فکر کنم بشه حدود 1600 تا 1650 گیر اورد
فکر کنم بشه حدود 1600 تا 1650 گیر اورد
کسی آشنایی چیزی نداره که بشه پایین تر گیر آورد؟ مثلن در حد 1500، امکانش فک می کنید باشه؟
naghsh goft 2600???!!!! naghsh aslan bedone garanty nemifroshe vagarna man khodam bedune garanty mikhastam. kole sode naghsh tu garantyshe. man koli bahash chone zadam az 2850 payin tar nemiad taze goftamm 10 nafarim.
اره ، وقتی دید من حتما خریدارم با کلی من و من گفت منم اگه می خوایی بهت 2600 می دم ولی تاحالا هر کس اومده با گارانتی خواسته . در ضمن من چند ساعت بعد فهمیدم اونجایی که رفتم نمایندگی نقش بوده.
اینم از عجایب خرید تو ایرانه که هر کس می ره واسه خرید یه جواب میشنوه.
من بالاخره رفتم ۷۲۳ رو ۲۶۰۰ گرفتم از همین جایی که آرش عزیز گفت البته من اصلا نگفتم که ll/a یا ... باشه چون بچه ها گفتن فرق نداره منم اصلا چیزی نگفتم الان اومدم خونه نگاه کرد lz/a هست .در کل ممنون از آرش عزیز بابت معرفی این مغازه و سعید عزیز و سایر دوستان که خیلی زحمت کشیدند که گروهی بخریم ولی نشد دیگه.
حالا این اول کار باید کاری خاصی بکنیم یا یک تبدیل برای سره شارژر بگیرم وصل کنم یا علی مدد؟![]()
همه دوستانی که خریدن مبارکشون باشه
یه ریویو بذارین بعد یه مدت که استفاده کردین![]()
من با یکی از دوستان رفتم که اشنا بود با نقش بهمون گفت این قیمت امروز امون هست با توجه به دلار اما قطعا اگر شما قصد خرید دارید پایین تر هم میدیم به شما که بیخیال گارانتی شدیم. بله نقش شما تشریف ببرید یا دوستان یا حتی خوده من هم برم بی گارانتی نمیده! اما خوب با اون طرفی که رفتم به واسطه خرید زیاد از نقش دیگه اشنا شده بود باهاشون و فکر کنم با مغازه دار هم اشنا بود برای همین گفت بی گارانتی هم میدم اما خوب بی گارانتی ایش گران تر از بی گارانتی جاهای دیگر بود
بفرمایید از چه جاهایی ایش ریویو میخواهید من تقریبا با این سری جدید یک ماه کار کردم با مدل 721 و 723 .
من در مورد خریدنش ریویو می خوام
می گم نقشی ها که همشون به هم وابسته ان، این آشنات می تونه از اونجا منو معرفی کنه که از نقش نهران به نقش مشهد زنگ بزنن که با قیمت 2600 بی ضمانت به منم بدن؟
عزیزی سعید جان دل و به دریا بزنید و بخرید ان قدر دست دست نکنید گران میشه ها!! از من گفتن بود:ذی
این اشنای ما اگر میخواست اون روز بخره از همونجا میخرید نه اینکه بره جای دیگه بخره)
ولی جدا این نقش از همه جای ایران وسایل اپل رو گران تر میده هر چی که بگیدحتی شارژ (شارز باتری که اپل زده) و دو برابر بازاز میده تنها چیزی که به نظر به در دبخوره برای کسی که مثلا با مک اشنایی نداره خریدن اون پک سی دی و کتابچه اشنایی با مک هست
به هر حال سعید جان به نظرم تو همون مشهد پایین ترین قیمت رو پیدا کن و بخر (کیف اش بیشتره تا منتظر باشی از تهران برات بیارند و خدا نکرده ضربه ایی چیزی بخوره و....)
آخه می دونی، اول می گه 2750 می ده، بعد می گم خب ضمانتی که گفتی 180 اضافه کرده اونم کم، 2570 هم نه همون 2600 به من بده
بعد طرف ترش کرد و گفت نه. یا تخفیف یا کسر ضمانت
خب با این کار فاتحه ی ضمانتشو خوند دیگه
یعنی یا داره پول مفتی می گیره و احتیاجی به ضمانت نمی شه
یا داره پول مفتی می گیره و هر مشکلی بیاد از دایره ی ضمانتیشون خارجه و تمام پولشو از ما می گیرن
یعنی به اسم ضمانت، ضمانتی که خودشون می دونن در قبالش هیچ خدمتی ارائه نخواهد شد 180 تومان پول می گیرن
پای لج بازی بیاد وسط منم کم نمیارم
به هر حال منکه از اونجا نخرم تا 1 ماه دیگه از یه جا دیگه می خرم اما اون یه مشتری رو از دست داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)