تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 2199 اولاول ... 2703203603663673683693703713723733743804204708701370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من با سازمان تنظیم مقررات رادیویی تماس گرفتم برای شکایت از مبین نت. در مورد تورنت گفتن که از سمت فیلترینگ اصلی فیلتر شده و اگه یک ISP تورنتش باز باشه داره تخلف می کنه واسه همین کاری نمی شه کرد. در مورد برداشتن جمعه های مجانی هم گفتن که چون توی قراردادتون ذکر نشده، این مجانی بودن جمعه یجور جایزه است که شرکت داره به شما می ده و بدون هیچ دلیل خاصی می تونه برش داره.
    واقعا دیگه نمی دونم چی بگم...
    در مورد کیفیت چی؟ افت سرعت چی؟ نگفتی اینارو؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من با سازمان تنظیم مقررات رادیویی تماس گرفتم برای شکایت از مبین نت. در مورد تورنت گفتن که از سمت فیلترینگ اصلی فیلتر شده و اگه یک ISP تورنتش باز باشه داره تخلف می کنه واسه همین کاری نمی شه کرد. در مورد برداشتن جمعه های مجانی هم گفتن که چون توی قراردادتون ذکر نشده، این مجانی بودن جمعه یجور جایزه است که شرکت داره به شما می ده و بدون هیچ دلیل خاصی می تونه برش داره.
    مشکل ما مبین نت نیست ... مشکل ما ایرانه
    مبین نت لطف میکنه به ما اینترنت بین المللی میده وگر نه ما فقط سایت پیوندها را باید ببینیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد کیفیت چی؟ افت سرعت چی؟ نگفتی اینارو؟؟
    نه ترسیدم مونیتور کنن دیتامو...آخه مثکه این سازمانه به اطلاعات وصله یه جوری. اون اول ازم فامیلمو پرسید بعد اطلاعات شخصیمو تا خشتک در آورد: اسمم، آدرس خونمون، شناسه کاربریم تو میبن نت، بعدم بدون هیچ مشکلی لاگین کرد تو e-care ام (حتی رمز هم نپرسید) و سرویس هایی که استفاده کردمو نگاه کرد. البته نه اینکه چیزی واسه قایم کردن ازشون داشتم باشم اما طبق قوانین اینها استفاده از فیلتر شکن هم جرمه. ترجیح دادم ریسک نکنم...
    این مبین نت یک کلکی که به ما زده اینه که هیچ قرارداد درست حسابی ای نداده دستمون واسه امضا. یادمه 2 سال پیش برای 1 ماه از داتک سرویس وایرلس گرفتم یه قرار داد 2 صفحه آ4 پر گذاشت جلوم گفت بخون امضا کن. اما اینجا فقط ازمون یه سری اطلاعات اولیه می گیرن سرویس میدن. واسه همین هر بامبولی بخوان سرمون در میارن و چون وضعیت سرویس جایی مکتوب نشده، تغییر واسشون تخلف محسوب نمی شه. مثل همین نصف کردن سرعت آپلود و غیره...
    مشکل ما مبین نت نیست ... مشکل ما ایرانه
    مبین نت لطف میکنه به ما اینترنت بین المللی میده وگر نه ما فقط سایت پیوندها را باید ببینیم .
    آره والا

4. 2 کاربر از pdvhbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای کاش نصف بودن سرعت آپلود بدون اشاره در تعرفه ها رو هم میگفتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ای کاش نصف بودن سرعت آپلود بدون اشاره در تعرفه ها رو هم میگفتی.
    رفیق واسه اونم یک دلیل میاوردش خوب!! فکر کردی واسش کاری داره؟؟ بابا مبین نت از خودشونه..فکر کردی شاتله یا پارس آنلاین.
    خداییش پشتیبانی شاتل یا پارس آنلاینو برو ببین!!. کیف میکنی. بهشون ایمیل زدم اینقدر قشنگ کارمو پیگیری کردند که همینطوری خشکم زده بود. مبین نت قانونش و کلا هزینه سرویساشو همه چیش سوای از سایر شرکت های ارائه دهندست. با خودش میگه 512 با این قیمت میدم ولی در عوض تو سرشون هم بزنم حق شکایت ندارند. بخواین هم شکایت کنید باید به کجا بکنید؟؟ و چه جوابی میشنوید؟؟؟
    امروز رسما 1 مگ من در حد 128 مخابرات از یک کانکشن دانلود داشت. این نامردیه ولی قانونا همینیه که هست ... قانون مبین نت = میدونیم که سرویسمون بده و زیر حرفمون هم میزنیم ولی همینیه که هست چی میخوای بگی!!

7. این کاربر از h.yazdani67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیگه نمیشه یوتوپ نگاه کرد ... شما هم همین مشکل رو دارید ؟؟ اونایی که ۱ مگ دارن ؟!؟
    سرعتش خیلی اومده پایین
    من که ۱ مگ دارم چرا اینجا نوشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشترک گرامی شما در حال حاضر از 0% پهنای باند 512 kbps خود استفاده می کنید
    در ضمن

من چند بار تست گرفتم بالاتر از این هم نمی ره
    Last edited by ultrasahand; 25-07-2011 at 13:17.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیگه نمیشه یوتوپ نگاه کرد ... شما هم همین مشکل رو دارید ؟؟ اونایی که ۱ مگ دارن ؟!؟
    سرعتش خیلی اومده پایین
    من که ۱ مگ دارم چرا اینجا نوشته

در ضمن

من چند بار تست گرفتم بالاتر از این هم نمی ره
    برای منم همینو نوشته.

مبین نت دیگه فقط برای دانلود مستقیم با تعداد کانکشن بالا خوبه.

10. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مبین نت دیگه فقط برای دانلود مستقیم با تعداد کانکشن بالا خوبه.
    کاملا درسته از هر سایتی که بخوام دانلود کنم دیگه بالاتر از ۲۰ سرعتم نمی ره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    ببخشید من تهران م.رسالت - خ. نیرو دریایی می شینم کسی هست این طرفا وایمکس نگرفته ؟؟؟
    من 1مگ سفارش دادم از شاتل خسته شدم با این نوسان هایی که داره پینگ برای من مهم هست که پینگ اینجا 300 هست . دوستان با سرور های مختلف تست می گیرن نمیشه با یه سرور 3 تا تست بگیرید!!!
    و اینکه دوستانی که فکر می کنند پینگ 300 برا بازی خوب نیست یه تست از سی.ام.دی با ای.پی 87.107.120.115 بگیرن و نتیجه رو بگن . TNQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس 512
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •