تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 432 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

کلا این سامانه خراب شده مشکل داره . یکی هم نیست اعتراض بکنه هیچکی هم صداش درنمیاد .

من معدلم 17.01 شده ...یکی از دوستانم هم ترم اخر هست . هیچ کدوم نمیتونیم 24 واحد انتخاب کنیم اجازه انتخاب بیش از 20 واحد نمیده .

اینها از قصد نمیزارن بیش از 20 واحد برداری حتی با معدل بالا . تا یک ترم اضافه بشه به تعداد ترم هایی که داری و پول شهریه ثابت رو بگیرن .!!!!!!!!!!

من تو قسمت مرکز پشتیبانی سامانه سجاد تیکت ارسال کردم . خواهشا شما هم ارسال کنید که نمیتونید بیش از 20 واحد بردارید . به خدا در اینده هم شما و هم من و کل دانشجویان ترم اخر به مشکل برمیخورن .

هر کسی که ترم اخر هست از دوستانتون یا باید حتما در ترم اخر بالای 20 واحد برداره بگین تیکت ارسال کنه تا الکی الکی نره تو ترم پنجم !!!!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی ها بی خیالش هستند اما زمانی که به خاطر 3 - 4 واحد رفتن ترم 5 اونوقت میفهمن من چی گفتم .
    این سامانه واقعا خراب شده برا منم یه دردسر عظیم درست کرده اونم اینکه الان بخاطر ۱درس که پیش نیاز درس دیگه بوده بخاطر عدم رعایت پیش نیاز بهم مدرک نمیدن الان معلق موندم تو هوا !! بهم هیچی نمیدن که برم کارشناسی ثبت نام کنم میگن تو فارغالتحصیل نیستی درحالی که تمامی واحدهای رشته ام رو شایدم بیشتر پاس کردم و معدلم شده ۱۶/۷۸ ولی بخاطر این سامانه لعنتی موندم ببینم دانشگاه چه غلطی میکنه . به دوستان توصیه میکنم این مسئله رو جدی بگیریم تا مشکل دامن شما هم نگیره!
    درضمن دوست عزیز بنده ۲ ترم ۲۴ واحد برداشتم البته مرکز اون ۴واحد که جمعا ۲۴ واحد شد رو برمیداره. خودتون نمیدونید . اینم از شانس بد ماست که هر کوفتی باشه یا مشکل باشه ما حل کنیم !!!! واقعا اعصابم تو حلقمه

Sent from my iPhone using Taptalk

2. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این سامانه واقعا خراب شده برا منم یه دردسر عظیم درست کرده اونم اینکه الان بخاطر ۱درس که پیش نیاز درس دیگه بوده بخاطر عدم رعایت پیش نیاز بهم مدرک نمیدن الان معلق موندم تو هوا !! بهم هیچی نمیدن که برم کارشناسی ثبت نام کنم میگن تو فارغالتحصیل نیستی درحالی که تمامی واحدهای رشته ام رو شایدم بیشتر پاس کردم و معدلم شده ۱۶/۷۸ ولی بخاطر این سامانه لعنتی موندم ببینم دانشگاه چه غلطی میکنه . به دوستان توصیه میکنم این مسئله رو جدی بگیریم تا مشکل دامن شما هم نگیره!
    درضمن دوست عزیز بنده ۲ ترم ۲۴ واحد برداشتم البته مرکز اون ۴واحد که جمعا ۲۴ واحد شد رو برمیداره. خودتون نمیدونید . اینم از شانس بد ماست که هر کوفتی باشه یا مشکل باشه ما حل کنیم !!!! واقعا اعصابم تو حلقمه

سلام
    برای مشکل شما راه حل دارم .

یعنی دانشگاه میتونه اون 4 واحد رو برام اضافه کنی ؟ یعنی برم اموزش میشه 4 واحد رو برام اضافه کنن ؟

راه حل مشکل شما :
    ببین دوست گلم اول برو واحد استانی کمیسون موارد خاص . بعد پرونده برات تشکیل میدن یک هفته بعد جوابشو با نامه میفرستن دانشگاهتون . بعد فارق التحصیل میشین . خیلی بودن که مشکل شما رو داشتن و فارق التحصیل شدن .
    فقط اول برو از منشی ریاست واحد استانی شهرتون وقت بگیر . اول برو با ریس واحد استانی صحبت کنی . کارت رو 3 سوته راه میاندازه .

4. 2 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    برای مشکل شما راه حل دارم .

یعنی دانشگاه میتونه اون 4 واحد رو برام اضافه کنی ؟ یعنی برم اموزش میشه 4 واحد رو برام اضافه کنن ؟

راه حل مشکل شما :
    ببین دوست گلم اول برو واحد استانی کمیسون موارد خاص . بعد پرونده برات تشکیل میدن یک هفته بعد جوابشو با نامه میفرستن دانشگاهتون . بعد فارق التحصیل میشین . خیلی بودن که مشکل شما رو داشتن و فارق التحصیل شدن .
    فقط اول برو از منشی ریاست واحد استانی شهرتون وقت بگیر . اول برو با ریس واحد استانی صحبت کنی . کارت رو 3 سوته راه میاندازه .
    بله برید آموزش ۴واحد رو اضافه میکنن عرض شد ۲ ترم ۲۴ واحد برداشتم. والله خودشون یعنی آموزش مرکز که گفتن به واحد استان نامه زدیم بنظرتون شخصا برم واحد استان؟
    البته سایت زده برای تایید مدرک اول واحد استان بعد اگر تایید شد تایید ستاد یعنی تهران!!! بعد واحد استانی باید برم ستاد تهران که تایید بگیرم؟!
    Last edited by Iranian boy10; 19-09-2014 at 20:38.

6. 2 کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان این قسمت آموزش علمی کاربردی تا چه ساعتی هستن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بله برید آموزش ۴واحد رو اضافه میکنن عرض شد ۲ ترم ۲۴ واحد برداشتم. والله خودشون یعنی آموزش مرکز که گفتن به واحد استان نامه زدیم بنظرتون شخصا برم واحد استان؟
    البته سایت زده برای تایید مدرک اول واحد استان بعد اگر تایید شد تایید ستاد یعنی تهران!!! بعد واحد استانی باید برم ستاد تهران که تایید بگیرم؟!
    بله . مشکلتان را در واحد استانی مطرح کنید . مطمئن باشید اون ها پیگیر تر از دانشگاه خودتون هستند .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان این قسمت آموزش علمی کاربردی تا چه ساعتی هستن؟

ساعت کاری از ۸ صبح تا ۳ ۴ بعد از ظهر که ظهر بین ساعت ۱ تا ۲ یه تایم نهار و نماز دارن

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب بالاخره مثل اينكه قراره نتايج كارشناسي حرفه اي هم به زودي اعلام بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نتایج کارشناسی اعلام شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان سلام اين نتايج كارشناسي چرا اين جوري
    اگر اسم شما و رشته انتخابيتون باشه يعني چي قبول شدين چرا ديگه مثل قبلن نمينويسه قبول / مردود علمي كه آدم بفهمه چيكارست

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سلام اين نتايج كارشناسي چرا اين جوري
    اگر اسم شما و رشته انتخابيتون باشه يعني چي قبول شدين چرا ديگه مثل قبلن نمينويسه قبول / مردود علمي كه آدم بفهمه چيكارست
    تو قسمت اعلام نتایج مشخصاتتون رو بزنید مشخصه که کجا قبول شدید.

14. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •