد شد 180 تومان پول می گیرن
    پای لج بازی بیاد وسط منم کم نمیارم
    به هر حال منکه از اونجا نخرم تا 1 ماه دیگه از یه جا دیگه می خرم اما اون یه مشتری رو از دست داد

17. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •