مرسی mmf66
پس همون بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتیک 10w40 می ریزم
آب رادیاتور چیکار کنم ؟ عوضش کنم ؟ یا ایرانخودرو مثل سایپا نیست ؟
این لاستیکی که فرمودین بزارم، روی گارانتی که تاثیری نداره ؟
مرسی mmf66
پس همون بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتیک 10w40 می ریزم
آب رادیاتور چیکار کنم ؟ عوضش کنم ؟ یا ایرانخودرو مثل سایپا نیست ؟
این لاستیکی که فرمودین بزارم، روی گارانتی که تاثیری نداره ؟
اگه کسی مشکلی با آب رادیات داشته و شما شنیدین یا دیدین عوض کنید اگر نه لازم نیست مثلا برای تیبا خیلی ها گفته بودن رادیاتشون زنگ زده بود منم عوض کردم
البته من ایرانخودرو نشنیدم اینجوری باشه
تایر 205/60/15 کاملا استاندارد هست یعنی قطرش با همون فابریکی فرق ناچیزی داره فقط یکم پهن تر هست من تا حالا 2 تا 131 و یک 405tu5 و یک تیبا رو لاستیک پهن گذاشتم ولی هیچ کدوم مشکلی نداشتن که بگیم گارانتی هست یا نیست چون شما اگه موتورت خراب بشه یا شیشه برقیت خراب بشه که به لاستیک ربطی نداره اگرم کمک خراب بشه که با لاستیکهای فابریک زودتر خراب میشه چون اونا خشک تر هستن
درود
جسارتا کی گفته؟
یک میلیون تومان به اجبار از همه ما موقع خرید این آشغالا می گیره ایران خودرو دزد برای چی؟
مثلا
توی خیابون ماشین موند حمل مسافر به مقصد و حمل ماشین با جرثقیل به نمایندگی
هزینه خواب خودرو
سرویس های دوره ای
و ....
من از اپراتور مرکز تماس پرسیدم، روز اول و آخر رو حساب نکن، بینش هر چند روز ماشین خواب باشه هزینه خواب داره
شما 096440 تماس بگیر اول داخلی 2 بعد داخلی 1 رو بزن و یک شکایت با عنوان هزینه خواب خودرو ثبت کن به همین راحتی، حقته ،تو این حوالی حق رو باید با دندون گرفت![]()
شاید روغن و شمع باشه ولی به نظرم خیلی محسوس شاید نباشه
نزدیک به 75 درصد می تونم بگم که همه ef های 93 این طوری هستن با لرزش، صدا و ارتعاش زیاد، (خواهشا رگ غیرت دوستان نزنه بیرون، ایران فرغون ارزشش رو نداره، خودش به اندازه کافی زورش زیاد هست)
من تا الان دو تا شون رو تجربه کردم، جفتشون هم همینطوری بود، اینا رو اضافه کن به لرزش یک قسمت های خاصی از اتاق و داشبورد دیگه ببین چه سنفونی می شه(البته بی انصافی نکنم، صدای ضبط رو زیاد می کنم کمی بهتر می شه داستان)
مثلا می گم دارم با سرعت 100 کیلومتر توی اتوبان میرم باز هم صدای مخصوص و منحصر به فرد هیدرولیک سمند های 93 رو میشنوم (صداش انصافا خیلی تو مخه) خیلی دوست دارم بدونم چه داستان فنی پشته این قضیه هست که این صدای کندوی زنبور عسل روی سمند های ef هستش
بزرگوار من این هفته احتمال خیلی زیاد روغن رو عوض می کنم (احتمال زیاد ادینول میریزم) و شمع ها رو هم میخام عوض کنم حتما سعی می کنم اگر تغییر محسوسی احساس کردم اطلاع رسانی کنم
پ.ن: البته ربطی به این تاپیک و موضوع نداره ولی دیروز تو اخبار دیدم که گرون ترین و ارزون ترین خودروها اسامیشون اومده بود، یک چیزی دیدم تشتک پروندم، دیدم که تندر 90 اتوماتیک ایران خودرو با قیمت 57 میلیون تومان عرضه میشه، یاد اون روزائی که ثبت نام میشد( سری اول) افتادم و صحبتهای مسئولین دولتی و ایران خودرو و سایپا در اون روزا، قرار بود برای اقشار داغون و خسته جامعه مثل من باشه و با قیمتی در حدود 10 میلیون تومان عرضه بشه
پس احتمال زیاد من وضعم خوب شده خودم بی خبرم، 57 میلیون تومان!!!
ممنون دوست عزیز ولی ماشین من نود و دویه و سمند دوستم که چند روز پیش تحویل گرفت خیلی کم سر و صداتره!!
صدا هم به وضوح با گاز دادن بیشتر میشه و همینکه پامو از رو گاز بردارم خیلی کم میشه!!
روغن و شمعها رو 1500 کیلومتر قبل عوض کردم..ولی چند روز پیش که شمعها رو باز کردم سیاه بودن همشون!!
درود
مصرف سوخت زیاد شده یا نه؟
فیلتر هوا رو بررسی کنید احتمالش هست فیلتر هوا از بین رفته باشه؟
اگر از فیلتر هوا مطمئن هستین، باید موتور بررسی بشه، سیاه شدن شمع ها نشونه خوبی نیست، شاید ترکیب سوخت و هوا درست نیست، نیاز به بررسی تخصصی تر داره این شرایط
ولی نمی دونم که این شرایط به ارتعاش بیشتر موتور هم ارتباط داره یا نه؟ اگر تازگی این طوری شده احتمالش هست که شرایط شمع ها و مشکلی که به وجود آورنده این وضعیت توی شمع ها هست باعث بد کارکردن موتور هم شده باشه
ماشین از اول دست خودت بوده یا تازگی گرفتی؟
Last edited by وحید گودرزی; 07-02-2015 at 11:26.
احساس میکنم کمی بیشتر شده
ماشینو سه ماهه گرفتم و چند روز پیش فیلتر هوا رو عوض کردم که اتفاقا خیلی کثیف بود
حالا نمیدونم میتونه بخاطر این بوده باشه یا نه!
سلام خدمت همه دوستان
دو تا مشکل:
1- اینکه روغن ترمز نشتی داره و اطرافش رو کاملا روغنی کرده. امروز رفتم نمایندگی گفت چیزی نیست و درش رو باز و بست کرد و اطرافش رو هم تمییز کرد. الان که اومدیم خونه دیدم دوباره اطرافش پر روغنه! باید چکار کنم؟ آیا نمایندگی رو عوض کنم (چون خیلی طرف بی تفاوته...!) یا به ترمزی نشون بدم؟
2- صدای صفحه سیاه پشت فرمان خیلی آزار دهنده ست. هیچ راه حلی نداره؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام دوستان
ماشینم ترمز ای بی اسش ظاهرآ از کار افتاده و مانند ماشینهای بدون ای بی اس کمی با سختی ترمز میگیره مشکلش چی میتونه باشه؟ ضمنآ سوییچ را که باز میکنم قبل استارت چراغ چک روشن میمونه؟![]()
احتمالش هست به خاطر فیلتر بوده باشه
خوب من میگم شما شمع هاتون رو تمیز کنید ، ببینید مشکلتون حل می شه یا نه؟
به یک متخصص درست حسابی هم نشون بدی خیلی بهتره، شاید ابعاد مشکل پیچیده تر باشه همین الان بشه جلوش رو گرفت
روغن ترمز از کجا نشتی داره؟ چیزی نیست که آخه یعنی چی!؟ .... چی بگم؟! بالاخره یک دلیلی داره اون داره روغن میده، نمایندگی رو عوض کن، خودت یک بررسی کن ببین داستان چیه، از دست این نمایندگی های بی مسئولیت
من متوجه نشدم از درب مخزن روغن ترمز نشتی داری؟ اگه از اونجا باشه شاید میزان روغن زیاد هست، شاید درب مخزن خرابه، من تا حالا ندیدم مخزن نشتی داشته باشه، اگر از مخزن روغن میاد، باز هم متوجه نشدم از کجا روغن میاد
صفحه سیاه پشت فرمون چی هستش؟ کجا رو دقیقا می گی؟
ای داد تو هم مثل اینکه مثل خودم خوش شانس هستی ها؟!
تا جائی که من می دونم سیستم abs توی نرمی یا سختی ترمز تاثیری نداره، وظیفش مدیریت نیروی ترمز در شرایط بحرانی هستش، شما اگر ترمز زیر پاتون سفت شده باید یکم بیشتر حساس بشین و دقیق تر بررسی بفرمائید، میزان روغن ترمز، بررسی سلامت لنتها، چراغ چک قبل از استارت موتور و در زمانی که سوئیچ باز هست روشن می مونه، طبیعی هستش
یک سوالی دارم وقتی سوئیچ رو توی وضعیت استارت قرار میدین، چراغ مربوط به abs-ebd که چشمک میزنه بعدش خاموش میشه، بعد از اینکه موتور روشن می شه چی، چراغی که گفتم روشنه یا خاموش؟
اگر این چراغ قبل از استارت موتور اصلا چشمک نزنه یا بعد از روشن شدن موتور روشن بمونه نشون دهنده نقص در سیستم abs هستش
در غیر این صورت زمانی که سوئیچ رو باز می کنید (قبل از استارت) 6 بار این چراغ چشمک می زنه، بعد از روشن شدن موتور هم خاموش می شه، اگر هر حالتی غیر از این باشه سیستم abs ایراد داره
Last edited by وحید گودرزی; 07-02-2015 at 16:37.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)