شما این سرویس بهاره را گرفتید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما این سرویس بهاره را گرفتید؟
من نه نگرفتم. منم منتظر بودم ببینم کسی از دوستان گرفته. راضی هست یا نه! فعلا که کسی نیست که گرفته باشه.
منم بعید میدونم قطعی داشته باشه.
من نه . نگرفتم
دوستان لطفا" یک نفر منو راهنمایی کنه خیلی مساله فوریت داره
این ماه سرویس اینترنت من خود به خود تغییر کرده ... ما هیچ سرویسی را تغییر ندادیم یعنی هیچ درخواستی ندادیم... قبلا" هم از طرح پاییزه یا طرح های دیگه استفاده نمی کردم...سرویس معمولی خانگی داشتم
الان که رفتم تو سایت مخابرات حساب کاربری را که چک کردم دیدم از 14 بهمن سال قبل اینها خود به خود سوریس را تغییر دادن جلوش نوشته تغییر سرویس فعال شد
الان سرویس من از سرویس 512-3G-کلاس B تبدیل شده به سرویس استاندارد خانگی 512Kbps- 3GB رها
این تغییر خود به خود بوده
بین شما دوستان کسی مورد مشابه داشته؟
آیا لازمه با خود مخابرات تماس بگیریم؟
صفحه قبل را بخون
الان که گفتید خوندم ولی سوال نهایی اون دوستمون را کسی جواب نداده بود
الان بهتره همین سرویس استاندارد خانگی 512Kbps- 3GB رها ( که به تازگی خودشون تغییر دادن) را نگه داریم یا تبدیلش کنیم به سرویس مودم رایگان ( منظورم همون طرح بهار ه است) از نظر قیمت و کیفیت کدومشون بهتره؟
لطفا" راهنمایی کنید هیچ کسی جوابی در این مورد تا الان نداده
اگر کسی بگیره اینجا میگه.دیگه بستگی به مصرفتون و هزینه ای که میتونید بکنید داره شبانه را هم احتمالا میکنند الان من یک مگه پاییزه داره یک ماه اول روی 120 تا بود بعد از ساعت یک تا سه روی شصت تا هفتاد بعد میاد روی 80 و یخورده بالاتر اگر برای شبانه میخوای دو مگ بگیر
مثل اینگه همه ی سرویس ها شده 1 تا 6
سرویس منم 2 مگ بود خودشون اسفند ماه تغییرش دادن. زنگ زدم پشتیبانی گفتن سرویس های قدیم کلا برداشته شده و واسه همین تغییر سرویس صورت گرفته و خیلی شیک جای شما تصمیم گرفتیم و همینه که هست
اگه 1 تا 6 شده بود ک الآن حجم من باید تموم می بود! جدیدا 1 تا 6 شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)